ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αχταρμάς και στις πυρκαγιές με εμφύλιο Υπουργών για βασίλεια...

Πότε θα πέσει επιτέλους ο αναπεπταμένος πέλεκυς του Χριστοδουλίδη;

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ ΤΟ ΥΠΕΡΕΓΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

• Στάχτες – Αποκαΐδια στην Λεμεσό για να ικανοποιηθεί το ΥΠΕΡΕΓΩ και ο ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΣ των βασιλέων που αδροπληρώνονται από τους μακάκες φορολγούμενους και τους αφήνουν ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ. Όψη διάλυσης και κυρίως ενός ΑΧΤΑΡΜΑ, παρουσίασαν οι κρατικές υπηρεσίες στην προσπάθεια για καταπολέμηση της πυρκαγιάς. Προφανώς αν ο συντονισμός Πυροσβεστικής και Τμήματος Δασών ήταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΣ και δεν επικρατούσε η προσπάθεια για προβολή και σόου μπροστά στις κάμερες τα αποτελέσματα θα ήταν καλύτερα. Όλα για την ΕΙΚΟΝΑ, τα πάντα για την επιβεβαίωση του αρρωστημένου αισθήματος του ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ που κυριαρχεί στους ταγούς, αξιωματούχους και επικεφαλής τμημάτων, σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής, κοινωνικής, δημοσιοϋπαλληλικής ζωής σ’ αυτό τον τόπο.

• Όμως τους ανεχόμαστε όλους αυτούς να μας το παίζουν και κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια, μας ρίχνουν δε αρλούμπες και αερολογίες. Αν δεν πέσει ο ΑΝΑΠΕΠΤΑΜΕΝΟΣ ΠΕΛΕΚΥΣ που τον κραδαίνει ακόμη σφιχτά-σφιχτά και ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ τον επιθεωρεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τότε πάλι θα βιώσουμε καταστροφές και τραγωδίες. Προφανώς μέχρι να το σκεφτεί, να διαβουλευτεί και κυρίως να χάψει τα ψέματα και τις αρλούμπες όλων αυτών που τάχθηκαν να υπηρετούν την πατρίδα στον τομέα καταπολέμησης των πυρκαγιών, η πενταετία θα ολοκληρωθεί!!! Έχεις τα κότσια ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ να τους πετάξεις όλους έξω και να τους κατηγορήσεις ότι πρώτα και πάνω απ’ όλα βάζουν τον ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟ τους ή θα δεχτείς να σου πουν οι ΧΑΜΕΝΟΙ και εν πολλοίς ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ Υπουργοί σου, ότι έχουμε ελλείψεις σε προσωπικό , οχήματα και άλλα φληναφήματα, ΨΕΜΜΑΤΑ και παραμύθια. Να σε πληροφορήσουμε ότι η Κύπρος αναλογικά με άλλα κράτη είναι ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ σε προσωπικό και μέσα. Απλώς δεν υπάρχει ούτε και σ’ αυτό τον τομέα ΗΓΕΤΗΣ και άνθρωπος με συναίσθηση του καθήκοντος

ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ - ΓΕΩΡΓΙΑΣ

• Όλα αυτά γίνονται και με την ΑΝΟΧΗ, που μάλλον είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ και των αρμόδιων σου Υπουργών Δικαιοσύνης-Γεωργίας, που εμφανίστηκαν για να μιλήσουν ωσάν να βρίσκονταν σε εκδήλωση για την επίδειξη εσωρούχων και όχι μπροστά σε φυσική καταστροφή. Μα είναι κουβέντες σοβαρού κράτους – μην προσβάλουμε το Μάλι και την Μαδαγασκάρη που έχουν και τις φασαρίες τους με τα γεγονότα στον Νίγηρα - οι Υπουργοί Δικαιοσύνης και Γεωργίας να ενεργούν ξεχωριστά και να βρίσκονται σε διαφορετικά συντονιστικά κέντρα;. Και οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΑΝΝΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ - ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ και ΠΕΤΡΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ, για να τονίσουν την ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ τους μέχρι και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ καπελάκια των υπηρεσιών που εποπτεύουν, φορούσαν; Οι αρχιστράτηγοι σου ΝικΧρι αποδεικνύονται ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΟΙΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ Η ΦΩΤΙΑ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΘΗΚΕ

• Προσέξτε πατέντα που ανακάλυψαν οι πάνσοφοι. Όταν η πυρκαγιά εκδηλώνεται στα δάση, υπεύθυνο είναι το Τμήμα Δασών και στους υπόλοιπους χώρους η Πυροσβεστική. ΈΛΕΟΣ πραγματικά. Μην ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ απ’ αυτό που θα διαβάσετε. Κι επειδή η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε θάμνους και σε άγρια βλάστηση μέχρι να διευκρινιστεί αν είναι ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ του Τμήματος Δασών ή της Πυροσβεστικής και έως ότου ποκνιαστούν οι Υπουργοί και αποφασίσουν ποιος θα επέμβει, η πυρκαγιά ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΘΗΚΕ. Τα χάπια μου ή μάλλον γρήγορα διασωλήνωση. Δεν αντέχονται… Μάλιστα αυτή είναι η αλήθεια. Κι ακόμη να τους ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Περιμένει εκθέσεις και αρλούμπες. Είσαι ηγέτης φίλε μου ή διεκπεραιωτής;

• Είδατε στην πυρκαγιά ανθρώπους του Τμήματος Δασών τις τελευταίες μέρες στο Αψιού-Παραμύθα και ιδιαίτερα τον τύπο που παριστάνει τον ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, τον Διευθυντή ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ με τους κομάντο του όπως διατυμπανίζει; Προς Θεού δεν είναι δικαιοδοσία του δεν μπορεί να επέμβει σε άλλα βασίλεια ο τιτανοτεράστιος. Έστω και αν κατάφερε για να έχει το δικό του βασίλειο ο παμμέγιστος, να πείσει τους ΑΧΑΠΑΡΟΥΣ πολιτικούς και να δημιουργήσει τον δικό του στρατό δασοπυροσβεστών με 400-500 άτομα και εξοπλισμό. Για όνομα του Θεού δηλαδή. Και θυμάστε στην πυρκαγιά στην Άλασσα που μας κούφανε στα κανάλια ότι ενεργούν με αυταπάρνηση οι κομάντο του και η Πυροσβεστική - προσέξετε παρακαλώ - καλύπτει τα νώτα τους; Ρεεεε φτάνει πια.

• Σε ποια χώρα του κόσμου δηλαδή την ευθύνη για τις πυρκαγιές έχει το Τμήμα Δασών. Βρέστε και πέστε μου. Ο Παμπουίνος αν θέλει να κάνει τον μάγκα να φυτεύει δεντράκια στην πλαγιά εκεί, όπως έλεγε και το παιδικό άσμα που μας έβαζαν οι εμπνευσμένοι δάσκαλοι μας να τραγουδούμε, να ασχολείται με την ποικιλία των σπόρων και να μην μας το παίζει επαΐον επί των πάντων. Έχουμε αρκετούς ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ δεν χρειαζόμαστε άλλους. Όσο για την Αννούλα που δεν κουτσιά, να την πληροφορήσουμε ότι αντιληφθήκαμε άπαντες ότι την δουλειά που της ανέθεσαν δεν μπορεί να την φέρει εις πέρας, γιατί είναι ΕΥΓΕΝΙΚΗ – ΗΡΕΜΗ και εν γένει ευπροσήγορος και πράος άνθρωπος. Δεν μπορεί ρε παιδί μου να δώσει μια στο τραπέζι να το σπάσει για να τρομάξουν οι υφιστάμενοι της. Μπορεί για Υπουργός εξωτερικών, κοινωνικής πρόνοιας να ήταν ΑΡΙΣΤΗ. Αλλά δεν της βγαίνει, πώς να το κάνουμε…όσο για τον Υπουργό Γεωργίας. Α, χα, χα. Μιλάμε για τον κλασικό ορισμό διορισμού με κλειστά μάτια. Ρε φίλε μου εσύ από τις άδειες κυκλοφορίας που εξέδιδες στο Τμήμα Οδικών μεταφορών πώς να τα βγάλεις πέρα με το πολυδαίδαλο Υπ. Γεωργίας. Κανένα φουντούκι να κόψεις φίλε στην Άλωνα κι άσε τα Υπουργιλίκκια.

ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΡΙΧΕΣ

• Θα ρίξουμε ακόμη λίγες πιστολιές για να ξεθυμάνουμε γιατί όλοι αυτοί θα μας τρελάνουν. Σύσσωμοι έτρεξαν όλοι να παραστούν στην αντικατοχική εκδήλωση στην Δερύνεια γιατί υπήρχαν κάμερες, αλλά στο μνημόσυνο ηρωομαρτύρων ΙΣΑΑΚ-ΣΟΛΩΜΟΥ την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ΜΟΝΟ η Γενική Διευθύντρια ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. Αυτός είναι ο σεβασμός του κράτους προς κάποιους που πέθαναν για την πατρίδα. Εκτός κι αν η νέα συνθήκη με την λύση που προωθούν, δεν ευνοεί τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ. Εξάλλου είναι ΜΙΑΣΜΑ και δαιμονοποιείται με ειρωνείες τύπου ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, όποιος διατυπώνει διαφορετική άποψη.

• Παρεμπιπτόντως τι είναι αυτή κόντρα της Υπουργού Υγείας με την Γ.Δ για την γνησιότητα των πτυχίων της Χρ. Γιαννάκη; Αν ρωτήσεις κάποιο που πέρασε κατά λάθος έξω από το Υπ. Υγείας τα προηγούμενα χρόνια θα σου μιλήσει για την κόντρα ΠΟΠΗΣ ΚΑΝΑΡΗ-ΧΡ. ΓΙΑΝΝΑΚΗ. Κι όμως το ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ Υπουργικό Συμβούλιο δεν την μετακίνησε πρόσφατα σε άλλο Υπουργείο και διατήρησε τις δυο κυρίες στον ίδιο χώρο για να μαλλιοτραβιούνται. Κι έχουν και οι δυο εξαιρετική σχέση με τις κομμώτριες τους (καθημερινές πελάτισσες) και κουπ φουντωμένες με μπόλικο-καλοχτενισμένο μαλλί για τράβηγμα Τώρα πως θα συνεργαστούν. Ππάλα Χριστοδουλίδη κόψε τα καμώματα και τις γυναικείες ματαιοδοξίες…

Ο ΣΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Θα πάρει το δωράκι του φαίνεται ο Σιμάκος ο ένας εκ των Δημάρχων Αμμοχώστου. Το ξανασκέφτηκε ο γιατρός και σου λέει που να τρέχω στα νοσοκομεία. ΑΝΑΘΕΩΡΕΙ τις αποφάσεις του και επιθυμεί να παραμείνει στο πόστο του ως υποψήφιος του ΔΗΣΑΚΕΛ για Δήμο Αμμοχώστου, για να συνεχίσει το έργο του( ΘΟΥΛΛΗ Βενιζελάκο πάλι σου γέλασαν τρέξε πες το στον μπαμπά). Μάλιστα θα φέρει σε επόμενη συνεδρία και τον Ουλουτσάι και θα τον τιμήσει για την προσφορά του στην απελευθέρωση της Αμμοχώστου και τον τερματισμό του εποικισμού. Ρε συ Σίμο Ιωάννου, βρήκαμε μέσω πρακτόρων της ΞΥΠ και φωτο που ο φίλος σου Ουλουτσάι ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ με τον Ερντογάν όταν ήρθε ο δικτάτορας πασάς στην κλειστή περιοχή Αμμοχώστου. Αυτή να του κάνεις δώρο... Πάντως τόση και τέτοια ήταν η επίδραση της εκδήλωσης και η αντίδραση των Τ/Κ, που το τζαμί στον Απόστολο Αντρέα θα ανεγερθεί γιατί είναι όνειρο ζωής, όπως λέει ο ψευδοδήμαρχος Καρπασίας. Εκτός κι αν θέλετε να τον πούμε Δήμαρχο. Καλέστε τον κι αυτό την επόμενη φορά…

• ΥΓ: Χρόνια διερωτόμουν γιατί περιοριζόμαστε σε αναφορές στην πρώτη εισβολή του Αττίλα που περιορίστηκε μόνο σε 4 % του εδάφους, ενώ για την δεύτερη εισβολή που πήρε το υπόλοιπο 36 % η Τουρκία, επικρατεί σιγή. Τι έκαναν στο μεσοδιάστημα οι ταγοί σε Κύπρο και Ελλάδα; Οι πράξεις τους τι συνιστούν και πως χαρακτηρίζονται που άφησαν και πάλι την Κύπρο ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ, ενώ ήξεραν ότι θα επέμβει ο Αττίλας; Λες και ήθελαν να τους αφήσουν να πάνε μέχρις εκεί που ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ. Ξεχνάμε το κείται μακράν του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ; Κι εδώ επιλεκτικές αναμνήσεις και καταγραφή ιστορίας για πολιτικούς λόγους, αναλόγως κατευθύνσεων και συμφερόντων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση