ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aχιλλέας Δ.- ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ στερούν Β’ γύρο από Μαυρογιάννη- μετά Aβέρωφ

Η Μαρκουλή προπομπός-Με την ευγενή χορηγία Συναγερμικών- ΟΠΕΚ- Αμμόχωστος για την Κύπρο στήνουν σκηνικό

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Κι αφού εξεδόθη και το προαναγγελθέν διαζύγιο των τεσσάρων που ούτε καν το πεζουνούδι δεν κατάφεραν να σφάξουν την πρώτη μέρατου γάμου και αφού έδειξαν τα ματωμένα σεντόνια στους συμπεθέρους (Χωρκατιλίκια η ΞΥΠαιδεία - ιστορίας, που ανακάλυψε παμπάλαια έθιμα) της συμμαχίας του κουαρτέτου ανεξαρτήτων , ο καθένας πλέον θα ακολουθήσει τον δρόμο του και ότι ήθελε προκύψει. Από ρεζίλεμα του 0.5 % έως και ανάχωμα σε άλλες υποψηφίους για να υλοποιήσουν τον στόχο τους και για ορισμένους άλλους υποψηφίους όχημα προσέλκυσης ψήφων με τα ανάλογα ανταλλάγματα κατά τον Β΄Γύρο των Προεδρικών εκλογών. Κι επειδή δεν αρεσκόμαστε στους γρίφους. αλλά λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα, ενίοτε και ξεπερνώντας τα εσκαμμένα , καμιά φορά όπως λέμε και στο χωριό μου και τα σκαμμένα που ετοίμασαν άλλοι για να φυτέψουν, θα σας παρουσιάσουμε πιο κάτω όλη την κατάσταση στο μέτωπο…

ΚΡΙΣΗ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ - ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ

• Πώς το είπα; Μέτωπο; Θυμήθηκα πάλι το άσμα που άδει εξαιρετικά η ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ με τον έφεδρο ανθυπολοχαγό στο Αλβανικό μέτωπο. Μπουρδουκλώθηκε και το μυαλό με τόσα που ακούμε και παρουσιάζουν οι πράκτορες της ΞΥΠ που βρίσκονται σε εγρήγορση το τελευταίο διάστημα , αφού έχουμε να καλύψουμε και τα κενά άλλων αντίστοιχων υπηρεσιών, όπως της Επαγρύπνησης (υπηρεσία του ΑΚΕΛ αντίστοιχη με την ΞΥΠ, που είναι σε αποσύνθεση και επιχειρείται αναδιοργάνωση της , καλημέρα και στον Τμηματάρχη) . Λοιπόν μετά την ΚΡΙΣΗ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ που υπέστησαν οι 4 ανεξάρτητοι υποψήφιοι και πίστεψαν αίφνης ότι θα αποτελέσουν τον ΚΑΤΑΛΥΤΗ των Προεδρικών εκλογών, προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα.

• Είχαμε προδιαγράψει την πορεία της εν λόγω Συμμαχίας, αφού από την αρχή δεν υπήρχε η βούληση και η κατάλληλη συνεννόηση. Τελικά άφησε πικρή γεύση σε όσους έσπευσαν να την στηρίξουν και απέδειξαν και αυτοί ότι δεν διαφέρουν από τους άλλους, που μοναδική τους έγνοια είναι οι καρέκλες πέριξ του Προεδρικού Θρόνου. Οπόταν οι ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ – ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ θα πορευτούν κατά μόνας , κάποιοι εξ αυτών και τραυματισμένοι .

• Εξάλλου το σενάριο της Συμμαχίας ανεξαρτήτων μπορεί να βόλευε ορισμένους, αλλά υπήρχε μια βασική παράμετρος. Ένας θα έπρεπε να είναι ο υποψήφιος, οπόταν δεν χωρούσε τόσος πολύς ναρκισσισμός…Ας προχωρήσουμε με τον υποψήφιο που φαίνεται ότι συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων , αλλά έχει και το χρίσμα που υποστηρίζει η μασονική στοά , ονόματι ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ. Περιγράψαμε ευκρινώς και με στοιχεία την δράση της εν λόγω συμπαγούς ομάδας, και τον κατάλογο 200 ατόμων( η ΞΥΠ είναι κοντά να τον υποκλέψει) , που ανήκουν στο εν λόγω σινάφι και ενεχυρίασαν στον ΝΙΚΑΡΟ όταν ήταν το ΝΟΥΜΕΡΟ 1 της εν λόγω στοάς.

• ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΧΙΛΛΗ - ΔΩΤΟ ΟΧΙά ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

• Έτσι με την ΕΥΓΕΝΗ ΧΟΡΗΓΙΑ Συναγερμικών του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ , αλλά και κάποιων επιφανών στελεχών του ΔΗΣΥ που ανήκουν στην στοά μόνο που αυτό το διάστημα υπηρετούν το κόμμα και τον υποψήφιο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, όσο και τον ΟΠΕΚ ( όμιλος προβληματισμού για εκσυγχρονισμό της κοινωνίας) , καθώς και στελέχη του «θετού παιδιού» του Αχιλλή , που ονομάζεται ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, στρατεύονται για να πετύχουν ποσοστό που θα δώσει την δυνατότητα να πετύχουν τα σχέδια τους.

• Εσχάτως και μετά το δώρο που τους έκανε ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ να εξομολογηθεί δημόσια ότι ψήφισε ΟΧΙ, επομένως τον κατατάσσουν και αυτό στους ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΟΥΣ εξασφάλισαν και κάποιους ΑΚΕΛικούς που βρίσκονται ακόμη και στα ψηλά δώματα της Εζεκίας Παπαιωάννου και είχαν στηρίξει από την αρχή υιό Λέλλου. Εσχάτως αναθάρρησαν στην πορεία λόγω του γλυκού, όπως ο ίδιος απεκάλεσε τον εαυτό του, ΜπλακΤζον, που όπως λένε και στο κλεινόν άστυ δεν τσουλάει προς τον Θρόνο…

• ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ - ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΟΙ

• Σε πρώτη φάση και σαν είδος ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΥ ή ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ο Αχιλλέας Δ. και οι παρατρεχάμενοι του θα επιδιώξουν να ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ όσους εκ των ΝΑΙδων ή και άλλων κατατρεγμένων – άστεγων και οπαδών της όποιας λύσης να συμπορευτούν μαζί τους , με το σλόγκαν « το μη χείρον βέλτιστο» αφού οι άλλοι υποψήφιοι , ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ- ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ χαρακτηρίζονται και σαν ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΟΙ. Ακόμη το επιχείρημα των επικοινωνιολόγων και λοιπών συμβούλων του ΑΧιλλέα Δ. που το παρουσιάζουν στους αμφιταλαντευόμενους σαν ΔΕΛΕΑΡ είναι ότι με σημαντικό ποσοστό θα διαπραγματευτούν στον Β’ γύρο με τον υποψήφιο που βρίσκεται πιο κοντά στις θέσεις τους και θα πετύχουν ΓΡΑΠΤΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ σε ότι αφορά το Κυπριακό.

• ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΡΚΟΥΛΗ

• Χαρακτηριστική του κλίματος που διαμορφώνεται είναι η εξαγγελία της πρώην Υπουργού Εξωτερικών , Συγκοινωνιών και Έργων επί διακυβερνήσεων αείμνηστων Τάσσου Παπαδόπουλου- Δημήτρη Χριστόφια ΕΡΑΤΟΥΣ ΚΟΖΑΚΟΥ ΜΑΡΚΟΥΛΗ, ότι συμπλέει με τον Αχιλλέα Δ. Η συμπόρευση της εκλεκτής του ΑΚΕΛ σε θώκους και αξιώματα, αποτελεί αφενός πλήγμα για το κόμμα της αριστεράς και τον υποψήφιο του, δασκαλούι που τον Αγρό , αφού στο πρόσφατο παρελθόν αναδείκνυαν( την Μαρκουλή) ως σημαίνων πρόσωπο και προμετωπίδα θέσεων στο Κυπριακό. Μάλιστα την είχαν στην λίστα για υποψήφια Πρόεδρο, προτού εμφανιστεί η κλίκα από τον Αγρό και επιβάλει τον ΜπλακΤζον. Αφετέρου η Μαρκουλή, δίνει το σύνθημα στην στοά των ΝΑΙΝΑΙΚΙστών ότι η υποψηφιότητα Αχιλλέα είναι και με βούλα η δική τους και δεν έχουν άλλη επιλογή…μέχρι πιο κάτω ( Β’ Γύρο).

• ΣΑΦΗΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ Β ΓΥΡΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΒΕΡΩΦ Ν.

• Η ανομοιογενής ομάδα που περιγράψαμε , που ανήκει σε διάφορα κόμματα και οργανώσεις αλλά έχει κοιτίδα την στοά των ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΩΝ, έχει και ΣΑΦΗ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ για τον Β’ γύρο των εκλογών . Όπως αναφέραμε , θεωρούν ότι έχουν επιλογή τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, επιμένοντας ότι είναι πιο κοντά στις θέσεις τους ( η επίκληση του μη χείρον) και εν μέρει μπορεί να υλοποιήσει τις επιθυμίες και τους προσανατολισμούς τους. Προφανώς και όπως γίνεται σε τέτοιου είδους συμφωνίες, πέραν του Κυπριακού που είναι το πρωτεύον( μιλήσαμε για γραπτές δεσμεύσεις με ξεκάθαρο περίγραμμα), θα έχουν και ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ώστε να ελέγχουν την Κυβέρνηση , με κατάληψη Υπουργικών θώκων, Επιτροπάτων και άλλων τινών που προκύπτουν από την εξουσία, αλλά και να σπρώχνουν προς τα οράματα του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ.

• Υπάρχουν και οι σχετικοί σύνδεσμοι που πάντα ανήκαν στην στοά τους και θα διαδραματίσουν τον ρόλο των ΕΓΓΥΗΤΩΝ στην τήρηση των συμφωνηθέντων. Όλα φυσικά βρίσκονται υπό την αίρεση της κάλπης , αλλά οι δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν μέχρι στιγμής ότι η κατάσταση ΠΑΓΙΩΝΕΤΑΙ και στον Β’ Γύρο θα βρεθούν οι ΝικΧρι και ΑΝ. Οπόταν στους συντρόφους θα μείνει η διαχείριση της επόμενης μέρας και το δασκαλούι που τον Αγρό μετά την ολοκλήρωση του project – Προεδρικές 2023( όπως το ονομάζει με φίλους του ξένους διπλωμάτες και ρίχνει το παροιμιώδες χαμογελάκι του), θα πάνε ταξιδάκι αναψυχής με την οικογένεια και συνοδευόμενος από το αμερικανάκι ΠΑΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ στην Νίκαια Γαλλίας. Και ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΝΟΥ , όπως λένε και στο χωριό του Δευτερά, ας φακκά τζιαι ας λαώνετε…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τελικά μαγείρεψαν στο κουβαραστράδικο του ΡΙΚ, που μετονομάστηκε προσωρινά σε μαγειρείο «ο πόθος». Προτού δε κάνουν επίδειξη των μαγειρικών τους ικανοτήτων το παρουσίασαν στον Πρόεδρο ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛ και Αντιπρόεδρο του ΡΙΚ ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ, τον Διευθυντή ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΩΚΟ που ειρήσθω εν παρόδω, φέρουν στο πέτο κονκάρδα με τον άγιο ΦΟΥΛΛΗ εξ Αργάκας. Το φαγητό όμως ήταν ανούσιο , άγευστο αφού χρησιμοποιήθηκαν υλικά χαλασμένα και οι ομοτράπεζοι , όπως και αρκετοί τηλεθεατές, χρειάστηκε να καταφύγουν στην τουαλέτα, προς αποβολή μέσω διαφόρων διόδων του σώματος, των αποβλήτων που τους υποχρέωσαν να καταναλώσουν. Όμως έχουμε μια απορία. Σε ποιο κανάλι δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ακόμη και στην Ζιμπάμπουε και Μάλι, νήσο Άου- Άου, συμμετέχουν σε υπηρεσιακές συσκέψεις δημοσιογράφων οι οποίες προετοιμάζουν τα περί παρουσίασης δημοσκόπησης , ο Πρόεδρος – Αντιπρόεδρος, Διευθυντής που είναι λογιστής και ελεύθερος επαγγελματίας, πρώην CEO σε κουβαραστράδικο ( η ΞΥΠ κατέχει και σχετικές φωτογραφίες που απαθανάτισε ο πράκτορας με το προσωνύμιο …φερμουάρ). Δηλαδή ο Γιαννής Νικολάου – Αντρέας Κημήτρης θα συμμετέχουν και σε υπηρεσιακές συσκέψεις και εκφράζουν άποψη για τα οικονομικά του ΡΙΚιστάν στον Οικονομικό διευθυντή ΓΙΑΝΝΗ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, για τις παραγωγές του ιδρύματος , τους παρουσιαστές των πρωινάδικων και απογευματινών εκπομπών; Ο δε Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος όταν είναι αθκιασεροί συμμετέχουν και στα γυρίσματα της ΤΡΙΚΥΜΙΑΣ και δίνουν οδηγίες στην ΚΟΡΙΝΑ ΑΒΡΑΑΜΙΔΟΥ την σκηνοθέτιδα για το σενάριο και τις ερμηνείες ηθοποιών και στον ΝΙΚΟ ΓΑΛΗΝΗ και την ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ για την παραδοσική βραδιά, αν είναι μιλλωμένα τα τσιαττιστά; Τα ΔΣ ημικρατικών οργανισμών ως ΑΣΧΕΤΟΙ οι πλείστοι επί του αντικειμένου ( απλώς είναι κομματικοί υπήκοοι), απλώς χαράσσουν πολιτική και διαφυλάσσουν την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ του ιδρύματος. Άντε πια με το κουβαραστράδικο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X