ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημήτρης εναντίον όλων (Φούλλη - Νίκαρο - ΝικΧρι) - Επαναφέρουν Άννα στις φυλακές

Το κύκνειο προεδρικό άσμα του Φούλλη - Γαλάζιες μάχες για Προεδρία ΔΗΣΥ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΙ ΑΝΝΕΣ - ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ- ΦΥΛΑΚΩΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ

• Για να δούμε τι θα αποφέρει τι σμίξιμο δυο κυριών, που φέρουν και το ίδιο όνομα και ενδεχομένως να γιορτάσουν και μαζί τον Δεκέμβριο. Αναφερόμαστε στην ΑΝΝΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ την Υπ. Δικαιοσύνης και την ΑΝΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ διευθύντρια των φυλακών. Ε, πρέπει να βρεθεί μια λύση και δεν μπορεί να διαιωνίζεται το πρόβλημα. Η δε ΑΑ προφανώς δεν έχει ακόμη κόβιτ για να παίρνει συνεχώς άδειες από την εργασία της και θα πρέπει να εκφράσει επακριβώς τι επιθυμεί σε σχέση με την καριέρα της. Ε, δεν μπορεί το κράτος να περιμένει πότε θα αποφασίσει η ΑΑ για να προχωρήσει στους σχεδιασμούς του για την εύρυθμή λειτουργία των φυλακών. Οπόταν ότι θα γίνει πρέπει σύντομα να γίνει από τις Αννούλες…

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΝΑΣ Η ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΣ

• Όπως μας πληροφορεί πράκτορας της ΞΥΠ η νέα Υπουργός Δικαιοσύνης θα επιχειρήσει με κάθε τρόπο να πείσει την Αριστοτέλους να επιστρέψει στην Διεύθυνση των φυλακών ώστε να επανέλθει η ομαλότητα, μέχρι νεωτέρας. Θεωρεί η Προκοπίου ότι με την επαναφορά της ΑΑ θα πετύχει μια πρώτη νίκη και μ’ αυτό τον τρόπο θα της δοθεί χρόνος για τα περαιτέρω. Αν και το εγχείρημα της είναι ιδιαίτερα δύσκολο, εντούτοις θα επιστρατεύσει την γυναικεία αλληλεγγύη, προσδοκώντας ότι θα πετύχει να λύσει το δύσκολο πρόβλημα της ηγεσίας των φυλακών. Ας μην ξεχνάμε ότι και η Υποδιευθύντρια των Φυλακών ΑΘΗΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ απέχει των καθηκόντων της ως ένδειξη αλληλεγγύης προς την ΑΑ.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Γ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Η ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ;

• Σημειώνεται ότι η ΑΑ είναι υποψήφια για τις 6 θέσεις Γενικών Διευθυντών Υπουργείων και προσδοκεί ότι θα πάρει την προαγωγή και θα αποχωρήσει από τις φυλακές. Ωστόσο, η διαδικασία πλήρωσης των θέσεων Γ. Δ αργεί ακόμη, αφού χρειάζεται να γίνει διορισμός νέου προσώπου στην αρμόδια Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ) , μετά την υπουργοποίηση ΚΟΥΜΗ, ενώ υπάρχουν αρκετοί δελφίνοι που προαλείφονται για τις εν λόγω θέσεις των απόλυτων δερβέναγων στα Υπουργεία. Για να δούμε τι θα καταφέρει η Αννούλα η Υπουργός μας, αν θα πείσει την συνονόματη, για να κλείσει μια τρύπα τεραστίων διαστάσεων.

ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΟΥΛΛΗ

• Αποχαιρετά με τον θεσμικό του ρόλο ως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ τους Συναγερμικούς σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί απόψε στην Λευκωσία ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Ετοιμάζεται να παραδώσει την σκυτάλη του Προέδρου του κυβερνώντος κόμματος οπόταν θα αρχίσει και τους αποχαιρετισμούς. Η συγκινητική συνάντηση με τους γαλάζιους συναγωνιστές αποτελεί ουσιαστικά το ΚΥΚΝΕΙΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΜΑ του Φούλλη, ο οποίος πλέον θα παρακολουθεί διακριτικά από τον σύλλογο ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΝΤΩΝ (κλαμπ που συνέστησε η στήλη για πρώην ηγέτες κομμάτων που παραμένουν ΜΟΝΟ απλοί βουλευτές- διάβαζε ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ) τις εξελίξεις στον ΔΗΣΥ.

• Πληροφορίες ότι το εν λόγω άσμα θα είναι εκείνο που άδει περιπαθώς ο μέγιστος ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ «κύριος ήρθα και κύριος φεύγω/ εγώ σ’ αγάπησα και σε συγχώρεσα» , διασταυρώνονται γιατί αποτελεί το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΩΡΚΑΘΚΙΟ και δεν θα αρέσει στην σύζυγο του και ιδιαίτερα καλλίφωνη ΜΑΡΙΑ ΣΕΛΙΠΑ. Η οποία μάλλον θα προτιμούσε να ερμήνευαν ως ντουέτο το άσμα της άλλης μεγάλης μορφής ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ «φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια/ αρρωστημένους και αγρίμια . τώρα φεύγω»

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΔΗΣΥ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

• Ο προεκλογικός για την Προεδρία του ΔΗΣΥ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι οι απερχόμενοι ηγέτες του ΔΗΣΥ (ΦΟΥΛΛΗΣ- ΝΙΚΑΡΟΣ ), αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Έτσι για να παραφραστεί το περιβόητο σύνθημα των ΑΠΟΕΛιστών θα αναφωνήσουμε το αντίστοιχο. «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.». Αν και υποστηρικτής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, εντούτοις ενστερνίζεται το σύνθημα και δίνει την δική του μάχη για ανατροπή των δεδομένων. Ε, μα όταν έχεις εναντίον σου ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ- ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ και ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ τότε για να επιβιώσεις πρέπει να επιστρατεύσεις το ένστικτο σου και να πολεμήσεις.

• Οι πράκτορες της ΞΥΠ που περιφέρονται στο στρατόπεδο του ΔΗΜΔΗΜ επιμένουν ότι ο νεαρός βουλευτής του ΔΗΣΥ, στην αυριανή διάσκεψη τύπου που θα πραγματοποιήσει θα κάνει ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ σε σχέση με τον προεκλογικό αγώνα και όσα διαδραματίζονται στον ΔΗΣΥ. Άου – άου τα χάπια μου τα γαλάζια. ΖΩΣΤΗΚΕ Τ’ ΑΡΜΑΤΑ λένει οι συνεργάτες του…Σημειώνεται ότι η τελική προεκλογική συγκέντρωση του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στην δημοσιογραφική εστία και της ανθυποψηφίου της ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ αύριο Τετάρτη στο LEMON PARK. Όσοι παραστούν θα επιδοθούν και στο κόψιμο λεμονιών…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο του απλού ιερέα πάτερ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ που μέσα στον πόνο του για τον χαμό του γιού του ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, έδωσε μαθήματα ζωής και Χριστιανικής Πίστης. Ανήκει και ο Πάτερ σ’ αυτούς που εμείς αποκαλούμε Η ΑΛΛΗ ΚΥΠΡΟΣ που ζει με αξιοπρέπεια , χωρίς φανφάρες και σόου. Μακριά από τις αδίστακτες κάμερες και τους γέρακες μαρκουτζοφόρους, τόσο ο πάτερ όσο και οι γονείς της ΑΝΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΑΜΙΔΟΥ, δίδαξαν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και υπέμνησαν ότι δεν είναι όλα προς δημόσια θέα.

• ΥΓ: Πρωτοτυπία ΝΙΚΟΥ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ. Προσκάλεσε σε συνεδρία της Επιτροπής Νομικών την τέως Υπουργό Δικαιοσύνης ΣΤΕΦΗ ΔΡΑΚΟΥ. Θα της επιδώσει και πλακέτα για το έργο της; Ασυνήθιστη θεσμική κίνηση…Τορναρίτης γαρ είναι ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ από μόνος του.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X