ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ: Υποψηφίους τύπου Μαυρογιάννη ψάχνει το ΑΚΕΛ - Σπάζει συνεργασία 3 ΔΗ (ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ)

Βυζαντινές μηχανορραφίες- κλίκες στο ΡΙΚ- Πληρώνεται και η παρουσία σε μνημόσυνα από την Κυβέρνηση και ο Πάμπος Πάμπου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

• Πλέον πρέπει να αντιληφθείτε οι παροικούντες στην αριστερά ότι θα περιοριστείτε σαν ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΕΣ στην κατάληψη υψίστων πολιτειακών αξιωμάτων , αφού για τα κορυφαία και πρώτης ποιότητας, προορίζονται όλοι εκείνοι που αν τους στείλεις στην Εζεκία Παπαϊωάννου θα χρειαστούν σίγουρα GPS για να την βρουν και αντί στην κόκκινη πολυκατοικία θα πάνε δίπλα στον Άγιο Σπυρίδωνα…Ε, μα τι να κάνουμε σύντροφοι πρέπει να προσαρμοστείτε στην νέα τάξη πραγμάτων που υπαγορεύει ότι πλέον το ΑΚΕΛ θα στηρίζει δεξιούς σε καίρια πόστα , κατά προτίμηση αμερικανάκια και κυρίως να έχουν και προσβάσεις στο ΔΗΚΟ. Οπωσδήποτε όμως να μην ψήφισαν ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΚΕΛ και να μην στηρίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ - Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ και φυσικά την ΟΜΟΝΟΙΑ 29 Μ. Μέχρι και οι αδελφοί τους στην Ελλάδα οι ΣΥΡΙΖΑίοι ακολουθούν το πρότυπο και αντί της ορίτζιναλ αριστερής, του κορίτσαρου ΕΦΗΣ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, ψήφισαν στον πρώτο γύρο των εκλογών για νέο Πρόεδρο τον ορισμό του αμερικανού καπιταλιστή. Μαζί σου ΕΦάρα δώσε του Σταφανάκου με τις Κασέλλες.

• Έλα κι εσύ τώρα με τις ιδεολογίες και τις αρλούμπες. Αυτά λέγονται μόνο για κατανάλωση στα αναμορφωτήρια των Περβολιών (κατασκηνώσεις ΠΕΟ) στα ΕΔΟΝόπουλα και ενίοτε τα συνομιλούν χαμηλοφώνως κάποιοι παλιοί κομμουνιστές στις λαϊκές οργανώσεις Περβολιών- Κιτίου και Κόρνου που έχουν κρυμμένη στο σπίτι και μια σημαία της ΕΣΣΔ με φωτογραφία του Στάλιν. Μην τρελαθούμε πλέον …Η αριστερά στο Κυπριστάν έγινε ροζ με στρασάκια και τα κόκκινα τα φοράνε μόνο, ως εσώρουχα για καυτές νύχτες…

• ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 3 ΔΗ (ΔΗΣΥΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ) + ΕΔΕΚ ΤΟ ΑΚΕΛ

• Πάμε και στο προκείμενο. Φαίνεται ότι το πείραμα των δεξιών υποψηφίων που στηρίζει το ΑΚΕΛ θα συνεχιστεί και στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης αφού το κόμμα σε επίπεδο ηγεσίας αποφάσισε να ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ και να στηρίξει υποψηφίους από ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ και ενίοτε ΔΗΣΥ με σαφή και κύριο στόχο να ΔΙΑΡΡΗΞΕΙ να ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΣΕΙ την συνεργασία των 3 ΔΗ ( ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ) + ΕΔΕΚ. Ειδικότερα το ΜΟΝΤΕΛΟ που θα ακολουθηθεί θα έχει το στιλ και την αύρα του ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Έτσι με πρότυπο Μαυρογιάννη, όπως ήταν η ατάκα που έριξε ηγετικό στέλεχος σε συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου, όπως μας ενημέρωσε ο κόκκινος σύντροφος – πράκτορας της ΞΥΠ ( ξύπνα ρε έμεινες μόνος σου να φωνάζεις φωτιά στα κόκκινα…) θα πορευτεί το ΑΚΕΛ στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης.

• ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΗΚΟικούς ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

• Ήδη ενεργοποιώντας κορυφαία στελέχη που διαμοιράστηκαν ρόλους άρχισαν οι επαφές και οι ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ προς ανθρώπους που δεν ανήκουν στο ΑΚΕΛ , για στήριξη με το ΕΥΤΕΛΕΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ που χρησιμοποιούν σχεδόν όλα τα κόμματα, ότι θα ληφθούν υπόψη οι τοπικές κοινωνίες. ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ή όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…Φυσικά για να τηρηθούν τα προσχήματα και για να επιβεβαιωθεί ο κανόνας θα υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ στην Λάρνακα ενδεχομένως ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΑΥΚΑΛΙΑΣ στην Λεμεσό…Και για τα εν λόγω κορυφαία στελέχη του ΑΚΕΛ θα επιδιωχθεί και πάλι ΣΥΜΜΑΧΙΑ με κάποια εκ των ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ – ΕΔΕΚ τα οποία και πάλι χρησιμοποιώντας το ευτελές πρόσχημα , θα αρπάξουν οτιδήποτε μπορούν για να εδραιωθούν και ευκαιρίας δοθείσης να παρουσιαστούν ως νικητές.

ΠΡΟΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ Ο ΔΗΣΥ;- Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΔΗΣΥ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

• Φαίνεται ότι σε κάποιες των περιπτώσεων ο ΔΗΣΥ θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και όπως διαμορφώνονται οι καταστάσεις αντί να οδηγήσει το ΑΚΕΛ σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ θα μπει ο ίδιος σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ. Ε, βέβαια η εξαγγελία των ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΙΠΛΑΡΟΥ, «όχι συμμαχία με το ΑΚΕΛ» και επιδίωξη συνεργασίας με ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ- ΕΔΕΚ, δεν φαίνεται να συγκινεί ιδιαιτέρως τους συγκυβερνώντες που για δικούς τους λόγους το κάθε κόμμα θα ακολουθήσουν, ενίοτε και τον δρόμο με τα κόκκινα φανάρια ( οι παλαιότεροι θυμούνται τα αλήστου μνήμης σπίτια με τα κόκκινα λαμπάκια). ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ θα πείτε από ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ- ΕΔΕΚ;

• Ε, και. Αμάθητοι είναι; Και ο ΔΗΣΥ ας μην έκλινε το μάτι στον δικό τους ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Δεν θέλουν Πρίγκιπας- Κάρογιαν- Σιζόπουλος να τους ΑΠΑΤΑ το προεδρικό με άλλους…Το πρόβλημα του ΔΗΣΥ είναι ότι έδιωξε και το ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΕΛΑΜ και φαίνεται ότι μετά τις εκλογές Ιουνίου, θα χρειαστούν με αυτά τα δεδομένα λίγες μαύρες φανέλες από τον ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥ, οι γαλάζιοι της Πινδάρου να φορέσουν, λόγω αποτυχίας.

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ

• Δίνοντας συνοπτικό κατάλογο υποψηφίων που ενδεχομένως να στηριχθούν από την συνεργασία ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ και άλλοι κατά περίπτωση, να αρχίσουμε με την Λάρνακα, όπου το Αντρικκούι το Βυρούι θα το παίξει ΜΑΚΑΡΙΟΣ, αφού η προσφορά προς τον Πρίγκιπα φαίνεται να εδραιώνεται με ψήφιση από το ΑΚΕΛ του ΑΓΓΕΛΟΥ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ως Προέδρου του Επαρχιακού Συμβουλίου που κλίνει προς ΔΗΚΟ (Απολωνίστας Κρις μου είναι ο κύριος και μην αμφισβητείς την ΞΥΠ). Στον Στρόβολο προτάθηκε από το ΑΚΕΛ στήριξη ως Δημάρχου του Δημοτικού Συμβούλου του ΔΗΚΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗ( γαμπρός του πρώην βουλευτή του ΑΚΕΛ- πρώην Υπουργού Συγκοινωνιών- πρώην Προέδρου της ΕΔΥ αείμνηστου Παπαγεωργίου) με αντάλλαγμα κοινή υποψηφιότητα για την Δημαρχία Λευκωσίας. Αποκαλύψαμε μέσω των κόκκινων συντρόφων της ΞΥΠ, πριν την συνάντηση της περασμένης Τρίτης μεταξύ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ- ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ότι θα δοθεί στήριξη στον υιό του Λέλλου, αλλά η συμφωνία δεν έκλεισε. Φαίνεται ότι ο Αχιλλέας Δ. θέτει ως προϋπόθεση ευρεία στήριξη που να συμπεριλαμβάνει και άλλα κόμματα όπως ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ, αλλά είναι δύσκολο, αφού ο Πρίγκιπας θέλει να εξασφαλίσει τον αδελφό του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ στην Προεδρία του Επ. Συμβουλίου.

• Ακόμη και στην Λεμεσό μπορεί να ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ο πιστός στρατιώτης βουλευτής ΑΝΤΡΟΣ ΚΑΥΚΑΛΙΑΣ για χατίρι του ΓΙΑΝΝΟΥ ΑΡΜΕΥΤΗ , ο οποίος κατέρχεται ως υποψήφιος Δήμαρχος με την σημαία του ΔΗΚΟ ή και ανεξάρτητου άμα λάχει, έχοντας στο πλευρό του και Συναγερμικούς , όπως τον πρώην βουλευτή ΕΥΓΕΝΙΟ ΧΑΜΠΟΥΛΑ , τον δημοτικό σύμβουλο ΛΟΥΚΑ ΣΠΑΘΑΡΗ (αδελφέ ο κοινός μας φίλος ο Σριλανκέζος που χάθηκε;) και αναπτύσσει μια δυναμική έναντι του ΔΩΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ που ήταν στις λίστες της συμμαχίας των 3 ΔΗ. Α, μην ξεχάσουμε να πούμε ότι η ΔΗΠΑ διεκδικεί και αυτή μερίδιο με Αντιδημαρχία( διαμέρισμα Γερμασόγειας) , με υποψήφιο τον ΜΑΡΙΟ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ, πρωτοπαλίκαρο του Κάρογιαν. Και ο άλλος φίλος μου ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ θα επανέλθει ως υποψήφιος για Δημαρχία Πολεμιδιών, αν και προτιμούσε τα παλάτια της Προεδρίας Επ. Συμβουλίου Λεμεσού, αλλά εκεί προαλείφεται το λιοντάρι της επαρχίας ο ΝΤΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ( ΔΗΣΥ και λοιπών). Α, Γιώρκο Γιώρκου μου πάλι μας πρόδωσαν οι κόκκινοι με γλύκα…

• Το ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ και η ΥΠΕΡΒΑΣΗ του ΑΚΕΛ θα φθάσει μέχρι και ψήφιση του ΦΑΙΔΩΝΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ στην Πάφο σε περίπτωση που η συμμαχία των 3 ΔΗ προτιμήσει την ΜΑΙΡΗ ΛΑΜΠΡΟΥ. Για τις υπόλοιπες θέσεις το ΑΚΕΛ θα αναμένει τις εξελίξεις και θα επιχειρήσει όπως προείπαμε να ΓΥΡΙΣΕΙ το παιχνίδι, με στήριξη ΑΝΤΑΡΤΩΝ και άλλων διαφωνούντων με τα κόμματα. ΜΥΛΟΣ η κατάσταση, πάντα όμως προέχει η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. Ποια; Των καρεκλών ιδεολογία…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΛΕΗΛΑΣΙΑ του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ σε όλο της το μεγαλείο. Βασανισμένο πλάσμα η δημοσιογράφος ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΡΟΥΣΟΥ και όλοι στην παρουσία της έβγαλαν στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τα εσώψυχα τους. Αποτυπώθηκε ευκρινώς ωστόσο ότι στο ΡΙΚ οι ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ωχριούν μπροστά σε όσα συμβαίνουν στο κρατικό ίδρυμα. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΝΤΑΣ επέμενε νε μην μιλήσουν για το θέμα και διαφώνησε με τον Διευθυντή του ιδρύματος ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΩΚΟ, ο οποίος τσακώθηκε με τον Διευθυντή προσωπικού ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ. Ο Διευθυντής ειδήσεων ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ παραιτήθηκε (μάλλον προσωρινά και σήμερα θα αναιρέσει την απόφαση του) που ανήκει στο στρατόπεδο, άλλως κουβαραστράδικο του ΤΣΩΚΟΥ, που μετέχει και η Διευθύντρια ραδιοφώνων ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΗΛΙΩΤΗ τσακώθηκαν με τις παρουσιάστριες του Γ’ προγράμματος ΠΟΛΑ ΣΠΟΝΤΑ- ΕΛΕΝΗ ΒΡΕΤΟΥ. Τι ομοψυχία, σύμπνοια στο ίδρυμα. Φαίνεται ότι τα 35 εκατομμύρια δεν τους φτάνουν και θέλουν και άλλα εξ ου και έχουν χρόνο για ΚΛΙΚΕΣ – αντιπαραθέσεις κ.α.

• ΥΓ Προς Διευθυντή Πολιτικού Γραφείου Προέδρου Δημοκρατίας ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ( κοινοποίηση ΑΝΤΡΕΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, προσωρινό διευθυντή διοίκησης και Γ.Δ Υπ. Γεωργίας). Αγαπητέ Πάμπο Πάμπου, ζητώ δημόσια ρουσφέτι ( για λόγους διαφάνειας και αναλογιζόμενος τις συνέπειες του νόμου και είμαι έτοιμος για δίκη) να πείσεις τους εργοδότες μου, να πληρώνομαι υπερωρίες γιατί κάθε Κυριακή παρίσταμαι στα μνημόσυνα και στον Εκκλησιασμό στον Άγιο Νικόλαο Λυκαβηττού. Αν θες και πιστοποιητικό μπορεί να σου εκδώσει ο πάτερ Πέτρος και φυσικά δεν θα το αμφισβητήσει ο Γ. Ελεγκτής . Εντάξει δεν χρειάζομαι υπερωρίες γιατί πήγα στο Τρόοδος , αλλά και για την παρουσία στα εγκαίνια του Πλανηταρίου του ΓΙΓΑΝΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΙΒΑ. Εξάλλου μια βόλτα στο φεγγάρι την χρειαζόμαστε καθημερινά με όλα αυτά που ακούμε από την Κυβέρνηση μας. Τα χάπια μου ρε τα Κομωδρομίσιμα..

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση