ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άντρος και Πρίγκιπας κατέστρεψαν τα κόμματά τους - Αδύνατη η συνύπαρξη

Οδήγησαν τους πολιτικούς σχηματισμούς που ηγούνται στην ανυποληψία και στην εσωστρέφεια

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

* Ο ναρκισσισμός που τους διακατείχε δεν τους άφηνε να βλέπουν τα αυτονόητα, το σκηνικό που διαδραματιζόταν μπροστά τους και φυσικά όπως παθαίνουν όσοι περνούν από τέτοιου είδους φάση και δεν πίστευαν εκείνους που τους προειδοποιούσαν. Καβάλησαν το άλογο και έτρεχαν-έτρεχαν αλλά τελικά δεν συνειδητοποίησαν ότι οδηγούνταν στο βάραθρο και στην ανυποληψία. Άκουγαν μόνο τους χειροκροτητές τους, το κονκλάβιο και όλους εκείνους που τους έλεγαν καθημερινά πόσο μεγάλοι και τεράστιοι ηγέτες είναι που το βεληνεκές τους ξεπερνάει τα όρια του Κυπριστάν. Μάλιστα όσοι τους προειδοποιούσαν για την επερχόμενη ήττα ήταν εχθροί τους, ανόητοι και εκτός πραγματικότητας. ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ - ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ κατά πρώτο λόγο και ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ κατά δεύτερο, έγραψαν το όνομα τους στην ιστορία των κομμάτων τους σαν οι άνθρωποι που οδήγησαν τους πολιτικούς σχηματισμούς τους στην ανυποληψία και στην εσωστρέφεια. Αν και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η βουλευτική έδρα και η αρχηγία με τα σόου και λοιπά ευεργετήματα. Οι υπόλοιποι ας κουρεύονται… 

Η ΗΤΤΑ τους ήταν τεράστια και αν ζούσαμε σε χώρες που η Δημοκρατία είναι πραγματική και δεν είναι κολοβή και κουτσουρεμένη ή αν προτιμάτε κατ’ επίφαση, σήμερα θα πήγαιναν στα σπίτια τους, θα υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από ΕΥΘΙΞΙΑ. Αλλά αυτό το φρούτο δεν ευδοκιμεί και όσα κατηγορούσαν τους άλλους αυτοί τα εκτρέφουν σε μεγαλύτερο βαθμό. Ξέρετε με ποιου έμοιαζε η προσπάθεια ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ - ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ για την νίκη; Με κάποιο που ετοιμάζεται να χτυπήσει πέναλτι και απέναντι του βρίσκεται τερματοφύλακας με σπασμένο πόδι και χέρι που δεν μπορεί να μετακινηθεί. Κι αυτοί κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στην κερκίδα.

Γιατί ο ΔΗΣΥ ήταν σ’ αυτή την κατάσταση. Και πέναλτι έκανε και ήταν και βαριά τραυματισμένος. Γλίτωσε λόγω της ανυπαρξίας των άλλων. Ο Φούλης κατάφερε να πανηγυρίσει, αφού αποδείχτηκε ότι οι αντίπαλοι του δεν μπορούν να παίζουν στην Α’ κατηγορία. Ούτε καν στο αγροτικό θα τα κατάφερναν. Αν και ημιθανής ο ΔΗΣΥ με χιλιάδες προβλήματα παρουσιάζεται σαν νικητής των εκλογών. Αυτό είναι που καίει περισσότερο ΑΚΕΛικούς και ΔΗΚΟικούς.

Όσον αφορά τον Άντρο Κυπριανού τα δημοσιεύματα μας ήταν εκατοντάδες. Του λέγαμε την αλήθεια, τον προειδοποιούσαμε, του επισημάναμε τους κινδύνους, με ορισμένους μάλιστα και από εσάς να μας αποδίδουν αλλότρια κίνητρα, αλλά αυτός άκουγε μόνο τους γλείφτες και χειροκροτητές του βαθέως κόμματος που τον περιτριγυρίζουν. Δεν έπεισε και δεν κατάφερε να ηγηθεί του κόμματος της αντιπολίτευσης με σταθερότητα, οδηγώντας το ΑΚΕΛ στον πάτο. Ποιο κάτω δεν μπορεί να πάει το περήφανο κόμμα της αριστεράς. Εμείς στην ΞΥΠ είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι από το έργο του κόκκινου συντρόφου, τον οποίο ο Άντρος χαρακτήρισε ανόητο, αλλά τελικά αποδείχθηκε ο μοναδικός που διάβαζε σωστά την πορεία του κόμματος της αριστεράς και με συγκεκριμένες πληροφορίες επισήμανε τις κακοτοπιές. Θα γράψουμε πολλά τις επόμενες μέρες, αλλά να επισημάνουμε ότι ο Άντρος μετέτρεψε το ΑΚΕΛ σε ένα κόμμα που προσομοίαζε με γιαλαντζί αριστερό με αρκετό ροζουλίνι στις πράξεις του και κυρίως διαλύθηκε το ηθικό πλεονέκτημα του κόμματος. Έγινε όπως και τους άλλους και πολλές φορές και χειρότερο.

Όσον αφορά τον Πρίγκιπα είχε την εντύπωση ότι το κόμμα είναι το παιχνιδάκι που του χάρισε η μαμά για να παίζει και να μην ενοχλεί τις κυρίες που έπιναν το τσάι τους στην Στράκκα. Απέδειξε την μετριότητα του ως πολιτικός αφού συμβουλευόταν πιστά τους Ελλαδίτες επικοινωνιολόγους που τον κατέστησαν πειθήνιο όργανο τους. Από την Αθήνα με τηλεχειριστήριο ο ΣΥΡΙΖΑίος ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ και ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ τον καθοδηγούσαν και αυτός επέμενε μονοθεματικά και φορτικά μόνο στην διαφθορά. Αποδείχτηκε ότι η ΥΠΕΡΧΡΗΣΗ του Γενικού Ελεγκτή δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Εξάλλου σε θέματα διαφθοράς δεν υστερούσαν και ΔΗΚΟικοί.

Αν ο Πρίγκιπας δεν κατεβεί για λίγο από τον θρόνο του και μείνει περίκλειστος με το κονκλάβιο του τότε – παρακαλώ σημειώστε την ημερομηνία - θα χάσει και την Προεδρία του ΔΗΚΟ. Και πρέπει επιτέλους να το καταλάβει και αυτός και ο Άντρος ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ. Πόσες φορές να το γράψουμε . Δεν ταιριάζουν ρε παιδιά τα χνώτα σας, το ταμπεραμέντο σας, η ιδιοσυγκρασία σας. Η συνεργασία ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ είναι καταστροφική και για τους δυο και η βάση δεν την επιθυμεί. Πώς να σας το πούμε διαφορετικά εμείς και οι πολίτες.

Για τον Παμπίνο Θεοπέμπτου τι να πούμε. Χρησιμοποίησε, αυτό είναι το σωστό ρήμα, τους Οικολόγους και τους μετέτρεψε σε ιδεολογικό αχταρμά για να εκλεγεί ο ίδιος και να επιδιώξει να καταλάβει την Προεδρία της Βουλής, παρουσιαζόμενος σαν αδήριτη ανάγκη η ψήφιση του από ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ στο δεύτερο τη τάξη αξίωμα. Ο πονηρούλης. Και μετά παραπονιόσουν Περδίκη για την σκληρή κριτική. Ότι έχτισες μ’ αυτόν θα χαλάσει.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αμάν. Αν ευσταθεί το σενάριο για την Προεδρία της Βουλής που συνέλαβε η ΞΥΠ ότι προωθείται στο παρασκήνιο τότε θα γίνει μεγάλη ανακατωσούρα με βόμβες μεγατόνων.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X