ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρχίζει διαγραφές αντιφρονούντων ο Σιζόπουλος - 9 χρόνια ψευδαισθήσεων για φυσικό αέριο

Εκκαθάριση της ΕΔΕΚ αρχίζει οσονούπω- κομματική συγκέντρωση του ΑΚΕΛ η συνεδρία για τετράμηνα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΕΦΤΕΙ Ο ΑΝΑΠΕΠΤΑΜΕΝΟΣ ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΟΥ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ

• O αναπεπταμένος πέλεκυς του ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ αρχίζει να πέφτει και πλέον θα εξουδετερώσει αρκετούς από τους διαφωνούντες και αποστασιοποιηθέντες που συμμετείχαν στην φραξιονιστική, όπως την χαρακτήρισε, συγκέντρωση την περασμένη βδομάδα. Μπαίνοντας σε νέο κύκλο αντιπαραθέσεων ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ θα ενεργοποιήσει τα άρθρα του καταστατικού και θα αρχίσει κύκλο ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ από το κόμμα, επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να προλάβει περαιτέρω εσωκομματικές εκρήξεις.

• Σύμφωνα με τον πράκτορα της ΞΥΠ , επονομαζόμενο και πυγμάχο που ρίχνει τα μαλλιά του πίσω (ο διοικητής για εγγενείς λόγους ως γνήσιος διαφανοκέφαλος δεν μπορεί να ρίξει παρά ορισμένο αριθμών τριχών), ακόμη και στην σημερινή συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος ο Σιζό, θα καταθέσει πρόταση - εισήγηση για λήψη πειθαρχικών μέτρων σε βάρος στελεχών πρώτης γραμμής που ενώ δραστηριοποιούνται στο κόμμα, συμμετέχουν και στις εκδηλώσεις των αντιφρονούντων.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

• Το πρώτο κύμα διαγραφών θα περιλαμβάνει επαρχιακά στελέχη που κατέχουν πόστα στο κόμμα, όπως ο Επαρχιακός και η Επαρχιακή Οργανωτικός Λάρνακας , για τους οποίους σας γράψαμε πλειστάκις στο παρελθόν ότι βρίσκονται στο πεδίο δράσης του Σιζοπούλειου πέλεκυ , και οι οποίοι συνεχίζουν την αντικομματική τους δράση. Μετέπειτα θα ακολουθήσουν και άλλοι προφανώς για να δοθεί χρόνος σε όσους ΑΝΑΝΗΨΟΥΝ να επιστρέψουν στο κόμμα και να δηλώσουν πίστη και σεβασμό στον Σιζόπουλο και την ηγεσία της ΕΔΕΚ.

Ο ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ

• Αν και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ είναι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ με τον βουλευτή του κόμματος ΚΩΣΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, στο παρόν στάδιο δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ΔΙΑΓΡΑΦΗ του, καθότι θα προκαλέσει περαιτέρω αναταραχή και εσωστρέφεια. Αν και θα τηρεί αποστάσεις από τον βουλευτή του εντούτοις τέτοιου είδους πράξη, όπως η διαγραφή θα του προσθέσει επιπρόσθετα προβλήματα. Όσον αφορά τον άλλο βουλευτή του κόμματος ΗΛΙΑ ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ ο οποίος αν και διαφωνεί με τον Σιζόπουλο εντούτοις κρατεί ισορροπίες δεν τίθεται θέμα διαγραφής και ευελπιστεί ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ότι θα τον επαναφέρει στο στρατόπεδο του.

• Πάντως με τους πυγμάχους δεν θα βαρεθούμε και το σίριαλ θα έχει αρκετά επεισόδια. Το κονκλάβιο Σιζό επιμένει ότι έγιναν τα συνέδρια δημοκρατικά και βάσει καταστατικού και δεν υπάρχει λόγος συλλογής υπογραφών, καθότι δεν μπορούν να συγκαλέσουν εκλογικό συνέδριο για να ΡΙΞΟΥΝ τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, παρά μόνο πολιτικό- ιδεολογικό. Οι αντιφρονούντες θα επιχειρήσουν να κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν ΦΘΟΡΑ στον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ και με την συνδρομή και δικαστικών αποφάσεων να τον ρίξουν από τον θρόνο του Προέδρου των σοσιαλιστών.

• 9 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

9 χρόνια ψευδαισθήσεων και παραμυθιών περί φυσικού αερίου διαλύθηκαν σε μια στιγμή και χωρίς περιστροφές από τον Υπουργό Εξωτερικών ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΣΟΥΛΙΔΗ . Τα είπε ξεκάθαρα στην Επιτροπή Εξωτερικών της Βουλής και προφανώς όσοι ήθελαν κατάλαβαν, οι υπόλοιποι του ΝΙΚΑΡΟΥ- ΠΗΛΕΙΔΟΥ συμπεριλαμβανόμενων ας συνεχίσουν να ΑΙΘΕΡΟΒΑΤΟΥΝ και παράλληλα να μας κοροϊδεύουν.

• ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ EAST MED- ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

• Όσα ακούστηκαν κατά καιρούς για θωράκιση της ΑΟΖ με τις τριμερείς, της θεωρίας της Κύπρου ως ενεργειακού κόμβου της ΝΑ, του EAST MED αποδεικνύονται έπεα πτερόεντα και φληναφήματα. Όπως είπε ο ΥΠΕΞ « αν προχωρήσει το Κυπριακό θα προχωρήσουν τα ενεργειακά» . Κι επειδή η Τουρκία δεν θα προχωρήσει με το Κυπριακό, τότε φυσικό αέριο θα οσμιζόμαστε μόνο από πράξεις του ανθρωπίνου σώματος, παρά από τους υδρογονάνθρακες των θαλασσίων οικοπέδων. Γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον επενδυτών για τον EAST MED και γιατί η Τουρκία με την ανοχή των φίλων μας ΕΕ- ΗΠΑ δεν θα αφήσει να γίνει αξιοποίηση του φυσικού αερίου χωρίς να βρίσκεται στην εξίσωση κι αυτή.

• Κι εδώ προκύπτουν διάφορα και καλά είναι να ξεκαθαρίσουν από τους υποψηφίους Προέδρους της Δημοκρατίας. Θέλουν αγωγός φυσικού αερίου προς Τουρκία, επιθυμούν κοινή επιτροπή Ε/Κ- Τ/Κ και επιδιαιτητή ξένο που θα διαχειρίζεται το φυσικό αέριο ή θέλουν συναλλαγές με την Τουρκία από τώρα ανεξαρτήτως λύσης του Κυπριακού. Ε, δεν πρέπει να ξέρουμε

• ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ

• Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης , αλλά και ο ΔΗΣΥ κρύφτηκαν και άφησαν να ξεφουσκώσει το θέμα χωρίς να το αγγίξουν. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην Επ. Εξωτερικών το σχετικό θέμα ενέγραψε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ και τα κόμματα εκπροσωπήθηκαν με δευτεροκλασάτους. Κι ακόμη το χειρότερο δεν ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ την επομένη των εξαγγελιών Κασουλίδη Ως να συμφωνούν ή να φοβούνται τι να πουν.

• Κι επειδή ασχοληθήκαμε αρκετά με το φ. αέριο θα επαναλάβουμε ότι για το μόνο που ενδεχομένως να ακούσουμε είναι το αντίστοιχο που παράγεται από το ανθρώπινο σώμα και συνιστά απέλπιδα προσπάθεια για ερμηνεία του ολυμπιακού ύμνου, λαϊκών ασμάτων, όπερας και κλασικής μουσικής. Ακούς Μπετόβεν και τρελαίνεσαι…

• ΣΥΝΑΞΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΚΕΛ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ

• Αυτή η ιστορία με τις εξετάσεις τετραμήνων κατάντησε το γιαλέλι του Αράπη. Όποτε θυμηθούν οι αθκιασεροί της ΟΕΛΜΕΚ, με την συνδρομή των κομμάτων και των παρατρεχάμενων κομματικών οργανώσεων, ξεσηκώνουν διάφορα θέματα αποδομώντας την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Πάντως χθες η συνεδρία της Επιτροπής Παιδείας, θύμιζε κάτι από συγκέντρωση του γραφείου παιδείας του ΑΚΕΛ, που συγκλήθηκε για να πάρει αποφάσεις για το θέμα. Ελεγχόμενοι από το κόμμα της αριστεράς ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ άλλως Κώτσιος Κώτσιου, ο Αντιπρόεδρος της Παγκύπριας συνομοσπονδίας συνδέσμων γονέων και έμμισθο στέλεχος του ΑΚΕΛ ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑ και η ηγεσία της ΠΣΕΜ γνωστά ΕΔΟΝόπουλα. Κατά τα’ άλλα φώναζε και ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ και συντονιστής του γραφείου παιδείας του αριστερού κόμματος, ότι έφυγε ο Υπ. Παιδείας ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ μεσούσης της συνεδρίας. Ε, μα να άκουγε ΑΚΕΛικό παραλήρημα;

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Καλά δεν μπορούμε και μια φορά να πανηγυρίσουμε ότι ο Ερντογάν ΗΤΤΗΘΗΚΕ αφού υπαναχώρησε και συναίνεσε να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ; Τι είναι αυτό που πάντα θέλουμε να τον βγάζουμε νικητή; Ηττοπάθεια και μετεξέλιξη του συνδρόμου της Στοκχόλμης…λέγεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση