ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από τις φυλακές... Γ. Διευθύντρια Υπουργείου η Αριστοτέλους

Προβληματίζεται ο ΑΒΕΡΩΦ - βιάζεται ο ΝΙΚΑΡΟΣ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

• Χιονοστιβάδα διορισμών επίκειται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος θα επιδιώξει να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες και να αφήσει κληρονομιά στον επόμενο πέραν από τον θρόνο του Προεδρικού και αρκετούς γαλάζιους αξιωματούχους. Μάλιστα θα είναι σημαντική η κληρονομιά καθότι οι Γενικοί Διευθυντές των Υπουργείων που στο προσεχές διάστημα θα διοριστούν, έξη στον αριθμό, τρείς στην Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (ΕΕΥ) καθώς και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ασφάλειας Υγείας (ΟΑΥ) μετατρέπουν με αυτό τον τρόπο και την κρατική μηχανή σε ΓΑΛΑΖΙΑ .

ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΕΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΟΙ Γ.Δ

• Οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και εμείς θα σας ενημερώσουμε βάσει των ειδικών εκθέσεων που ετοίμασαν εξειδικευμένοι πράκτορες της ΞΥΠ, υπό την ψηλή εποπτεία του Τμημάταρχη απορρέοντων θεμάτων Δημοσίου, ο οποίος ανήκει στην ελίτ της υπηρεσίας. Πάμε λοιπόν να πούμε διάφορα, αρχίζοντας από τις θέσεις των Γενικών Διευθυντών Υπουργείων, οι οποίοι όπως σημειώσαμε αρκετές φορές είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι στην δημόσια υπηρεσία και όπως τους ονομάσαμε και παλαιότερα και αναπαράχθηκε και από λειτουργούς της κρατικής υπηρεσίας, ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΕΣ.

• Μέσω τους ή αν προτιμάτε με την δική τους μεθόδευση η Κυβέρνηση κατά πρώτον και κατά δεύτερο τα κόμματα, μπορούν να πετύχουν όλους τους αντικειμενικούς σκοπούς. Κυριότερος φυσικά όλων είναι το αγαπημένο άθλημα των πολιτικών που είναι το ΡΟΥΣΦΕΤΙ. Οπόταν ο Γ.Δ. πρέπει να ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ να είναι ΗΜΕΤΕΡΟΣ και κυρίως υπάκουος. Αν κάνει και σωστά την δουλειά του προς ευημερία του συνόλου των πολιτών , ε, αυτό είναι δευτερεύον. Μην τα ζητάμε και όλα…

• ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ Ο ΑΒΕΡΩΦ - ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΝΙΚΑΡΟΣ

• Αν και υπάρχει σκέψη και περισυλλογή από τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, που θα παίξει τον δικό του ρόλο στους διορισμούς, καθότι ο διορισμός 6 ημετέρων σε θέσεις Γ.Δ θα δυσαρεστήσει τους άλλους 144 που είναι υποψήφιοι και εν όψει εκλογών δεν μπορεί να μαλώνει με κανένα, εντούτοις φαίνεται ότι ο ΝΙΚΑΡΟΣ έδωσε εντολή να προχωρήσει απρόσκοπτα η διαδικασία ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ). Σύντομα θα αρχίζουν και οι συνεντεύξεις ενώπιον της ΕΔΥ των υποψηφίων για τις θέσεις Γ.Δ Υπουργείων και αναμένεται ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουμε 6 νέους , αφού οι ανάγκες επείγουν προς άρση κάθε δυσλειτουργίας της κρατική μηχανής.

• Η ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΞΗ

• Η έκπληξη στον κατάλογο των υποψηφίων που θα διορίσει η ΕΔΥ σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της ΞΥΠ είναι η Διευθύντρια των Φυλακών ΑΝΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, η οποία και βρίσκεται σε περίοπτη θέση στον κατάλογο. Μετά δε τις περιπέτειες και τις διαμάχες με τον διορισμό του αντίδικου της ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΟΥΝΩΤΟΥ στην Λιμενική αστυνομία και την μετακίνηση της Αννούλας, που έφερε πράγματι χιονιά στην Κυβέρνηση, οι πληγές επουλώνονται μέχρι νεωτέρας.

• Όσον αφορά τους ενδοιασμούς κάποιων και τις φοβίες αν συνίσταται να διοριστεί Γ.Δ του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αυτό ανάγεται σε ψυχολογικό θρίλερ, αφού το Υπουργικό Συμβούλιο ορίζει σε ποιο Υπουργείο θα καταλάβουν θέσεις οι διορισθέντες από την ΕΔΥ. Να σημειώσουμε ότι και η Αριστοτέλους φαίνεται να επιδιώκει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και να ξεφύγει από τους εγκλεισμούς και τις ανακατωσούρες του σωφρονιστικού καταστήματος, όπως το αποκαλούσαν οι θρύλοι του αστυνομικού ρεπορτάζ αείμνηστος- δάσκαλος μας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΜΑΣ και ο φίλος μου ΠΑΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΣΗΣ.

• ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΩΝΙΤΕΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ Γ.Δ

• Σε μια άλλη παράμετρο να σημειώσουμε ότι η Μαρωνίτικη κοινότητα που δια του εκπροσώπου της ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΟΥΣΑ ανέπτυξε πολυδιάστατη δραστηριότητα πιέζει προς την κατεύθυνση της παραχώρησης μιας θέσης ΓΔ. Στο τραπέζι θέτουν και τα ονόματα των ΕΛΙΚΚΟΥ ΗΛΙΑ – Διευθυντή Κτηματολογίου και της ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑ - Διευθύντριας Πολιτικής Άμυνας. Και οι Μαρωνίτες έχουν ψήφους αρκετούς… Με τον διορισμό ενός εκ των δυο, ειδικά στο Κτηματολόγιο, θα αποκατασταθεί άλλος γαλάζιος δημόσιος υπάλληλος, που είναι δυσαρεστημένος από τον διορισμό του κ. Ηλία.

• Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ Η ΕΔΥ

• Ο κατάλογος που μας ενεχυρίασε ο πράκτορας της ΞΥΠ για τους άλλους υποψηφίους που είναι εν πολλοίς σίγουροι για κατάληψη θέσης περιέχει τους:

• ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ: Διευθυντής Δημοσίων έργων και Πρόεδρος της ΠΑΣΥΔΥ. Με τον διορισμό του θα τακτοποιηθεί και άλλη μια ημέτερη που περιμένει στον προθάλαμο, η αναπληρώτρια Διευθύντρια ΑΝΤΡΟΥΛΑ ΚΑΣΚΙΡΗ.

• ΓΙΑΝΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ: Διευθυντής ΤΟΜ - Αναπληρωτής Γ.Δ. Υπουργείο Συγκοινωνιών.

• ΛΙΑΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ- ΤΑΝΟΥ: Αναπληρώτρια Γ.Δ Υφ. Ναυτιλίας- λειτουργός στον Φόρο εισοδήματος

• ΜΑΡΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ- ΧΑΣΑΠΗ: Αν. Γ.Δ Υφ. Κοινωνικής πρόνοιας - πρώην διευθύντρια τμήματος εργασιακών σχέσεων.

• ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ: Αν. Γ.Δ Υφυπουργείου Πολιτισμού - τέως Διευθύντρια Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Ο ΑΔΑΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ

• Αφού δεν πείθονταν οι αριστεροί να στηρίξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και έψαχναν καλύτερο και ικανότερο να εκλεγεί (χμ, σποντάρα σας έριξα σύντροφοι, αλλά μην αγχώνεστε, αφού η επιλογή ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ είναι σίγουρη ήττα) ο ΑΔΑΜΟΣ ΑΔΑΜΟΥ τελικά θα γίνει σε άλλο πόστο Πρόεδρος, ενδεχομένως τσο δεύτερο σημαντικότερο μετά από απ‘ αυτό που κατέχει ο ΝΙΚΑΡΟΣ. Ε, μα να ηγείσαι στον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) που διαχειρίζεται το ΓΕΣΥ είναι αξίωμα που δίνει και αίγλη και ισχύ και δύναμη. Προφανώς, όπως για όλα τα αξιώματα και εκφάνσεις της ζωής η επιτυχία θα φανεί στο χειροκρότημα , όπως άδει στο σχετικό άσμα η ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ.

• Λοιπόν ο ΝΙΚΑΡΟΣ δεν δέχεται κουβέντα και ο διορισμός Αδάμου θα γίνει στην επόμενη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συμπαθεί ιδιαίτερα τον τέως Πρόεδρο της Βουλής- βουλευτή και Ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ και θα του δώσει τα ηνία, αφού και πάλι αν θυμάστε το ΑΚΕΛ δεν άφησε τον Αδάμου να υπουργοποιηθεί στο Υγείας, ενώ ο Νίκαρος του είχε αγοράσει και το κοστούμι.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Θα δανειστούμε μια ατάκα του αξεπέραστου- μοναδικού ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ που είπε πριν πολλά χρόνια και είναι επίκαιρη, ιδιαίτερα για εμάς τους καφενόβιους, που αντί να απολαμβάνουμε τον καφέ ενίοτε τον αηδιάζουμε με αυτά τα χάρτινα καλαμάκια. Λοιπόν είπε ο γίγαντας : «Θα σκάσουν τα πυρηνικά και θα πάει τσάμπα η ανακύκλωση του πλαστικού». ΜΕΓΑΛΕ – ΤΕΡΑΣΤΙΕ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση