ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Deal Ειρήνης Χαραλαμπίδου με ΑΚΕΛ: Σιωπή έναντι έδρας στο Ευρωκοινοβούλιο

Φοβήθηκαν την αντίδραση για υποψηφιότητα Μαυρογιάννη όπως με Παμπορίδη - Πώς έκλεισε η συμφωνία win - win

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΨΗΛΗ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

• Τους έβαλε στο κλουβί και τους περιφέρει σαν αξιοθέατα. Αυτό έκανε η βουλεύτρια ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ στην ηγεσία του ΑΚΕΛ. Ε, βλέπετε η ψηλή δημοφιλία της και η αποτύπωση της σε δημοσκοπήσεις, εκεί όπου ΚΑΝΕΙΣ εκ των υποψηφίων που βρίσκονταν στο κάδρο του αριστερού κόμματος δεν έβλεπε τα νούμερα που έπαιρνε η Ειρήνη Χ. ούτε στα πιο τρελά του όνειρα , της δίνει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται κατά τοπ δοκούν. Όπως και στο Κοινοβούλιο όπου η Ρένα μας συμπεριφέρεται σαν ανεξάρτητη βουλευτής των Νέων Δυνάμεων ή όπως της προσδιορίζει ο κόκκινος πράκτορας της ΞΥΠ με μαθηματικούς όρους, σαν «εντός εκτός και επί τα αυτά.»

• Λοιπόν, το πρόβλημα στο ΑΚΕΛ είναι ότι βρίσκει παντού την Ειρήνη Χ., όποια πέτρα και να σηκώσει. Και μάλιστα η πέτρα είναι και κατακόκκινη, οπόταν επιτείνεται το άγχος του Γενικού Γραμματέα ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και της υπόλοιπης ηγεσίας του κόμματος. Από επίπεδο Κεντρικής Επιτροπής, έως τις Κομματικές Ομάδες Βάσης (ΚΟΒ), που αυτή την περίοδο είναι σε πλήρη οργασμό αφού θα διατυπώσουν την άποψη τους περί της επιλογής του κόμματος για υποψήφιο που θα τους εκπροσωπήσει στις Προεδρικές εκλογές, έως και στην καθημερινότητα τους και στις συναναστροφές τους μέχρι και στα οικήματα Λαϊκών οργανώσεων, ακούν για υποψηφιότητα Ρένας. Ε, δυσφορούν ρε παιδιά πώς να το κάνουμε. Όπως να λες στον Ρονάλντο, ότι ο Μέσι είναι καλύτερος σου παίκτης. Κάπως έτσι.

ΠΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ WIN- WIN ΣΤΕΦΑΝΟΥ- ΕΙΡΗΝΗΣ Χ.

Κι όμως σ’ όλα αυτά η ΣΙΓΗ της βασιλικής οικογένειας ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ είναι παροιμιώδης

• Αντιλαμβανόμενοι προφανώς τον κυκεώνα ο ΣτεφΣτεφ και οι παρατρεχάμενοι του, αλλά και η Ρένα μας που έχει πάντα ανοικτές τις κεραίες της και κυρίως ελέω και των πρότερων συνθηκών όπως δημιουργήθηκαν μετά την τοποθέτηση της για άλλο υποψήφιο που προόριζαν να εκπροσωπήσει το ΑΚΕΛ στις Προεδρικές εκλογές, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ την ΣΥΜΦΩΝΙΑ ή όπως το λένε οι φίλοι μας στην Εζεκία Παπαϊωάννου το DEAL. Δηλαδή, θα εξασφαλίσουν την ΣΙΩΠΗ της Ρένας περί του δεξιού Μαυρογιάννη , αλλά και αυτή θα πάρει θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις Ευρωεκλογές του 2024.

• Να επισημάνουμε κάποιες παραμέτρους του θέματος, όπως τις αποκωδικοποιήσαμε μετά από σύσκεψη με κόκκινους πράκτορες της ΞΥΠ. Κατ’ αρχάς είναι ξεκάθαρο και πασιφανές ότι τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ και την υποψηφιότητα του με το ΑΚΕΛ, ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ και έκαψε η Ρένα μας. Θυμάστε την αντίδραση της, με τις περιβόητες αναρτήσεις περί τριών δεξιών υποψηφίων και όλα τα υπόλοιπα.
ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ

• Ε, φανταστήκατε να αντιδρούσε κατ’ αντίστοιχο τρόπο και για τον Μαυρογιάννη; Και επιχειρήματα πάμπολλα. Δεξιός, συνεργάτης του ΝΙΚΑΡΟΥ και αποτυχημένη δραστηριότητα στο Κυπριακό, με έσχατο το ναυάγιο στο Κρανς Μοντανά , όπου ήταν και σημαίνων στέλεχος της διαπραγματευτικής ομάδας του Προέδρου Αναστασιάδη. Τα κλαψουρίσματα του στον ώμο του Ναμί, όπως τα περιέγραψε ο ίδιος είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Τουλάχιστον ο Παμπορίδης είχε και σημείο αναφοράς την επιτυχία του με το ΓΕΣΥ. Ενώ ο ΜπλακΤζον ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ το διαχρονικό αφήγημα του ΑΚΕΛ για το Κυπριακό, ήτοι ότι την ευθύνη για το ναυάγιο έφερε ο Νίκαρος που αποχώρησε από τις συνομιλίες, ενώ ο Μαυρογιάννης το απέδωσε στην κατοχική Τουρκία.

• Το ΠΑΡΑΜΥΘΙ που εφηύραν ότι ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ αλλά ΕΜΕΝΕ δεν θα το πιστέψουν ούτε και τα γατάκια στην Εζεκία Παπαϊωάννου. Όσο για την παρουσία Παμπορίδη σε μνημόσυνο του Αρχηγού της ΕΟΚΑ, να περιμένουν τα κόκκινα παιδάκια και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της ΞΥΠ που θα τα κάνει να κοκκινίσουν… Πάντως ο Διοικητής της ΞΥΠ ρώτησε την Ειρήνη Χ. στο Κοινοβούλιο ποια η διαφορά ΠΑΜΠΟΡΊΔΗ- ΜΑΥΡΟΓΙΆΝΝΗ και γιατί αυτή την φορά δεν αντέδρασε για να απαντήσει η λαλίστατη και άκρως επικοινωνιακή βουλεύτρια, με το κρύο – ξεπερασμένο- εκνευριστικό «ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ».

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΛΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΕΙΡΗΝΗ

• Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που οδήγησε στην συμφωνία ΑΚΕΛ- Ειρήνης Χ. είναι ότι διανύει την Τρίτη της θητεία στο Κοινοβούλιο και δεν δικαιούται να υποβάλει εκ νέου υποψηφιότητα, βάσει του καταστατικού του κόμματος. Οπόταν και η πολιτική σκηνή δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς Ρένα, αλλά και η ίδια χωρίς την ενασχόληση της με τα κοινά. Θα έπρεπε να βρει διέξοδο. Η τοποθέτηση της στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ για τις Ευρωεκλογές ήταν μια ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΛΥΣΗ και για τα δυο μέρη ( αν σας παραπέμπουμε σε επιχειρηματικές πρακτικές φανταζόμαστε ότι καταλάβατε ότι τα κόμματα προσομοιάζουν με Ανώνυμες Εταιρείες).

• Φυσικά η Ειρήνη Χ, θα κάνει περίπατο στις Ευρωεκλογές του 2024, ο ΣτεφΣτεφ και οι υπόλοιποι θα έχουν ένα πονοκέφαλο λιγότερο στο παρόν στάδιο να διαχειριστούν και το 2024 θα ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ οριστικά από την παρουσία της. Πάντως η Ρένα είναι αξιομνημόνευτη και για κάτι διαφορετικό που χρήζει ανάλυσης και από πολιτικούς επιστήμονες και λοιπούς ειδικούς. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, συνεπικουρούμενος από τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ που αντιστοιχεί με δημόσια υπηρεσία, δεν κατάφεραν να αποδομήσουν την Χαραλαμπίδου , η οποία εν πολλοίς τους ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ που δεν τους ανατινάσσει το ΑΦΗΓΗΜΑ τους περί Μαυρογιάννη.

• ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΖΑΛHΣ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

• Κατά τ’ άλλα η ηγεσία του ΑΚΕΛ βρίσκεται σε κατάσταση ΠΑΡΑΖΑΛΗΣ , ο ΣτεφΣτεφ νοιώθει ΑΠΟΜΩΝΟΜΕΝΟΣ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ γιατί οι άλλοτε φίλοι του φαίνεται να του ΤΡΑΒΟΥΝ το χαλί κάτω από τα πόδια και συναισθάνεται μια περιρρέουσα αμφισβήτησης. Οι ΦΡΑΞΙΕΣ είναι στην ημερήσια διάταξη και μάλλον η όλη κατάσταση στο κόμμα της αριστεράς παραπέμπει σε αντίστοιχες συνθήκες , όπου γίνεται ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΗΤΤΑΣ και ο καθένας βλέπει το κόκκινο τομάρι του και την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Η συντροφικότητα μάλλον σαν σαχλό αστειάκι μπορεί να εκληφθεί.

• Κι όμως σ’ όλα αυτά η ΣΙΓΗ της βασιλικής οικογένειας ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ είναι παροιμιώδης. Ούτε μια κουβέντα. Υπάρχουν πολλών ειδών πολιτικές. Μπορεί να αφήνεις τον άλλο να χάνει έδαφος και να καταστρέφει την έξωθεν και εκ των έσω καλή εικόνα και μαρτυρία και να έρθεις ως σωτήρας να διορθώσεις την κατάσταση.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Το πανηγυράκι με τους ΖΟΓΚΛΕΡ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ απασχολεί αυτή την περίοδο τους ΡΙΚάδες. Τα υπόλοιπα με τα ποσοστά τους που διολισθαίνουν μάλλον ανήκουν στην σφαίρα της φιλολογικής συζήτησης. Ταξιδάκι πάντως υπέροχο έκαναν αρκετοί ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝόπληκτοι πάντα με την ευγενή χορηγία των μακάκων φορολογούμενων. Ε, βέβαια 15θημερο ταξίδι στην Ιταλία με όλα πληρωμένα είναι μούρλια…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X