ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΚΟ: Πριγκιπικές ίντριγκες - Άσχετος ο Υπ. Εμπορίου, υπηρέτης υπεραγορών ωρύεται ο Χατζηγιάννης

Θα φτιάξει το δικό του καλάθι της οικοκυράς - Οι Φουλλικοί που ανεβαίνουν τον λόφο - Διορίζεται η ΕΠΑ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΗΚΟΪΚΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ - ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ

• Όπως σε όλα τα βασιλικά ανάκτορα κυριαρχούν οι ίντριγκες και οι δολοπλοκίες έτσι και στο αντίστοιχο που κατοικοεδρεύει ο Πρίγκιπας ΝΙΚΟΛΑΣ ντε λα Στρακκέ συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα αρκετές αναταραχές λόγω της σύστασης του ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥ, σύμφωνα με τους όρους του πρωτοκόλλου ονομάζεται ηγεσία του ΔΗΚΟ. Αν και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, λόγω της προσπάθειας του Πρόεδρου του ΔΗΚΟ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ να τοποθετήσει παρά τω πλευρό του ανθρώπους πιστούς στο στέμμα , εντούτοις παρατηρήθηκαν και κάποιες παρασπονδίες που μέχρι το διήμερο 13- 14 Ιουνίου που θα υποβληθούν οι υποψηφιότητες ενδεχομένως να παραμεριστούν, εν όψει και του εκλογικού συνεδρίου της 9ης Ιουλίου.

ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΟΥΛΙΑΣ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ - ΜΥΛΩΝΑΣ - ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

• Δεν ήταν τυχαία η επιλογή της εν λόγω ημερομηνίας, αφού ως γνώστες της ιστορίας οι ΔΗΚΟικοί, θέλησαν να τιμήσουν την επέτειο του απαγχονισμού από τους Τούρκους του Αρχιεπισκόπου ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ. Μάλιστα πληροφορίες ότι ο Πρίγκιπας και οι βουλευτές ΚΟΥΛΙΑΣ- ΜΥΛΩΝΑΣ- ΣΑΒΒΙΔΗΣ –ΧΡΥΣΗΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ- ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ- ΧΡΥΣΗΣ- ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ( θα είναι ο βαρύτονος) θα αναγνώσουν με περισσό πάθος το περίφημο ποίημα για την 9η Ιουλίου, του κορυφαίου – αξεπέραστου ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων: « Αντάν αρτζιέψαν οι κρυφοί ανέμοι τζιαι εφυσούσαν/ τζιαι αρκίνησεν εις την Τουρτζιάν να κρυφοσυννεφκιάζη. Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζαιρη του κόσμου / κανένας δεν εβρέθηκε να την ι-ξηλείψη/ κανένας γιατί σιέπει την που τα’ ψη ο Θεός μου». Τι υπέροχοι στίχοι από τον τιτανοτεράστιο ΕλληνοΚύπριο ποιητή …Ω οι ευαισθητούληδες θα τρομάξουν και θα φωνάζουν για Εθνικισμό. Πολύ Ελλάδα στον δημόσιο διάλογο, όπως η αναφορά της Υπουργού Δικαιοσύνης ΑΝΝΑΣ ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ στην παράδοση της σημαίας που κυμάτιζε στο Κάστρο της Κερύνειας στον στίχο του άλλου ΚΟΥΦΑΙΟΥ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΟΝΤΗ « Είναι όμορφη ρε παιδιά…πώς να το κάνουμε»

Ο ΠΑΛΑΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΦΥΤΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ…ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

• Πάμε και στα πεζά όμως. Αίφνης και ενώ ο Πρίγκιπας προχωρούσε σε διοριστικό σύστημα χωρίς εκλογές για την νέα ηγεσία του ΔΗΚΟ, παρουσιάστηκε ΕΜΠΛΟΚΗ, κυρίως λόγω του διορισμού του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΛΑΤΕ στο Προεδρικό, ο οποίος προοριζόταν να καλύψει την θέση του Κεντρικού Οργανωτικού του κόμματος. Μπορεί ο Γενικός ΕΛΕΓΚΤΉΣ να ξεψαχνίζει τους συμβούλους του Προεδρικού, αλλά διαφορετικά είναι να βρίσκεσαι δίπλα από την εξουσία και να οσμίζεσαι τις ευωδίες από τους ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚούς κήπους και αλλιώτικα να ασχολείσαι με τα ρουσφέτια των ΔΗΚΟικών …Οπόταν, υποχρεώνεται εκ των πραγμάτων να παραμείνει στην θέση του ο γκουρού των οργανωτικών του κόμματος, ο τελευταίος των Μοικανών της γενιάς που ανέβασε το ΔΗΚΟ στην εξουσία, με την γνωστή ευρεσιτεχνία, να συμμαχεί με όλους για χάρη των καρεκλών και ΕΜΒΟΛΙΑΣΕ έτσι το γενετικό υλικό ενός ολόκληρου κόμματος , ο ΦΥΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

• Το θέμα είναι ότι ο ΦυΚω( κάτι σαν το αναρριχητικό φυτό φίκο μου βγαίνει…) θα πρέπει να κάνει και σχετική ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ ή όπως λένε στο χωριό του ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, αφού προ λίγων ημερών τιμήθηκε από το κόμμα και παρέδωσε τα κλειδιά. Τώρα θα είναι εντελώς ΔΗΚΟικό να τα ξαναπάρει πίσω. Για όσους δεν γνωρίζουν να υπενθυμίσουμε τις αλήστου μνήμης εμπνεύσεις του Φύτου Κωνσταντίνου όταν ήταν υποψήφιος βουλευτής και προφανώς καταγράφηκαν στην παγκόσμια ιστορία και διδάσκονται σε πανεπιστήμια στο μάθημα « προσέλκυση ψηφοφόρων με όλα τα μέσα και κυρίως με παραπομπή στο ρουσφέτι». Λοιπόν, ποιο ήταν το σύνθημα του ΦυΚω στις βουλευτικές του 2011. « εσύ ξέρεις γιατί» και με στίχους από το άσμα του υπέροχου ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ « θάμαι κοντά σου όταν με θες». Τα χάπια μου ρε τα ΔΗΚΟικά.

• Ο ΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕ ΣΟΛΩΜΟΥ ΓΙΑ Γ. ΓΡ

• Η εμπλοκή προέκυψε κυρίως γιατί ο ΑΘΩΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ δεν επιθυμεί να καταλάβει την θέση του Κεντρικού Οργανωτικού, αφού πρόκειται όπως προαναφέραμε, για πόστο που δουλεύεις αρκετά, αλλά δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ. Οπόταν ο Αθούλης προτιμά να αντιπαρατεθεί για την θέση του Γενικού Γραμματέα με τον ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΛΩΜΟΥ, άλλοτε εξ απορρήτων του Πρίγκιπα που βρίσκεται αυτό το διάστημα υπό δυσμένεια, λόγω διαφορών με το στέμμα. Αν και βρίσκεται υπό εξέλιξη το παρασκήνιο, ώστε να πειστεί ο ΑθΑν να πάει Κ.Οργανωτικός για να μην γίνουν εκλογές, εντούτοις φαίνεται ότι εμφανίζεται να διεκδικεί την θέση του Γ.Γρ. ο εκ Πάφου ορμώμενος ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΗΣ. Πάντως αν δεν παραμείνει ο Φύτος Κ. στην θέση του Κ. Οργανωτικού έτοιμος να μπει στην μάχη είναι νεαρό στέλεχος από την Λάρνακα.

ΑΚΡΑΙΟΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ = ΔΗΚΟ

• Ο πράκτορας της ΞΥΠ που απασχολείται με ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ επονομαζόμενος και ανεμογάμης αναφέρει ότι εκλογές θα γίνουν και για τις 3 θέσεις Αντιπροέδρων αφού πέραν των ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ- ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΧΑΡΑΑΜΠΙΔΗ- ΜΙΧΑΛΗ ΔΑΜΙΑΝΟΥ , υποψήφιος θα είναι και ο εκ Λεμεσού ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. Την θέση του εκπροσώπου τύπου αναλαμβάνει ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΙΤΑΡΑΣ. Α, βρήκαμε ποια έκφραση ταιριάζει απόλυτα στο ΔΗΚΟ. ΑΚΡΑΙΟΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ…

ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ Ο ΥΠ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

• Αμάν ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, Πρόεδρος Επ. Εμπορίου της Βουλής- βουλευτής ΔΗΣΥ- υποψήφιος Ευρωβουλευτής και σύμμαχος του Φούλλη. Λάβρος κατά του Υπουργού Εμπορίου ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, για το καλάθι της οικοκυράς και μετά τα αρνητικά σχόλια από το μπλοκάρισμα του κυβερνητικού νομοσχεδίου αναφώνησε : Το Υπουργείο έχει άγνοια και ο Υπουργός είναι άσχετος . Υπηρέτης δυο μεγάλων υπεραγορών είναι ο Παπαναστασίου και το καλάθι που διαφημίζει για τις οικοκυρές είναι μόνο για να μπαίνουν τρόφιμα από αυτές που εξυπηρετεί. Ουάου ο Κούλης.

• Μάλιστα και απευθυνόμενος στον παροικούντα στο Κοινοβούλιο Διοικητή της ΞΥΠ, επαλήθευσε για μια ακόμη φορά την ρήση του αείμνηστου Υπουργού άμυνας ΤΑΣΟΥ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ( πόσο λείπει από το πολιτικό σκηνικό η ευγένεια και η τιμιότητα του…) ότι αποτυπώνει την έκφραση « ενσπείρεις καινά δαιμόνια», του αναφώνησε, ότι θα ετοιμάσει νομοσχέδιο για το δικό του καλάθι. Εντάξει Κούλη μου ήρεμα. Για να δούμε αν το καλάθι θα το πάρουμε σαν διακοσμητικό ή θα μπορούμε να βάζουμε και κάτι μέσα, γιατί οι τιμές μας διαλύουν…

• ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΠΑ ΜΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ - ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΔΗΣΥ

• Ενδεχομένως και σε λίγη ώρα το Υπουργικό Συμβούλιο να διορίσει τα νέα μέλη της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού ( ΕΠΑ) αφού η απουσία της προκαλεί προβλήματα στη αγορά, όπως και πρόσφατα με την υπόθεση με την τοποθέτηση της για το e- kalathi στην Επ. Εμπορίου( αυτά που λέγαμε πιο πάνω). Διεξήχθη έντονο παρασκήνιο μεταξύ των συγκυβερνώντων κομμάτων αφού οι εν λόγω θέσεις είναι οι επονομαζόμενος από την στήλη ΑΘΟΡΥΒΕΣ ΜΕΤΑ ΧΡΥΣΟΥ. Αναπαύεσαι χωρίς να σου ζητεί κάποιος εξηγήσεις και αρπάζεις 7-8 χιλιάδες τον μήνα. Η φόρμουλα του διορισμού θα είναι από ένα μέλος που προέρχεται από ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ – ΕΔΕΚ, με τον Πρόεδρο της ΕΠΑ κατά πάσα πιθανότητα ΔΗΚΟικό και δυο άλλους καθαρόαιμους, επιλογής του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Άντε πάλι γαλάζιοι του ΔΗΣΥ . Άλλοι δυο θα τακτοποιηθείτε από τον δικό σας ΝικΧρι. Και μετά μου λένε αρλούμπες ότι είναι αντιπολίτευση. Σας θέλω μάγκες ρε Συναγερμικούλια όταν διορίζεις από τον ΔΗΣΥ ο ΝικΧρι να τους αποβάλετε από το κόμμα με δημόσια δήλωση. Έλα μέσα ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. ΠΡΟΚΛΗΣΗ…Αρχίστε από τους 6 Γενικούς Διευθυντές των Υπουργείων, Υπουργούς και Υφυπουργούς. Άτε γιατί πολύ κράτησε αυτό το ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η εν λόγω σκηνή απεικονίζει επακριβώς την ζωή στο Κυπριστάν, που περιγράφεται από την ρήση « ο βασιλιάς πέθανε …ζήτω ο βασιλιάς». Και φυσικά ο φίλος μου ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ζει και βασιλεύει, αλλά διαπιστώνει την σταθερότητα και την πίστη των Ευρωττοπουζοκυπραίων που επιδεικνύουν στο άτομο του έστω και αν ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ τα ΜΕΓΙΣΤΑ απ’ αυτόν σε σημείο που ενδεχομένως να του στοίχισε και τις εκλογές. Ειδικότερα αυτών που ονομάζουμε ΕΛΙΤ της κοινωνίας. Η εικόνα με την επίσκεψη, μάλλον προσκύνημα ή επίδοση διαπιστευτηρίων από το ΚΕΒΕ στον Πρόεδρο ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ήταν πραγματικά ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ. Η τεράστια πλειοψηφία των παρευρισκομένων ήταν ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΦΟΥΛΛΙΚΟΙ που εκτός των άλλων μας έλεγαν προεκλογικά ότι αν βγει ο ΝικΧρι θα καταστραφούμε. Τώρα πήγαν για προσκύνημα στην άγια εξουσία. Ε, δεν πάει τώρα να αναφωνήσουμε στεντόρεια; ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ.

• ΥΓ: Καθιερώνουμε την έκφραση Mr ΦΟΒΟΣ για ανθρώπους που την βρίσκουν, ενσπείροντας στον κόσμο όλου τους είδους τους φόβους, πανικό χωρίς να υπολογίζουν την ψυχοσύνθεση των καταταλαιπωρημένων – βασανισμένων πολιτών, με κάποιους να μην μπορούν να το διαχειριστούν και ενδεχομένως να αρρωσταίνουν από φόβο. Αυτά θα έπρεπε να τα ξέρει ο τηλεπιστήμονας ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ο ορισμός του Mr ΦΟΒΟΥ ή καλύτερα του ΤΡΟΜΟΥ που βγήκε χθες να μας πληροφορήσει ότι έρχεται νέα πανδημία, με την νόσο Χ που θα επιφέρει θανάτους. Καλά δεν χόρτασε προβολή; Και η πρόσφατη βράβευση του θα είχε σχέση με την ειδικότητα του να τρομάζει τον κόσμο. Φυσικά θα ακολουθήσουν την ίδια συνταγή. Παράνοια, λοκντάουν και οι πάντα πρόθυμες φαρμακοβιομηχανίες θα έχουν έτοιμο το εμβόλιο. Κι όποιος πεθάνει με ξαφνικίτιδα…ας πάει στον πραγματικό κόσμο. ΕΛΕΟΣ . Μα δεν έχει όρια ο ναρκισσισμός;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X