ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: Υπέστειλαν τις κόκκινες σημαίες – ΠτΒ: Υπάρχουν συμφεροντολόγοι βουλευτές

Παρέστησαν κομματικά ξέμπαρκοι – απόμαχοι της πολιτικής στην συγκέντρωση Μαυρογιάννη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ (ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ- ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ)

Η μαγική βραδιά του ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ για την οποία ο κόκκινος στρατός εργαζόταν εδώ και αρκετό καιρό, τελικά γράφτηκε στην ιστορία. Εξάλλου πολλές σελίδες της Κυπριακής ιστορίας αποτυπώθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας. Έτσι και στην προκειμένη για πρώτη φορά από την ίδρυση του κόμματος της αριστεράς ΥΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ για οποιονδήποτε λόγο. Στην προκειμένη ο λόγος ήταν τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ που έβαλαν στις ζωές τους να τους κυριαρχήσουν για συγκεκριμένο διάστημα.

Και για να μην κακοφανεί στους αμερικανόφιλους- οπαδούς των Ισραηλινών ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και του αρχιεπιτελάρχη του ΠΑΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, δεν επέτρεψαν στην συγκέντρωση να παρουσιαστούν κόκκινες σημαίες από τα ΕΔΟΝόπουλα και να φωνάξουν κάποια συνθήματα. Μάλιστα δεν παρουσιάστηκαν ούτε Κυπριακές σημαίες – που συνήθιζαν να ανεμίζουν – προφανώς γιατί ο υιός του αγωνιστή της ΕΟΚΑ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ που μεγάλωσε με το όραμα της ΕΝΩΣΙΣ με την μητέρα πατρίδα, θα ήθελε και Ελληνικές σημαίες. Σημειώνουμε ότι κανένας προηγουμένως δεν ΤΟΛΜΗΣΕ να ζητήσει από το ΑΚΕΛ να μην πάρει κόκκινες σημαίες σε εκδήλωση που διοργάνωνε. Κι όλα αυτά δήθεν για να μην διαταραχθεί η ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του ΜπλακΤζον ή αν θέλετε η ΟΥΤΟΠΙΑ ότι θα τον ψηφίσουν και από άλλους κομματικούς χώρους.

ΤΟ ΤΙΡΚΟΥΑΖ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΣΤΕΦ

Μπράβο Γενικέ Γραμματέα ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και λοιποί της ηγεσίας. Θα μείνετε στην ιστορία ως εκείνοι που αποκαθηλώσατε τα ιερά των κομμουνιστών του Κυπριστάν. Να δούμε τελικά αν η αναμέτρηση σας με την ιστορία θα σας αναδείξει νικητές ή δαρμένους και κλαμένους. Αλλά και το χρωματάκι του ΜπλακΤζον που διάλεξε. Πω, πω. Θαυμάσιο, σικάτο. Τιρκουάζ. Ε, ναι ρε σύντροφοι, αυτό το κόκκινο χτυπά στο μάτι των υποστηρικτών του ΜπλακΤζον που είναι μεγαλωμένοι στα Παρίσια…

Μην μου πείτε όμως προσέλκυσε τεράστιες προσωπικότητες ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ στην συγκέντρωση και που αυτοί θα καθοδηγήσουν χιλιάδες ψηφοφόρους για να τον ψηφίσουν, σύμφωνα με τις προσδοκίες ΑΚΕΛικών και ΜΠλακΤζον. Εμείς για κάποιους εξ αυτών αμφιβάλουμε αν θα ψηφίσουν Μαυρογιάννη, ορισμένοι αν μπορούν να επηρεάσουν την γυναίκα τους (τα παιδιά τους δεν…) και άλλοι αν προκαλούν αντίθετα συναισθήματα και απώθηση στους ψηφοφόρους λόγω παρελθόντος και θέσεων στο Εθνικό πρόβλημα

ΠΟΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΜΑΥΡΟΓΑΝΝΗ

Πάντως αν θέλετε σύνοψη των παρευρισκομένων, ή την λεγόμενη ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ήταν οι συνήθεις ύποπτοι έμμισθοι, μέλη των ακτίβ, σκληρός ΑΚΕΛικός πυρήνας που και τον ΝΙΚΑΡΟ μπορεί να ψηφίσουν αν διατάξει το κόμμα (καλά τον συνεργάτη τον ψηφίζουν, δεν είναι δα είναι μακριά τέτοιο ενδεχόμενο;) και ορισμένοι ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΞΕΜΠΑΡΚΟΙ (πρώην ΕΔΕΚίτες- δυο ΔΗΚΟικοί επειδή θεωρούν ότι θα έπρεπε να είναι υποψήφιοι αυτοί), κάποιοι ΑΠΟΜΑΧΟΙ Της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Βασιλείου - Χατζηδημητρίου – Χρυσοστομίδης - Μαλάς), ευνοημένοι του ΑΚΕΛ (πρώην Γενικοί Διευθυντές Υπουργείων - Ασσιώτης - Γεωργίου), και κάμποσοι που πήραν από το κόμμα παρά πολλά και εκτός των άλλων είναι στελέχη του κόμματος (Χρίστου – Καζαμίας - Βύρας), αλλά και γυρολόγοι που είδαν φως και μπήκαν.

Κατά τ’ άλλα όσοι είδαν απευθείας από τα δελτία ειδήσεων την ομιλία Μαυρογιάννη διαπίστωσαν ότι το προσωνύμιο που του αποδώσαμε «δασκαλούι που τον Αγρό», του ταιριάζει απόλυτα. Συντάραξε τα πλήθη με τον παλμό του και την φωνούλα του (μάνα μου ρε θα ήπιε μετά το τσαγάκι του) και το συνοφρυωμένο βλέμμα του αριστερού παρουσιαστή των ειδήσεων, μετά την ολοκλήρωση της σύνδεσης με την Πλατεία Μεταξά, αποδίδει ανάγλυφα πως νοιώθουν οι ΑΚΕΛικοί. Που τον βρήκαμε αυτόν διερωτούντε…

ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΤΑΚΤΑ ΜΑΘΗΤΟΥΘΚΙΑ - ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΝΙΤΑ Δ.

Κάτι ξέρει η Πρόεδρος της Βουλής. Ε, δεν είναι δυνατό να εκδίδει εγκύκλιο προς τα μαθητούθκια της, τους βουλευτές και να τους λέει ότι πρέπει να συμμορφωθούν για τα αυτονόητα. Ε, μα κι εσείς δεν κάθεστε φρόνιμοι και υποχρεώνετε την ΑΝΝΙΤΑ (θα πήγαινε στην προκειμένη το προσωνύμιο αλλά θα επαναστατούσαν οι φίλες - συνεργάτιδες της και θα μας κατάγγελλαν στους δικαστές Κοτζαμάνη – Παρούτη - Γεωργιάδη) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, να θυμάται την περίοδο που ήταν δασκάλα και να σας κάνει παρατηρήσεις. Ε, μα πλέον πώς να σας το πει διαφορετικά. ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ και βάζετε πάνω απ’ όλα τα επαγγέλματα σας και ΑΠΟΚΡΥΒΕΤΕ προσωπικά συμφέροντα, κατά την συζήτηση νομοσχεδίων - προτάσεων νόμου στις Επιτροπές της Βουλής. Όπερ μεθερμηνευόμενο τα παίρνετε από αλλού και χρησιμοποιείτε το αξίωμα σας για να προωθείτε τις επαγγελματικές και άλλες δραστηριότητες σας.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ - ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Δηλαδή καταλάβατε σε ποιο σημείο φτάσαμε ως πολιτεία; Αν όλα αυτά συνέβαιναν σε άλλο κράτος θα γινόταν ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, οι βουλευτές θα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΣΑΝ και ο/η δεύτερος/η τη τάξει στην Δημοκρατία θα έπρεπε να ερμηνεύσει την εγκύκλιο (διαβάστε την όπως αποκαλύπτουμε στην σχετική φωτο). Τους λέει ότι κάποιοι δεν τηρούν το ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ, προωθούν τις δουλειές τους στα κρυφά αντί να εκπροσωπούν τον λαό που τους ψήφισε και αυτοί - οι αχάπαροι - αντί να τσιριλίσουν, σφυρίζουν αδιάφορα. Ε, τότε φαίνεται ότι αρκετοί από εσάς πράγματι έχετε ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ και δεν το δηλώνετε. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση να το κάνει η Πρόεδρος της Βουλής; Δεν είναι δα και αθκιασερή (άλλη υπόθεση αν παρευρίσκεται σε 6-7 εκδηλώσεις την ημέρα με τις σχετικές φωτογραφήσεις - χτίζει προφίλ είπαμε…) .

Πάντως σε επικοινωνία που είχαμε με βουλευτές της Γκάμπια, της Μαδαγασκάρης και της νήσου ΆΟΥ- ΑΟΥ εξεπλάγησαν και μας είπαν ότι επηρεαστήκαμε από τα παιδικά μας βιώματα, όταν ο επονομαζόμενος και Τζιορζ πέλλο μας έλεγε ότι «όσο πιο λίγα καταλαβαίνεις τόσο πιο ευτυχισμένος είσαι». Σοφή κουβέντα που όσοι μπορούν να την εφαρμόσουν, ειδικά στο Κυπριστάν, θα ζουν χωρίς αναταράξεις στην πίεση τους.

Α και είναι τυχεροί που θα λείπει πάλι αύριο η Αννίτα Δ. από την Ολομέλεια, αφού θα προεδρεύει του κράτους (πολλές πρόβες κάνει και θα συνηθίσει στην ιδέα) αφού ο ΝΙΚΑΡΟΣ τώρα που βρήκε το αεροπλανάκι, θα κόβει αβέρτα βόλτες στην Τσεχία, Ισπανία και σε όλη την Ευρώπη. Μετά απ’ αυτά περιμένετε από όλους αυτούς να σας σώσουν; Και διερωτούνται μετά , «μα γιατί μας απαξιώνουν οι πολίτες; ¨Έλα μου ντε. Εδώ σας προσβάλει η συνάδελφος σας ΠτΒ και σκάσατε (πλην μέχρι στιγμής του ΑΚΕΛικού ΝΙΚΟΥ ΚΕΤΤΗΡΟΥ) και θέλετε να σας ακολουθούν οι πολίτες. Αυτοί ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ρεεεεε.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Θυμάστε που σας λέγαμε ότι θα προσφέρουν και 5η – 6η – 7η δόση εμβολίου για τον κορωνοιό και κάποιοι μας βρίζατε στα καφενεία της εποχής (σόσιαλ μίντια). Ε, εξαγγέλθηκε και καλούνται όλοι να εμβολιαστούν έστω και αν κολλούν. Α, και περιμένουμε την κ. ΖΩΗ ΠΑΝΑ να ανταποκριθεί στην πρόκληση του ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΤΣΟΥΡΟΥΛΗ να παρουσιάσει το γράφημα με τους θανάτους προ και μετά την πανδημία. Υποσχέθηκε εδώ και 15 μέρες και ακόμη ο Τσούρου - Τσούρου και εμείς οι υπόλοιποι περιμένουμε εναγωνίως να το φτιάξει. Επειδή ακούμε καθημερινά για την ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ (όπως ευφυώς την ονόμασαν τα αδέλφια στην Ελλάδα) δηλαδή τους αιφνίδιους θανάτους και θέλουμε να γνωρίζουμε από τους επιστήμονες όταν τελειώσουν τις τηλεοπτικές τους παρουσίες. Αν γνωρίζουν φυσικά. Γιατί τελευταίως κρύφτηκαν. Θα περιμένουμε…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X