ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανιχνεύουν υπέρβαση ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ

Οι συναντήσεις Μαυρογιάννη με μεσολαβητή δημοσιογράφο - Η χειραψία Αβέρωφ με ΜπλακΤζον

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Επ’ ευκαιρία του τάιμ- άουτ που δόθηκε στον προεκλογικό αγώνα λόγω και του θανάτου του Προκαθημένου της Εκκλησίας, κινήθηκαν αρκετοί στο παρασκήνιο με στόχο να ανιχνεύσουν τις προθέσεις και διαθέσεις αντιπάλων αλλά και να διαγνώσουν κατά πόσο υπάρχει έδαφος επί σεναρίων που μοιάζουν με ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ, αλλά στην πορεία αναλόγως των συνθηκών μπορεί να μετατραπούν σε πραγματικά. Οι προϋποθέσεις για να επιτευχθεί το σενάριο που θα καταγράψουμε είναι μηδαμινές, αλλά λόγω και της έντονης περιρρέουσας, αλλά κυρίως της ανάγκης για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, μπορεί να το μετατρέψει σε υπαρκτό.

Ο ΔΕΞΙΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΒΟΗΘΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Έτσι με μια σειρά γεγονότων θα σας ενημερώσουμε για την κατάσταση που διαγράφεται με την ανάμιξη πολιτικών παραγόντων, επικοινωνιολόγων και δημοσιογράφων (λείπει ο Μάρτης…) που στην προκειμένη παίζουν ρόλο μεσολαβητών, στην ανάδειξη της ΑΔΗΡΙΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, όπως παρουσιάζεται και για τα δυο κόμματα της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ από ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ και της συνεργασίας τους στον Β’ Γύρο των προεδρικών εκλογών και αναλόγως του αποτελέσματος. Για να σας το πούμε απλά και να μην τρομάξουν οι γαλάζιοι και κόκκινοι φίλοι μας να κληθούν οι Συναγερμικοί να ψηφίσουν ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και οι ΑΚΕΛικοί ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Χμ, έχει τρέλα μέσα.

Τέλος πάντων αν και ο Διοικητής της ΞΥΠ έχει επιφυλάξεις για τέτοιο σενάριο, τουλάχιστο με επικύρωση κατά επίσημο τρόπο από τα κόμματα, εντούτοις θα μεταφέρουμε το σύνολο των πληροφοριών που περισυνέλεξαν πράκτορες της ΞΥΠ. Εξάλλου, όπως λέει με πάθος ο γαλάζιος πράκτορας της ΞΥΠ που περιφέρεται στην Πινδάρου, μας ενώνουν πολλά με το ΑΚΕΛ (αλλοίμονο…) , όπως οι θέσεις στο Κυπριακό, οι ταυτόσημες απόψεις σε πλείστα θέματα που απασχολούν την κοινωνία, ενώ στην περίπτωση του Μαυρογιάννη, ο άνθρωπος είναι δεξιός και δήλωσε μάλιστα ότι ουδέποτε ψήφισε ΑΚΕΛ, Επίσης με πατέρα αγωνιστή της ΕΟΚΑ για τους Συναγερμικούς είναι ευκολότερο να τον ψηφίσουν. .

ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΒΕΡΩΦ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΨΕΥΔΟΥΣ

Για το ΑΚΕΛ προκύπτει θέμα - πρόβλημα αν και η χθεσινή τους στάση στο θέμα των παρακολουθήσεων που προανήγγειλαν ΚΑΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ κυρίως για ανάμιξη του Προέδρου του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ μετατράπηκαν σε ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΕΣ και επαναλήψεις προηγουμένων. Μην ξεχνάμε δε ότι τους είχε δώσει στο πιάτο τις αποκαλύψεις ο φίλος τους, δημοσιογράφος ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ με κυριακάτικο δημοσίευμα στην εφημερίδα « DOCUMENTO». ΟΙ ΑριστοΚουκουμάδοΣτεφανοΧριστοφίδηδες έκαναν ότι δεν το διάβασαν. Ούτε καν το επικαλέστηκαν… Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε πρόταση μομφής κατά Μητσοτάκη στην Βουλή των Ελλήνων.

Όμως και ο ΔΗΣΥ δια του εκπροσώπου τύπου ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, αντί να επιτεθεί στον ΑΚΕΛικό ΑΡΙΣΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟΥ που ενέγραψε και ήγειρε το θέμα στην Επιτροπή Νομικών της Βουλής, τελικά τα έβαλε με το ΔΗΚΟ και τους πρίγκιπες του ψεύδους, όπως τους αποκάλεσε. Δηλαδή τους τζίεψε όπως λένε και στην Παλουρκώτισσα το χωριό του ΜΗΤΣΟΥ ΜΗΤΣΟΥ και επιτέθηκε στον στόχο που καθορίστηκε από τους επικοινωνιολόγους τους ΔΗΣΥ, τους υποστηρικτές Χριστοδουλίδη.. Ωσάν και υποψήφιος και αντίπαλος τους είναι ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ…

Η ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΑΝ-ΑΜ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΟΒΟΛΟ

Να καταθέσουμε ακόμη συνοπτικά και τα υπόλοιπα που περισυλλέξαμε περί της ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ . Φωτιά στα σενάρια έβαλε δημοσκόπηση από εταιρεία που συνεργάζεται με κόμματα και μεταφέρει τα ευρήματα σε κλειστούς φακέλους στους αρχηγούς των κομμάτων που τους κρύβουν επιμελώς από τους ψηφοφόρους. Σε ερώτημα της δημοσκόπησης αναφέρεται το σενάριο συνεργασίας ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ και παρεμφερές , όπως μεταφέρει ο κομάντο πράκτορας της ΞΥΠ, μεταξύ Μαυρογιάννη - Αβέρωφ ποιον θα ψήφιζαν στον Β’ Γύρο.

Μάλιστα. Ακόμη να καταθέσουμε την συνάντηση που είχε ο Μαυρογιάννης σε εστιατόριο στον Στρόβολο με διευθυντή εφημερίδας που ανέλαβε μεσολαβητικό, ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ καλύτερα να τον ονομάσουμε ρόλο, και στον προεκλογικό στήριζε το μέσο που εργάζεται και ο ίδιος, τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Κάποιοι την συνάντηση λόγω και του μέρους που βρέθηκαν την περιέγραψαν με την ευαγγελική ρήση «βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ». Τελευταία παρουσιάστηκαν κάποια συννεφάκια (τελικά η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ενίοτε και χωρίς την θέληση της προκαλεί καιρικά φαινόμενα) στις σχέσεις με Φούλη, οπόταν του θέτουν το δίλημμα. Είτε συνεργάζεσαι - είτε σε εγκαταλείπουμε ασπλάχνως… Ε, μα Φούλη μου δεν έμαθες ότι αν δεν πεις το ΝΑΙ σε όλα (δεν ισχύει αυτό που είπες το 2004, πρέπει να δείχνεις έμπρακτα πίστη και σεβασμό σ’ αυτές τις ιδέες) αυτοί δεν σε στηρίζουν;

Ακόμη η χειραψία στην τηλεμαχία Φούλη - ΜπλακΤζον αν και κάπως αργά επέφερε υποψίες συνδυασμένο με άλλα γεγονότα. Όταν οι δυο υποψήφιοι έκαναν χειραψία ο ΑΝ είπε ότι «τούτη την χειραψία να την θυμάστε». Κάποιος ρώτησε τι θέλει να πει ο ποιητής και ο ΑΜ. τους απάντησε : «Πάντα κάτι θέλει να πει».

Μην ξεχνάμε και τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΡΙΚΟ που τους ενώνει, που είναι ο Αγρότης μεγαλοεπιχειρηματίας σπόνσορας του παιδικού του φίλου Μπλακτζον, αλλά και εξίσου κολλητός με τον Φούλη με τον οποίο και τον συνδέουν πολλά και σημαντικά. Και με την ΛΟΓΙΚΗ του ο επιχειρηματίας θεωρεί ότι η υπέρβαση είναι εφικτή. Το χρήμα υπάρχει και μη ξεχνάτε ότι ο Μαυρογιάννης έγινε υποψήφιος του ΑΚΕΛ σε μια νύχτα ενώ άφησε τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ στον προθάλαμο ή όπως λένε στον ΑΓΡΌ «με θκιο σχείλη καμένα». Πως τα περιγράφει όλα ρε παιδί μου αυτή η λαϊκή θυμοσοφία.

Για το θέμα των παρακολουθήσεων να αναφέρουμε ότι η χθεσινή συνεδρία δεν προσέφερε οτιδήποτε στο ΑΚΕΛ παρά μόνο έδωσε την ευκαιρία στον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα ΣΑΒΒΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ να ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ τις κατηγορίες που του πρόσαψαν αρκετές φορές περί ανάμιξης του. Αοριστολογίες και επαναλήψεις, νερόβραστες τοποθετήσεις και φασαρία άνευ λόγου με το ΑΚΕΛ λόγω άλλων καταστάσεων να μην μπορεί να χειρίζεται προς όφελος του μια ΑΤΑΞΙΑ ή αν προτιμάτε και σκάνδαλο της Κυβέρνησης.

Η ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ - Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΧΘΡΟΣ ΚΥΠΡΟΥ

Φυσικά είχαμε και το κερασάκι, μάλλον με οκά κεράσια έμοιαζε στην τούρτα από την βουλευτή ΑΛΕΞΑΝΑΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ που ζήτησε να παραιτηθούν όλοι από την Υπουργό Εμπορίου, τον Αρχηγό Αστυνομίας μέχρι και τον Υπουργό Εξωτερικών (μπας και νόμιζε ότι δεν παραιτήθηκε ο ΝικΧρι). Συνέχισε το έργο της ομοϊδεάτισσας της πράσινης Ευρωβουλευτή μέλους της PEGA, Σόφη ιν ντε Βιλντ , που έσπευσε κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας και σεβασμού προς τους θεσμούς να δημοσιοποιήσει δικό της πόρισμα από επισκέψεις σε Ελλάδα - Κύπρο για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Όπως μας λέει πράκτορας της ΞΥΠ από Βρυξέλλες η εν λόγω Πράσινη ευρωβουλεύτρια είναι εχθρική με Ελλάδα - Κύπρο και στο μεταναστευτικό ιδιαίτερα είναι προκλητική. Όπως είπε χαρακτηριστικά «ακούει Ελλάδα - Κύπρο και βγάζει τσούννες».

 

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τι ήταν αυτό που μετέφερε ο Υφυπουργός Καινοτομίας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ πως του είπαν οι Ευρωβουλευτές μέλη της PEGA. «Σε καμιά χώρα που επισκεφθήκαμε για το θέμα των παρακολουθήσεων δεν μας συνάντησαν Υπουργοί, όπως εσάς, αλλά και δεν απάντησαν στο ερωτηματολόγιο που τους στείλαμε. «Ε, καλά τι νομίζετε ότι είναι όλοι Ευρωττοπουζοκυπραίοι χώρκατοι που ξιππάζονται μόλις τους πουν ήρθαν από τις Βρυξέλλες; Νομίζετε ότι οι Ευρωπαίοι Υπουργοί είναι αθκιασεροί και συναντούν όποιον παίξει πουρού;.

ΥΓ. Μα ο Ευρωβουλευτής ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του ΑΚΕΛ που ήγειρε το θέμα των παρακολουθήσεων γιατί δεν συμμετέχει στο πανηγυράκι; Ο κοινός μας φίλος να ψάξει να τον βρει. Άρχισα και ανησυχώ, μπας και αποσκίρτησε.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X