ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημοσκόπηση - ανάσα για ΔΗΣΥ - Το κόμμα της ΘΥΡΑΣ 9

Επιχείρηση επανασυγκόλλησης ΝΙΚΑΡιων - ΑΒΕΡΩΦικών- Προεδρικών - Υποψηφιότητα έκπληξη σε Οικολόγους

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΑΝΝΙΤΑ - ΔΙΠΛΑΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΔΗΣΥ

Η προσπάθεια τους μοιάζει με την αντίστοιχη για τετραγωνισμό του κύκλου. Ο ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΣΥ, για να επανασυγκολληθεί χρειάζεται συστηματική και προσεγμένη δουλειά, η οποία πέραν των πολιτικών ικανοτήτων , απαιτεί και καλή θέληση εκ μέρους των εμπλεκομένων, που με τα υφιστάμενα δεδομένα φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολος. Η νέα ηγεσία του ΔΗΣΥ καλείται σαν εκτροφέας κροκοδείλων να διαμοιράσει εξίσου το φαγητό σε όλους και να τους αφήσουν ικανοποιημένους, μπας και τους επιτεθούν και να τους κατασπαράξουν. Στα πλαίσια αυτά ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ, επιδίδονται σε μια σειρά ενεργειών με τις οποίες αποσκοπούν να επαναφέρουν στο κόμμα με οποιονδήποτε τρόπο, έστω και κατ’ επίφαση και σημειολογικά, εκπροσώπους των τριών τάσεων που κυριαρχούν, ήτοι τους ΝΙΚΑΡΙιους τους ΑΒΕΡΩΦικούς και τους ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚούς - Προεδρικούς.

ΦΟΒΟΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Άστε που έχουν αυτό το διάστημα να επιλύσουν και το δύσκολο πάζλ των διπλών εκλογών, ιδιαίτερα εκείνων της τοπικής αυτοδιοίκησης , αφού οι προαλειμμένοι δελφίνοι ΑΝΤΑΡΤΕΣ, τείνουν να αναποδογυρίσουν τους σχεδιασμούς για συμμαχία των 3 ΔΗ (ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ) στην οποία εναποθέτουν πολλές ελπίδες η ηγεσία. Εκεί όπου θα πρέπει να ισορροπήσουν σε τεντωμένο σχοινί, αφού ενδεχομένως οι πικρίες και οι προσωπικές ατζέντες, οδηγήσουν κάποιους εκτός κόμματος και μαζί τους να ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ και τα ποσοστά των Ευρωεκλογών. Ούτε ο καλύτερος χειρουργός δεν θα μπορούσε να κάνει κινήσεις που να μην τραυματίσουν ζωτικά όργανα.

ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΤΟΤΕΜ ΣΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ

Ανάμεσα στις ενέργειες που προέβη η ηγεσία των γαλάζιων και μας τις μεταφέρει ο πράκτορας της ΞΥΠ είναι να εμπλέξει στις δραστηριότητες του κόμματος και επιφανή στελέχη του ΔΗΣΥ, των επονομαζόμενων και ΤΟΤΕΜ, που θα προσδώσουν τις αναγκαίες πινελιές ενότητας. Έτσι, μετά το ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που συστήθηκε και συνεδρίασε για πρώτη φορά στην παρουσία αρκετών πρώην Υπουργών και κορυφαίων πρώην πολιτειακών αξιωματούχων και του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ακολούθησε και μια σειρά άλλων ενεργειών με εμπλοκή άλλων επιφανών μελών - ΤΟΤΕΜ του κόμματος. Αν και ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ απουσίαζε από την εναρκτήρια συνεδρία των σοφών του κόμματος, λόγω παρουσίας του στην εκδήλωση των Ισραηλινών στην Λάρνακα, εντούτοις θα συμμετάσχει - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στην σημερινή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης περί της οικονομίας που διοργανώνει το κόμμα. Ακόμη, ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΟΥΛΙΔΗΣ ήταν ο κύριος ομιλητής σε συζήτηση για το Κυπριακό που διοργάνωσε ο ΔΗΣΥ σε σωματείο της Λεμεσού. Ενέργειες σημειολογικές μεν αλλά για να πειστεί ο δύσπιστος Συναγερμικός δε, θέλει να δει πολλά, προτού επιστρέψει…

Ο γαλάζιος πράκτορας της ΞΥΠ μας ενημερώνει σε έκθεση του ότι με βάσει τον σχεδιασμό και τον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΟΡΓΑΣΜΟ ανασυγκρότησης του κόμματος δημιουργήθηκαν 14 νέες τοπικές επιτροπές, ανασυστήθηκαν οι κλαδικές επιτροπές σε ΑΗΚ - ΑΤΗΚ και θα ακολουθήσουν και σε άλλους ημικρατικούς οργανισμούς, ακαδημίες επιμόρφωσης στελεχών και άλλα συναφή που στοχεύουν να εμπλέξουν πολλούς γαλάζιους στα εσωκομματικά του κόμματος.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ

Όσον αφορά δε την σύσταση σκιώδους κυβέρνησης θεωρούν ότι θα είναι παραγωγική και θα υποβοηθήσει τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τους Υπουργούς του με σχετικές προτάσεις. Εξάλλου οι περισσότεροι εξ αυτών είναι γαλάζιοι και θα ψηφίσουν ΔΗΣΥ στις εκλογές. Κατά τ’ άλλα στις νέες κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που κρύβονται στα κομματικά γραφεία, παρατηρείται αυξημένη συσπείρωση του ΔΗΣΥ, με συνεπαγόμενη αύξηση στα ποσοστά , αλλά και πάλι δεν αφήνει ικανοποιημένη την ηγεσία που γνωρίζει ότι η ΜΑΧΗ θα είναι αδυσώπητη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΔΗΣΥ είναι ότι ΑΠΩΛΕΣΑΝ – κάποιοι λένε και ανεπιστρεπτί- την λαϊκή δεξιά και τους εθνικόφρονες που οδεύουν προς άλλα λημέρια... δεξιότερα.

Σε σχέση με το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών θεωρεί η ηγεσία του ΔΗΣΥ ότι είναι αρκετά δυνατό και περιέχει απ’ όλες τις εσωκομματικές τάσεις και ο ανταγωνισμός θα φέρει ψήφους στο κόμμα . Πέραν των δεδομένων ΛΟΥΚΑ ΦΟΥΡΛΑ - ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΑ - ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ - ΜΑΡΙΟΥ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ - ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ -ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ καταβάλλονται έντονες προσπάθειες για να συμπεριληφθεί και ο τέως Υπ. Οικονομικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ενώ η ΞΥΠ πληροφορείται ότι διεργασίες του παρασκηνίου στοχεύουν να υπάρξει και υποψηφιότητα - ΕΚΠΛΗΞΗ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ

Μιας και μιλάμε για ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ να επισημάνουμε ότι ενδεχομένως τις προσεχείς μέρες να υπάρχει και αντίστοιχη υποψηφιότητα που δεν είναι αναμενόμενη και αφορά την εσωκομματική αναμέτρηση για την θέση του Προέδρου των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ. Μετά την παραίτηση του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ, ο οποίος πλέον εμφανίζεται ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ και ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΑΤΟΣ στο Κοινοβούλιο, αφού πέταξε από τους ώμους του το νοσηρό ΑΧΘΟΣ της Προεδρίας ενός κόμματος- ΑΧΤΑΡΜΑ, πολυποίκιλου με ιδιαιτερότητες, το κόμμα θα αναδείξει τον νέο του ηγέτη, που θα είναι καθοριστικός για το μέλλον του κινήματος των πρασίνων.

Υποψήφια θα είναι το ιστορικό στέλεχος ΕΦΗ ΞΑΝΘΟΥ, που θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους υποστηρικτές της αποχωρήσασας ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ και όσων κλίνουν προς τα αριστερά με συγκεκριμένες ιδέες και απόψεις σε θέματα , όπως υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους, συνεργασίες με το ΑΚΕΛ και άλλα αντίστοιχα. Δεν θα είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ο τέως Πρόεδρος του κινήματος ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ, αλλά το ποδοβολητό του αλόγου του, που κάναμε λόγο εδώ και αρκετό καιρό και ορισμένα πράσινα γατάκια αμφισβητούσαν, θα ακουστεί εντονότερα.

Πάντως, η εκλογή ενός νέου Προέδρου των Οικολόγων, με διαφορετικές προσεγγίσεις, ενδεχομένως να ΑΛΛΑΞΕΙ και την πορεία του κόμματος και ουδόλως θα πρέπει να ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ οι συνεργασίες σε ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ και δημοτικές, αφού πλέον θα ανοίξει καινούρια λευκή σελίδα και θα γίνει εκ νέου διαπραγμάτευση. Αμάν και ποιος ακούει την ΑλΑττα, αν δούμε τους Οικολόγους να συνεργάζονται με ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ στις ευρωεκλογές ή να συμμετάσχουν στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης σε συμμαχία των 3 ΔΗ (ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ) Τα χάπια μου τα Ατταλιδικά με επικάλυψη Περιδικική…

Ο ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ – Η ΘΥΡΑ 9 ΑΚΡΑΙΦΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κάποιος σύντροφος που ενδιαφέρεται για το ΑΚΕΛ και την πολιτική παρουσία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΟΥΚΑΙΔΗ, να τον ενημερώσει ότι με το μένος και το πάθος που μιλάει στα κανάλια, περί των δικαίων των Παλαιστινίων και των εχθρών Ισραηλινών, προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, γιατί δεν απευθύνεται σε ακροατήριο που απαρτίζεται από θαμώνες των Λαϊκών οργανώσεων Κιτίου. Όπως τον ακούει κάποιος, περιμένει ότι θα εμφανιστεί κάποια μέρα με κόκκινη φανέλα που να αναγράφει ΕΣΣΔ και σε περίοπτη θέση το σφυροδρέπανο. Δεν συνάδει σύντροφοι με το νέο πνεύμα της αλλαγμένης αριστεράς του ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Το ακραίο , κάποιοι το λένε ΑΚΡΑΙΦΝΕΣ , κομμάτι της αριστεράς το κατέβαλε προ καιρού η ΘΥΡΑ 9 και η ΟΜΟΝΟΙΑ 29 Μ, που με την ειρηνική της πορεία υπέρ των Παλαιστινίων , κατέδειξε ότι δεν είναι ΜΟΝΟ σύνδεσμος φιλάθλων, αλλά κίνημα - κόμμα που θα εκδηλωθεί όταν του επιτρέψουν οι συνθήκες, αφού οι ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ του είναι παμπόνηροι – καταρτισμένοι περί της πολιτικής επιστήμης. Αμάν τα χάπια μου τα Θυραεννιώτικα…

ΥΓ! Μια και μιλάμε για αριστερά να αναφερθούμε και στην ΚΑΤΑΝΤΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ. Που για το κορυφαίο γεγονός ενός κόμματος, που είναι το Συνέδριο του , το οποίο χαράσσει τα επόμενα βήματα του πολιτικού σηματισμού, επανατοποθετεί την ιδεολογία στις σύγχρονες συνθήκες και εκλέγει την ηγεσία να ΛΕΙΠΕΙ ο Αρχηγός και να δίνει οδηγίες στα μέλη, μέσω τηλεδιάσκεψης από την Αμερική. Προφανώς και στο διάλειμμα εκπλήρωσης των συζυγικών του καθηκόντων, αφού μόλις παντρεύτηκε και αποκατέστησε τον Τάυλερ. Μην του βγάλουν το όνομα του παιδιού και του κόψει την τύχη. Ε, δεν είναι τυχοδιώκτης ο ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ.

ΥΓ: Κι επειδή ωραιοποιούν τα πάντα να σας επισημάνουμε ότι κάτι δεν πάει καλά με τα οικονομικά της Ευρωπαϊκής ένωσης. Να επισημάνουμε τις τεράστιες ικανότητες του καταρτισμένου εκπροσώπου μας στο Ελεγκτικό Συνέδριο της ΕΕ, φίλου μου επί 30 ετία, ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, με τον οποίο γράψαμε ιστορία, αφού ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ που σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς δεσμεύσεις και νομοθεσίες μου ενεχυρίασε και δημοσίευσα στην εφημερίδα ΜΑΧΗ, το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του με έγγραφα και αποδείξεις. Τότε που όλοι - ακόμη το κάνουν – ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ και ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ. Αλλά ο δανεισμός από την ΕΕ για πρώτη φορά 806 δισεκατομμυρίων Ευρώ θα πρέπει να ΤΡΟΜΑΖΕΙ τους πάντες. Κι όπως είπε και η Έφορος Εσωτερικού Ελέγχου ΑΝΝΑ ΖΑΒΟΥ οι Ευρωττόπουζοι θα κληθούν να το αποπληρώσουν μεταξύ 2027 - 2037 με επιπρόσθετη φορολογία. Αμάν τα χάπια μου τα ευρωπαϊκά. Που πάνε όλα αυτά τα λεφτά; Στον πόλεμο Ουκρανίας- Ρωσίας; Τελικά θα είναι ο τάφος των λαών η Ευρωπαϊκή Ένωση; Ωωω θα πρέπει να το ψάξουμε γιατί μιλάμε ωσάν τον ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ και τους Θυραεννιώτες . Πάντως όχι σαν τους Ευρωλάγνους τους ΑΚΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση