ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΒΟΛΤάρουν σε ψήφους ΔΗΣΑΚΕΛ - Εκνευρισμένοι Αννίτα - Στέφανος

Ο εμφύλιος σπαραγμός στο ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ των άλλοτε συναγωνιστών Νίκαρου - Μακάριου και λοιπών

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ – ΚΟΙΚΚΙΝΟΙ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΟΥΣ

* Άρχισαν τις ενοχλήσεις οι φωτοΒΟΛΤαικοί και δεν τους βλέπουμε να την βγάζουν καθαρή. Ξεκινούν κόκκινοι-γαλάζιοι οδοστρωτήρες προς ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥΣ. Ε, μα κι αυτοί να αρχίσουν να παρενοχλούν ψηφοφόρους των δυο μεγάλων κομμάτων ειδικά σε μια περίοδο που ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ στενάζουν στην μέγγενη της ανυπαρξίας στρατηγικής για δημοτικές εκλογές, ενώ αντιμετωπίζουν εσωκομματικά προβλήματα με τις ανάλογες συντροφικές - συναγωνιστικές πισώπλατες μαχαιριές να έχουν και τους νεοσύλλεκτους της πολιτικής κονίστρας να τους δημιουργούν θέματα και πονοκεφάλους. Κυριολεκτικά ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ δίκην χορωδίας, ερμηνεύουν το άσμα που άδει περιπαθώς ο τροβαδούρος της αγάπης μέγιστος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ « 220 βολτ» και στους στίχους περιγράφει την κατάσταση τους, ήτοι «όλα τριγύρω στημένα / σε ένα παιχνίδι με στόχο εμένα/ 220 βολτ».

• Οπόταν μετά την αρχική ανασκόπηση και τις συναφείς εκθέσεις που τους παρέδωσαν οι μυστικές τους υπηρεσίες, η Επαγρύπνηση και η γαλάζια υπηρεσία πληροφοριών, επονομαζόμενη κοίμηση, η διαρροή ψήφων από ΔΗΣΥ και κυρίως από το ΑΚΕΛ προς το ΒΟΛΤ, προκαλεί εν πρώτοις ανησυχία. Κυρίως, γιατί οι φωτοΒΟΛΤαικοί θα επιχειρήσουν να στοιχίσουν γύρω τους όλο το ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ που είναι κατακερματισμένο και κυρίως αποσαθρωμένο. Περισσότερο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ έως και ΟΡΓΙΛΟΙ παρουσιάζονται οι σύντροφοι της κόκκινης πολυκατοικίας, αφού αρκετοί εκ των πρωταγωνιστών με ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ την βουλευτή ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ ΕΚΟΛΑΦΘΗΚΑΝ χάρη στην ευγενή χορηγία του ΑΚΕΛ.

ΕΝΟΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΌ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ ΣΤΟ ΑΚΕΛ

• Ωστόσο, πλέον στράφηκαν εναντίον τους και επιχειρούν να περισυλλέξουν αριστερούς ψήφους που ανήκουν στο στρατόπεδο του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ. Πίκρα και πόνο νοιώθουν στην κόκκινη πολυκατοικία και για την στάση των ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΩΝ, κάποιες φωνές εντός ΑΚΕΛ ακούστηκαν και για τον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, που το παίζει αδιάφορος και αφ’ υψηλού και δεν συμμαζεύει τους νεοσσούς του, που αναδείχθηκαν στην πολιτική σκηνή χάρη στην στήριξη του ΑΚΕΛ κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα των Προεδρικών εκλογών. Ο ΣτεφΣτεφ μάλιστα όταν πληροφορήθηκε την σύνθεση της ηγετικής ομάδας των ντελιβεράδων της λύσης του Κυπριακού (VOLT κατά την σχετική πλατφόρμα παραγγελιών) με τους Συμπροέδρους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΡΡΑ και ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ και την Συμπρόεδρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ, αναφώνησε την ρήση της λαϊκής θυμοσοφίας «ανάγιως τον κολιό να σου φκάλει τα μάθκια σου». Αντί χάπια ΣτεφΣτεφ και λοιποί κόκκινοι ηγέτες να σας παραπέμψουμε στον περιβόητο οδοστρωτήρα του παρελθόντος που βρίσκεται από την εποχή του αείμνηστου Χριστόφια σε αχρησία. Καιρός να τον ξεκινήσετε ΣτεφΣτεφ.

ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

• Όσον αφορά το ΒΟΛΤ, οι ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδες που το συναποτελούν προσδοκούν ότι με την παρουσία της ΑλΑττα στο Κοινοβούλιο, θα πάρουν και χρηματοδότηση και θέση στο Εθνικό Συμβούλιο. Αμάν φανταστήκατε την ΑλΑττά να συνυπάρχει με τους ηγέτες των άλλων κομμάτων και να συνομιλούν περί Κυπριακού; Θα φροντίσουμε να στείλουμε επαρκή ποσότητα χαπιών. Φυσικά, θα έχουν καταρρίψει κι άλλο παγκόσμιο ρεκόρ οι φωτοΒΟΛΤαικοί, αφού θα είναι το μοναδικό κόμμα σε Κοινοβούλιο που δεν κατήλθε σε εκλογές για να κερδίσει την ψήφο των πολιτών, αλλά μπήκε από το παράθυρο. Αν δεν συνιστά ΒΙΑΣΜΟ της Δημοκρατίας αυτή η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ τότε θα πρέπει να απαλλάσσονται όσοι κατακρεουργούν καθημερινά τους νόμους και τους θεσμούς. Πάντως οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ θα ζητήσουν από την ΑλΑττα να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ, αφού τους χρησιμοποίησε για να εκλεγεί ενώ προετοίμαζε το έδαφος να πάει αλλού. Το ερμηνεύει σαφώς σε άσμα ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ αλλά δεν είναι της παρούσης.

• Η δε Πρόεδρος της Βουλής και του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που έκανε όλα τα χατίρια στην Ατταλίδου και την προωθούσε τα μέγιστα, ενίοτε και σε βάρος όσων την ψήφισαν να εκλεγεί στο δεύτερο τη τάξει αξίωμα (καβγάδες με ΕΛΑΜ) ας τρέξει να μαζέψει τους ΝΑΙΝΑΙΚίστικους ψήφους που οδεύουν προς ΒΟΛΤ ασθμαίνοντας. Γιατί στις Ευρωεκλογές όπου κυρίως θα κριθούν τα κόμματαμ ποσοστό 3-3.5% είναι σημαντικό για ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ, αφού θα κρίνει την πρωτιά και ενδεχομένως και την απώλεια μιας εκ των εδρών που διαθέτουν. Ιδιαίτερα στην Λευκωσία όπου υπάρχει τεράστια δεξαμενή ψήφων οι ΒΟΛΤάδες θα βάλουν δύσκολα σε ΔΗΣΑΚΕΛ.

• ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΥΣ ΤΗΡΟΥΝ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδες

• Κατά τ’ άλλα αποστάσεις τηρούν από το ΒΟΛΤ δηλωμένοι ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδες, όπως οι σοφοί της λύσης που απαρτίζουν τον Όμιλος Προβληματισμού για Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας (ΟΠΕΚ) και ακόμη και τους συνοδοιπόρους τους, αντικρίζουν με αλαζονεία και από καθέδρας. Αξιοσημείωτο είναι ότι ένας εκ των επικεφαλής των συνιστωσών κομματιδίων (θα δοκιμάσουν ενός είδους ομοσπονδία, που τόσο πολύ ποθούν), του νέου κύματος- η άλλη Κύπρος, ο πρώην πρύτανης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ, ΑΠΕΧΕΙ από τις δράσεις του νέου μορφώματος αφού φαίνεται ότι δεν μπορεί να ανεχτεί να έχει ηγέτη την ΑλΑττα. Κι ακόμη δεν αρχίσατε… Πάντως οι φωτοΒΟΛΤαικοί θα κατέλθουν στις Ευρωεκλογές με ψηφοδέλτιο που θα απαρτίζεται από την ηγεσία του κόμματος, όπως Ατταλίδου, Ανδρομάχη, ΠαρΠαρ, τον Κάρουλα, τον Βελάρη και δυο Τ/Κ σίγουρα… Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ που τους στηρίζει αναφανδόν παραμένει εφεδρεία και αναλόγως της πορείας ενδέχεται να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο.

• Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΤΩΝ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΔΩΝ - ΑΠΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΣΗΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ

• Προφανώς τους ΒΟΛΤάδες απασχολεί και ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ανάμεσα στους επιφανείς ΝΑΙΝΑΚΙΣΤάδες, που δεν αφήνει το κίνημα να διεισδύσει σε όλα τα στρατόπεδα. Παραβλέπεται δε επιμελώς να οριοθετηθεί ο εμφύλιος σπαραγμός από ΜΜΕ, αφού οι συναγωνιστές - συνοδοιπόροι και κυρίως ομοϊδεάτες βρέθηκαν σε αντιμαχόμενες πλευρές. Δέστε το θέμα ξεκάθαρα και τι απασχολεί την πολιτική σκηνή και την κοινωνία. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, υπέρμαχος του σχεδίου ΑΝΑΝ, αντιμάχεται με τους εκπροσώπους τύπου και διαπρύσιους κήρυκες της λύσης δια του σχεδίου Ανάν, ΜΑΚΑΡΙΟ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ - ΔΙΟΝΥΣΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, εφημερίδες ΑΛΗΘΕΙΑ- ΠΟΛΙΤΗ. Όλος αυτός ο εσμός ήταν αγαπημένοι, συστρατευόμενοι και πολεμούσαν στην σύγχρονη μάχη του 2004 για να μας οδηγήσουν στο φως. Αν συνυπολογίσεις σ’ αυτούς και άλλους δημοσιογράφους που κρύβονται σαν εξαπατημένες παρθένες και πολιτικούς που το λένε ευθαρσώς, ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ-ΞΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ-ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΥ, τότε συμπληρώνεται το πάζλ. Τι προέκυψε και οι στρατιώτες του ΝΑΙ μετατράπηκαν σε ΜΙΣΗΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ και πολεμούν ανηλεώς τον ΝΙΚΑΡΟ, σε σημείο που να θέλουν να τον εξοντώσουν… γενικώς είναι το ερώτημα του ενός εκαομμυρίου.

• Πάντως όλοι τους ήταν αγαπημένοι και κατηγορούσαν τους υπόλοιπους σαν ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΟΥΣ και οπισθοδρομικούς. Κάποιοι εξ αυτών δε υπηρέτησαν και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στο Προεδρικό, που πάντα είχε προτίμηση στους ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδες. Τι δεν πήγε καλά; Ο ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ αξιωμάτων, η ΜΟΙΡΑΣΙΑ στα ωφελήματα, κάτι άλλο που παραμένει επτασφράγιστο μυστικό και συζητείτο στις κρυφές συναντήσεις σε Νορβηγία-Βρυξέλλες ή και άλλα τινά; Εκτός κι αν θεωρούν ότι ο ΝΙΚΑΡΟΣ θα έπρεπε να λύσει το Κυπριακό χωρίς δημοψηφίσματα και κουβεντολόι, αλλά προωθώντας την ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ που ονειρεύονται. Οι υπόλοιποι που έκαναν άλλη επιλογή στο δημοψήφισμα, τους παρακολουθούν αποσβολωμένοι και διερωτώνται, αν πραγματικά ΜΑΧΟΝΤΑΝ για την λύση ή ο καθείς για την προσωπική του ατζέντα και οι συγκυρίες τους οδήγησαν να ενταχθούν στο ίδιο στρατόπεδο. Κάποια εξήγηση δεν πρέπει να δώσουν γιατί από ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ φιλαράκια μετατράπηκαν σε μηχανές εξόντωσης των συνοδοιπόρων τους; Δηλαδή αν γινόταν η λύση αυτή θα είχαν έγνοια τι θα πάρουν και θα σκοτώνονταν για προτεραιότητα στην κατάληψη αξιωμάτων; Αν δε η Τουρκία δεν εφάρμοζε την λύση να ξέρετε ότι άπαντες θα βρίσκονταν στα εξοχικά τους στο εξωτερικό.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Επανήλθαν οι τρομολάγνοι. Δεν άντεξαν οι τηλεπιστήμονες ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΟΥΤΗΣ τόσο καιρό μακριά από την δημοσιότητα και έσπευσαν πάλι να τρομοκρατήσουν τον κόσμο πλασάροντας δυο νέες ασθένειες. Και η ΣΥΜΠΤΩΣΗ (προφανώς εμείς διαλυόμαστε κι αυτοί τσακώνονταν την περίοδο των λόκντάουν, ποιος θα το παίξει αρχηγός και κορυφαίος επιστήμονας) εμφανίστηκαν την ίδια μέρα για να μας επισημάνουν ότι ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ, ο μεν Καραγιάννης από την νόσο του εμετού του Χειμώνα (α, γι αυτό όταν βλέπουμε στα κανάλια κάποιους ύπουλους έχουμε τάση για εμετό), ο δε Τσιούτης για την λευκή πνευμονία. Φυσικά και για να μας παραπέμψουν για εμβολιασμό. Δεν χόρτασαν δημοσιότητα. Δεν κουράστηκαν να κακοποιούν ψυχικά την κοινωνία. Εν τέλει δεν νοιώθουν τύψεις. Εμείς σας παραπέμπουμε στο σλόγκαν της στήλης από το 2020 όταν αρκετοί μας λοιδορούσαν. «η βιομηχανία του κορωνοιού ανθεί και η οικονομία καταστρέφεται».

• ΥΓ: Τα χάπια μου με αυτούς τους Υπουργούς του Προέδρου Χριστοδουλίδη (να ευχηθούμε εις έτη πολλά για τα γενέθλια και την ονομαστική εορτή του). Ο Υτι ο ίδιος δεν ξέρει ποιος ευθύνεται. Αμ, το σοβαρότερο. Θα πάει μας πληροφόρησε με τις περιβαλλοντικές οργανώσεις για να αποφασίσουν τι θα κάνουν για την αποκατάσταση της περιοχής. Και καλά ΠΕΤΡάν ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ ο στρατός των τεχνοκρατών των Υπουργείων δεν γνωρίζει και θα σε καθοδηγήσουν ιδιώτες; Ε, τότε απολύστε τους όλους και αν θέλετε να λύνετε τα προβλήματα ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ τους πατατοπαραγωγούς, τους κτηνοτρόφους, τις αγροτικές οργανώσεις. Τα Υπουργεία σας μέσα. Αμ, ο άλλος των Συγκοινωνιών ΑΛΕΞΗΣ ΒΑΦΕΑΔΗΣ παραγνωρίζει ότι δίνουμε στους λεωφορειατζήδες ως κράτος 40 - 60 εκατομμύρια τον χρόνο και τα λεωφορεία καίγονται (γλιτώνει ο κόσμος από τύχη) και αντί να διακόψει τις συμβάσεις και να τους επιβάλει πρόστιμα, απλώς νουθετεί …

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση