ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: Αναπαλαίωση διατηρητέων - Ο Προεδρικός αρχικονκλαβιούχος

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ: «Επιτυχία» αριστερής Κυβέρνησης Χριστόφια τερματίζεται από τον «κομμουνιστή» Πετρίδη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΑΒΛΙ ΝΙΚΑΡΟΥ ΜΕ ΚΟΥΣΙΟ ΚΑΙ Η ΕΞΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  • Ε, δεν αντέχεται άλλο είπε ο ΝΙΚΑΡΟΣ και αποφάσισε να τον εξορίσει από το Προεδρικό. Ο αντίπαλος του στο τάβλι ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΣΙΟΣ (φημισμένος στα καφενεία Στροβόλου σαν άριστος ταβλαδόρος) είχε φοβερή ρέντα το τελευταίο διάστημα και δεν μπορούσε να αντέξει άλλες συνεχόμενες ήττες ο Νίκαρος. Οπόταν και τον διόρισε στο Υπουργείο Εργασίας ώστε να τον απομακρύνει από το Προεδρικό και να μπορέσει να κερδίσει στο τάβλι κανένα ευκολότερο αντίπαλο. Οπόταν μην ψάχνετε σκέψεις, προσανατολισμούς και προβληματισμούς και θέματα δυνατοτήτων, για την καραμπόλα διορισμών που αποφάσισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Πάντως να παραδεχτούμε ότι τους ημέτερους του στο Προεδρικό, τους κανονίζει μια χαρά και δυο τρομάρες. Τώρα που είναι και σε εξέλιξη τα σχέδια του Νουρή άρεσαν και στον Νίκαρο και προέβη σε ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ.
  • Αποδείχτηκε πάντως ότι αν ήταν στο χέρι του Νίκαρου τον φίλο Κούσιο θα τον διόριζε και Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έτσι για να μην έχει και δίλημμα τι θα κάνει στις Προεδρικές εκλογές (χμ)… Το παγκόσμιο ρεκόρ το έχει στο τσεπάκι πάντως ο Νίκαρος. Κατάφερε στα χρόνια της διακυβέρνησης του να διορίσει τον ίδιο άνθρωπο σε τρία διαφορετικά πόστα. Δηλαδή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο - Υφυπουργό παρά τω Προέδρω και Υπουργό Εργασίας. Ποιος είσαι τελικά Κούσιε μας; Ο ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ ΤΙΤΑΝΑΣ της πολιτικής που μπορείς να υπηρετήσεις σε τόσα διαφορετικά χαρτοφυλάκια, με άλλου είδους κατεύθυνση και αντικείμενο; Ε, θα πρέπει οι πολιτικοί επιστήμονες να σε ψάξουν γιατί στον πλανήτη, αποτελείς σπάνιο είδος πολιτικού.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ - ΧΑΘΗΚΑΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ

  • Δεν βαρέθηκε ο Νίκαρος να μας κάνει αστεία στην διακυβέρνηση του; Να μας υποτιμά ως πολίτες και να μας κοροϊδεύει ασύστολα; Καλά χάθηκαν τόσα ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ του ΔΗΣΥ ή έστω κάποιος τεχνοκράτης να τον διορίσει στο Υπ. Εργασίας και θα έπρεπε να κάνει Προεδρικές αλχημείες που προκαλούν ερωτήματα; Αυτά που λέγονται ότι δεν υπήρχαν ενδιαφερόμενοι λόγω του περιορισμένου χρόνου παραμονής είναι ΨΕΜΑΤΑ, καθότι στο Προεδρικό κατέφθασαν δεκάδες αιτήματα από γνωστούς και άγνωστους που ήθελαν υπουργοποίηση. Απλώς ήθελε να είναι συνεπής στο ΚΥΚΝΕΙΟ του ΑΣΜΑ ο Νίκαρος. Ότι δεν κουτσά διορισμό. Κι επειδή κάποιοι λένε υπονοούμενα ότι διαψεύστηκε η ΞΥΠ που μιλούσε για υπουργοποίηση επιχειρηματία να τους πληροφορήσουμε ότι ο Κούσιος έχει μια από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες του Κυπριστάν…

Ο ΑΡΧΙΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥΧΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ ΤΟΥ

  • Όσο για τον διορισμό του ΠΕΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στην θέση του Υφυπουργού Παρά τω Προέδρω δεν άλλαξε δα και κάτι. Ο Πετράν ο επονομαζόμενος και από την στήλη ΑΡΧΙΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥΧΟΣ του Προεδρικού, καθότι αποτελούσε τον κυρίαρχο στον λόφο τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Νίκαρου που τον έχει κι αυτό σαν παιδί του (πολλούς υιούς απέκτησε ο Νίκαρος και θα ζηλέψουν οι κορούδες του) έγινε το δεσμείν και λύειν, αφού αποτελεί κοινό μυστικό ότι κρυβόταν πίσω από πολλές αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΒΕΡΩΦ ΓΙΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

  • Ε, σου λέει το παιδί. Όλους τους κανονίζουμε και θα ξεχάσουμε τον εαυτό μας; Να μην αποκτήσει και τον τίτλο του Υφυπουργού παρά τω προέδρω; Ε, όπως και να το κάνουμε έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και άλλο πρεστίζ. Εύηχος τίτλος και ανήκει και αυτός στην κατηγορία πολιτικών που έγραψαν πολιτική ιστορία, όπως οι αείμνηστοι Κούρος, Πασιαρδής και αποτελούσαν το δεξί και το αριστερό ενίοτε χέρι των Προέδρων της Δημοκρατίας. Ε, να μην γίνει και με βούλα ο Πετράν ο ΚΟΥΡΟΣ του Αναστασιάδη; Έχει άλλο βάρος, όπως και το δει κανείς. Αυτά με τους διορισμούς του Νίκαρου. Μην ψάχνετε λοιπόν προεκτάσεις, σκέψεις ανακατωσούρες και παρεμβάσεις. This is Nik που λένε οι ξένοι που συναναστρέφονται μαζί του και παρομοίως στα χωριά μου Πολιτικό και Παλαιχώρι. Α, και μια λεπτομέρεια. Ούτε καν ρώτησε τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ αν έχει καμιά σκέψη για τον ανασχηματισμό. Ούτε τηλέφωνο… Έτσι δείχνει ότι τον στηρίζει αδιαλείπτως…

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΠΕΡΙΕΚΟΨΕ ΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ ΝΕΩΝ

  • Πέρασε μια δεκαετία και βάλε ακόμη η κοινωνία απολαμβάνει τις επιτυχίες της διακυβέρνησης Χριστόφια. Μια από τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ τομές που επέφερε η αριστερή Κυβέρνηση το 2011 ήταν να περικόψει τα ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ σε όσους υπαλλήλους εισέρχονταν στην δημόσια υπηρεσία. Μιλάμε ότι αυτή ήταν κολοσσιαία επιτυχία της αριστερής διακυβέρνησης που θεώρησε ότι οι νέοι δεν θέλουν εφάπαξ και ταμείο προνοίας όταν φεύγουν από το δημόσιο. ΦΟΒΕΡΟ. Μιλάμε για τον ορισμό κρατικής απόφασης που θα έπρεπε οι αριστεροί να έκαναν επανάσταση. Ωιμέ όμως, μα τον Μαρξ, τον Λένιν και τον Στάλιν. Το έκαναν οι ίδιοι οι αριστεροί.
  • Μετά ψάχνουν γιατί διολισθαίνουν τα ποσοστά τους και η κοινωνία τους αποφεύγει διακριτικά να τους εμπιστευτεί. Όποιο υποψήφιο και να υποδείξουν πάλι θα τον κάψουν. Ε, δεν μπορούν να ξεχάσουν αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ που προέβησαν και κατέδειξαν ότι ήταν αριστεροί μόνο για το θεαθήναι, αλλά στην προκειμένη ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟΙ των ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ. Μα να μην δίνεις βασικά εργασιακά δικαιώματα σε εργαζόμενους. Αυτός είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ παραίτησης αριστερής Κυβέρνησης. Αναιρεί την φιλοσοφία της και την ύπαρξη της τόσο η Κυβέρνηση όσο και το ΑΚΕΛ που την στήριζε.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΟΛΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Ο ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

  • Τέλος πάντων. Παρήλθε ο καιρός και έρχεται ο «κομμουνιστής» ο Υπουργός Οικονομικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ και μέσω διαβουλεύσεων αποκαθιστά την ΑΔΙΚΙΑ σε βάρος 13 χιλιάδων εργαζομένων που τους πετσόκοψαν και ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΑΝ οι ΑΚΕΛικοί. Από το 2011 που υφίσταντο την κατάφωρη αυτή κρατική αναλγησία χρειάστηκαν 11 χρόνια για να βάλει το χέρι του, ο αριστερός Πετρίδης και να υποβοηθήσει τους αδικημένους.
  • Θα θέλαμε να δούμε τι θα πει και ο ΑΝΤΡΙΚΚΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ για το εν λόγω θέμα. Θα το χαιρετίσει και μαζί του θα χειροκροτήσει και τον Κώτσιο Πετρίδη που ήρε την αδικία του κόμματος που τον στηρίζει; Πάντως οι ΑΚΕΛικοί βουλευτές και οι ΠΕΟτζήδες ήταν στην χθεσινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών που άρχισε να συζητά το θέμα όπως τα καττούθκια τα βρεμένα. Έψαχναν γωνιά να κρυφτούν και ήταν άλαλοι και ήσυχοι. Τι να πουν κι αυτοί. Όσο για τους Συναγερμικούς. Ε, καλά δεν κατηγορούν το ΑΚΕΛ μπας και πάρει πόντους ο Πετρίδης στην κούρσα διαδοχής των δελφίνων της Πινδάρου.
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Είδατε πως προσκύνησαν τους Άγγλους πρίγκιπες ή πλειοψηφία των πολιτικών- κοινωνικών και οικονομικών παραγόντων του Κυπριστάν; Βλέπετε οι Άγγλοι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έφυγαν από το νησί. Τα πλοκάμια τους είναι παντού και επηρεάζουν την ζωή του τόπου σε όλες τις εκφάνσεις. Και δεν χρειάζονται καν πράκτορες. Έμαθαν να σκύβουν το κεφάλι και να τους κάνουν τα θελήματα. Δεν άκουσαν τριγμούς ρε αυτοί όλοι; Τα κόκαλα του Παλληκαρίδη, του Αυξεντίου και του Μάτση πάντα θα κάνουν ενοχλητικό θόρυβο...
  • ΥΓ. Στις προκλήσεις Μαραγκών, Λούκηδων και άλλων ότι δεν πήρα θέση στην υπό εξέλιξη πανήγυρη με τις φυλακές να πληροφορήσουμε άπαντες ότι να κάνουν λίγη υπομονή. Μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις και αρκετά θύματα. Πάντως κάποιος/α με αυτή τη ιστορία θα καταστραφεί και αυτός και η καριέρα του…
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X