ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΚΟ: Η επιστράτευση της Αναστασίας και η κόντρα Χρύση-Χριστιάνας… κορυφώνεται

Ρίχθηκε στον προεκλογικό το Παπαδουπολέικο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Επειδή Πρίγκιπα μου ζείτε σε καλά «φρουρούμενο», από διάφορους αυτόκλητους σωτήρες, περιβάλλον, οι οποίοι δεν αφήνουν τίποτε άλλο να εισχωρήσει, και ότι συμβαίνει στον χώρο σας, για εσάς αλλά χωρίς την δική σας γνώση δεν το πληροφορείστε καλά είναι να κοιτάξετε και λίγο πιο κάτω. Ξέρετε η Κλωθώ είναι η μοίρα που υφαίνει την ζωή, οπόταν μπορεί το ύφασμα που κατασκευάζει για εσάς να είναι λίγο σφικτό…

• Αυτά που ακούγονται ότι επιστρατεύτηκε η αδελφή σας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ για να τεθεί επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα δεν είναι και άσχημη είδηση. Ενδεχομένως να δώσει την ισορροπία ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑίο επικοινωνιολόγο εξ Ελλάδας και τους ντόπιους κουμπάρους που αλληλοσπαράσσονται.

• Φαίνεται ότι η κόντρα ΧΡΥΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και δύσκολα μπορεί κάποιος να προσδιορίσει την επόμενη μέρα στο ΔΗΚΟ. Πλέον για το Πριγκιπάτο τα πάντα θα είναι δύσκολα και αδύνατο να εξομαλυνθεί η κατάσταση χωρίς τραύματα και παρενέργειες. Η κόντρα του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν με το παλάτι του Μπάκινγχαμ θα μοιάζει παραμύθι για παιδάκια. Πως σας αρέσει να σας παραλληλίζουν με τους βασιλείς και Πρίγκιπες εκεί στην Στράκκα.

• Και οι δυο ΔΗΚΟικοί υποψήφιοι βουλευτές προσδοκούν πέραν από την βουλευτική έδρα στην Λευκωσία, να πάρουν τα σκήπτρα στην επόμενη μέρα του ΔΗΚΟ και πάντα υπό προϋποθέσεις. Οι οποίες περιγράφουν ότι εφόσον ο Πρίγκιπας Νικόλαος πάει για ψηλότερους πολιτειακούς θώκους θα αδειάσει η Προεδρική καρέκλα.

• Γιατί μπορεί να λέει ο Άντρος ότι δεν ψηφίζει πολιτικό αρχηγό στις Προεδρικές εκλογές, αλλά το πλάνο του Πρίγκιπα λέει κάτι διαφορετικό. Θα παρουσιαστεί σαν αδήριτη ανάγκη για το ΑΚΕΛ η ψήφιση Νικόλα στις Προεδρικές εκλογές. Ε, τι θα κάνει το κόμμα της αριστεράς αν στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών περάσουν Πρίγκιπας και Συναγερμικός; Κι άσε τον Άντρο να κάνει ασκήσεις ψευδοεπανάστασης με τουίτ για το μπαϊράμι των Τούρκων.

• Εκτός κι αν η Αναστασία μπήκε στον προεκλογικό αγώνα υπέρ κάποιου εκ των δυο ανταγωνιστών της μάχης της Λευκωσίας. Πάντως αν είναι αυτός ο λόγος, μάλλον προς Χρύση κλίνει το Παπαδουλέικο προκαλώντας την αντίδραση της Χριστιάνας που δεν θα πέσει αμαχητί. Αν δε κερδίσει θα είναι ΗΤΤΑ για την βασιλική οικογένεια και η επόμενη μέρα δυσοίωνη, γιατί ένα δικό τους καθαρά κορίτσι θα πικραθεί ούτως ή άλλως.

• Α και να μη ξεχάσουμε. Ο Δήμαρχος Λευκωσίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗΣ ασχολείται αυτό το διάστημα με ανοικτά έργα της πρωτεύουσας και δεν βρίσκει χρόνο για τον προεκλογικό. Αμφιβάλουμε αν ψηφίσει και ΔΗΚΟ. Εξάλλου ο αδελφός του δεν θέλει σταυρό προτίμησης.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Παρουσίασε το ΡΙΚ κάποιο καθηγητή του Ινστιτούτου Κύπρου που αμφισβήτησε ακόμη και τους Αμερικανούς επιδημιολόγους για την απόφαση τους να μην φορούν μάσκες οι εμβολιασμένοι. Ε, καλά μιλάμε ότι πάντα οι καθηγητές του Κυπριστάν ξεπερνούσαν τους Αμερικανούς. Υπάρχουν δε πολλοί τρόποι να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Ενίοτε και να ακυρώσεις την ύπαρξη σου.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X