ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Casus belli για ΔΗΚΟ - ΕΔΕΚ το στενό μαρκάρισμα Κολοκασίδη σε στελέχη - ψηφοφόρους τους

Κατώτερες των περιστάσεων ΟΕΛΜΕΚ - ΠΟΕΔ προκαλούν διχόνοια σε μαθητές - γονείς

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Άρχισαν τα όργανα. Πόλεμος στο παρασκήνιο εν μέσω κορωνοιού και άλλων συναφών προβλημάτων της κοινωνίας. Όμως δεν θα μπορούσε σε καμία των περιπτώσεων να μην υπάρξουν οι γνωστές αντιπαραθέσεις, κόντρες και λοιπές απεγνωσμένες ενέργειες, που στόχο έχουν να ελκύσουν ψηφοφόρους, αφού οι επιτελείς πλέον καταστρώνουν τα σχέδια τους και εντοπίζουν τους εν δυνάμει υποστηρικτές των υποψηφίων που στηρίζουν… αναφανδόν.

Κάπως έτσι και στην προκειμένη που οι επιτελείς του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ, καταστρώνουν το πλάνο τους στο οποίο εμπεριέχονται στόχοι που είναι κατά κύριο λόγο ΔΗΚΟικοί και ΕΔΕΚίτες. Εξάλλου αυτοί είναι οι όμοροι χώροι του κ. Κολοκασίδη ο οποίος και παρουσιάζεται η εναλλακτική επιλογή των κεντρώων ψηφοφόρων, που έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό την απόρριψη της ομοσπονδιακής λύσης, αν και ορισμένοι (την απορρίπτουν) κατά συγκεκαλυμμένο τρόπο.

H ατζέντα του κ. Κολοκασίδη είναι γεμάτη με ραντεβού με ΔΗΚΟικούς και ΕΔΕΚίτες, χωρίς προφανώς να παραλείπει συναντήσεις και με άλλους ψηφοφόρους.

Έτσι η ατζέντα του κ. Κολοκασίδη είναι γεμάτη με ραντεβού με ΔΗΚΟικούς και ΕΔΕΚίτες, χωρίς προφανώς να παραλείπει συναντήσεις και με άλλους ψηφοφόρους διαφορετικών χρωματισμών, στους οποίους επεξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να περιστοιχισθούν γύρω από την υποψηφιότητα του. Προς τούτο ο Κολοκάσι (προσωνύμιο που του αποδίδουμε και παραπέμπει στο εύγευστο παραδοσιακό ΠΟΠ έδεσμα) μεταφέρει σε όλους τους συνομιλητές , ενίοτε και συνδαιτυμόνες, ότι η υποψηφιότητα του μπορεί σε κάποιο στάδιο να ελκύσει και τις ηγεσίες ΔΗΚΟ - ΕΔΕΚ, λόγω αδιεξόδων στις δικές τους προσπάθειες για στήριξη υποψηφίων.

Προς τούτο δε ο Κολοκάσι και τα κολοκασούθκια του (Μάριος Πουλλικάς- Γιάννος Ευσταθίου- Γιώργος Αγαπίου) επισείουν και τον κίνδυνο να προσχωρήσουν οι ηγεσίες των ΔΗΚΟ- ΕΔΕΚ σε άλλους υποψηφίους, που θα στηρίζονται από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, με τους οποίους έχουν ΧΑΩΔΗ ΔΙΑΦΟΡΑ στις θέσεις τους στο Κυπριακό. Ο μπαμπούλας των μεγάλων κομμάτων είναι το κυρίαρχο στοιχείο της στρατηγικής του επιτελείου Κολοκάσι, ο οποίος θεωρεί ότι με τις ενέργειες των ηγεσιών ΔΗΚΟ- ΕΔΕΚ, θα καταστεί ο πόλος έλξης και το αποκούμπι των όπου Κυπριακής γης κεντρώων.

Αυτά όλα τα πληροφορήθηκαν οι υπηρεσίες ΔΗΚΟ - ΕΔΕΚ με τους Προέδρους τους, ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΠΑΔΑΟΠΟΥΛΟ και ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ να μεταφέρουν την δυσαρέσκεια τους παντοιοτρόπως προς τον Κολοκάσι και τους επιτελείς του. Μάλιστα τονίζουν ότι αν συνεχίσουν έτσι θα αποτελεί ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ η εν λόγω στρατηγική τους και θα απαντήσουν αναλόγως.

Ευκρινέστερος ήταν ο Σιζό στην πρόσφατη κοπή της βασιλόπιττας του κόμματος , αφού σύμφωνα με πράκτορες της ΞΥΠ, άφησε σαφέστατα υπονοούμενα για τις ενέργειες του Κολοκάσι και των κολοκασουθκιών του, διατρανώνοντας στην ομήγυρη των πυγμάχων, ότι έδωσε ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ αν συνεχιστεί η ίδια πρακτική, τότε θα επιτεθεί σφοδρώς. Έριξε και τα μαλλιά του πίσω με τον ΜΟΡΦΑΚΗ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗ να του χτενίζει κάποιες άτακτες τρίχες και την ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ να τον καλλωπίζει και διατράνωσε ο Σιζό ότι δεν θα ανεχτεί τέτοιου είδους ενέργειες. Για την ΕΔΕΚ είναι δυσκολότερα τα πράγματα και ευκολότερα για όσους θέλουν να φύγουν από το κομματικό μαντρί, καθότι αφενός οι εσωκομματικές διαμάχες χώρισαν το κόμμα σε στρατόπεδα και αφετέρου δυο από τα κολοκασούθκια, ο Γιάννος Ευσταθίου και ο Γιώργος Αγαπίου υπηρέτησαν στον κομματικό στρατό και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις με ονόματα και διευθύνσεις.

Από πλευρά ΔΗΚΟ ο Πρίγκιπας και το κονκλάβιο του, αν και βρίσκονται σε άμυνα δεν θέλουν προς το παρόν να επιτεθούν, αφού δεν καταστάλαξαν με τον υποψήφιο που θα στηρίξουν. Όπως προ καιρού σας πληροφορήσαμε το ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ ΔΗΚΟ δεν αφήνει περιθώρια για υπολογισμούς με την κατάσταση να είναι ρευστή. Οι ΔΗΚΟικοί ταγοί παραπέμπουν ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν στο Συνέδριο του κόμματος στο τέλος του μήνα και εκεί θα διαφανεί αν ο Πρίγκιπας θα είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας ή θα προχωρήσουν σε συμμαχίες, ιδιαίτερα με το ΑΚΕΛ.

Κάποιες σκέψεις που διατυπώνονται από κάποιους ΔΗΚΟικούς που ΨΕΚΑΣΤΗΚΑΝ από τον Κολοκάσι για να τον στηρίξουν από τον πρώτο γύρο και να είναι ο υποψήφιος τους, μάλλον ανάγονται στην σφαίρα της παραπλάνησης και της ουτοπίας, αφού όπως πολλάκις διατύπωσε ευκρινώς ο Πρίγκιπας, το ΔΗΚΟ θέλει να είναι στην Κυβέρνηση. Όσοι δε προβάλουν ότι ο Κολοκάσι είναι δικό τους παιδί που αποβλήθηκε από τον αντίπαλο ΜΑΡΙΟ ΚΑΡΟΓΙΑΝ, επισημαίνουν ότι και με την άνοδο Πρίγκιπα στην εξουσία του ΔΗΚΟ και πάλι ήταν για μια 10ετία…αποστασιοποιημένος.

Πάμε και σε σύντομες επισημάνσεις που έχουν σχέση με την πανδημία. Άλλη μια φορά οι συνδικαλιστικές εκπαιδευτικές οργανώσεις απέδειξαν ότι είναι ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. Αντί να διαφωτίζουν την κοινωνία ρίχνουν νερό στον μύλο της διχόνοιας και της διάσπασης των πολιτών. Βγαίνει ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ ΧΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ και επισημαίνει ότι θα είναι αυτοκτονία να ανοίξουν τα σχολεία. Ακολουθεί η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ ΜΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και προτρέπει άπαντες να αναμένουν τους ειδικούς. Δηλώνει ο Αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ ΘΕΜΗΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ ότι πρέπει να μετατεθεί η ημερομηνία έναρξης του σχολικού έτους και ο Πρόεδρος της οργάνωσης ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ να παραπέμπει στην σύσκεψη με Υπ. Παιδείας.

Αυτοί είστε. Κάθεστε στα πολυτελή γραφεία ΠΟΕΔ - ΟΕΛΜΕΚ και ανεμίζεται από μια σημαία. Δεν συνειδητοποιείτε την κρισιμότητα των καταστάσεων και την ψυχική κατάσταση γονιών και παιδιών. Φτάνει να ικανοποιηθεί ο ναρκισσιμός και όλοι να εμφανιστείτε στα κανάλια. Έλεος δηλαδή.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Βόμβα από πληροφορία του πράκτορα της ΞΥΠ Λούα. Εταιρεία που ασχολήθηκε εκτενώς και επισταμένως με την πανδημία πωλήθηκε (κρατηθείτε παρακαλώ) προς 44 εκατομμύρια ευρώ. Αν προστεθούν και καμιά 40 που πήρε λόγω της δράσης της στην περίοδο υγειονομικής κρίσης τότε κάντε τον υπολογισμό και σοκαριστείτε… ελεύθερα. Όλα αυτά για να επιβεβαιωθεί το ρηθέν από την στήλη από το 2020 ότι η βιομηχανία του κορωνοιού ανθεί και η οικονομία καταστρέφεται. Θα επανέλθουμε με νεώτερα γιατί οι πράκτορες της ΞΥΠ ψάχνουν όλες τις παραμέτρους…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X