ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημοσκοπήσεις-ΣΟΚ: Οδοστρωτήρας ΑΚΕΛ ισοπεδώνει Νιαζί - Ατταλίδου - ΒΟΛΤ

Ούτε μια ψήφος χαμένη για το ΑΚΕΛ - Τι δείχνουν δημοσκοπήσεις που αλλάζουν το πολιτικό σκηνικό

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΤΕ ΝΙΑΖΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

• Εκκίνησε ο κόκκινος οδοστρωτήρας μετά από την αναγκαία συντήρηση και αναβάθμιση και έπιασε δουλειά για να επιτελέσει το έργο που του ανατέθηκε από τους μαστόρους του, με τους οδηγούς να εναλλάσσονται, αναλόγως γεωγραφικών προσδιορισμών και χώρων που θα κινηθεί το μηχάνημα. Οι εντολές είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ και εμπεριέχονται σε ανοικτούς και κλειστούς φακέλους. Θα πρέπει να ΙΣΟΠΕΔΩΘΟΥΝ πολιτικά ο Ευρωβουλευτής ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΙΓΙΟΥΡΕΚ, η βουλευτής ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ και το κόμμα που εσχάτως συνέπηξε, το VOLT.

• Για καθένα εξ αυτών υπάρχει διαφορετικός λόγος ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ, αλλά ο κύριος στόχος είναι το ΑΚΕΛ, αφενός να εκλέξει ημέτερους της ηγεσίας στο Ευρωκοινοβούλιο και αφετέρου να μην χάσει ούτε μια ψήφο προς άλλα παραπλήσια ιδεολογικά – πολιτικά κόμματα. Ως εκ τούτου ο Γενικός Γραμματέας ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και το κόκκινο κονκλάβιο του, χρησιμοποιούν την κλασική μέθοδο, δια του ψιθύρου που διοχετεύεται από την Επαγρύπνηση και τους άλλους κομματικούς προύχοντες, αλλά και δια του περιορισμού της παρουσίας των ντελιβεράδων της λύσης στον μικρόκοσμο τους, χωρίς να έχουν έξωθεν μαρτυρία που αποκτάται μέσω των ΜΜΕ. Ξέρετε ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ είναι δοκιμασμένο όργανο από ιδρύσεως κόμματος και το ΑΚΕΛ πάντα τον χρησιμοποιεί, έστω κι αν κάποιες φορές τον ξεχνούν εις δράση και ΤΣΑΛΑΠΑΤΟΥΝ και αθώους. Παραπλήσιες απώλειες της μάχης για επικράτηση, τι να γίνει, αυτά έχει η πολιτική ζωή.

ΠΑΡΕΒΗ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΑΝΟΝΑ – ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑΜΕΊΟ – ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ

• Αρχίζοντας από τον Τ/Κ ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΙΓΙΟΥΡΕΚ και αν τυχόν σας προκλήθηκαν απορίες, να μεταφέρουμε τον προσδιορισμό που του απέδωσε ηγετικό στέλεχος του κόμματος και τον οποίο περισυνέλεξε ο κόκκινος σύντροφος – πράκτορας της ΞΥΠ. Για το ΑΚΕΛ είπε κατά την διάρκεια της συνεδρίας, όπου θα αποφασιζόταν η συμμετοχή του Νιαζί στο Ευρωψηφοδέλτιο είναι σαν «αναγκαίο κακό». Ε, δεν θα μπορούσε το ΑΚΕΛ να κατέβει στις Ευρωεκλογές χωρίς την συμμετοχή Τ/Κ στο ψηφοδέλτιο του, αφού θα ΑΝΑΤΙΝΑΣΣΟΤΑΝ το αφήγημα του κόμματος, περί επαναπροσέγγισης, για τα αδέλφια τους Τ/Κ και άλλων τέτοιων φληναφημάτων. Φανταζόμαστε ότι τους Ε/Κ άλλων κομμάτων τους θεωρούν ξαδέλφια που δεν έχουν σχέσεις λόγω περιουσιακών, ενώ για κάποια εξ αυτών (ξαδέλφια), όπως το ΕΛΑΜ, τα απεχθάνονται γιατί όταν ήταν μικροί τους έκαναν μπούλινγκ ντυμένοι με τα μαύρα…

• Έψαξαν, ρώτησαν, έκαναν επαφές αλλά δεν βρήκαν άλλο Τ/Κ που να μπορέσει να προσελκύσει τις ψήφους των κατοίκων των κατεχόμενων περιουσιών Ε/Κ, οπόταν προτίμησαν τον Νιαζί Κ. που στην διαρρεύσασα πενταετία, τους έκανε την ζωή-κόλαση. Πέραν από τη πολιτική που χάρασσε κατά το δοκούν, αναλόγως των επιθυμιών – πεποιθήσεων - προσανατολισμών χωρίς να δίνει σε κανένα ΣτεφΣτεφ – Λουκαίδη - Δαμιανού αναφορά, προέβη και στο προπατορικό αμάρτημα για το ΑΚΕΛ, που συνίσταται στην ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ της αντιμισθίας του Ευρωβουλευτή στο ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑΜΕΊΟ. Α, πα, πα. Εδώ καταβρόχθισαν ΓΙΓΑΝΤΕΣ-ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ, γιατί παρέβαιναν την ΚΟΚΚΙΝΗ 11η εντολή, όπως άδει περιπαθώς και η ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ, και δεν έστελναν το χρήμα στο ταμείο και να ανταμειφθούν αναλόγως της κλίμακας (αντίστοιχες με αυτές της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά χωρίς ΑΤΑ) που καθορίζει το κόμμα. Ακόμη ο Νιαζί Κ. προσκαλούσε στις Βρυξέλλες - Στρατσβούργο - στην βάση του δικαιώματος που παρέχεται από την ΣΠΑΤΑΛΗ Ευρωπαϊκή Ένωση - ΜΟΝΟ Τ/Κ και ελάχιστους φίλους του Ε/Κ, χτίζοντας το δικό του προφίλ και σχηματίζοντας τον ημέτερο ΝΙΑΖΙΣΤΙΚΟ στρατό.

• Οπόταν η απόφαση είναι να ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ο Τ/Κ αδελφός των συντρόφων και το σύνθημα που ήδη μεταφέρθηκε είναι: «ΟΥΔΕΜΙΑ ΨΗΦΟΣ στον Νιαζί». Εξάλλου, σαν γνήσιος θιασώτης του δόγματος του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ, ας ελκύσει ψήφους από το εν λόγω στρατόπεδο με το οποίο συναγελάζεται παντοιοτρόπως, αφού στις Προεδρικές εκλογές, όπως αποκάλυψε η ΞΥΠ, δεν ψήφισε ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ στον Α’ γύρο των Προεδρικών εκλογών, αλλά ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ. Ακόμη να επισημάνουμε ότι ο Νιαζί Κ. έκανε τους λογαριασμούς του και με την συμπαράσταση φίλων και άλλων συνεργατών, ΕΣΤΗΣΕ δικό του επιτελείο, προσέλαβε επικοινωνιολόγους και όλα αυτά με την συμπαράσταση ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ χορηγών που υιοθετούν το όραμα του.

ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΤΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ – ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΕ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ - ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ ΤΟ ΒΟΛΤ

• Αν ήθελε ας πήγαινε στους ντελιβεράδες της λύσης. Τους οποίους φωτο ΒΟΛΤαικούς, ο κόκκινος οδοστρωτήρας ετοιμάζει ειδικές διαδρομές και πρόγραμμα για να τους ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ και αν είναι δυνατό να ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ και να μείνουν ΜΟΝΟ σαν χαλκομανία. Ε, μα δεν είναι δυνατό τώρα που οι σύντροφοι - πίστεψαν όσα σε ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ η στήλη τους ΥΠΕΒΑΛΕ και αυτοί σαν μωρές παρθένες κοκκίνιζαν, που αίφνης βλέπουν μπροστά τους τον ΜΕΓΑΛΟ στόχο και ποθαυμάζονται όπως λένε στον Γερόλακκο το χωριό των ΣτεφΣτεφ – Προύντζου, ότι μπορούν να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ την πρώτη θέση στον πίνακα κατάταξης των κομμάτων, να αφήσουν τις Ατταλίδηδες, τους Κάρουλες τους Παράδες, να τους ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ την πρωτιά. Η διαταγή που εκδόθηκε από την κόκκινη πολυκατοικία είναι το ΒΟΛΤ να διαλυθεί και να μην πάει καμία ΚΟΚΚΙΝΗ ΨΗΦΟΣ σ’ αυτούς. Βλέπετε οι ΒΟΛΤάδες παρουσιάζονται σαν οι εκπρόσωποι του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ, από όπου το ΑΚΕΛ αντλεί αρκετούς ψήφους και σε ορισμένες των περιπτώσεων, ξεφεύγουν από το κόκκινο μαντρί, θεωρώντας ότι δεν ετοιμάζει επαρκώς αρνιά (το κόμμα της αριστεράς) για την ΣΦΑΓΗ της ΟΠΟΙΑΣ ΛΥΣΗΣ.

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΔΙΑΧΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ - ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΜΜΕ

• Έτσι η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ και το σύνθημα της ΧΑΜΕΝΗΣ ΨΗΦΟΥ διοχετεύτηκαν ενώ οι παροικούντες και κατοικοεδρεύοντες στο Ναό της Δημοκρατίας, όπως ο Διοικητής της ΞΥΠ, παρατήρησαν ότι οι ΔΙΑΧΥΣΕΙΣ , οι φιλοφρονήσεις και η ΣΤΗΡΙΞΗ των ΑΚΕΛικών βουλευτών και λοιπών κοινοβουλευτικών συνεργατών προς την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ… ΕΞΕΛΕΙΠΕ. Από τα κόκκινα χαμόγελα τα αστειάκια και τις κοινές προτάσεις προ των Προεδρικών, πλέον η ΑλΑττα αντικρίζει τα ΠΑΓΩΜΕΝΑ πρόσωπα των συντρόφων και την αποφυγή της, σε σημείο που να προσδιορίζεται σαν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ. Αν μπορούσε θα ενέγραφε και στην Επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων το θέμα του κόκκινου μπούλινγκ, αλλά ακόμη και αυτή η φίλη της ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, την αποφεύγει.

ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΑΜΝΗΣ

• Επίσης οι κατά επάγγελμα διαστροφικοί (όπως ο Διοικητής της ΞΥΠ) που παρατηρούν τα πάντα, διέγνωσαν ότι ΚΟΠΗΚΕ και η ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ που τύγχανε η Ατταλίδου από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης. Έπεσε το σύνθημα – διαταγή από το ΑΚΕΛ προς ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ των καναλιών, όπως περιοριστούν οι εμφανίσεις της στα τηλεοπτικά πάνελ, αφού θα είναι υποψήφια ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ και μπορεί να παρασύρει κάποιους ονειροπαρμένους κόκκινους. Πως τα βιώνει όλα αυτά η ΑλΑττα; Από την αριστερά της ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ στην μέθοδο της ΣΤΥΜΜΕΝΗΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑΣ ένα βάψιμο μαλλιών στο κομμωτήριο (ε, δεν καπνίζει η ΑλΑττά για να πούμε την φράση με το ένα τσιγάρο…δρόμο). Όπου το ΑΚΕΛ αφού ξεζουμίσει τους συνεργάτες - στελέχη – μέλη, τους πετάει στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων. Τα χάπια μου τα κομμουνιστικά, αυτά με το σφυροδρέπανο. Ποιος φωνάζει από το βάθος ότι είναι ληγμένα; Ο Τμηματάρχης Υψηλής πολιτικής που πήρε υποσχέσεις κι εξαφανίστηκε; Ρε παραπλανημένε σύντροφε δεν άκουσες ότι η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ του νέου Υπουργού Υγείας ΜΙΧΑΛΗ ΔΑΜΙΑΝΟΥ είναι ότι δεν μας ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ τα ληγμένα χάπια; Ε, τα χάπια μου τότε αυτά του Δαμνή (προσωνύμιο που κατοχυρώνουμε και Δαμιανός για τους εξευγενισμένους).

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ – ΣΟΚ. ΠΡΩΤΙΑ ΑΚΕΛ-  17% ΤΟ ΕΛΑΜ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό. Σε ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΟΚ τα κόμματα αφού οι κρυφές ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ που είχαν στα συρτάρια βγήκαν στην φόρα. Και ορισμένες εξ αυτών ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ και στα Πριγκιπάτα και στην Πινδάρου, κάποιοι έβγαλαν από το άγχος τους, ΕΡΠΗ στα όμορφα χειλάκια. Προσέξτε την αναγωγή που καταγράφηκε στην πλατφόρμα των Χιτών, όπως αναρτήθηκε από Ευρωπαίους ομοϊδεάτες του ΕΛΑΜ. Λοιπόν τα ποσοστά είναι με αναγωγή στην βάσει των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης του ΡΕΠΟΡΤΕΡ. ΑΚΕΛ: 27.8% (ανοίξτε κόκκινες σαμπάνιες και καλέστε και τον ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ, που σας τα έλεγε και τον βγάζατε προβοκάτορα, σύντροφοι), ΔΗΣΥ: 25.7% (ασθενοφόρα στην Πινδάρου) ΕΛΑΜ: 17.4% (ΟΥΑΟΥ, τα μαύρα μου τα χάπια, αλλά να είναι ληγμένα από προηγούμενες δεκαετίες, σύμβαση με καρδιολόγους έκαναν τα άλλα κόμματα γιατί θα πάθουν εμφράγματα;) ΔΗΚΟ: 9.7% (αμάν Πρίγκιπα μου τρέξε να κλάψεις στον ώμο της βασιλομήτορος, το παλάτι καταρρέει), ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 4.9% (περτίτζι μου κακαριστό, επέστρεψες και άδεις ερωτικά άσματα μετά Παπαδούρη) ΔΗΠΑ: 3.3% (αδελφέ αργείς - αργείς και χάνεις την ευκαιρία που σου προσδιορίσαμε προ έτους), ΕΔΕΚ: 3.2% (ο Σιζό έχει 19 υποψηφίους και περιμένει την άνοδο, εξάλλου δεν απαγορεύονται τα όνειρα, φτάνει να μην γίνουν εφιάλτες). ΒΟΛΤ: 1.8% (ε, μα τυχαία θα σας ισοπεδώσουν το ΑΚΕΛ;)

• Κι επειδή είμαστε ΞΥΠ και δεν εφησυχάζουμε φτάσαμε σε άλλα επίπεδα ως μυστική υπηρεσία πληροφοριών. ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΑΜΕ δια κοριών ακόμη και σε γραφεία άλλων ιστοσελίδων( ΠΑΙΚΤΑΡΑ μου προσέφερες στον φίλο σου μια αγαθοεργή πράξη, για να φτιάξει τα δικά του έπιπλα…) ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΝΤΑΣ τα στοιχεία από δημοσκόπηση που διενήργησαν και δεν την δημοσίευσαν για δικούς τους λόγους. Λοιπόν στην εν λόγω δημοσκόπηση ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΩΓΗ η κατάσταση είναι ως εξής : ΑΚΕΛ: 18.5%, 18%, ΕΛΑΜ 14 %, ΔΗΚΟ: 10%. Αναπνευστήρες γρήγορα…

• ΥΓ: Μάνα μου ρε ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο ΤΑΣΟΣ ΤΖΙΩΝΗΣ και ο ΛΕΤΥΜΠΙΩΤΗΣ γιατί ο ΚΟΛΙΝ ΣΤΙΟΥΑΡΤ καταγράφει ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ και μας καταλογίζει παρεμβάσεις στην νεκρή ζώνη. Μα δεν είναι αυτός που ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΤΕ και κάνατε συμφωνία για την Πύλα στην νεκρή ζώνη και όσοι εξ ημών μιλούσαμε για ΦΙΑΣΚΟ και παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, μας χαρακτηρίζατε μίζερους και οπισθοδρομικούς μέσω των λιβανισμένων – παπαγαλιζόντων δημοσιογράφων; Καταλάβατε ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί σας;  Όσοι σας προειδοποιούν να μην πέφτετε στους λάκκους ή αυτοί που σας οδηγούν στο βάραθρο της ανυποληψίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση