ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναστασιαδικοί περισφίγγουν Αννίτα - Απαξίωσαν εκλογές οι Συναγερμικοί - Ήττα Φούλλη

Τεράστια αποχή και η έκπληξη με Κάρουλλα – Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα στην γαλάζια πολυκατοικία

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΗΓΕΣΙΑ ΔΗΣΥ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ - ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ

Ολοκληρώθηκε η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ. Μπήκαν και οι ΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ. Αυτή είναι εν ολίγοις η περιγραφή της νέας ηγεσίας του ΔΗΣΥ, που επωμίζεται τεράστιο βάρος και εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι δύσκολα θα μπορέσει να αντεπεξέλθει. Δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε τα γαλάζια κορίτσια και αγόρια της ηγεσίας, αλλά η σύνθεση της ΓΑΛΆΖΙΑΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, αφού πέραν των άλλων θα πρέπει να ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΕΙ τα κατακομματιασμένο πάζλ του κόμματος και να επαναφέρει την σμπαραλιασμένη ΕΝΟΤΗΤΑ. Προφανώς και θα κριθούν στις επόμενες εκλογές, εκεί όπου δεν θα μπορέσουν να κρυφτούν πίσω από ωραία λόγια και φανφάρες περί του δυνατού ΔΗΣΥ. Κι αν χάσουν την πρωτιά στις Ευρωεκλογές, δεν εκλέξουν Δημάρχους στα αστικά κέντρα στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης και κυρίως δεν συγκρατήσουν τα ποσοστά του κόμματος, τότε θα επέλθει ΣΕΙΣΜΟΣ - ΣΕΙΣΜΟΣ στον Συναγερμό.

Αρκετά στοιχεία προκύπτουν από την αναμέτρηση του Σαββάτου σε σχέση με την ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ της Πινδάρου. Κυρίως σε σχέση με την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ η οποία φαίνεται ότι διακατέχεται από αίσθημα υπεροχής και κυριαρχίας που της καλλιεργούν αρκετοί που την περιστοιχίζουν, χωρίς επίγνωση των σοβαρών επιπτώσεων. Και διαφάνηκε ότι την ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΗ απόφαση της να οδηγήσει τον ΔΗΣΥ στην αντιπολίτευση δια ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ προ δεκαπενθημέρου στο Παγκύπριο Συνέδριο και χωρίς να γίνει σε βάθος συζήτηση, αλλά σε στιγμές αππώματος με πινελιές ναρκισσισμού, ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ η βάση του κόμματος.

ΑΠΑΞΙΩΣΕ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ

Κατά κύριο λόγο οι γαλάζιοι Συναγερμικοί ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ την εκλογική διαδικασία, αφού στις κάλπες προσήλθαν για να ψηφίσουν μόνο 17 χιλιάδες από τα 52 χιλιάδες μέλη, δηλαδή ποσοστό γύρω στο 30%. Αν αυτό δεν συνιστά ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ - για να μην πούμε και χαστούκι για την απόφαση της νέας ηγεσίας, όταν προσμετρηθεί ότι οι υποψήφιοι ήταν γύρω στους 70, τότε θα το ονομάσουμε χάδι στην Αννίτα; . Αν προσμετρηθεί ότι σε βουλευτές εκλογές οι υποψήφιοι είναι 56 τότε καταλαβαίνετε το μέγεθος της αρνησικυρίας των γαλάζιων για τα μέχρι τούδε πεπραγμένα του ΔΗΣΥ… Ούτε οι συγγενείς τους δεν πήγαν να ψηφίσουν. Καλά είναι τα χαμόγελα της Αννίτας Δ., ελκυστικές οι ατάκες της και ευπρόσδεκτη η φωνούλα της να ξεσηκώνει τα πλήθη όπως ότι είναι ΓΙΟΡΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (χωρίς να παραστεί μεγάλος αριθμός προσκεκλημένων), αλλά οι αριθμοί επί του πρακτέου, παραπέμπουν σε πρόβλημα που πρέπει να αναζητηθεί και να λυθεί.

Ας μην ξεχνάμε ότι από σήμερα θα πρέπει η νέα ηγεσία, τώρα που μπήκαν και οι τσουλήθρες και μπορεί να δεχτεί κόσμο η παιδική χαρά, να αρχίσει η ΜΑΧΗ για Ευρωεκλογές - δημοτικές εκλογές. Εκεί όπου διακυβεύονται πολλά και θα κριθούν περισσότερα.

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ - ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑΡΟΥ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ

Ως δεύτερο συμπέρασμα είναι η ΕΠΙΔΡΑΣΗ- ΕΠΙΡΡΟΗ που διατηρεί ακόμη ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον ΔΗΣΥ, αφού η πλειοψηφία των εκλεγέντων πρόσκεινται προς τον ΝΙΚΑΡΟ. Και μάλιστα έγινε η σχετική προεργασία, με την κατανομή των αξιωμάτων σε δελφίνους που προέρχονται από όλες τις επαρχίες. Όσο κι αν αμφισβήτησαν τον ΝΙΚΑΡΟ, απέδειξε δια της κάλπης ότι είναι ΜΑΕΣΤΡΟΣ στο εσωκομματικό παιχνίδι και μπορεί να καθοδηγήσει τα πράγματα όπως ο ίδιος επιθυμεί. Την δράση του σε σχέση με τα παρασκήνια, την αποτυπώνει επαρκώς η κυπριακή παροιμία που λένε και στο Πέρα - Πεδί «ο κάττος τζιαι αν εγέρασεν τα νύσια που ‘σιεν… έσιει».

Φυσικά το αντιλήφθηκε και η γατούλα Αννιτούλα μας ότι διαθέτει γαμψά νύχια ο ΝΙΚΑΡΟΣ. Ακόμη και η ιστορία με ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ και οι κατηγορίες που εκτόξευσε σε βάρος ΝΙΚΑΡΟΥ για τους κόκκινους φακέλους προσέφεραν ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στο στρατόπεδο ΝΙΚΑΡΟΥ. Κι όμως. Το στρατόπεδο ΦΟΥΛΛΗ δεν αντιλήφθηκε ότι η πρακτική με την συνεχή πολεμική κατά πάντων, που άρχισε κατά ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και συνεχίζεται με όσους τον στήριξαν – στην προκειμένη ο ΝΙΚΑΡΟΣ- τους οδηγεί σε ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ. Πότε θα καταλάβουν ότι αυτή η τακτική τους οδήγησε στο ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ;

ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΦΟΥΛΛΗΣ- ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΣΙΡΙΔΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΗΤΤΑ

Και υπεισήλθαμε στην Τρίτη παράμετρο των εσωκομματικών εκλογών του ΔΗΣΥ. Με σαφές συμπέρασμα ότι πλέον ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ δεν διαθέτει γαλάζιο ΕΜΠΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ στον ΔΗΣΥ, και το έρεισμα του στην βάση περιορίστηκε… Για να μην πούμε ότι ακόμη και αξιόλογα στελέχη που τους κατέτασσαν στο στρατόπεδο ΦΟΥΛΛΗ έμειναν εκτός ηγεσίας γιατί δεν αποσαφήνισαν, έστω μεταξύ Α’ και Β’ γύρου, ότι δεν στηρίζουν την επιλογή ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ για ΥΠΕΡΒΑΣΗ με το ΑΚΕΛ και ψήφο στον υποψήφιο της αριστεράς.

Κλασικό παράδειγμα η ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ που άλλαξε στρατόπεδο και δεν συμμετείχε σ’ αυτό των Αναστασιαδικών , κάνοντας συμμαχία με Λευκωσιάτη υποψήφιο, για ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΨΗΦΩΝ. Τελικά την πάτησε και ήρθε από την εξωτερική, το Αμμοχωστιανό άλογο ΓΩΡΓΟΣ ΚΑΡΟΥΛΑΣ και την κέρδισε. Ε, μα κι εσύ ρε Φωτεινούλα (Χρόνια Πολλά και για την ονομαστική σου εορτή το Σάββατο) έχεις ορισμένους επικοινωνιολόγους που αν έχουν κάποιο εξόγκωμα τα πολιτικά πεζοδρόμια, θα κουτσουφλίσουν. Που τους βρίσκετε και τους εμπιστεύεστε και τους πληρώνετε και αδρά είναι παράδειγμα προς αποφυγή…Άσε που το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών προκάλεσε αμφιβολίες αν καταφέρει να εκλεγεί Ευρωβουλευτής ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, που είναι η επιθυμία του όπως καταγράψαμε προ καιρού.

Όσον αφορά τους Αναστασιαδικούς που περισφίγγουν πλέον το λευκό λαιμουδάκι της ΑΝΔΗ είναι φυσικά ο κουμπάρος του ΝΙΚΑΡΟΥ και πολιτικό του παιδί, Αναπληρωτής Πρόεδρος ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ. Ο Α’ Αντιπρόεδρος ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ τέως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κι αυτός παιδί της Ανασιασιαδικής σχολής, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΟΥΛΑΣ που ρίχνοντας το τελευταίο διάστημα στον προεκλογικό, το χαρτί της εκπροσώπησης όλων των επαρχιών και ως αριστερός ψάλτης έψαλλε το «Υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια», με ορμή έκανε την έκπληξη. Βοηθήθηκε και από τους Αναστασιαδικούς, ενώ όπως και για την ΣΑΒΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ, σημαντικό ρόλο στην εκλογή τους, έπαιξε η ήπια στάση τους μεταξύ Α’ και Β’ γύρου αφού δεν διαλαλούσαν ότι επιθυμούν υπέρβαση, όπως διέταξε ο Φούλλης και ΑΚΕΛικό στην εξουσία για να πάρουν ΕΚΔΙΚΗΣΗ. Αυτό πλήρωσε π.χ η ΞΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, η ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ, ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ.

Ο ΛΥΣΑΝΔΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΓΙΑ ΧΑΤΙΡΙ ΠΕΤΡΟΥ Δ. ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ακόμη ένα στοιχείο της ήττας Φούλλη είναι ότι πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στο Πολιτικό Γραφείο εξελέγη ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΣΑΝΔΡΙΔΗΣ, ο οποίος μεσούσης της προεκλογικής περιόδου ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ από την Διεύθυνση οργανωτικού, αφού ο Φούλλης προόριζε στην θέση του, τον τότε Υφυπουργό παρά τω προέδρω ΠΕΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ο Λυσανδρίδης έφυγε αλλά επανήλθε νικητής. Αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα των εκλογών στον ΔΗΣΥ ότι η πολιτική δεν γίνεται με τάσεις ρεβανσισμού και εκδίκησης, εμποτισμένη με εγωισμούς, αππωμάρες και σόου. Α, και να θυμίσουμε σε όσους λοιδόρησαν την ΞΥΠ όταν κατά την διάρκεια του προεκλογικού για τις Προεδρικές εκλογές, ανέφερε σε σχετικό σημείωμα, ότι η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ του ΔΗΣΥ θα περιγράφεται με το ΔΙΔΥΜΟ ΑΝΝΙΤΑΣ- ΔΙΠΛΑΡΟΥ. Τότε κάποιοι χαχάνισαν, μας απέδωσαν κοσμητικά επίθετα και να μας προέτρεψαν να μην τους ΞΙΟΥΡίζουμε, αλλά τώρα φαίνεται ότι έχασαν τα γατάκια μας την λαλιά τους…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μην μου πείτε ότι δεν νοιώσατε περήφανοι στην ενθρόνιση του βασιλιά της Αγγλίας από την δική μας βασίλισσα. Η Φιλιπς Καρσερς φορούσε κι αυτή λευκή τιάρα (κάποιοι χωρκάτες Ευρωττοπουζοκυπραίοι την απεκάλεσαν κορδέλα, ου Παναγία μου, τι είναι αυτά που λένε, υπεστήκαμε χωριάτικα ανατριχιαστικά σοκ) και φυσικά ήταν πιο εμφανίσιμη από την Καμίλα. Κατά τ’ άλλα αποδεικνύεται ότι ακόμη ο κόσμος ζει μόνο για το θέαμα και παραβλέπει την ουσία. Τι προσφέρει δηλαδή ο βασιλιάς στην Αγγλία πέραν από την επίδειξη που προκαλεί στους βασανισμένους πολίτες της χώρας που ζουν στην κακομοιριά; Τα χάπια μου ρε τα βασιλικά…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X