ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άλλοτε κολλητοί φίλοι Χάρης Γ.- Κ. Πετρίδης τώρα τους χωρίζει η Προεδρία του ΔΗΣΥ

Χάνουμε την πατρίδα μας, εάλω το ΚΥπριστάν - Τσακώθηκαν στην Βουλή και μπλόκαραν ρύθμιση για δημόσια υπηρεσία

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η πλατφόρμα του ENGLISH SCHOOL και πως προσδιορίζεται από τα μέλη της

  • Η υφέρπουσα διαμάχη δυο κορυφαίων πολιτειακών αξιωματούχων της δεξιάς διαφάνηκε ΑΝΑΓΛΥΦΑ σε συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, αλλά στο παρασκήνιο ήταν εκ των θεμάτων συζήτησης. Αναφερόμαστε στην κόντρα του Υπουργού Οικονομικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ με τον προκάτοχο του στον θώκο και Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. Οι κολλητοί φίλοι πλέον δεν μιλιούνται ή αν προτιμάτε δεν ανήκουν στο ίδιο στρατόπεδο, που όπως το προσδιόρισε προ πολλού σχηματικά η στήλη , αναφέρεται ως η επονομαζόμενη πλατφόρμα του ENGLISH SCHOOL.
  • Σαφέστατα η ονοματοδοσία παραπέμπει στην φοίτηση τους στο εν λόγω ιδιωτικό σχολείο και μετέπειτα στην Αγγλία, όπου και η πλατφόρμα εδραιώθηκε και με την προσθήκη και άλλων προσώπων, όπως ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ - Δήμαρχος Στροβόλου, η ΕΙΡΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ - μέλος του Δ.Σ του ΟΑΥ, ο επιχειρηματίας - Αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ΧΑΡΗΣ ΦΩΤΙΟΥ και άλλοι απόφοιτοι της Αγγλικής σχολής. Βλέπετε όλους τους ενώνει η κουλτούρα που αποκτούν όσοι φοιτούν στην εν λόγω σχολή που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πειθαρχία, σκληρή δουλειά εμβολιασμένη όμως πάντα, με την ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑ των Άγγλων.
  • Και αν ψάξει κάποιος σε βιογραφικά πολιτειακών αξιωματούχων, κοινωνικών και οικονομικών παραγόντων- επιχειρηματιών και της επονομαζόμενης ελίτ, θα διαπιστώσει ότι η πλειοψηφία είναι απόφοιτοι της Αγγλικής Σχολής. Στην προκειμένη κάποιοι εξ αυτών μετεξέλιξαν την δράση τους συνιστώντας την πλατφόρμα του ENGLISH SCHOOL, που με βάση όρκο σιωπής υπάρχει ΑΛΛΗΛΟΣΤΗΡΙΞΗ και υποβοήθηση, στηριζόμενοι σε όσα διδάχτηκαν στα μαθητικά και φοιτητικά χρόνια από τους Άγγλους, με φάρο την εμπέδωση της κουλτούρας ΥΠΕΡΟΧΗΣ τους έναντι των υπολοίπων. .

ΚΟΝΤΡΑ ΧΑΡΗ - ΠΕΤΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΦΗΣΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

  • Προφανώς οι καιροί παρέρχονται και ενίοτε τα αξιώματα μπορεί να διαλύσουν και τις καλύτερες φιλίες και κουλτούρες. Αφήνοντας λοιπόν τα κοινωνιολογικά, να επισημάνουμε ότι η ΚΟΝΤΡΑ Χάρη Γ.- Κ. Πετρίδη άφησε ΕΚΠΛΗΚΤΟΥΣ και τους παριστάμενους στην Επ. Οικονομικών που έψαχναν τα αίτια της αντίδρασης του Αν. Προέδρου του ΔΗΣΥ, σε συμφωνία Υπ. Οικονομικών με τις συντεχνίες για το θέμα προσλήψεων πρώτου διορισμού στην δημόσια υπηρεσία, χωρίς τον έλεγχο της Βουλής, αφού οι εν λόγω θέσεις περιέχονται στον προϋπολογισμό Με την εν λόγω ρύθμιση θα εξοικονομείτο χρόνος και χρήμα και μακρόχρονες γραφειοκρατικές διαδικασίες και τα γνωστά ασύμφορα πήγαινε - έλα στην Βουλή με απώλεια εργατοωρών και δημοσίου χρήματος, τα οποία και βραχυκυκλώνουν την δημόσια υπηρεσία.
  • Η έντονη αντίδραση Χάρη προκάλεσε σοκ σε τεχνοκράτες και συντεχνιακούς αφού όπως ανακοίνωσε η παριστάμενη Διευθύντρια του Τμήματος δημόσιας διοίκησης και προσωπικού η εν λόγω ρύθμιση αποτελούσε ΣΥΜΦΩΝΙΑ του Πετρίδη με τις συντεχνίες.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Ο ΧΑΡΗΣ

  • Κι όμως σ’ αυτή δεν αντέδρασε ο Άντρος Καυκαλιάς - ο Άριστος Δαμιανού, η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και άλλοι της αντιπολίτευσης, αλλά ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ την ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΗ, όπως χαρακτηρίστηκε, τομή στο δημόσιο, ο Χαρούλης μας. Ο οποίος στην συγκεκριμένη περίπτωση, επικαλούμενος την εμπειρία του ανέφερε ότι με τέτοια πρακτική θα αυξανόταν ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων, παραγνωρίζοντας το επιχείρημα ότι απλώς πληρώνονται όσες θέσεις περιέχονται στους κρατικούς προϋπολογισμούς που εγκρίνει η Βουλή.
  • Στην προκειμένη δεν έχει για μας τόση σημασία το θέμα, όσο η βίαιη αντίδραση του Χάρη που μπλόκαρε την συζήτηση. Προφανώς και για τόσο καίρια θέματα θα μπορούσαν τα φιλαράκια, πίνοντας τις μπυρίτσες τους στις παμπ και βλέποντας αγώνες της Πρέμιερ Ληγκ να συζητήσουν το θέμα και να καταλήξουν κάπου και να μην εμφανίζεται η διαμάχη και η αντιπαράθεση ενώπιον αρκετών κρατικών λειτουργών και συντεχνιακών. Εξάλλου δεν υπηρετούν και οι δυο την κυβερνητική πολιτική;

ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

  • Ε, φαίνεται πως οι φιλοδοξίες για την Προεδρία του ΔΗΣΥ, όπως μας ενημέρωσε γαλάζιος πράκτορας της ΞΥΠ διέσπασαν ακόμη και την φιλία και την πλατφόρμα του ENGLISH SCHOOL. Βλέπετε ήθελαν και τα δυο φιλαράκια να ανέλθουν στον θρόνο της Πινδάρου που υπό προϋποθέσεις οδηγεί και στο βασίλειο του Προεδρικού, οπόταν κάπου δεν χωρούσαν λόγω θέσεων… Έτσι η κόντρα βρίσκεται σε εξέλιξη και όπως μας λέει και ο γαλάζιος πράκτορας θα δούμε και άλλα επεισόδια στο προσκήνιο και άλλα τόσα που δεν θα διαγνώσουμε στο παρασκήνιο. Το θέμα είναι να μην υπάρχουν παράπλευρες απώλειες και τις αδέσποτες οβίδες να τις δέχονται αθώα θύματα.
  • Αυτό που μας βασανίζει ως ΞΥΠ όμως είναι γιατί ο ΦΟΥΛΗΣ αφήνει να διεξάγεται αυτός ο παράλληλος προεκλογικός αγώνας για την διαδοχή του που αφαιρεί δυνάμεις από τον δικό του προεκλογικό. Εκτός κι αν πληρώνουν την επιχείρηση ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΟΥ του τέως Ευρωβουλευτή, μέλους του Ελεγκτικού Συνεδρίου ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, που με το πρόσχημα ότι ήταν στις Βρυξέλλες και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα καθήκοντα και στην κομματική καθημερινότητα, τον αποδόμησαν και τον υποχρέωσαν σε παραίτηση από την θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ, για να βολευτεί ο Χάρης που έφυγε τότε από το Υπ. Οικονομικών. Όλες οι θεωρίες ευπρόσδεκτες και ο ευρών αμειφθήσεται.

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΓΚΕΤΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΑΝΟΜΙΕΣ

  • Χάνουμε τις ζωές μας και την πατρίδα μας. Δεν είναι πλέον ούτε θέμα ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ούτε και πεποιθήσεων. Πρόκειται για ΥΠΑΡΚΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που πρέπει να αντιμετωπισθεί πάραυτα αν θέλουμε να επιβιώσουμε σ΄ αυτή την χώρα. Το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ καίει την κοινωνία και όσοι επιχειρούν να το μειώσουν ζουν σε άλλο πλανήτη. Για να προλάβουμε το κακό και να μην ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ, θα πρέπει η Κυβέρνηση πρωτίστως και τα κόμματα υποστηρικτικά να βρουν, ΧΘΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
  • Δεν είναι μακριά η ώρα που σε κάποια συμπλοκή, σε κάποιο ξέσπασμα θα σκοτωθεί κόσμος και τότε όλοι θα κλαίμε επί ερειπίων. Τα όσα ακούσαμε ανάγλυφα από τον κοινοτάρχη Κοκκινοτριμιθιάς για την κατάσταση στο Πουρνάρα προκαλούν σοκ. Πορνεία, κλεψιές, βιαιότητες, ναρκωτικά και όσα περιέχονται στον ποινικό κώδικα. Όπως είπε και ο μουκτάρης ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΜΕΛΕΤΙΕΣ πλέον εγείρεται θέμα Εθνικής ασφάλειας αφού στο Πουρνάρα διαβιεί μια παράλληλη κοινωνία με δικό της στάτους.
  • ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΑΠΑΝΤΕΣ προτού είναι αργά. Τότε δεν θα υπάρχουν κόκκινοι γαλάζιοι και πράσινοι αλλά βιαιότητες που δεν θα μπορούν να συγκρατηθούν.
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Επανήλθαν πάλι σαν βρικόλακες για να μην ζήσουμε ανέμελο καλοκαίρι. Δεν αντέχουν μακριά από το γυαλί. Έπαθαν εθισμό. Οι τηλεπιστήμονες - μαιντανοί βγήκαν και πάλι να εκφοβίσουν για να ικανοποιήσουν την αυταρέσκεια τους και τον ναρκισσισμό τους. Ο δε ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ για να κάνει επίδειξη τα εξεζητημένα λουλουδάτα πουκάμισα και η Πανά για να αναπαραστήσει την ξανθιά αγαπημένη Παναγιά, όπως την άδει περιπαθώς ο τεράστιος ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ. Τελικά δεν έχουν όρια. Φοβητσιάρικο το έργο…
  • ΥΓ. Να μνημονεύσουμε τον άξιο εκπρόσωπο των διαφανοκέφαλων ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΥΣΚΟΥΝΗ που εγκατέλειψε τα γήινα, αλλά τιμώντας κατά τον βίο του και πάντα στον τομέα του, την ένδοξη ράτσα (αυτοί είμαστε)… των φαλακρών. Όσοι εκ των νεωτέρων δεν τον γνωρίζετε ψάξετε και θα μάθετε. Οι παλαιότεροι τον είδαν ή και τον ζήλεψαν…
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X