ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλλαγή φύλου: Βαθύς διχασμός στα κόμματα - Μητροπολίτης το στηρίζει…

Οι ζογκλέρ των φύλων προκάλεσαν καβγάδες στον ΔΗΣΥ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Σ’ αυτό τον κυκεώνα και τον συρφετό του προεκλογικού αγώνα επικράτησε η μετριότητα και η ενασχόληση με επουσιώδη ζητήματα. Με την συνδρομή ή την ΣΥΝΕΝΟΧΗ καλύτερα και των Μέσων μαζικής Εξημέρωσης, ιδιαίτερα των μαρκουτζοφόρων των καναλιών, οι οποίοι στις τηλεμαχίες αποφεύγουν να ρωτήσουν για ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ που απασχολούν την κοινωνία και επικεντρώνονται στα συνήθη και τετριμμένα που ακούστηκαν εκατοντάδες φορές και κατ’ επανάληψη. Ενδεικτικό προς τούτο ήταν και το αποτέλεσμα δημοσκόπησης του ΣΙΓΜΑ, όπου το 61% των ερωτηθέντων εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την προεκλογική εκστρατεία, ενώ εξ αυτών το 23 % την χαρακτήρισαν ΑΝΙΑΡΗ και το 21 % ΧΑΛΙΑ . Στο πρώτο τεστ τα ΜΜΕ απέτυχαν και οι εμπνευσμένοι των καναλιών καλά είναι να το λάβουν υπόψη, να καταδέχονται να ακούν και τις απόψεις των γραφιάδων ιστοσελίδων και έντυπων μέσων.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΕΔΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ;

• Κι επειδή πάλι θα θαφτεί το θέμα όπως και πολλά άλλα που δεν θέλουν να θίξουν οι μαρκουτζοφόροι των καναλιών καλά είναι να τοποθετηθούν δημόσια οι υποψήφιοι για Προεδρικές και Αρχιεπισκοπικές και για τα λεγόμενα ζητήματα χαμηλής πολιτικής αλλά που απασχολούν την κοινωνία και ενδεχομένως για κάποιους να αποτελεί και ένα εκ των κριτηρίων για την ψήφο τους. Όπως για τις εκτρώσεις, την τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων ζευγαριών, γάμους των γκέι, τις σχέσεις τους με την Εκκλησία και άλλα κοινωνικά θέματα…

• Ευκαιρία για να αναφερθούμε στην μονοδιάστατη προεκλογική εκστρατεία, που το μεγαλύτερο μέρος της σπαταλήθηκε στην δράση των παρακοιμώμενων της εξουσίας αφού έτυχαν των ευεργεσιών που τους προσφέρει , αίφνης θέλουν να το παίξουν εθνοσωτήρες, αποτέλεσε η συζήτηση του νομοθετήματος στην Επιτροπή Νομικών της Βουλής του θέματος της αλλαγής φύλου. Εν ολίγοις το νομοσχέδιο παρέχει την δυνατότητα σε άτομα άνω των 16 ετών με μια αίτηση που κοστίζει 50 Ευρώ να αλλάξουν στα έγγραφα τους (ταυτότητα- διαβατήριο) όνομα και φύλο. Δηλαδή κάποιον που τον ήξερες Γιαννή, να σου προκύψει, αφού έτσι νοιώθει όπως περιγράφει το νομοθέτημα ΙΩΑΝΝΑ, με όλα τα παρεμφερή της.

• ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

• Αν και δεν υπάρχει ενδεχόμενο να συνεχιστεί η συζήτηση προ των εκλογών, αφού το θέμα κυριολεκτικά ΚΑΙΕΙ, εμείς εκ καθηκόντως θα σας ενημερώσουμε για όσα τεκταίνονται στο παρασκήνιο. Ήδη στον ΔΗΣΥ έγινε μια πρώτη ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, αφού αρκετοί εκ των βουλευτών του κόμματος διαφώνησαν με την εγγραφή στην ατζέντα προς συζήτηση από τον Συναγερμικό Πρόεδρο της Επ. Νομικών ΝΙΚΟ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ. Ωστόσο, ο Τορναρίτης δεν άκουσε και προχώρησε στην εγγραφή προκαλώντας αντιδράσεις.

• Μαζί του σύμμαχος και η ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ με την βουλευτή Λεμεσού να συγκλονίζεται από μια τέτοια περίπτωση και να δίνει τον λόγο σε τρανς άτομο που είπε ότι «από τριών χρόνων ήταν κοριτσάκι αλλά ένοιωθε αγοράκι». Συνταυτίζονται με το νομοσχέδιο που κατοχυρώνει πλέον τους ΖΟΓΚΛΕΡ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, η ΣΑΒΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ,η ΡΙΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ αλλά και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Αντίθεση στον συγκλονισμό της Τσιρίδου και των άλλων ομόσταβλων τους, όμως αισθάνονται βουλευτές όπως ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΟΥΛΑΣ, ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΖΑΡΟΣ. Οπόταν αντιλαμβάνεστε ότι τυχόν συζήτηση τέτοιες προεκλογικές εποχές στην Ολομέλεια θα προκαλέσει εσωκομματική αναταραχή και ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ.

• ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ - Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΕΡ

• Για το ΑΚΕΛ και τους ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ και ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ το θέμα ήταν ξεκάθαρα προεκλογικό και τα έριξαν στην καθυστέρηση της Κυβέρνησης και την παρουσία εκπροσώπου της Εκκλησίας, παρά στην ουσία του νομοθετήματος. Ακόμη και στο ΑΚΕΛ υπάρχουν διιστάμενες απόψεις και κάποιοι δεν θέλουν να αγγίξουν το θέμα, αφού διαφωνούν ΣΦΟΔΡΩΣ. Φοβούνται όμως να μην διαταραχθεί η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ του κόμματος , αφού και στο ΑΚΕΛ όπως ομολόγησε ο Δαμιανού, υπάρχουν βαθιά θρησκευόμενα άτομα που δεν θα δείξουν κατανόηση. Φυσικά προβληματίζεται και ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, αν και σύμφωνα με πράκτορα της ΞΥΠ σε μια πρώτη συζήτηση στο επιτελείο ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ σε περίπτωση που ρωτηθεί από ΜΜΕ.

• ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟ ΕΛΑΜ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

• Όσον αφορά τους υπόλοιπους μάλλον το ΔΗΚΟ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ με τους ΠΑΥΛΟ ΜΥΛΩΝΑ- ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΛΙΑ- ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΣΑΒΒΙΔΗ να είναι αρνητικοί και τον Πρόεδρο ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ να είναι υπέρ. Έτσι και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ στην διάρκεια της συζήτησης απέδειξε τις ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΕΣ του ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, αφού ισορρόπησε και προτιμά να το παραπέμψει σε μεταγενέστερο στάδιο.

• Εναντίον θα είναι και η ΔΗΠΑ και μάλλον η ΕΔΕΚ κάτι που φαίνεται να συμμερίζεται και ο υποψήφιος που υποστηρίζουν ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ. Το ΕΛΑΜ τοποθετήθηκε με τον βουλευτή ΣΩΤΗΡΗ ΙΩΑΝΝΟΥ που υπέβαλε σειρά ερωτήσεων: Όπως για τον αριθμό των φύλων και παρέπεμψε σε κάποιο που δηλώνει άντρας με σεξουαλική προτίμηση στις ξανθές γυναίκες; Ο 17χρονος θα πηγαίνει στρατό αν αλλάξει φύλο; Αν κάποιος στα 19 του από Μάριος γίνει Μαριγούλα και παρακαθίσει εξετάσεις στην Αστυνομία ποιες αθλητικές δοκιμασίες θα περάσει; Ο ισοβίτης που αποποιηθεί το φύλο του θα φιλοξενείται στις γυναικείες φυλακές; Ο ΕΛΑΜίτης βουλευτής σημείωσε ότι το νομοσχέδιο καταργεί βασικούς νόμους της φυσικής, της βιολογίας και εμπαίζει την νοημοσύνη μας.

ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΕΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΨΧΥΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ

• Πάμε όμως και στην θέση της Εκκλησίας που εκφράστηκε από τον Αρχιμανδρίτη ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, που είπε ότι το νομοθέτημα επιχειρεί να διαλύσει ότι υγιές έμεινε στην πατρίδα μας, καταστρέφει τον θεσμό της οικογένειας, αντιστρατεύεται την Ορθόδοξη Πίστη μας και αποτελεί ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ της κοινωνίας.

• Όμως η ΞΥΠ θα σας μεταφέρει και τα διαμειφθέντα στο αίθριο του Κοινοβουλίου, εκεί όπου ο Σύμβουλος του ΝΙΚΑΡΟΥ ( μάλλον είναι εναντίον ο ΠτΔ αλλά δεν εκφράζεται) για θέματα ΛΟΤΑΚΙ ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ στην παρουσία βουλευτών – δημοσιογράφων κυβερνητικών λειτουργών, ανέφερε ότι « Μητροπολίτης που είναι και υποψήφιος για τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής φύλου». Αυτά είπε για εσάς Ιεράρχες μου και καλά είναι να μας πείτε δημόσια την θέση σας για να γνωρίζει το χριστεπώνυμο ποίμνιο σε ποιο ιεραρχικό μαντρί θα μπει…Καθαρά και ωραία, μάγκικα και Χριστιανικά.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Θυμάστε που γράψαμε ότι ΝΙΚΑΡΟΣ- ΠΗΛΕΙΔΟΥ ρίχνουν το καλάθι της νοικοκυράς στον καλάθο. Ε, μαζί τους είναι και βουλευτές καθότι ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ή έχουν άλλες προτεραιότητες παρά να προωθήσουν νομοθέτημα. Και για όσους το αμφισβητούν να τους επισημάνουμε ότι στην Ελλάδα που εφαρμόστηκε υπήρξαν νέες μειώσεις τιμών που αγγίζουν το 18 %. Ε, σε εμάς τι τους νοιάζει ρε. Υποφέρετε ρε μακάκες για να μαθαίνετε ποιους ψηφίζετε.

• ΥΓ: Περίφημη ΜΚΟ στην Ελλάδα που την χειροκροτούσαν άπαντες και κόμματα την στήριζαν αποδείχθηκε ότι κάνει ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και έλεγε ψέματα για βασανισμό μετανάστη σε παραμεθόριο περιοχή και παραλίγο να προκαλέσει επεισόδια με Τουρκία. Σ’ εμάς ψάχνουν τι κάνουν όλοι αυτοί των ΜΚΟ που συμβουλεύουν τους μετανάστες ή τους έχουμε στο απυρόβλητο λόγω κομματικής- δημοσιογραφικής προστασίας;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση