ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημοσκόπηση: Ν. Χριστοδουλίδης Vs Στυλιανίδης - Στέλλα Κ. - Φαίδωνα Φ. - Αννίτα

Συνεχίζουν να υποσκάπτουν Αβέρωφ και να ψάχνουν άλλες λύσεις προς αντικατάσταση του στην Προεδρική μάχη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ο ΑΒΕΡΩΦ

• Επιστρέψαμε. Ελπίζουμε δριμύτεροι. Πάμε λοιπόν μέχρι νεωτέρας. Λοιπόν η φράξια και η κλίκα που επιχειρεί να υποσκάψει τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και να μεταφέρει μηνύματα περί αναβολής της καθόδου του στις Προεδρικές εκλογές, υπέρ ενός άλλου υποψηφίου που πρόσκειται-υπηρετεί το κυβερνών κόμμα, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Το πρόσχημα ότι σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής δημοσκοπήσεις ο ΦΟΥΛΗΣ δεν μπορεί να ΝΙΚΗΣΕΙ τον τέως Υπουργό Εξωτερικών ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, αποτελεί το κυριότερο επιχείρημα της εν λόγω ομάδας, που σπρώχνει προς εγκατάλειψη της προσπάθειας του Προέδρου του ΔΗΣΥ, για κατάληψη του κορυφαίου πολιτειακού αξιώματος.

• Εμείς σαν γνήσια μυστική υπηρεσία, όπως είναι η ΞΥΠ, και όχι ομοίωμα όπως αντίστοιχες, που διαθέτει πράκτορες σε κάθε μέτωπο και σε κάθε χώρο, ΔΙΕΙΣΔΥΣΑΜΕ στην φράξια και σας μεταφέρουμε όλες τους τις ενέργειες, Πρώτιστος στόχος τους είναι βεβαίως-βεβαίως να πεισθεί ο Αβέρωφ Νεοφύτου να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ από τις εκλογές. Και για να πεισθεί θα πρέπει να υπάρχουν πειστήρια και αποδείξεις ότι με τον κατάλληλο προεκλογικό αγώνα και με όλες τις συντεταγμένες δυνάμεις του ΔΗΣΥ και πάλι δεν μπορεί να κερδίσει τον ΝιΧρι.

ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

• Έτσι και προς απόδειξη ότι ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ το παιχνίδι προέβησαν σε δημοσκόπηση, που κρατήθηκε στα συρτάρια και ήταν μέρος παρασκηνιακών διαβουλεύσεων. Σκεπτικό της οποίας ήταν να μετρήσουν την δύναμη άλλων Συναγερμικών που κινούνται στην δημόσια σφαίρα και θα μπορούσαν να αντιπαραταχθούν στον ΝιΧρι. Αν και επιχείρησαν να την κρατήσουν στα κρυφά και να μην δημοσιοποιηθεί, καθότι εκτός των άλλων, πρόκειται και για ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ σε βάρος του Φούλη, εντούτοις τους σπάσαμε την ΟΜΕΡΤΑ και αποκαλύπτουμε τα αποτελέσματα.

• Συγκεκριμένα η δημοσκόπηση καταγράφει τα εξής στην βάση του ερωτήματος αν αποσυρόταν κάποιος εκ των υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας εσείς ποιο θα ψηφίζατε; ΠΟΝΗΡΑΔΕΣ και εξυπνοβλακείες λέγονται όλα αυτά, αλλά δεν είναι η δουλειά μας να αναλύσουμε τον ναρκισσισμό των ανθρώπων. Λες και υπάρχει ενδεχόμενο να αποσυρθεί από το ΑΚΕΛ ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (δεν θα ήταν φυσικά και άσχημη ιδέα για τον ΣτεφΣτεφ- θα έσωζε το κόμμα και ενδεχομένως και την καρέκλα του).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

• Προσέξτε τα αποτελέσματα:

• ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ VS ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: 27 %- 47%

• ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (τέως Υπ. Υγείας) VS ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: 13%- 54 %

• ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ (Υπ. Συγκοινωνιών) VS ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: 15% - 54%

• ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ (Eπίτροπος Ε.Ε) VS ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: 19% - 52%

• ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ( Υπ. Οικονομικών) VS ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: 16%- 55 %

• ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ (Δήμαρχος Πάφου) VS ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: 15% - 53%

• ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ (Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Ελλάδας) VS ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: 21% - 52%.

• Αυτή είναι η απεικόνιση της κατάστασης η οποία αν και απογοήτευσε τους φραξιονιστές, εντούτοις όπως πληροφορούμαστε δεν θα ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ το έργο τους, καθότι πέραν των άλλων πολιτικών στοιχείων, συνυπάρχει και ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ (Ήμαρτον Κύριε) που καταστρέφει τις ζωές των ανθρώπων. Οπόταν θα παρακολουθούμε την στάση τους και οσονούπω θα σας ενημερώσουμε.

• ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΟΥΡΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

• Α, μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε και μια άλλη παράλληλη ιστορία που συμβαίνει σε άλλο μέτωπο, αλλά πάντα με ορίζοντα τις Προεδρικές εκλογές. Όπως μας ενημέρωσε πράκτορας της ΞΥΠ που περιφέρεται στο Υπουργείο Εσωτερικών και μπορεί κάποια στιγμή να τον δουν πίσω από τις ακακίες να κατασκοπεύει τον ΝΙΚΟ ΝΟΥΡΗ, πιέζουν αρκετοί για να προβεί σε διορισμούς σε σχέση με την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης σε Δημαρχεία και άλλους συναφείς τομείς που είναι υπό την εποπτεία του ΥΠΕΣ.

• Ε, δεν κάνει τέτοια ο Νουρής γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα έχει να τα βάλει και με ημέτερους και με αντιπάλους, κάτι που δεν συνάδει με το ΗΓΕΤΙΚΟ προφίλ που καλλιεργεί το τελευταίο διάστημα, αλλά και θα υποσκάψει την μεγάλη του προσπάθεια στο μεταναστευτικό, όπου και τυγχάνει της πλήρους στήριξης των πάντων. Οπόταν αφήστε τον Νουρή στο έργο του και βρέστε άλλους τρόπους να πάρετε ψήφους.

Ο ΘΑΘΑΚΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΤΗΕ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ

• Α, μην ξεχάσουμε και τον Υφυπουργό Ψηφιακής πολιτικής-Καινοτομίας ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ. Λέει, ωραιοποιεί, εξαγγέλλει αλλά αποτελέσματα στην καθημερινότητα μας δεν βλέπουμε ως βασανισμένοι Ευρωττοπουζοκυπραίοι. ΘΑΘΑΚΙΑΣ με τα όλα του ο Κοκκινούλης. Ενώ στην Ελλάδα πετούν εμείς στο Κυπριστάν παραμένουνε ουραγοί στην ψηφιακή καινοτομία και αναλφάβητοι. Μέχρι και η Μαδαγασκάρη, το Μαλάουι και η νήσος Άου- Άου μας ξεπερνά.

• Στην Ελλάδα χάρη σε ένα Υπουργό που πετάει και προχωρεί την χώρα μπροστά, τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΙΕΡΑΚΑΚΗ, εξήγγειλε ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ καμαρωτός-καμαρωτός ότι πλέον αστυνομική ταυτότητα και άδεια οδήγησης θα βρίσκονται στο κινητό τηλέφωνο και θα τις επιδεικνύουν οι πολίτες αναλόγως ανάγκης. Άσε που οι πολίτες στην Ελλάδα μπορούν να διεκπεραιώσουν ηλεκτρονικά, το σύνολο σχεδόν των συναλλαγών τους με το δημόσιο Σ’ εμάς ο Κόκκινος φτιάχνει ακόμη πύλες του ανεξήγητου που πέφτουν. Είπαμε τον ΝΙΚΑΡΟ θα τον θυμόμαστε εκτός των άλλων γιατί δεν κούτς(χ)ιησε διορισμό…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η υστερία για την ευλογιά των πιθήκων γίνεται από τους τηλενάρκισσους-τηλεπιστήμονες συγκρατημένα. Και καλά γιατί δεν λένε σε ποιους θα βάζουν τα εμβόλια; Να το πούμε εμείς όπως το κατάγραψε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Η ασθένεια που είναι ενδημική και στην Αφρική παρατηρείται εδώ και δεκάδες χρόνια, προσβάλει ομοφυλόφιλους που έχουν πολλαπλούς ερωτικούς συντρόφους. Ρατσισμός είναι να μην προειδοποιείς τους ανθρώπους για να τους προστατεύσεις. Με τον κορωνοιό μας κλείσατε στα σπίτια και κάνετε συνεχώς μαντεψιές για το Φθινόπωρο. Τώρα γιατί κρύβεστε;

• ΥΓ: ΚΟΥΙΖ για δυνατούς παίκτες. Γιατί ο ΜπλακΤζον δεν κάνει ποτέ πάρτι γενεθλίων; Ο ευρών αμειφθήσεται με λογισμικό πρόγραμμα της αρεσκείας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση