ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναζητείται ηγέτης κεντρώου χώρου - 3 Βαρωσιώτες για την Λάρνακα

Εσωκομματική μουρμούρα για διολίσθηση συγκυβερνώντων - Εβίβα Λάρνακα από ΔΗΣΥ και Ππεκρή – Δεν αποσύρεται ο Ιωάννου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ - ΕΔΕΚ

• Η διολίσθηση των ποσοστών των κομμάτων του κέντρου και λίγο δεξιά - αριστερά, (ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ - ΕΔΕΚ) που τυγχάνει να είναι και συγκυβερνώντα, ανοίγει στο παρασκήνιο θέμα ηγέτη ή και - ρεαλιστικότερα - ηγετών, που θα προσφέρουν μια άλλη προοπτική. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των κομμάτων όπως αυτά παρουσιάζονται στις έρευνες και η εν γένει παρουσία τους στο πολιτικό σκηνικό ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ότι ο κύκλος ΔΗΚΟ-ΔΗΠΑ-ΕΔΕΚ υπό την παρούσα τους μορφή ολοκληρώθηκε και θα πρέπει να προβούν σε ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση.

• Η κοινή ΔΕΞΑΜΕΝΗ ψήφων του κεντρώου χώρου, άρχισε να ΣΤΕΡΕΥΕΙ και για να μην παρουσιασθεί λειψυδρία (λειψανδρία ή καλύτερα με ανθρώπινους όρους, έλλειψη ψηφοφόρων) χρειάζεται επειγόντως, εμπλουτισμός των υδάτων. Προς τούτο δεν αρκεί η διαχείριση που γίνεται από τους 3 ηγέτες, ήτοι ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ - ΜΑΡΙΟ ΚΑΡΟΓΙΑΝ - ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ, αλλά η αναμόρφωση της πολιτικής εικόνας των κομμάτων, που με την παρουσία τους και στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, παρουσιάζει ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΡΩΓΜΕΣ.

ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΣΥ

• ΟΥΤΟΠΙΚΟ και εκτός κυπριακής πραγματικότητας, αλλά το ΙΔΑΝΙΚΟ για να διασωθούν ΔΗΚΟ-ΔΗΠΑ-ΕΔΕΚ, θα είναι ένα είδος ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ των εν λόγω κομμάτων, στο οποίο θα υπάρχουν ως οντότητες, αλλά θα συνεργάζονται με κοινούς πολιτικούς στόχους. Προφανώς, ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο ενός ηγέτη της εν λόγω συνομοσπονδίας, αλλά ούτε θέλει, ούτε και πιστεύει ότι μπορεί να τον ωφελήσει στα πολιτικά του σχέδια Άλλωστε ο ΝικΧρι είναι ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΣ και πιστεύει ότι ΜΟΝΟ με συνεργασία με τον ΔΗΣΥ, θα μπορέσει να ορθοποδήσει η Κυβέρνηση του. Οπόταν, δεν ενδιαφέρεται ποσώς για το μέλλον των εταίρων του στην Κυβέρνηση και την νύχτα των διπλών εκλογών, θα αγωνιά για τα αποτελέσματα του ΔΗΣΥ παρά για οποιουσδήποτε άλλους.

ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΔΗΚΟ-ΔΗΠΑ; Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΦΕΥΓΕΙ

• Οι πράκτορες της ΞΥΠ αλλά και ο πρασινοφρουρός, οσμίστηκαν ότι στο παρασκήνιο τεκταίνεται μια προσπάθεια, που στο παρόν στάδιο είναι στο επίπεδο ψιθύρων και μουρμουρητών, ότι θα πρέπει το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών - κατά κύριο λόγο - να σημάνει ΑΛΛΑΓΕΣ στις ηγεσίες των κομμάτων. Ακόμη ο ΞΥΠατζής, επιμένει ότι από ένεκα του ποσοστού που θα πάρουν ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ, ίσως προκύψει και επιχείρηση συγκόλλησης των δυο κομμάτων, αφού εκ των πραγμάτων από μόνοι τους θα χάσουν την επίδραση στην κοινωνία. Η ρηξικέλευθη αυτή ενέργεια θα έρθει εκ των κάτω και της βάσης των κομμάτων, που διαπιστώνουν ότι τα κονκλάβια που περιτριγυρίζουν τους Προέδρους τους δεν αφήνουν περιθώρια για πρόοδο, αλλά οδηγούν στην στασιμότητα.

• Για την ΕΔΕΚ φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αφού και ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ οδηγεί τον εαυτό του προς την έξοδο και ήδη οι σοσιαλιστές - ΔΕΛΦΙΝΟΙ άρχισαν να προετοιμάζονται και να αντιμάχονται για την ΔΙΑΔΟΧΗ του. Εκεί όπου θα γίνει ΜΑΧΗ και φυσικά ο νέος Πρόεδρος της ΕΔΕΚ θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ για το μέλλον του πολυδιασπασμένου κόμματος των πυγμάχων. Αυτά σε εύθετο χρόνο…

• ΟΙ ΒΑΡΩΣΙΩΤΕΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΙΟΣ

• Ουάου. Τελικά την Λάρνακα θα την διοικήσει κάποιος ΑΜΜΟΧΩΣΤΙΑΝΟΣ, αφού και οι τρεις υποψήφιοι Δήμαρχοι, έλκουν την καταγωγή τους από την Βασιλεύουσα. Φαίνεται ότι οι Λαρνακείς αποφάσισαν ότι θα ήταν προτιμότερο γι’ αυτούς να παραχωρήσουν τα ηνία της πόλης, σε κάποιο που φέρει Βαρωσιώτικο γενετικό υλικό και αυτοί απλώς να απολαμβάνουν την πρόοδο της πόλης. Φυσικά και οι 3 υποψήφιοι για την Δημαρχία της Λάρνακας, ήτοι ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΠΕΚΡΗΣ (ΔΗΣΥ), ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ (ΑΚΕΛ) και ΣΩΤΗΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (ΕΛΑΜ) γεννήθηκαν στην Λάρνακα, αλλά κατά την επιστημονική άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των βιολόγων, το DNA υπερισχύει του περιβάλλοντος, στην διαμόρφωση χαρακτήρων. Σημειώνεται ότι Ππεκρής και Ιωάννου είναι ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ και ο Βύρας…  Σαλαμιναίος. Ππεκρής – Βύρας είναι από την Βατυλή και ο Ιωάννου από τους Στύλλους Αμμοχώστου.

• ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΟΥ ΒΥΡΑ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΛΑΡΝΑΚΕΙΣ

• Προ καιρού λέγαμε στο Αντρικκούι Βυρούι ότι θα έχει ανθυποψηφίους και να μην παρουσιάζεται σαν ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ της πόλης, οπόταν και πρέπει να παλέψει για να κερδίσει. Έτσι και τώρα θα πρέπει να ενεργοποιήσει όλες του τις δυνάμεις για να παραμείνει στον θρόνο του και να δοκιμαστεί από το ΑΚΕΛ, αν μπορεί να είναι υποψήφιος του κόμματος για τις Προεδρικές του 2028. Θα έχει την στήριξη ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ, αλλά από τα δυο εν λόγω κόμματα θα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ προς τους άλλους δυο υποψηφίους, οπόταν στην εξίσωση να υπολογίζει ΜΟΝΟ τους ΑΚΕΛικούς. Βυρούι μου κάτι ακούει ο Σκαλιώτης πράκτορας της ΞΥΠ ότι σου ετοιμάζουν κάτι φακέλους να σου παρουσιάσουν για την δράση σου, οπόταν το ματς θα έχει ενδιαφέρον. Πάντως ότι ο ΒΥΡΑΣ καθαρόαιμος κόκκινος στηρίζεται από την ΕΛΙΤ της Λάρνακας και όλους τους Σκαλιώτες επιχειρηματίες στυγνούς καπιταλιστές ενδεχομένως να προκαλέσει πρόβλημα αναταραχής στον προεκλογικό του… Ιδεολογικές μανούβρες Αντρικκούι.

ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟ 2026 Ο ΠΠΕΚΡΗΣ

• Τώρα η ενεργοποίηση της ΒΙΚΥΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και της εκπομπής της «πάμε πακέτο» είχε αποτέλεσμα, αφού μετά από ψάξιμο και ενόχληση όσων κατοικούν στην Λάρνακα, μιλούν ελληνικά έστω και σπαστά, βρήκε τον παραλήπτη του (το πακέτο υποψηιότητας) στο πρόσωπο ενός τύπου που δεν πίνει, αλλά λέγεται Ππεκρής. Με σύνθημα όπως το εμπνεύστηκε κονκλαβιούχος - πολιτικός, «ΕΒΙΒΑ στην υγειά σου Λάρνακα», ο Ππεκρής θα σηκώσει το ποτήρι και θα πιει - αν θα είναι νέκταρ ή ξύδι θα διαφανεί στις 9 Ιουνίου - για την πόλη που δραστηριοποιείται. Επιχειρηματίας, εμπλεκόμενος στα ποδοσφαιρικά πράγματα, γαλάζιος από τα γεννοφάσκια του, με φίλους από ΕΔΕΚ, θα προσπαθήσει να δώσει την μάχη του. Τώρα αν καταφέρει να υποδυθεί τον αξεπέραστο ΟΡΕΣΤΗ ΜΑΚΡΗ, στην ερμηνεία του στην τρομερή ασπρόμαυρη ελληνική ταινία «ο μεθύστακας» θέλει δουλειά πολλή. Ενδεχομένως να αποδειχθεί ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ, αλλά πήρε και υποσχέσεις από ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΕΥΘΥΜΙΟ ΔΙΠΛΑΡΟ ότι στις βουλευτικές εκλογές του 2026 θα τον βοηθήσουν να εκλεγεί ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ που είναι και το όνειρο του. 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΑΜΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΑΝ

• Κι όμως αντί να αρχίσουν τον προεκλογικό τους οι Συναγερμικοί επιδόθηκαν σε ΟΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ-ΠΙΕΣΕΩΝ και ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ προς τον νεαρότερο βουλευτή και υποψήφιο Δήμαρχο Λάρνακας ΣΩΤΗΡΗ ΙΩΑΝΝΟΥ, για να τον πείσουν να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ, αφού διαβάζουν δημοσκοπήσεις και βλέπουν την δράση του ΕΛΑΜίτη στην Λάρνακα, οπόταν είναι σίγουροι ότι θα πάρει σημαντικό ποσοστό ψήφων. Αχ, αχ όμως θυμηθείτε, εσείς της γαλάζιας πολυκατοικίας που φωνάζατε ότι δεν θέλετε με τίποτε να συνεργαστείτε με το ΕΛΑΜ, είναι εκτός δημοκρατικού τόξου, ενώ η Πρόεδρος της Βουλής διατράνωνε προς τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥ «ότι δεν χρωστάει τίποτε σε κανένα» και επιδεικνύοντας ενίοτε αρνητικά συναισθήματα προς τους μαυροφορεμένους. Τώρα θα εισπράξετε τα ΕΠΙΧΕΙΡΑ των πράξεων σας.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΝΥΧΟΥ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Προσέξτε παρακαλώ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πολιτικό σύστημα, Πρόεδρος Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός της χώρας ή όπως αλλιώς λέγεται Υφυπουργός παρά τω προέδρω ΕΙΡΗΝΗ ΠΙΚΗ, Πρώτη Κυρία ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΑΡΣΕΡΑ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, Πρόεδρος της Βουλής και του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Επιτροπή Θεσμών δια του Προέδρου της ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΔΗΠΑ και μαζί τους και αρκετοί δημοσιογράφοι, ασχολήθηκαν επί ώρες-μέρες, ανάλωσαν φαιά ουσία, με 4 κορίτσια ήτοι νυχού, αισθητικός - τηλεφωνήτριες της Υφυπουργού Ναυτιλίας ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΑΖΤΗΜΑΝΩΛΗ (μα αυτή η ψυχή διαθέτει ακόμη το χαρτοφυλάκιο ή πίνει καφέδες στο FOUR SEASON και την ειδοποιούν ότι είναι Υφυπουργός;) και η αδελφή σημαίνοντος, για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, αφού δεν διαθέτουν πτυχία και θέλουν να τις εργοδοτεί το κράτος. Την ίδια στιγμή που χιλιάδες φορολογούμενοι ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ για να βγάλουν τον επιούσιο και περιμένουν εναγωνίως λύσεις στα προβλήματα τους, αυτοί παίζουν με τα κοριτσάκια και σίγουρα αυτό φανερώνει ότι δεν έχουμε μέλλον και καλύτερα να κλείσουμε το μαγαζί. Παραπέμπει στην χωριάτικη δε ρήση ότι μέρος του γυναικείου σώματος σέρνει καράβι, μάλλον στην προκειμένη δεΟΛΟΚΛΗΡΟ το κράτος. ΕΛΕΟΣ. Τα χάπια μου ρε τα Ευρωττοπουζοκυπριακά.

• ΥΓ: Ανανέωση της θητεία κατά 6 μήνες πιέζεται για να δώσει ο Πρόεδρος Χριστοουλίδης στον Ε/Κ μέλος της ΔΕΑ, πρώην πρέσβη, διευθυντή διπλωματικού γραφείου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ. Ε, μα δεν πρέπει να μπαίνουν και νεότεροι για να προσπαθήσουν για να δώσουν μια άλλη πνοή στην προσπάθεια διακρίβωσης της τύχης των αγνοουμένων; Εξάλλου τα αποτελέσματα είναι ΠΕΝΙΧΡΑ τα τελευταία χρόνια και επιβάλλεται προσπάθεια ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ. Ωραία είναι και η σύνταξη και η ησυχία Λεω…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση