ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αννίτα: Θερμαίνονται οι σχέσεις με Χριστοδουλίδη - Ούτε ζωγραφιστό τον Αβέρωφ

Πελεκάνος... Ευρωβουλευτής - Ο παράλληλος ΔΗΣΥ και η πλατφόρμα των Χητών

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΝΙΤΑΣ- ΑΒΕΡΩΦ - ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΌΜΜΑ

• Την χειρότερη φάση των σχέσεων τους διάγουν αυτή την περίοδο, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ο τέως ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ με την κόντρα τους να έχει πάρει ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ και να τείνει να προκαλέσει νέα προβλήματα στο κόμμα. Η Πρόεδρος της Βουλής θεωρεί ότι ο Αβέρωφ και οι ακόλουθοι του, δεν υποβοηθούν στο έργο της για ανόρθωση και ενότητα, παρά μόνο με τις συνεχείς ανακοινώσεις τους και την στάση τους έναντι του κόμματος τείνουν να ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ την ηγεσία και να παρουσιάσουν τον ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΔΗΣΥ. Όπως επισημάναμε και παλαιότερα σύμφωνα και με έρευνα της ΞΥΠ, αν δεν αφήσουν οι ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ την νέα ηγεσία του ΔΗΣΥ να επιχειρήσει να αναγεννήσει το κόμμα και να δώσει το δικό της στίγμα, τότε αυτό (κόμμα) θα ΕΞΑΥΛΩΘΕΙ και θα πάθουν κι αυτοί ΣΥΡΙΖίτιδα, όπως και κάποιοι άλλοι στο πολιτικό σύστημα του τόπου…

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΡΥΦΕΡΟ ΤΕΤ- Α- ΤΕΤ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Η ΑΝΝΙΤΑ

• Σε μια άλλη εξέλιξη διαφαίνεται ότι η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ μέσα από την στρατηγική που εφαρμόζει εν όψει εκλογών και της ανασυγκρότησης του μισο-καταστραμμένου κόμματος, όπως διατείνονται οι ΑΝΝΙΤικοί με την φράση «παραλάβαμε χάος και επιχειρούμε να παραδώσουμε κόμμα» κατ’ αντιστοιχία με όσα έλεγε ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ με άλλη αφορμή (μετά την εισβολή), αλλά και ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΕΝΗ τις ανησυχίες των Συναγερμικών, όπως εκφράστηκαν στις συναντήσεις που είχε πρόσφατα με την βάση του κόμματος, θα επιχειρήσει περαιτέρω ΣΥΣΦΙΞΗ των σχέσεων με το Προεδρικό και τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Ήδη προς τούτο πέραν των τηλεφωνικών και άλλων επαφών, θα ανέβει σήμερα τα σκαλιά του Προεδρικού, όπου μεταξύ άλλων θα συζητήσουν και θέματα περαιτέρω συνεργασίας ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ-ΔΗΣΥ.

• Αν και θα ήταν ΥΠΕΡΒΟΛΗ να χρησιμοποιήσουμε την κλισέ – έκφραση και εν ολίγοις παραπλανητική (αφού οι γυναίκες πλέον χρησιμοποιούν άλλου είδους κόλπα στο πάλαι ποτέ κυνηγητό των αντρών), η ΑΝΝΙΤΑ Δ. ΚΛΙΝΕΙ το μάτι στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, εντούτοις θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα πάθη που προέκυψαν, μετά την ούτω καλούμενη ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ του ΝικΧρι και την διεκδίκηση της Προεδρίας της Δημοκρατίας κατά παράβαση των καταστατικών προνοιών του ΔΗΣΥ, έχουν ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ και πλέον μπαίνει σε πρώτο πλάνο, το κομματικό συμφέρον. Κι όπως οι βασανισμένοι από τους συνεχείς πυροβολισμούς μας αναγνώστες θυμούνται, είχαμε επισημάνει προ καιρού ότι τα περί αντιπολίτευσης από τον ΔΗΣΥ προς την Κυβέρνηση μοιάζουν με ΚΑΜΩΜΑΤΑ και όλα τα συναφή που προκύπτουν όταν μια γυναίκα ανακαλύψει ότι ο σύζυγος της σε ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΠΑΡΟΡΜΗΣΗ-ΑΔΥΝΑΜΙΑ και υπό την επήρεια αλκοόλ (χμ, συνήθης δικαιολογία) την ΑΠΑΤΗΣΕ.

ΗΠΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ-ΠΕΤΡΙΔΗ

• Οπόταν η ΛΥΣΣΑΛΕΑ πολιτική ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ σπρώχνει τον ΔΗΣΥ προς ενός είδους συμπολίτευσης με ψήγματα αντιπολίτευσης ή αν προτιμάτε ήπια αντιπολίτευση με περισσότερη συμπολίτευση, αναλόγως των συνθηκών. Εξάλλου η ανακοίνωση του ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (λέτε να επανέλθει προσεχώς σε Υπουργικό θώκο, όχι απαραιτήτως του Οικονομικών;;; τα χάπια μου τα γαλάζια) εκ μέρους του ΔΗΣΥ, που ουσιαστικά ΑΔΕΙΑΖΕ τον ΑΒΕΡΩΦ και τον συνοδοιπόρο του τέως Υπουργό Οικονομικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΕΤΡΙΔΗ λέει πάρα πολλά για την ΣΤΡΟΦΗ του ΔΗΣΥ. Ε, δεν είναι τυχαίο που απάντησε στην πλατφόρμα των Χητών (έτσι ονομάζουμε πλέον, κατά παραβίαση της ιστορίας όσους εμφανίζονται στο εν λόγω μέσο και λένε τις απόψεις τους ενίοτε ανώνυμα) με ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ο φίλος-στενός συνεργάτης του Αβέρωφ και αρκορούφητου (αν και Λευκωσιάτης γνωρίζει την ετυμολογία…) Πετρίδη και προφανώς που είναι γνώστης των θεμάτων οικονομίας και τον εκθείαζανκαι οι 2 στο παρελθόν. Ήθελαν να δείξουν στον ΔΗΣΥ πλέον ότι ο βασιλιάς απέθανε (πόλεμος σε Κυβέρνηση) ζήτω ο βασιλιάς (συμπολίτευση). Μην ξεχνάμε ότι το ΕΛΙΞΗΡΙΟ ζωής κάθε κόμματος είναι η ΕΞΟΥΣΙΑ, το ΡΟΥΣΦΕΤΙ και όλοι οι συναφείς διορισμοί. Ε, δεν θα αφήσουν ένα δικό τους παιδί, όπως είναι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, να ερωτοτροπεί με άλλους (αμάν Πρίγκιπα μου) και να μην εκδηλώνει την αγάπη του προς το κόμμα του.

ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΣΥ ΕΧΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ ΤΟΥ

• Όσον αφορά τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ του, έχουν ΕΜΜΟΝΗ, ΠΑΘΟΣ και δεν αποκλείεται μάλιστα να ανυψώσουν ΟΣΟΝΟΥΠΩ μαζί με την σημαία της Κύπρου κι αυτή του ΔΗΣΥ στο Προεδρικό, αφού σε κάθε περίπτωση όπως μας μεταφέρουν πράκτορες της ΞΥΠ επιθυμούν διακαώς την στήριξη και την συνεργασία του κόμματος που τους ανέδειξε. Ε, πως λέει η λαϊκή ρήση του θυμόσοφου λαού; «Το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο». Πάντως πράκτορας της ΞΥΠ, που παρακολουθεί τις κινήσεις ΝΙΚΑΡΟΥ, επιμένει ότι όλα αυτά που παρακολουθούμε είναι μέρος του σχεδίου του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας για να συνεχίσει να βρίσκεται στην εξουσία ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ. Ε, όχι ρε τα χάπια μου τα πιο δυνατά. Αν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο ο ΝΙΚΑΡΟΣ τότε θα χρειάζεται να του δώσουν έδρα σε Πανεπιστήμιο να διδάσκει πολιτικούς το μάθημα του παρασκηνίου, δολοπλοκιών και συναφών δραστηριοτήτων…

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟ 2023 ΓΙΑ ΑΒΕΡΩΦ – ΠΕΡΙΠΛΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΛΟΥΖΕΡ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ

• Όσον αφορά τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, σίγουρα το 2023 είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ στην πολιτική του ζωή, αφού μέσα σε λίγους μήνες έχασε τα πάντα… Ενδεχομένως να μην του άξιζε τέτοια τύχη, αλλά πλήρωσε τα λάθη του και τον πολιτικό του ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟ να μην αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί – για 1 εκατομμύριο λόγους- να κερδίσει τον ΝΙΚΧΡΙ και άφησε να τον κυριαρχήσουν τα αρνητικά συναισθήματα, παραβλέποντας την ωμή πολιτική συγκυρία. Έτσι και τώρα επιμένει παρά τα ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ που δέχτηκε, να επιδιώκει ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟ και αποδόμηση της Κυβέρνησης, ενώ παράλληλα προκαλεί και προβλήματα στο ΔΗΣΥ με τον παράλληλο κομματικό μηχανισμό που έστησε. Φαίνεται ότι οι πολιτικοί του φίλοι - ιδιαίτερα κάποιοι δημοσιογράφοι - θέλουν να τον ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ από τον πολιτικό χάρτη, αφού με τις συμβουλές, απόψεις και πράξεις τους, τον ΟΔΗΓΟΥΝ στην ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ. Μα Αβέρωφ φίλε μου, δεν κατάλαβες, όπως λένε και στην Αργάκα ότι αυτοί είναι ΛΟΥΖΕΡ και πάντα χάνουν αφού η μόνη του έγνοια είναι να επιβεβαιώσουν το ΥΠΕΡΕΓΩ τους και την αλαζονεία τους και να τοποθετούνται φορώντας κουκούλες μέσω του ΤΖΟ ΛΟ; Δες τα αποτελέσματα τους… ΒΟΟΥΝ.

ΙΣΧΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΣΥ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

• Κι επειδή το στοίχημα ή κρας- τεστ, όπως το λέμε στο Πολιτικό-Παλαιχώρι, για την ΑΝΝΙΤΑ Δ. και τον ΔΗΣΥ είναι οι επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις των ευρωεκλογών και της τοπικής αυτοδιοίκησης ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ πυρετωδώς για ΔΥΝΑΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ. Εκεί θα κατεβάσει στελέχη πρώτης γραμμής και ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ για να πάρει το ψηλότερο δυνατό ποσοστό με στόχο, όπως λένε στην γαλάζια πολυκατοικία το 28-30%. Αν και δύσκολο, εντούτοις η σύνθεση του ψηφοδελτίου με υποψηφίους όλων των ειδών και ποιοτήτων, αποχρώσεων και τάσεων μπορεί να δώσει στον ΔΗΣΥ το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ και στην Πρόεδρο του και την νέα ηγεσία, ΩΘΗΣΗ.

• Έτσι σήμερα ο αθκιασερός Λευκωσιάτης πράκτορας της ΞΥΠ σας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ότι στον κατάλογο των ενδιαφερομένων προστέθηκε και ο Αντιπρόεδρος του κόμματος και τέως Κυβερνητικός εκπρόσωπος ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ. Οριστικοποίησε την απόφαση του σε ψεσινή επαφή που είχε με στενούς του συνεργάτες, οπόταν η κατάσταση με τους δελφίνους που προαλείφονται θέσεις στο ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών ναι είναι οι εξής: ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ-ΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ-ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ και ενδεχομένως ο τέως Υπουργός Υγείας ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΑΣ.

• Μάλλον η Αννίτα Δ. θα εξασκήσει το δικαίωμα για κατ’ επιλογήν υποψήφιο που θα είναι γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα και παρουσία στην Κυπριακή κοινωνία…Για δε τις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης να επισημάνουμε ότι στους πλείστους δήμους θα γίνει συνεργασία (το αποκαλύψαμε προ αμνημονεύτου χρόνου και ακόμη κάποιοι επιχειρούν να το αμφισβητήσουν) των 3 ΔΗ συν ΕΔΕΚ. Όπερ μεθερμηνευόμενο ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ-ΔΗΠΑ-ΕΔΕΚ και το ΑΚΕΛ να ψάχνεται…Όπως είπε και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ σε μια στιγμή υψηλής πολιτικής ευκρίνειας ΠΟΤΕ ΞΑΝΆ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΚΕΛ ήτοι Φούλλη μου τα όνειρα περί ΔΗΣΑΚΕΛ…ξέχασε τα ή καλύτερα συζήτησε τα με τους φίλους συ δημοσιογράφους στον πρωινό καφέ στο STARBUCKS (είχες και στην Αργάκα τέτοιες αμερικανιές;;; ή έπινες σκέτο καφέ με φουσκάλες;)

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αν σκάσει κι αυτή η βόμβα που θα ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ κάποιο τύπο που περιφέρεται στην πολιτική-κοινωνική ζωή και θα καταδείξει τα κίνητρα του, τότε πολλοί ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ θα ΣΚΑΣΟΥΝ κυριολεκτικά, αλλά πρέπει να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ για το φίδι που εξέτρεφαν και προωθούσαν και μας το παρουσίαζαν σαν... γλυκό αγόρι με ευαισθησίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση