ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν μιλιούνται Τσιούτης-Καραγιάννης και τα νοσοκομεία γίνονται…CYPRUS AIRWAYS-Συνεργατισμός

Παιχνίδια εξουσίας με φόντο… την βιομηχανία κορωνοιού

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Σαν Νέρωνες παρακολουθούν από τα βασίλεια τους και τους θρόνους τους, τον κατατρομαγμένο-καθημαγμένο λαό να βολοδέρνει, να αγχώνεται, να τρέμει για την υγεία του, αλλά και τον βαρύ εργασιακό χειμώνα, με τις τσουχτερές αυξήσεις των προϊόντων και την ανεργία να επικρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη.

• Αυτοί όμως θα πρέπει να υπερασπιστούν πάση θυσία τον ναρκισσισμό τους, την επιστημονική τους άποψη και φυσικά να προωθήσουν την δική τους έρευνα, που θα τους προσφέρει –εκτός των άλλων οφελών– αναβάθμιση του εργασιακού τους μέλλοντος και προφανώς της επιστημονικής τους υπόστασης.

• Οι τηλεπιστήμονες -εξουσιαστές- επιδημιολόγοι, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΟΥΤΗΣ και ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, όπως μαθαίνουμε από κορυφαίους πράκτορες της ΞΥΠ , δεν ανταλλάσσουν κουβέντα και ο καθένας περιχαρακώνονται στις απόψεις του, την ίδια στιγμή που η βασανισμένη κοινωνία προσδοκεί να αναπνεύσει από τα δυσανάλογα με την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, αυστηρά μέτρα. Τι τους νοιάζει αυτούς.

• Εξάλλου μας είπαν κλειστείτε στα σπίτια σας λόγω 100 κρουσμάτων και κλειδωθήκαμε φοβούμενοι ότι αν δεν το κάνουμε θα βγούμε έξω και θα μαζεύουμε πτώματα από τους δρόμους. Φώναζαν και ακόμη το κάνουν, ότι η μόνη σωτηρία για να τερματιστεί η ταλαιπωρία , να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να γλιτώσουμε από το τρύπημα της μύτης είναι να ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ. Το κάναμε. Τώρα ερίζουν Τσιούτηδες και Καραγιάννηδες πάνω από το βασανισμένο πολίτη για να επιβάλουν τεστ και στους εμβολιασμένους. Βρίσκουν και πρόσφορο έδαφος στα πάντα πρόθυμα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης και προχωρούν ακάθεκτοι. Κι αν δεν το έχετε καταλάβει δίχασαν και τα ΜΜΕ. Σε Τσιουτικά και Καραγιαννικά. Άλλα θα πληροφορείστε από τον ένα που είναι εκφραστικό όργανο του Τσιούτη και διαφορετικά από εκείνα που θέλουν… Καραγιάννη.

• Εμείς που δεν ανήκουμε σε στρατόπεδα, αλλά διατηρούμε σταθερή άποψη από τον Μάρτιο του 2020, έστω και αν μας είπαν διάφορα, θέλουμε να μας πληροφορήσουν οι τηλεπιστήμονες – επιδημιολόγοι για το εξής απλό. Όταν ο εμβολιασμένος νοσεί και μεταδίδει τον ιό, υπάρχει περίπτωση-τρόπος, να χτιστεί το περιβόητο τείχος της ανοσίας; Κι επειδή κανείς επιδημιολόγος δεν απαντάει -σκόπιμα- να σας πληροφορήσουμε ότι και τα περί τείχους ανοσίας ήταν κι αυτό ΜΥΘΕΥΜΑ - εφεύρεση των επιδημιολόγων - εξουσιαστών, που το πλάσαραν στους πολιτικούς και αυτοί υπάκουσαν ανυπερθέτως.

• Χρήσιμες πληροφορίες αποκρύβονται και από τα ΜΜΕ, που είναι πρόθυμα να συμμετέχουν ως πλασιέ της βιομηχανίας του κορωνοιού, αλλά δεν λένε και κάποια είδηση που θα ανακουφίσει ελαφρώς τους πολίτες. Όταν ο Ελλαδίτης επιδημιολόγος ΝΙΚΟΣ ΣΥΨΑΣ μιλούσε για διάφορα άλλα θέματα τρομολαγνικά τον έβγαζαν σε απευθείας συνδέσεις. Τώρα που είπε ότι το καλοκαίρι του 2022 θα εξαφανιστεί ο ιός, αφού θα επέλθει ανοσία, το παρέκαμψαν και δεν τον άκουσαν. 

• Ξέρετε όποιος λέει την αλήθεια σ’ αυτό τον τόπο μπορεί και να χαρακτηρίζεται σαν αρνητής και παρασύρει τον κόσμο . Τις αστοχίες όμως των τηλεπιστημόνων-επιδημιολόγων τις θυμάστε; Εκτός κι αν ρίχνουν μια είδηση ότι κάποιος τους απειλεί και ξεχνιούνται τα πάντα.

• Μιας και ασχοληθήκαμε με θέματα υγείας να πούμε και κάτι για τα δημόσια νοσοκομεία. Επειδή ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών Ιατρών ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΜΑΣ -περιμένουμε να δούμε αν βάλει την Τρίτη δόση εμβολίου, γιατί με τις άλλες υπάρχει φημολογία περί του αντιθέτου- επανέκαμψε, και άρχισε τους πολέμους και τις φωνές. Εμείς θέλουμε να πληροφορήσουμε όλους τους πολίτες, ιατρούς , νοσηλευτές και εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία. Με τους ρυθμούς και το τέμπο που διατηρείται η κατάσταση γίνεστε καθημερινά η νέα CYPRUS AIRWAYS- Συνεργατισμός και άλλες κρατικές υπηρεσίες που ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ. Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί και μάλιστα είναι κακο-παιγμένη επανάληψη αυτή τη φορά…

• Όταν παρουσιάζονται ότι υπάρχουν ελλείμματα 250 εκατομμυρίων Ευρώ τον χρόνο και τα πληρώνει ο φορολογούμενος, για πέστε μου πόσα χρόνια θα συνεχιστεί αυτή η επιδότηση. Θα έρθει μια μέρα που θα παρουσιαστεί ως αδήριτη ανάγκη, διαφορετικά θα καταστραφούν τα οικονομικά του τόπου, οπόταν και θα γίνει η ιδιωτικοποίηση, την οποία αναμένουν με υπομονή και προσδοκία τα γνωστά γεράκια. Και παρακαλούμε μην πιστεύετε τα κόμματα και τις διαβεβαιώσεις τους. Όλοι ήταν παρόντες - πάνω – κάτω τα ίδια πρόσωπα- κόκκινα, γαλάζια, μπλε, πράσινα, που άφηναν να διολισθαίνει CYPRUS AIRWAYS, ο Συνεργατισμός , Γιουροσύπρια και άλλες κρατικές εταιρείες. Τότε τις διοικούσαν τα διοριζόμενα Διοικητικά Συμβούλια που έσπρωχναν στις ιδιωτικοποιήσεις , τώρα ονομάστηκαν ΟΚΥΠΥ. Εύηχο όνομα αλλά ίδια αποστολή

• Εγέρθητι λοιπόν άπαντες αν θέλετε να σώσετε τις εργασίες σας και παραμερίστε φωνασκούντες κομματικούς ινστρούχτορες που μοναδική τους έγνοια είναι να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα. Μην καθησυχάζεστε από την δημοσιοϋπαλληλική ασφάλεια, γιατί θα ξυπνήσετε ένα πρωί και θα εργάζεστε με άλλο καθεστώς. Δεν θα έχετε καμία δικαιολογία γιατί το έργο το είδατε και δεν πήρατε παράδειγμα.


Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Βίασαν την Δημοκρατία με αναβολή των δημοτικών εκλογών επικαλούμενοι εξοικονόμηση πόρων και προώθηση μεταρρύθμισης τοπικής αυτοδιοίκησης. Καταγράφηκαν στην ιστορία σαν βιαστές και αντιΔημοκράτες . Αυτό θα τους ακολουθεί σε όλη την πολιτική τους ιστορία…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X