ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανάλγητο Κεραυνό παρουσιάζει η Υφ. Πρόνοιας - ΠΕΟ - Βύρας με τρομοκράτες

Στήριξαν τους τρομοκράτες – δολοφόνους της Χαμάς η ΠΕΟ και το ΑΚΕΛ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ – ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ

• ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ. Αυτή την εικόνα παρουσιάζει στους βασανισμένους πολίτες η Κυβέρνηση που μοιάζει με ομάδα που στον αγωνιστικό χώρο ο κάθε της παίκτης κάνει ότι γουστάρει, όπως το θέλει και με όποιο τρόπο βολεύεται. Αν ήταν μεμονωμένο επεισόδιο, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι μέρος του παιχνιδιού ή έστω οι παίκτες δεν αντιλήφθηκαν καλά το πλάνο του προπονητή που θα τους οδηγήσει στην νίκη. Αλλά είναι καθημερινό φαινόμενο και προκαλεί αναστάτωση και προβληματισμό στην κοινωνία, που περίμενε διαφορετική αντιμετώπιση από την Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη. Άσε που όλοι για να καλυφθούν ρίχνουν την μπάλα στον σέντερ - φορ της ομάδας που όντας και ψηλός θα πρέπει να σκοράρει με όλους τους τρόπους.

• Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΩΔΟΣ όλων των Υπουργών, Υφυπουργών και λοιπών παρατρεχάμενων είναι ότι τα κονδύλια απέκοψε ο Υπουργός οικονομικών, οπόταν τρέξτε να βρίσετε τον ΑΝΑΛΓΗΤΟ, ΣΚΛΗΡΟ ΜΑΚΗ ΚΕΡΑΥΝΟ και όλοι οι άλλοι είναι οι καλοσυνάτοι και εξυπηρετικοί. Αν δε περισσέψει και καμιά βρισιά ρίξτε και στον άλλο ανάλγητο της παρέας, τον Γενικό Διευθυντή του Υπ. Οικονομικών ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΤΕΛΗ. Όπως στην χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Προσφύγων της Βουλής, όπου το Υφυπουργείο Πρόνοιας της ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ παρουσίασε απαίσιο, άκαρδο και αδίστακτο τον Υπ. Οικονομικών. Και έτσι καθάρισε η κ. Ευαγγέλου και δέχτηκε τις επιθέσεις ο Μάκαρος Κ.

• Το θέμα περί της παραχώρησης επιδομάτων στους συγγενείς πεσόντων και παθόντων. Αποποιείται των ευθυνών της η Μαριλού του Βατζελή και ρίχνει ο ταχυδρόμος που έστειλε να την εκπροσωπήσει στην Βουλή, ότι εμείς στείλαμε επιστολή στον Υπ. Οικονομικών, αλλά απέρριψε το αίτημα. Και άρχισαν οι πολυβολισμοί των βουλευτών κατά του Κεραυνού. Και η ταχυδρόμος της Μαριλούς έγειρε πίσω, απολαμβάνοντας τα πυρά που δεχόταν το Υπ. Οικονομικών. Που είναι η συνοχή της Κυβέρνησης; Ο καθένας κατά την λαϊκή ρήση , την λένε πολύ στην Γεροσκήπου και να την εξηγήσει τους αππωμένους- κουλτουριάρηδες Υπουργούς – Υφυπουργούς του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, «τραβά τα κάρβουνα κοντά του».

ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ

• Δεν περνάνε παρά μόνο λίγα λεπτά και δέχεται άλλες βρισιές περί αναλγησίας ο ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ από τους συναδέλφους του Μάκαρος Κ. Απέκοψε τα κονδύλια από τον Φορέα ισότιμης κατανομής βαρών και ταλαιπωρεί τους πρόσφυγες, αποφάσισαν βουλευτές και τεχνοκράτες. Ακολουθεί και τρίτη βολή από την Επιτροπή δημογραφικού- μεταναστευτικού, όπου το Υπουργείο Εργασίας δεν βρήκε αίθουσα για να συνεδριάσει ο αρμόδιος φορέας και να χαράξει στρατηγική (καλημέρα ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ προφανώς θες την πολυτέλεια των νέων γραφείων του Υπουργείου για να κάνεις σύσκεψη…). ΣΤο δε Υφυπουργείο Πρόνοιας, ακόμη προσπαθεί να ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙ η Μαριλού του Βατζελή, ποια κίνητρα θα δοθούν στα νεαρά ζευγάρια για να κάνουν περισσότερα παιδιά, αφού πλέον τα στοιχεία τρομάζουν με την ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ να οδηγεί σταδιακά στον ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ της Κύπρου. Τα νούμερα ΒΟΟΥΝ, όπου από τις 10500 γεννήσεις παιδιών οι 3 χιλιάδες εξ αυτών ήταν από ξένους, που προφανώς ως αιτητές ασύλου παίρνουν και τα επιδόματα τους . Και οι Ελληνοκύπριοι παίρνουν από ένα ΑΓΓΟΥΡΙ της ΧΛΩΡΑΚΑΣ που προσφέρει η Ευαγγέλου .

• Ου ποιο χωριό υπεμνήσαμε και θυμηθήκαμε την χθεσινή σύσκεψη του Προέδρου με Υπ. Δικαιοσύνης με τον Αρχηγό Αστυνομίας. Μα δεν ήταν ΤΕΛΕΙΟΙ όλοι τους; Ωσάν και απευθύνονταν σε κατοίκους του Μάλι - Τσιμπουτί και της νήσου ΆΟΥ- ΑΟΥ και τους έλεγαν ότι δεν συνέβη τίποτε και όλα κυλούν ομαλά , ενώ επανέλαβαν τα μέτρα για την πάταξη του χουλιγκανισμού στα γήπεδα που πήραν προ πέντε μηνών!!!.. Τα χάπια μου τα Χριστοδουλιδικά. Μην μας παίρνετε για σχιαχουρήδες Πρόεδρε. Δεν αξίζουμε τέτοιας βάναυσης μεταχείρισης.

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΥΜΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΠΕΟ - ΑΚΕΛ

• Πάμε και στους συντρόφους. Παραμένουν ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ και βραχυκυκλωμένοι σε στεγανά και ιδεοληψίες. Πήγε να πάρει μια ανάσα το ΑΚΕΛ με τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι παίρνουν την πρωτιά και άρχισαν τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ. Τόσος πια ερασιτεχνισμός; Τώρα δικαιολογείται η μετριοφροσύνη στην πάσα – ασίστ, που τους έδωσε η ΞΥΠ μέσω του δημοσιεύματος της στήλης περί «πρωτιάς ΑΚΕΛ μετά από 15 χρόνια», για να προσφέρουν αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στους οπαδούς τους. Κι όμως δεν θέλουν να είναι πρώτοι, να ανέβουν και να εκμεταλλευτούν τα λάθη και την σύγχυση των αντιπάλων, γαλάζιων και πράσινων. Βολεύει στην αντιπολίτευση. Κάνουν τις δουλειές τους , παίρνουν το χρήμα και έχουν την ησυχία τους παρά τις φασαρίες των διακυβερνήσεων.

• ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ και ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ πολιτικά είναι στην κόκκινη πολυκατοικία και στα άλλα αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα που ενοικιάζουν μέσω πλατφόρμας, όπως η ΠΕΟ. Μα καλά Γενική Γραμματέας της ΠΕΟ ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ποιος ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ σε παρότρυνε να εκδώσεις ανακοίνωση ΣΤΗΡΙΞΗΣ των ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ της ΧΑΜΑΣ που έσφαξαν Ισραηλινούς και να καταφερθείς κατά των βάρβαρων Εβραίων; Μα έλεος δηλαδή. Είστε εντελώς ΑΧΑΠΑΡΟΙ και άσχετοι περί της πολιτικής και ζείτε κλεισμένοι στα κόκκινα κλουβιά σας και ακούτε μόνο τους κόκκινους παπαγάλους; Κύριε Ελέησον δηλαδή Σώτηρού του Χαμπή και λοιποί ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ. Μα να είστε με τους δολοφόνους, γιατί υποστηρίζεται τους Παλαιστινίους; Μα εδώ τσουνιάζεστε αν πούμε μια λέξη για τους εισβολείς αιμοδιψείς Τούρκους και μας κατηγορείτε ότι εξάπτουμε τον Εθνικισμό και δικαιολογείται τους εγκληματίες της Χαμάς; Καλά ΓΕΝΙΚΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και λοιποί της ηγεσίας είστε κι εσείς όπως την Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη , που ο καθένας κάνει ότι γουστάρει; Και σε εσάς επικρατεί μάλλον ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ.

Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΛΑΑΡΝΚΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΒΥΡΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

• ΑΥΤΟΓΚΟΛ όμως πέτυχε και ο Δήμαρχος Λάρνακας ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ. Επέτρεψε, για κάποιους εξέθρεψε και την πορεία της Χαμάς στις Φοινικούδες. Όταν δε πλέον η πόλη του, είναι πανταχόθεν παραδεκτό ότι συντηρείται από Ισραηλινούς επιχειρηματίες, οι οποίοι κατέκλυσαν την Λάρνακα και επενδύουν αφειδώς και εισπράττει αυτός τα εύσημα για την ανάπτυξη της πόλης. Μπορούσε να κάνει πολλά και να μπλοκάρει τέτοιου είδους εκδήλωση αφού χρειάζεται άδεια από τις αρχές για να διεξαχθεί. Οπόταν ΕΔΩΣΕ την ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ του ο Βύρας. Και ξέρετε τώρα τι προκύπτει από όλη αυτή την ιστορία. ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ τους ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ υποστηρικτές του ο Αντρέας Βύρας, οι οποίοι απέτρεπαν συνεργασίες ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ γιατί προέκριναν την παραμονή του.

• Ε, με το χαστούκι που δέχθηκαν από το Αντρικκούι, οι δεξιοί επιχειρηματίες διαβλέπουν ότι ενδεχομένως στο άμεσο μέλλον να υπερισχύσουν οι ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ, οι εντολές από την Εζεκία Παπαϊωάννου και όλες οι συναφείς παλαιολιθικές προσεγγίσεις του ΑΚΕΛ. Του οποίου το Αντρικκούι είναι παιδάκι καλοαναθρεμμένο με προοπτική. Οπόταν κάνει ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ το ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ και η ΕΛΙΤ της Λάρνακας και άρχισαν να ερμηνεύουν το άσμα που αποδίδει μοναδικά ο τρομερός ΤΖΙΜΗΣ ΜΑΚΟΥΛΗΣ «βίρα τις άγκυρες και βάλε πλώρη / μακριά απ’ το έρημο το φτωχοχώρι/ βίρα τις άγκυρες/ σ’ άλλα λιμάνια σε ξένα μέρη/ μας πάει πρίμα γοργά τ’ αγέρι». (των λαθών του Βύρα). Τελικά πέραν των άλλων φοβιών στο ΑΚΕΛ έχουν και ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΑΤΟΣΤΡΟΦΗΣ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μεγάλο ΜΟΕ χαρακτηρίζουν την συμφωνία με το ψευδοκράτος για την Πύλα οι γνωστοί πανηγυρτζήδες. Όπου ΜΟΕ από Ε/Κ αντικαταστήστε με βαζελίνη και την σχετική χρησιμότητα της. Έτσι μεγάλο ΜΟΕ, τεράστιο βαρέλι με γλοιώδες υλικό. Τελικά οι Τούρκοι ικανοποιούν όλες τις ορέξεις τους και όσα εξαγγέλλουν τα εφαρμόζουν. Πάντα με την χορηγία του γλοιώδους υλικού από τους εκάστοτε κυβερνώντες. Αυτή την φορά κρατούσε και το φανάρι ο περιβόητος Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΟΗΕ ΚΟΛΙΝ ΣΤΙΟΥΑΡΤ. Θα κάνει και το σχετικό μπανιστήρι. Άντε ρε και καλούς απογόνους…Τουρκάκια αφού έχουμε πρόβλημα υπογεννητικότητας. Θα επανέλθουμε…γιατί κρύβεστε λόγω πολέμου και αποκρύβεται…περισσότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση