ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απέτρεψε την υστάτη θεσμική γκάφα η Αννίτα Δ. και εγκατέλειψε τον Αβέρωφ

Δεν αναλαμβάνει επιτελάρχης Λάρνακας ο πρώην βουλευτής ΔΗΣΥ Ζαχαρίας Ζαχαρίου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Στα χασομέρια (καθυστερήσεις) κατάφερε η Πρόεδρος της Βουλής ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ να διασωθεί από μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΓΚΑΦΑ που θα την οδηγούσε στην ανυποληψία και στην διάλυση της καριέρας της. Ωστόσο, τα γεγονότα άφησαν ΣΗΜΑΔΙΑ στην καριέρα της και στο προφίλ που επιχειρεί να χτίσει στην Προεδρία της Βουλής, αφού η ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ, βλάπτει ανυπερθέτως. Αν δεν ενεργοποιούνταν οι σύμβουλοι , κουμπάροι και άλλοι φίλοι, σήμερα η Αννιτούλα μας θα είχε θρυμματισμένη εικόνα.

Εμείς θα σας παραθέσουμε όλες τις πληροφορίες που περισυνέλεξαν κορυφαίοι πράκτορες της ΞΥΠ για τα γεγονότα και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Μάλιστα η όλη διαδικασία της παράθεσης των γεγονότων θα διαθέτει και μουσικό χαλί το άσμα της αξεπέραστης αοιδού ΤΖΕΝΗΣ ΒΑΝΟΥ «σκλάβα σου είμαι/ και σκλάβα θα γίνω» που θα διανθίζει το έντονο παρασκήνιο με αρκετές διακυμάνσεις. Τα δεδομένα πάντως είναι ότι η Αννιτούλα μας ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΕ την πρόταση του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ να είναι ο επιτελάρχης του κόμματος.

Η απόδειξη είναι ξεκάθαρη, αφού υπάρχει και η δήλωση του εκπροσώπου τύπου του ΔΗΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, στην εκπομπή CONTROL PANEL (ραδιόφωνο του Πολίτη) της καλής συναδέλφου ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (ανάρτησε και σε σχετικό της τουίτ), που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η Πρόεδρος της Βουλής θα είναι επιτελάρχης στον προεκλογικό Φούλη. Αφού το έγραψαν και αρκετές ιστοσελίδες που αναπαρήγαγαν την είδηση, άρχισε ο καταιγισμός των αντιδράσεων στα κοινωνικά καφενεία ή όπως λέγονται πλέον σόσιαλ μίντια. Και φυσικά άπαντες υποδείκνυαν ότι ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ της Προέδρου της Βουλής δεν συνάδει με την ανάμειξη της σε προεκλογικό επιτελείο. Εξάλλου σε λίγες μέρες θα είναι και Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας οπόταν πρέπει να ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΟΝΤΑΙ οι θεσμοί και να μην ΤΣΑΛΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ.

Όλα αυτά την Παρασκευή απόγευμα και βραδάκι. Θορυβημένη η Αννιτούλα και οι αόρατοι και ορατοί επικοινωνιολόγοι της προέτρεψαν να μεταβεί στον ΔΗΣΥ για να ενημερώσει τον Πρόεδρο του κόμματος για την απόφαση της. Με βαριά καρδιά η Αννιτούλα, αφού ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ την προσφορά του Φούλη στο πρόσωπο της, έστω και αν στο παρελθόν την παραμέρισε από το ψηφοδέλτιο του κόμματος για χάρη άλλου υποψηφίου και ακούστηκαν τα γνωστά περί πασαρέλας και εκλογών…Ε, ναι αλλά στην πασαρέλα της δεύτερης τη τάξει αναδείχτηκε με την ευγενή συνδρομή Φούλη και την εκμετάλλευση των ΤΡΑΓΙΚΩΝ – ΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ λαθών της αντιπολίτευσης. Που ψάχνουν τώρα τρόπους να συνεργαστούν, ενώ θα μπορούσαν να την κλειδώσουν από την ψηφοφορία της Προεδρίας της Βουλής. Η ιστορία κατέγραψε το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ σε βάρος ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ από Άντρο Κυπριανού και Νικόλα Παπαδόπουλο.

Επανερχόμαστε στα της Αννίτας. Εκεί στον ΔΗΣΥ και εν μέσω φωνασκιών παρατηρήσεων, που ακούγονταν σε όλη την Πινδάρου και Σκόκου και λοιπών παρενεργειών, υποδείχτηκε στην Πρόεδρο της Βουλής να αναρτήσει στο τουίτ σχετική αναφορά. Προφανώς, η ανάρτηση της ήταν από διφορούμενη έως και ακαταλαβίστικη και γράφτηκε από το χέρι γνωστού Συναγερμικού πρώην βουλευτή που αρέσκεται στην κουλτούρα. Γρίφος και παραπομπή σε προσχηματικούς λόγους και άλλα τινά που δεν αποσαφήνιζαν τις προθέσεις της και την υπαναχώρηση της από την εξαγγελία- σημειώνουμε του θεσμικού εκπροσώπου του ΔΗΣΥ Δ. Δημητρίου- για ανάληψη επιτελικού ρόλου. Για ποιους αναφέρεσαι ότι ψάχνουν προσχήματα Αννιτούλα μου; Εννοείς τον Δημητρίου; Όπως λένε και στο χωριό σου τους Τρούλους… κάμετε καλά. Γιατί εμείς απ’ αυτόν πληροφορηθήκαμε τον νέο σου ρόλο.

Μα Αννιτούλα μου μόλις πρόσφατα ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΑΤΕ συλλήβδην τον Χριστοδουλίδη ότι κατέχει πολιτειακό αξίωμα και κάνει προεκλογικό αγώνα και τον καλούσατε σε παραίτηση. . Τώρα εν της Προέδρου της Βουλής τα ξύλα; Ε, δεν μπορούμε να ταυτίσουμε παπαθκιά με την Αννιτούλα μας.

Μετά από όλα αυτά τα είπε πιο ξεκάθαρα η Πρόεδρος της Βουλής τόσο σε δήλωση της στο ειδησεογραφικό σάιτ «Larnaka on line» όσο και την Κυριακή το πρωί στο ΡΙΚ μετά το μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ ΠΕΤΡΑΚΗ ΓΙΑΛΛΟΥΡΟΥ στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στην Λευκωσία. Μπορεί όλα να έγιναν με ταχύτητα, αλλά τα δεδομένα βοούν και οι πληγές μένουν… Ξέρεις στους ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΕΣ για την Προεδρία της Δημοκρατίας, όπως τους αντίστοιχους που χρησιμοποίησες στην αεροπορική βάση όταν την επισκέφθηκες , υπάρχουν και επεισόδια με χαλασμένα σκόπευτρα που δεν μπορούν να εντοπίσουν τα αντίπαλα αεροπλάνα, οπόταν κάνεις ελιγμούς για να ξεφύγεις και επιστρέφεις στην βάση έστω και αν χτυπήθηκε το αεροπλάνο…Παρά η κατάρριψη και η εκτίναξη με αλεξίπτωτο.

Μετά απ’ όλα αυτά η Αννίτα Δημητρίου ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ το επιτελείο Φούλη και προχωράει διακριτικά στα επόμενα βήματα. Όσο για τον αντικαταστάτη της σαν επιτελάρχης Λάρνακας υπάρχει δυστοκία. Σκέφτονταν τον πρώην βουλευτή Λάρνακας ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥ ο οποίος και δεν ενδιαφέρεται, δεν ασχολείται μ’ αυτά και παραμένει στην εφεδρεία του ΔΗΣΥ, όπως δήλωσε στον Διοικητή της ΞΥΠ. Οπόταν καταλαβαίνετε ότι παροτρύνει τον Φούλη και τους επιτελείς του να ψάξουν για άλλους.

Όμως προς τι όλος αυτός ο ΠΑΝΙΚΟΣ και το ΑΛΑΛΟΥΜ δεν αντιληφθήκαμε από πού προέρχεται. Δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια ο στρατηγός Φούλης. Καλά η αντιπολίτευση να ψάχνει ποιος θα είναι ο υποψήφιος και να εκβιάζει, αλλά και εσείς ; Α, πα, πα. Πρωτόγνωρα πράγματα . Κάτι δεν πάει καλά στα σχέδια.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κατάφεραν τελικά στους Οικολόγους με την τρίτη προσπάθεια να εκλέξουν ηγεσία. Ζήτησαν την βοήθεια του κοινού για να κερδίσουν το δώρο. Που είναι να καταστούν η ουρά του ΑΚΕΛ.

ΥΓ: Αν θέλετε να λέγεστε σοβαροί ειδησεογραφικά και ιδιαίτερα ότι είστε δημόσια ραδιοτηλεόραση και να σας βαθμολογούμε, δεν μπορεί να επιστρατεύεται επιστήμονες που να μετέρχονται σοφιστείες και μαθηματικές πράξεις για πείσουν ότι θα κολλήσουν άπαντες ιό και να εκφοβίσουν. Ε, τότε θα σας βαθμολογήσουμε με ΔΕΛΤΑ.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση