ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανακαλύψαμε τον ΤΖΟ ΛΟ – Αμερικανιές αλλού…

Αποκωδικοποιούμε την δράση του - Θα βαφτίσουμε κι εμείς τον γνωστό - άγνωστο που απασχολεί με την ανωνυμία του

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ

*Αν και σε τέτοιες τραγικές μέρες με τις ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ (δεύτερη φάση Αττίλα – αεροπορική τραγωδία ΗΛΙΟΣ - δολοφονία από Τ/Κ του ΣΟΛΑΚΗ ΣΟΛΩΜΟΥ), να στροβιλίζουν το μυαλό και διαλύουν την ψυχοσύνθεση των Ε/Κ, εντούτοις θα κάνουμε προσωρινό διάλειμμα γιατί ο ΒΙΑΣΜΟΣ της λογικής και της δημοσιογραφίας δεν μπορεί να μας αφήσει ανεπηρέαστους. Κι επειδή εμείς δεν ανήκουμε ούτε στις ΚΛΙΚΕΣ δημοσιογράφων υποστηρικτών του JHO LOW – ο Προεδρικός βαφτιστικός, του πολυδιαφημισμένου PARODY ACCOYNT, ούτε στους υποστηρικτές των σελίδων του ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ, και φυσικά ούτε και σε εκείνους που βρίσκονται σε διαμάχη μαζί του, θα σας μεταφέρουμε την δική μας αλήθεια χωρίς επηρεασμούς. Δύσκολα να το πιστέψετε, αφού με όλες τις κλίκες που ακούτε και την δράση των δημοσιογράφων, φαίνεται ότι ΠΕΡΙΠΛΕΧΘΗΚΑΝ τα καθήκοντα, σύγχυσαν την αποστολή τους και δημιουργήθηκε η εικόνα ότι οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ το πολιτικό παιχνίδι, αντί να είναι μόνο μέρος του και να επικρίνουν, αφαιρώντας το δικαίωμα(για να είμαστε ακριβείς το παραχώρησαν ) στους ηγέτες να διαδραματίσουν τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ρόλο τους.

Πάντως με όλες αυτές τις αντιπαραθέσεις και άνευ ουσίας, έως και κόντρες που στην πλειοψηφία τους ελαύνονται και από προσωπικά ελατήρια, άγγιξε τον ΠΑΤΟ και η πολιτική, αλλά και η δημοσιογραφία. Οπόταν στην προσπάθεια να αποσαφηνίσουμε τις πολύπλοκες καταστάσεις θα επιχειρήσουμε μέσω των στοιχείων που περισυλλέξαμε σαν ΞΥΠ, να μεταφέρουμε όλες τις παραμέτρους του θέματος που προκύπτει με τον λογαριασμό- παρωδία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ονόματι ΤΖΟ ΛΟ. Η διοίκηση της ΞΥΠ γνωρίζει μέσω των
στοιχείων ποιος είναι ο διαχειριστής και προφανώς δεν θα δημοσιοποιήσουμε στο παρόν στάδιο το όνομα του, αλλά θα τον βαφτίσουμε και θα γίνουμε οι ΤΑΤΑΔΕΣ του.

Ωστόσο, οι προσεκτικοί αναγνώστες θα καταφέρουν να αποσαφηνίσουν ποιος είναι ο περιβόητος διαχειριστής του εν λόγω λογαριασμού, που με τις αποκαλύψεις του προκαλεί συζητήσεις, ενώ υπό την ΚΑΛΥΨΗ της ανωνυμίας μπορεί να εκφράζεται με τρόπο που στα συμβατικά ΜΜΕ, θα θεωρούνταν ΛΙΒΕΛΟΙ με ποινικές προεκτάσεις. Οπόταν αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που μέσω του TWITTER επιχειρεί να παρέμβει και εν πολλοίς να ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ το πολιτικό παιχνίδι. Για να μην παρεξηγηθούμε, να επισημάνουμε ότι οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ είναι ευπρόσδεκτες και καλά κάνει ο ΓΝΩΣΤΟΣ - ΑΓΝΩΣΤΟΣ διαχειριστής, να καυτηριάζει τα κακώς έχοντα αλλά με την ΚΟΥΚΟΥΛΑ ενίοτε δολοφονεί ανθρώπους και πολιτικούς που δεν μπορούν να αντιδράσουν, ενώ για κάποιους άλλους εμφανίζεται ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΟΣ και ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟΣ.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ - ΕΞΟΧΙΚΑ - ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ – ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ

Πάμε όμως να παραθέσουμε τα στοιχεία που μάζεψε η ΞΥΠ (Ξιούρειος Υπηρεσία Πληροφοριών) και θα βαφτίσουμε και το ΤΖΟ ΛΟ, δίνοντας του σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως ο κάθε νονός τα δωράκια του. Να τον λέμε π.χ με κωδικό λόγω της άμεσης του δράσης, όπως την ΜΜΑ(ξ) Δ της ΞΥΠ ήτοι την Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Ξιούρειος Δράση; Έτσι προσωρινό όνομα μέχρι τα βαφτίσια και ως ότου αποφασίσουν οι συμπέθεροι από Πάφο - Λεμεσό για το όνομα του παιδιού.

Α: Φανταζόμαστε και ο πλέον ΑΔΑΗΣ - ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΣ, αντιλήφθηκε ότι η ιστορία που μας πλάσαρε μέσω της συνέντευξης του στην καλή συνάδελφο ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΗΛΙΑΔΗ, ότι δηλαδή ζει στις ΗΠΑ, είναι απότοκο της πεποίθησης του και των συνεργατών του ότι όλοι στο ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ είμαστε ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ στην καθομιλουμένη και τρώμε αμάσητα όσα μας πλασάρουν. Πρόκειται για ΠΑΡΑΜΥΘΙ που η διοχέτευση του, μάλλον κατέστη ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ, αφού αδυνάτισε τα επιχειρήματα του ότι είναι ο ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ που θα καθαρίσει την κοινωνία από τα αποστήματα. Πάντως κι εμείς προσεχώς θα σας παρουσιάσουμε συνέντευξη με εξωγήινο που ζει σε χωριό της Λεμεσού…

Β: Ε, δεν μπορεί να μας λέει ότι λείπει 40 χρόνια από την Κύπρο και όπως επισημαίνει δε και κορυφαίος- πράκτορας της ΞΥΠ, η δομή του λόγου όπως εκφράζεται στην συνέντευξη, η άριστη χρήση της Ελληνικής γλώσσας, ο αναλυτικός τρόπος σκέψης (μάλλον θα ήταν φαινόμενο μάθησης και οι δάσκαλοι του σε νηπιαγωγείο - δημοτικό θα ήταν οι ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ), ε, τότε θα πρέπει να χειροκροτήσουμε το εκπαιδευτικό μας σύστημα για το έργο του. Ενώ όλα αυτά τα χρόνια απασχολείτο με την πληροφορική και τις αγοραπωλησίες ακινήτων, και που παραπέμπουν όπως περιγράφεται στο άσμα που άδει ο ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ στο άσμα του ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ «ΡΟΖΑ», « τι με κοιτάζεις Ρόζα μουδιασμένο/ Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω/ τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί (το σιγοτραγουδάει ο ΤΖΟ ΛΟ - αγαπημένο του δίδυμο αοιδός και συνθέτης), παρά ταύτα η γνώση του συνόλου της κατάστασης στην χώρα μας είναι τέτοια που να παραπέμπουν σε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ή ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ. Για να κάνεις περιουσία στην Αμερική θα πρέπει να δουλεύεις άπειρες ώρες, που έβρισκε χρόνο να ασχοληθεί με τους ΚΥΠΡΙΣΤΑΝέζους.

Γ: Γιατί έδωσε συνέντευξη στον ΠΟΛΙΤΗ και παρουσιάζεται ότι ζει ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ στις ΗΠΑ; Προφανώς στον ΠΟΛΙΤΗ έχει φίλους, γνωστούς συνεργάτες που γνωρίζει παλαιότερα (για να μην πούμε παμπάλαια) και τους έχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Θα είναι μέρος τους. Συμπλέουν μαζί και έδωσαν πολλές μάχες στο παρελθόν. Ε, δεν θα διακινδύνευε περιπέτειες με ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ δημοσιογράφους. Ότι κατοικεί στις ΗΠΑ και από το εξοχικό του και όχι π.χ είναι κάτοικος Λευκωσίας και στέλνει από το εξοχικό του από Λεμεσό τα κείμενα, από όπου μας ΝΟΥΘΕΤΕΙ και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ,Ι έγινε κατόπιν ΒΑΘΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ και μελέτης, αλλά και εμπειρίας από περιπέτειες του παρελθόντος που ακόμη ττον κατατρέχουν. Με λογαριασμό στις ΗΠΑ, δεν θα μπορέσει οποιοσδήποτε να του κινήσει αγωγή. Φυσικά οι ΔΙΑΠΡΥΣΙΟΙ ΚΗΡΥΚΕΣ του, η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ,  την οποία διαβάζει ανελλιπώς στις ΗΠΑ της Κύπρου (ε, δεν έχουμε μέρη που μοιάζουν με την Φλόριδα, το Μαιάμι, την Νέα Υόρκη;) θα τον στηρίξουν ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ και οποιοσδήποτε αντιδράσει θα του ρίχνουν ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ. Για να δείτε όμως την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους. Σκίζουν τα ιμάτια και κατηγορούν τον ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΚΤΗ ότι σφυρίζει ΑΔΙΑΦΟΡΑ για την σελίδα στήριξης του από τον τύπο που λέγεται ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, που ενίοτε βρίζει ασύστολα, αλλά την ίδια ώρα στέκονται ασπίδα μπροστά σε κάποιο με ψεύτικο λογαριασμό που λοιδορεί, στιγματίζει συγκεκριμένους.

Δ: Προχωράμε και σ’ αυτό. Αποδεδειγμένα ο τύπος που – δήθεν - ζει στις ΗΠΑ έχει ΜΑΝΙΑ που καθίσταται ΕΜΜΟΝΗ με τον ΝΙΚΑΡΟ σε μεγαλύτερο βαθμό και με τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ σε μικρότερο. Για να εκφράζεσαι με τέτοιο τρόπο – βάσει και της ψυχολογίας- και αφού δεν είσαι δημοσιογράφος, όπως διατείνεσαι, τότε θα πρέπει να έχεις προηγούμενα απωθημένα με τον ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ και τον διάδοχο του στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Ακόμη, για μεμονωμένα άτομα της πολιτικής σκηνής- ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ στα ίδια- επιτίθεται με ΜΑΝΙΑ και ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ενώ στο παρελθόν και άλλοι σχολιογράφοι – δημοσιογράφοι – ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ του ΠΟΛΙΤΗ χτύπησαν ανελέητα τα εν λόγω πρόσωπα… Πολλές συμπτώσεις.

Ε: ΧΑΙΔΕΥΕΙ - σε σημείο που κάθε εχέφρων αναγνώστης διερωτάται για τα κίνητρα - τόσο τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ όσο και το ΑΚΕΛ. Παραβλέπει και δεν ασχολείται με τον ΦΟΥΛΛΗ σε σημείο που να πιστεύεις ότι τον θεωρεί ΚΟΡΥΦΑΙΟ - ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ, που τον πολέμησαν οι πάντες και ο ίδιος δεν φέρει ΕΥΘΥΝΕΣ για τις απανωτές ήττες του και του ΔΗΣΥ. Φαίνεται ότι ακόμη ο ΦΟΥΛΛΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ συνεργάτες – συμβούλους και καθοδηγητές του δημοσιογράφους (φίλους του ΤΖΟΛΟ), αφού πίνει πρωινό καφεδάκι μαζί τους, οι οποίοι τον οδήγησαν με τις ΟΥΤΟΠΙΕΣ τους και τις ψευδο - υπερβάσεις και συνωμοσίες, και προσπάθειες για λύση του Κυπριακού βάσει της όποιας λύσης, στην ΠΟΛΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Για δε το ΑΚΕΛ αραιά και που επισημαίνει ορισμένα πράγματα, όταν το κόμμα της αριστεράς βρίσκεται σε περιδίνηση. Φαίνεται ότι είναι οπαδός του ΔΗΣΑΚΕΛ και προσδοκεί σε συνεργασία των δυο μεγάλων κομμάτων για να φέρουν, αυτό που ονειρεύεται (λέμε τώρα), το όνειρο της ΟΠΟΙΑΣ ΛΥΣΗΣ στο Κυπριακό. Τα χάπια μου του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ…

Ζ: ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ. Ότι έχει περιουσία λόγω των εργασιών, των πόστων και των αξιωμάτων που κατείχε είναι αυτό που συνάδει με τη ταυτότητα του ΤΖΟ ΛΟ. Δούλεψε σκληρά και αναγνωρίζεται στις ΗΠΑ, των Κύπρου – Ελλάδας και Βρυξελλών για την δράση του και τις αποκαλύψεις του. Οπόταν και σπίτια έχει και εξοχικά, από όπου σύμφωνα με όσα είπε στην ΚαΗλ. Μας ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ, αφ’ υψηλού και θέλει να μας ΣΩΣΕΙ, βρισκόμενος μακριά από την πατρίδα. Τα ΠΤΥΧΙΑ του (στην ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ;;;;) όμως δεν μας τα έδειξε κι αυτός, όπως κατηγορεί άλλους…

Ε, μετά από όλα αυτά προφανώς και οδηγείστε σε κάποια συμπεράσματα. Δεν μπορούμε να σας στείλουμε και τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας της ΞΥΠ, επονομαζόμενης και ΜΑ(ξ)Δ για να σας πληροφορήσουν περί του περιβόητου Τζο Λο. Όπως έλεγε και στο άσμα του ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ «πίσω από τις λέξεις/ κρύβεται ο Αλέξης». Ε, δεν λέγεται Αλέξης, αλλά σας τον βαφτίσαμε και τον φωτογραφήσαμε ευκρινώς. Ψάξτε και θα βρείτε… Εξάλλου δεν είναι και μόνος του όπως παραδέχτηκε. Έχει όλο το ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ δημοσιογράφων μαζί του. Ξέρετε όμως κάτι. Προσπάθησαν πολλές φορές οι εν λόγω ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥΧΟΙ και πάντα ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΑΝ. Ούτε τον εκλεκτό τους μπορούν να εκλέξουν, ούτε τους εχθρούς τους να ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ, ούτε και να επιβάλουν την θέληση τους. Αν δεν το κατάλαβαν επειδή βρίσκονται στην δύση της καριέρας, να τους επισημάνουμε ότι είναι ΛΟΥΖΕΡ. Έχασαν και στο Κυπριακό, και σε Προεδρικές εκλογές και σε βουλευτικές . Όποιον επιχείρησαν να προωθήσουν τον ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ. Και πήγαιναν στον επόμενο πετώντας στο κάλαθο τον προηγούμενο. Το μόνο που πέτυχαν είναι να διεισδύσουν στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΚΛΕΙΣΤΟ γράφει μια ταμπέλα που βρίσκεται έξω από το ΡΙΚ. Αν αυτή είναι η δημόσια ραδιορηλεόραση με δελτία ειδήσεων που παραπέμπουν σε δοκιμαστικές προβολές κολεγίων, κλείσιμο όλων των ενημερωτικών εκπομπών σε τηλεόραση - ραδιόφωνο (μέχρι και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΗΛΙΩΤΗ ή ΚΑΘΡΙΝ ΑΧΛΑΔΙΩΤΗ όπως την λέγαμε παλαιότερα, Διευθύντρια ραδιοφώνων, παρασύρθηκε κι αυτή από το κλίμα ωχαδερφισμού στο ίδρυμα…), επαναλήψεις συνεχόμενες παμπάλαιων σειρών τότε συγχαρητήρια στον πολιτικό προϊστάμενο τους, που βρίσκεται στα κότερα του και δεν βλέπει ΡΙΚ, στενομάκρουλο Υπουργό Εσωτερικών. Το κουβαραστράδικο των ΤΣΩΚΟΥ- ΚΕΝΤΑ οδηγείται στο βάραθρο.

ΥΓ: Να ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους καθότι αύριο εορτάζουμε την ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ. Μόνο η ΠΑΝΑΓΙΑ θα Μας Σώσει…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση