ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

DEΑL Σιζόπουλου με τηλεπαρουσιάστρια - προεδρική σύμβουλο - βουλευτές - ΕΛΠΙΣ

Χρ. Ερωτοκρίτου - Γ. Λουκαίδης: Αλληλοκατηγορούνται σαν καταστροφείς της οικονομίας αλλά… συμμαχούν - Σχίσμα στον ΔΗΣΥ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΔΕΚ

Μέχρι και με την Ελπίδα είναι άξιος να κάνει συνεργασία ο άνθρωπος για να επιβιώσει. Το ένστικτο της πολιτικής επιβίωσης είναι πάρα πολύ δυνατό και το διαθέτει φαίνεται σε αφθονία ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος μετέρχεται όλων των μεθόδων για να καταφέρει να κρατηθεί στο θρόνο των σοσιαλιστών. Με τα ποσοστά της ΕΔΕΚ να διολισθαίνουν και με κίνδυνο στις διπλές εκλογές να ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ, προβαίνει σε κάθε είδους ενέργεια για να συγκεντρώσει αξιοπρεπή ποσοστά στις Ευρωεκλογές και να παρουσιαστεί σαν ηγέτης των δύσκολων συνθηκών. Αρχίζοντας με την συμμαχία που έκανε με το ΑΚΕΛ για τις δημοτικές εκλογές στην επαρχία Πάφου, έως και τις ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ στον καταρτισμό του Ευρωψηφοδελτίου, η προσπάθεια των πυγμάχων της ΕΔΕΚ, προσομοιάζει με ελεύθερη πτώση από τα 20 χιλιάδες πόδια. Οι παροικούντες στα πολιτικά παρασκήνια γνωρίζουν ότι τρέφει άσβεστο ΜΙΣΟΣ κατά του ΑΚΕΛ, το οποίο θεωρεί ότι είναι ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ και υποκινητής των ανταρσιών – διαφωνιών στο κόμμα του, με στόχο να διασπάσει την ΕΔΕΚ κι όμως έκανε συμφωνία με τους εχθρούς του.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΠΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ

Πάμε και στο Ευρωψηφοδέλτιο. Αρχίζοντας με την σύμπραξη του με το κίνημα ΕΛΠΙΣ (Ελεύθεροι Πολίτες - Ισχυρή Συμμαχία) από το οποίο ευελπιστεί ότι θα πάρει σημαντικό ποσοστό ψήφων που χρειάζεται για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Το εν λόγω κίνημα αποτελείται από ανθρώπους που αποσκίρτησαν από διάφορους πολιτικούς χώρους και είναι πανέτοιμοι να ταυτιστούν με την ΕΔΕΚ, όπως μας πληροφορεί ο πράκτορας της ΞΥΠ, που φέρει το προσωνύμιο κοκκινοσκούφης (παραπέμπει στα μπερέ που φορούσαν οι άντρες των ομάδων - λόχων Λυσσαρίδη) επιμένοντας ότι έχουν σημαντικό ποσοστό σε χώρους που κινούνται προς τα δεξιά και στους οποίους ο Σιζό δεν έχει προσβάσεις.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ επιτεύχθηκε με και προξενητή - μεσολαβητή τον Διευθυντή του κόμματος ΜΟΡΦΑΚΗ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗ και προς τούτο οι ΕΛΠΙΔοφόροι άρχισαν συναντήσεις σε εστιατόρια - κλαμπ (ειδικότητα του Μορφάκη) και στο επιτελείο της ΕΔΕΚ, για να γνωριστούν καλύτερα με τους συμμάχους τους. Εκ των ηγετικών στελεχών της ΕΛΠΙΔΑΣ είναι και ο δημοσιογράφος ΑΝΤΡΕΑΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ που λόγω της μακράς του εμπειρίας στον χώρο των ΜΜΕ, μπορεί να προσφέρει και επικοινωνιακές συμβουλές στους πυγμάχους (ως εκ του εμβλήματος του κόμματος). Εξάλλου ο Θέο πέραν από την επαγγελματική του ιδιότητα είναι και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας- μέλος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ), οπόταν μπορεί να εκπαιδεύσει τον Σιζό να βρίσκει στόχο και με άλλα μέσα…

ΠΟΙΑ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΌ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Προφανώς οι ΕΛΠΙΔοφόροι θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών και ενδεχομένως και σ’ αυτά των δημοτικών εκλογών. Όσον αφορά τις Ευρωεκλογές, φαίνεται ότι κλειδώνει η ΠΑΝΤΕΛΙΤΣΑ ΓΙΟΚΚΑ η οποία στην πολιτική της διαδρομή είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της, στις βουλευτικές εκλογές του 2021 υπό την σημαία της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, όπου κατήλθε στην επαρχία Αμμοχώστου και εξασφάλισε 444 ψήφους. Ακολούθως έκανε πέρασμα από το Κίνημα Κυνηγών, αλλά απήλθε ΕΛΠΙζοντας για το καλύτερο , μέχρι που βρήκε καταφύγιο στο νέο κίνημα. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Παντελίτσα εργάζεται στο Προεδρικό ως σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας. Βεβαίως για να κατέλθει υποψήφια με την ΕΔΕΚ η ΠανΓιο πήρε και την συγκατάθεση του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ως Προεδρική Σύμβουλος. Αμάν Σιζό μου και έκανες και επιδρομή στον λόφο με πυρ και κίνηση.

Ως μια άλλη σημαντική επιλογή στο ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ θεωρείται και η τηλεπαρουσιάστρια του ΡΙΚ ΒΙΒΙΑΝ ΚΑΝΑΡΗ. Η Παρασκευή όπως είναι βαφτιστικό της όνομα, λόγω και της ενασχόλησης της, μέσω της εκπομπής που παρουσιάζει στο ίδρυμα (ΕU4U), η οποία ασχολείται με Ευρωπαϊκά θέματα θεωρείται από τον Σιζόπουλο ότι μπορεί να του περισυλλέξει ψήφους από φανατικούς Ευρωπαϊστές και άλλους Ευρωλάγνους. Ο κοκκινοσκούφης πράκτορας της ΞΥΠ μας επισήμανε ότι δεν είναι τυχαίο που η ΒιβιΚα (ω, μας θύμισε το παιδικό άσμα, κάθεται η Τιτίκα στην βεράντα) ήταν η παρουσιάστρια των εκδηλώσεων της ΕΔΕΚ τα τελευταία χρόνια.

ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ - ΙΣΩΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ

Ωστόσο, οι ΒΟΜΒΕΣ του Σιζόπουλου δεν ολοκληρώνονται. Σε ένα ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ DEΑL, που παραπέμπει σε υψηλής επιχειρηματικής δράσης έμπνευση, κατάφερε τον μέχρι πρότινος αντίπαλο του, βουλευτή Πάφου ΗΛΙΑ ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ να αποδεχτεί να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές και να εγκαταλείψει τις ιδέες με τα χωρκατιλίκκια της Δημαρχίας στην Πόλη Χρυσοχούς, που μέχρι πρότινος προαλειφόταν να διεκδικήσει. Με υποψήφιο τον Μυριάνθους ο Σιζό ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ότι οι πολέμιοι του εντός ΕΔΕΚ, οι διαφωνούντες, αντάρτες, διαγραμμένοι δεν θα αντιταχθούν στην υποψηφιότητα του βουλευτή Πάφου, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με όλους, ιδιαίτερα με τον πρώην Πρόεδρο της βουλής και ΕΔΕΚ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΜΗΡΟΥ. Αν και ο Σιζό ΡΙΣΚΑΡΕΙ, αφού πάλι αν εκλέξει Ευρωβουλευτή τον Μυριάνθους, ενδεχομένως να επαναληφθεί η αντίστοιχη ιστορία, όπως με ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, εντούτοις κατά την ρήση, «τέτοιες ώρες τέτοια λόγια». Τυχόν εκλογή Μυριάνθους θα επιφέρει και προσχώρηση στην Βουλή του επιλαχόντα - ΣΙΖΟπουλικού ΒΑΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Απομένει τώρα το νέο πρότζεκτ που επεξεργάζεται μεθοδικά ο Σιζό και αφορά την ένταξη στο ψηφοδέλτιο και του έτερου βουλευτή του κόμματος ΑΝΤΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. Ο νεαρός και εξελίξιμος βουλευτής Λάρνακας, παρουσιάζεται διστακτικός έως και αρνητικός να διεκδικήσει έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο, αφού όπως μετέφερε στον Πρόεδρο του, θέλει να επιτελέσει έργο στο Κυπριστάν. Με Αποστόλου θα καλύψει όλες τις εκλογικές περιφέρειες, αφού το ΝΑΙ για να είναι υποψήφιος έδωσε και ο Δήμαρχος Πολεμιδιών και μέλος του Π.Γ της ΕΔΕΚ ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. Απομένουν κάποιες θέσεις κενές και ψάχνει ο Σιζό ισχυρές προσωπικότητες από Λευκωσία - Λεμεσό για να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο. Ουφ γιατί με κούρασαν τόσο πολύ οι ΕΔΕΚίτες;

ΕΧΘΡΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Καλά ποιους νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Αντάλλαξαν πυρά στην συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ και η Αναπληρωτής Πρόεδρος - βουλευτής του ΔΗΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ. Καταστροφείς της οικονομίας και του τόπου τους χαρακτήρισε η Χριστιάνα Ε. και απάντησε σε ψηλούς τόνους και ο ΓιωΛου. Και από σήμερα θα συναντιούνται στις συγκεντρώσεις των κοινών τους υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές. Θα λένε και για την οικονομία οι υποψήφιοι; Κάποιοι ΑΚΕΛικοί υποψήφιοι θα κράζουν την ανάλγητη Κυβέρνηση και ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, η Χριστιάνα Ε και οι άλλοι ΔΗΚΟικοί θα χειροκροτούν παρατεταμένα ή θα αποχωρούν εκείνη την στιγμή; Κι από την άλλη όταν οι υποψήφιοι του ΔΗΚΟ που θα στηρίζονται από ΑΚΕΛ θα προβάλουν τα κατορθώματα της Κυβέρνησης ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και οι άλλοι κόκκινοι θα κνίθονται; Όπως επισημαίνει και κόκκινος σύντροφος της ΞΥΠ, για λόγους πολιτικού σαβουάρ- βιβρ και στα πλαίσια της συνεργασίας ο ΣτεφΣτεφ, ο Λουκαίδης και ο Άριστος Δαμιανού να είναι παρόντες και στην παρουσίαση των Τορναρίτη- Γιωρκάτζη. Ε, αφού είναι κολλητά φιλαράκια με το ΔΗΚΟ. Μην κολλάνε σε λεπτομέρειες και συντηρητισμούς… Σας πήραν πρέφα ρε όλους οι ψηφοφόροι.

ΥΓ: Κατάλαβε η Πρόεδρος της Βουλής ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ότι της έκαναν ΣΤΑΣΗ ή ΣΧΙΣΜΑ σημαίνοντα στελέχη του κόμματος, όπως ο ΔΙΠΛΑΡΟΣ - ΤΣΙΡΙΔΟΥ - ΣΥΚΑΣ - ΠΑΖΑΡΟΣ - ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ - ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ που ψήφισαν την τροπολογία του ΕΛΑΜ περί ενημέρωσης της Βουλής για τις κλειστές δομές; Σε ευνομούμενα κόμματα που τηρούν το καταστατικό θα έπρεπε να παραπεμφθούν στο πειθαρχικό και να δώσουν εξηγήσεις. Ο δε ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ προχθές τους είπε ότι όποιος δεν τηρήσει ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ στο θέμα της ψήφισης του νόμου περί μονιμοποίησης παράνομων μεταναστών που συμπληρώνουν τριετία, θα πάει σπίτι του ,εκτός από Σαμαρά. Εντάξει ρε παιδιά. Η Αννιτούλα μας φορούσε λευκά και σαν περιστέρι πέταξε και δεν άκουσε ή έκανε πως δεν κατάλαβε. Παρεμπιπτόντως αν δεν το μάθατε έβαλε αγγελία η Αννίτα και ψάχνει υποψήφιο Δήμαρχο - Περιφερειάρχη στην Λάρνακα. Κύριο προσόν του να ξέρει ότι θα χάσει ώστε να εκλεγεί ο αγαπημένος της με τον οποίο έχουν κοινό επικοινωνιολόγο ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ. Τα χάπια μου τα γαλάζια τα συναγερμικά. Όσον αφορά το ΣΚΛΗΡΟ ΔΗΚΟ ( Κουλίας- Μυλωνάς) που επίσης διαφοροποιήθηκε από την ψήφο του κόμματος, ε, τι να κάνει ο Πρίγκιπας; Αφού ο Κουλίας διακηρύττει ότι αυτός υπηρετεί την ορθή γραμμή του ΔΗΚΟ, οι υπόλοιποι ακολουθούν.

ΥΓ: Οι 100 και πλέον τροπολογίες στον προϋπολογισμό, - οι πλείστες του ΑΚΕΛ - είναι απότοκο απόδειξης ότι η ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΣΗ, ιδιαίτερα στην αριστερά είναι ακόμη διάχυτη. Το πικκάρισμα γιατί δεν είναι εξουσία και επιχειρούν παρακώλυση της Κυβέρνησης παραπέμπει σε πίκρηδες - ΤΟΞΙΚΟΥΣ που δεν αρέσουν στους ψηφοφόρους

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση