ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΚΟ: Γκρίνια και μονοψήφια

Ιατρός ή δασκάλα στο Ευρωψηφοδέλτιο ΔΗΣΥ - Δέχεται συναγωνιστικά μαχαιρώματα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΥΠΝΟΒΛΑΚΕΙΑ - ΓΚΑΦΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ενδεχομένως να αποδειχθεί η μεγαλύτερη σύγχρονη γκάφα των κομμάτων, που στην αργκό λέγεται και εξυπνοβλακεία. Η ταυτόχρονη διεξαγωγή εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση- Ευρωεκλογών, κυρίως με το σκεπτικό ότι λόγω πληθώρας υποψηφίων θα αυξηθεί η προσέλευση στις κάλπες και θα ανεβάσουν τα ποσοστά τους, αφού οι πολίτες αφού θα μπουν στην βάσανο να πάρουν τα 6-7 ψηφοδέλτια, ε, τότε αποφάνθηκαν οι τιτανοτεράστιοι πολιτικοί - ψυχολόγοι, θα τους δώσουν και την ψήφο τους. Ωστόσο, ξέχασαν κάτι πολύ βασικό οι πάνσοφοι εγκέφαλοι των κομμάτων. Την έφεση τους σε ολισθήματα, μικροπολιτικές και κυρίως συνεργασίες χωρίς περιεχόμενο, οι οποίες άφησαν πάρα πολλούς παραπονούμενους .

Αρκετοί εξ αυτών δε θα θελήσουν να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ τα κόμματα για την παραγκώνιση τους, ενώ οι υπόλοιποι ψηφοφόροι θα τους δώσουν χαστούκι - μην πούμε και γροθιά- λόγω του ότι διαπιστώνουν ότι δεν συνετίζονται και μετέρχονται μεθόδων, που στόχο έχουν να εξυπηρετήσουν κάποια συμφέροντα μέσω ΑΝΙΕΡΩΝ συμμαχιών και συμπράξεων, παρά να υποβοηθήσουν στην εκλογή των κατάλληλων, για την τοπική αυτοδιοίκηση στη βάση της θέλησης των τοπικών κοινωνιών… Για να μην σας παρασύρουν οι κομματικές σειρήνες τα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων θα αποκρυσταλλωθούν στις Ευρωεκλογές, αφού στις δημοτικές εκλογές λόγω συμμαχιών όλοι θα κρυφτούν, ενώ για τα ψηφοδέλτια με δημοτικούς συμβούλους πάντα υπάρχει ο παράγοντας των γνωριμιών λόγω εντοπιότητας των υποψηφίων. Οπόταν θα επιδιώξουν να εκλέξουν κάποιους Δημάρχους για να ωραιοποιήσουν την κατάσταση και να παρουσιαστούν όλοι νικητές.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΟ ΜΕ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΤΕΣ - ΦΩΝΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΔΗΚΟΙΚΟΥΣ

Στην δεινή αυτή θέση περιήλθε το Δημοκρατικό Κόμμα, και η ανησυχία στο Πριγκιπάτο και το κονκλάβιο της Γρίβα Διγενή για τα αποτελέσματα των διπλών εκλογών είναι διάχυτη. Η ΓΚΡΙΝΙΑ των στελεχών όπως εισπράττεται από την ηγεσία είναι έντονη με αρκετούς τοπικούς παράγοντες να παρουσιάζονται οργισμένοι. ΟΙ παλινωδίες μέχρι την σύμπηξη συμμαχιών στοίχισε στο κόμμα, αφού προκάλεσε την μήνη των τοπικών στελεχών. Ακόμη η δισυπόστατη στρατηγική στις δημοτικές εκλογές που ενίοτε συμπράττουν με ΑΚΕΛ , αλλού με ΔΗΣΥ – ΔΗΠΑ , προσδίδουν στο κόμμα μια εικόνα ευκαιριακής προσέγγισης με αλλότρια κίνητρα. Χωρίς στρατηγική και προσανατολισμό ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ οδήγησε το κόμμα σε αδιέξοδα και η εσωκομματική κατάσταση είναι ιδιαιτέρως φορτισμένη.

ΜΙΣΗ ΘΗΤΕΙΑ Ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Σύμφωνα και με έκθεση του πράκτορα της ΞΥΠ που ασχολείται με το ΔΗΚΟ και φέρει το προσωνύμιο ανεμογάμης, καθημερινά γίνεται ΧΑΜΟΣ στο επιτελείο του κόμματος, με τους διαμαρτυρόμενους να ωρύονται, γιατί με τους χειρισμούς της η ηγεσία του κόμματος άφησε εκτός διεκδίκησης Δήμων προβεβλημένα στελέχη του κόμματος. Ακόμη, ο Πρίγκιπας έχει να αντιμετωπίσει και την σύνθεση του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές, αφού πέραν του νυν Ευρωβουλευτή ΚΩΣΤΑ ΜΑΥΡΙΔΗ, που έχει σαφέστατο προβάδισμα επανεκλογής, μόνο η διευθύντρια του γραφείου τύπου ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ επιδίδεται σε προεκλογικό αγώνα. Διαβλέποντας την δυσκολία συγκρότησης ΙΣΧΥΡΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ο Πρίγκιπας Νικόλαος προσέγγισε τους βουλευτές ΠΑΥΛΟ ΜΥΛΩΝΑ - ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΣΑΒΒΙΔΗ, για να διεκδικήσουν θέση στην Ευρωβουλή, εισπράττοντας ηχηρά ΟΧΙ.

Κυριότερος λόγος που προβάλλεται είναι ότι ο Μαυρίδης μετά από δυο θητείες στην Ευρωβουλή, με τα ανάλογα προνόμια που αποκόμισε, όπως χρηματικά, διασυνδέσεις, οργάνωση δωρεάν ταξιδιών για ΔΗΚΟικούς στις Βρυξέλλες, δύσκολα μπορεί οποιοσδήποτε να τον κερδίσει. Οπόταν χρειάζεται ειδικός χειρισμός, έτσι ώστε ο Μαυρίδης σε περίπτωση εκλογής του, να αποχωρήσει το 2026 και για το υπόλοιπο της θητείας , ήτοι δυόμιση χρόνια την θέση να καταλάβει ο πρώτος επιλαχόντας. Σύμπτωση είναι ότι το 2026 θα διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές, οπόταν παρακαλούμε να μην προβαίνετε σε ΔΗΚΟικούς ωφελιμιστικούς συνειρμούς.

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ

Η αναστάτωση στο ΔΗΚΟικό στρατόπεδο, προφανώς δεν προέρχεται από τα εδέσματα που κατανάλωσε σε εξωτικούς προορισμούς ο Πρίγκιπας Νικόλος, ούτε από την σούβλα που έψησε στο Πριγκιπάτο κατά την διάρκεια των εορτών, αλλά από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζει ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ στην ηγεσία. Κάποιες εξ αυτών μένουν στα συρτάρια των ΔΗΚΟικών γραφείων καταχωνιασμένες και απροσπέλαστες προς τα άλλα στελέχη πέραν του κονκλαβίου (ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ - ΦΥΤΟΣ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥ) και φυσικά του Πριγκιπάτου ντε λα Στρακκέ (βασιλομήτορος – βασίλισσας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ) οι οποίες παρουσιάζουν τον ΔΗΚΟ με ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ. Αμάν τα χάπια μου τα Δηκοικά.

Και το πρόβλημα για την ηγεσία του ΔΗΚΟ είναι ότι τα ποσοστά έμειναν ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΑ πέριξ 9% εδώ και αρκετό καιρό, ενώ οι εκλάμψεις με δεκάρια είναι ελάχιστες και παροδικές. Η απώλεια της ΤΡΙΤΗΣ ΘΕΣΗΣ στον πίνακα κατάταξης των κομμάτων θα αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΤΑ για το ΔΗΚΟ και ιδιαίτερα για τον Πρίγκιπα και θα επιτείνει την εσωστρέφεια και την μουρμούρα από σημαίνοντα στελέχη, όπως και στην βάση του κόμματος, με ενίσχυση των φωνών ότι το Πριγκιπάτο και το κονκλάβιο ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ τα πάντα στο ΔΗΚΟ και το μόνο που έχουν να κάνουν οι υπόλοιποι είναι να διαχειρίζονται τις δύσκολες καταστάσεις και να δέχονται τα επίχειρα των Πριγκιπικών ηττών. Οι αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες και η απόσταση της ηγεσίας ακόμη και από βουλευτές, δεν προσφέρουν οτιδήποτε παρά εσωστρέφεια και ΨΥΧΙΚΗ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ.

ΠΕΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Πάμε και στον ΔΗΣΥ. Αυτή η συνέντευξη της Προέδρου του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στον Φιλελεύθερο (εμείς τηρούμε την δεοντολογία ρε αππωμένοι του Φ, ενώ εσείς αρπάζετε από εμάς ότι βρείτε και απαξιείτε να αναφέρετε την πηγή προέλευσης) μας παραπέμπει σε ΠΡΟΟΙΜΙΟ δικαιολόγησης ήττας. Την περιμένουν στην γωνία να ηττηθεί - γιατί ιδιαίτερα στον Δήμο Λευκωσίας μας είπε η Πρόεδρος της Βουλής και να χάσει στις εκλογές. Το γοερό κλαψούρισμα συνεχίστηκε και την επομένη με δημοσιεύματα του ιδίου τύπου για να εδραιώσουν την πεποίθηση ότι κυνηγούν την Αννίτα. Αυτά είναι κουβέντες τους καφενέ, αερολογίες και δικαιολογίες. ΟΛΟΙ οι κομματικοί ηγέτες παγκοσμίως, αντιμετωπίζουν συναγωνιστικά – συντροφικά μαχαιρώματα, αφού είναι πολλές και ποικίλες οι προσωπικές ατζέντες των στελεχών, η ματαιοδοξία και ο ναρκισσισμός, οπόταν αν είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ τις αντιμετωπίζεις και δεν κλαψουρίζεις. Εκτός κι αν η Αννίτα μας θυμήθηκε τους νεανικούς έρωτες και τις συναντήσεις στα καντούνια και τις γωνίες των Τρούλων…

Ποιον υπονοούν ότι περιμένει στην γωνία; Τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ; Χρειάζεται τεκμηρίωση για να του αποδίδεις στάση ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ. Και στο κάτω- κάτω να τα πείτε ευθαρσώς ΤΩΡΑ πριν τις εκλογές και όχι αναλόγως του αποτελέσματος, να προσάψετε - αποδίδετε σε άλλους τις ευθύνες. Εξάλλου, ποιος έκανε τις διαπραγματεύσεις και την στρατηγική για τις δημοτικές και Ευρωεκλογές; Ποιος συνέπηξε τις συμμαχίες; Ποιος όρισε διαδικασίες για την επιλογή των υποψηφίων και αργότερα τις αναίρεσε; Ο ΦΟΥΛΛΗΣ ή ο ΝΙΚΑΡΟΣ; Αν είναι έτσι και επεμβαίνουν ακόμη είναι ΠΡΟΣΒΟΛΗ, γιατί αποδέχεται η ηγέτης του ΔΗΣΥ να είναι ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ των κροκόδειλων. Α, αυτοί οι σύμβουλοι της Αννίτα ς (φανεροί - κρυφοί - λιπώδεις και λεπτεπίλεπτοι) την οδηγούν σε επικίνδυνες ατραπούς και αδιέξοδα. Πάντα πρέπει να το ξέρει η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ότι θα την περιμένουν στην γωνία στα καντούνια, στις λεωφόρους στα κρυφά, τα φανερά, πίσω από την πλάτη και όπου λάχει. Αυτά έχουν να αντιμετωπίσουν οι ηγέτες.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ιατρός ή δασκάλα θα είναι η επιλογή της Προέδρου του ΔΗΣΥ για αριστίνδην υποψήφια στο Ευρωψηφοδέλτιο; Ότι θα εξασκήσει το καταστατικό της δικαίωμα να υποδείξει υποψήφιο που θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο είναι δεδομένο η Αννίτα Δ. Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι επαφές απέβησαν άκαρπες και αναμένεται οσονούπω η απάντηση μιας εκ των ΜΥΡΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Πρόεδρος της ΠΟΕΔ ή ΓΙΟΛΑΣ ΜΑΡΚΟΥ, ογκολόγος. Για να δούμε ποια θα υπερισχύσει. Η δασκάλα ή η ιατρός; Επιφυλακτικές και οι δυο κυρίες αφού θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα μετάσχουν στον κανιβαλισμό της πολιτικής, αφήνοντας την επαγγελματική τους καριέρα στην άκρη. Ε, μα θέλει ο ΔΗΣΥ και τον δάσκαλο και τον ιατρό του για να ορθοποδήσει.

ΥΓ. Πως το είπε η ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ της Ελλάδας για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών; «τα παιδιά δεν είναι ούτε κατοικίδια, ούτε αξεσουάρ για να τα τοποθετούμε…»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση