ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: Τους αλλάζει πριν τον αλλάξουν ο Στέφανος- «Σκότωσαν» και την αθάνατη (ΑΛΚΗ)

Διέξοδο διαφυγής μέσω αλλαγών ψάχνει η ηγεσία του ΑΚΕΛ- Κλείνουν οι κυανέρυθροι - ροσομπλού της Λάρνακας

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει να καταγράψει αρκετά στο κεφάλαιο «προεδρικές εκλογές 2023» αφού συνέβησαν και αναμένεται να προκύψουν αρκετές ΚΥΠΡΙΣΤΑΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, που προσομοιάζουν με τις αντίστοιχες κοσμογονικές. Στο δυσκίνητο Κυπριστάν φαίνεται ότι οι ψηφοφόροι που ψήφιζαν παραδοσιακά αφήνοντας τους πολιτικούς να κοιμούνται ήσυχα αποφάσισαν να ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ. Όπως την προσδιόρισε και ο εκλογολόγος ΝΑΣΙΟΣ ΟΡΕΙΝΟΣ, «η επανάσταση του εκλογικού σώματος» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Σ’ αυτές τις εκλογές δεν διακυβεύεται μόνο η εκλογή του ανώτατου άρχοντα του τόπου, αλλά και οι θρόνοι των αρχηγών των κομμάτων, ιδιαίτερα ο γαλάζιος και ο κόκκινος. Ακόμη εντύπωση προκαλεί ο πανομοιότυπος τρόπος αντίδρασης των δελφίνων, που είτε είναι κατακόκκινοι είτε γαλάζιοι έχουν τον ίδιο τρόπο αντίδρασης. Προαλείφονται για τις Προεδρίες των κομμάτων ενώ βρίσκεται στο απόγειο άλλη εκλογική αναμέτρηση.

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΙΦΝΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

• Αν και μακρά η εισαγωγή εντούτοις μας οδηγεί στο θέμα μας που είναι η κατάσταση στο ΑΚΕΛ, το οποίο κατ’ αντίστοιχο τρόπο με τον ΔΗΣΥ (λες και η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ θέλει να τους τιμωρήσει) η προσοχή των περισσοτέρων δελφίνων του κόμματος είναι η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ, παρά η ΑΠΟΛΥΤΗ προσήλωση στις Προεδρικές εκλογές. Πάντως η κατάσταση στα δυο κόμματα προσομοιάζει έστω και καθ’ υπερβολή με την ρήση «ο (πολιτικός ) θάνατος σου, η ζωή μου.» Προφανώς παραπέμπουμε στον ΗΤΤΗΜΕΝΟ, όπερ μεθερμηνευόμενο στην προκειμένη ο υποψήφιος για τις Προεδρικές εκλογές που δεν θα καταφέρει να περάσει στον Β’ Γύρο. Τότε θα επέλθει χάος…

• Η ευρηματικότητα ή εφευρετικότητα αν προτιμάτε των κομματικών ταγών δεν θα μπορέσει να καταλαγιάσει τις αντιδράσεις της βάσης και ιδιαίτερα του ΑΚΕΛ, για το οποίο θα κάνουμε σήμερα την σχετική αναφορά (ο ΔΗΣΥ θα ακολουθήσει οσονούπω με καυτές αποκαλύψεις). Στα πλαίσια αυτά και η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ αίφνης από τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ της σύγκλησης καταστατικού συνεδρίου του κόμματος το Φθινόπωρο του 2023. Όπως λένε και στην Δευτερά και τα Ανάγυια, τα χωριά του ΣτεφΣτεφ «αφήσαμε το θέρος τζιαι ξικανναουρίζουμε». Σας είχαμε προϊδεάσει περί των προθέσεων του ΣτεφΣτεφ από τις 14.10.2022 με σημείωμα της στήλης υπό τον τίτλο « ΑΚΕΛ: O οδοστρωτήρας Στέφανος Στεφάνου ισοπεδώνει τα πάντα και ξανακτίζει Εζεκία Π.»

• Ο τμηματάρχης Υψηλής πολιτικής καθώς και οι κόκκινοι σύντροφοι της ΞΥΠ επιμένουν ότι στο παρασκήνιο της Εζεκίας Παπαϊωάννου προετοιμάζεται το έδαφος για να φορτωθεί η ευθύνη της ήττας στον ΣτεφΣτεφ και να του ζητήσουν να αναλάβει το βάρος και να αποχωρήσει. Ε, μα ο φίλος μου ο Στεφανάκος δεν είναι και ευκολοκατάβλητος αντίπαλος, έτσι και ετοιμάζει την δική του άμυνα, αφού ήταν σπουδαίος αριστερός μπακ... Αφού θέλετε κοκκινογούλια σύντροφοι να με αλλάξετε θα σας αλλάξω όλους προηγουμένως τους διαμηνύει εμμέσως αλλά σαφέστατα. Έτσι και για το συνέδριο που ορίστηκε, ευελπιστεί- προσδοκεί ότι μέσω των καταστατικών αλλαγών θα αναμορφώσει το κόμμα. Σημειώνεται ότι το καταστατικό συνέδριο θα έπρεπε να διεξαχθεί προ δυόμιση ετών (Ιούλιο 2021) αλλά αναβαλλόταν συνεχώς μέχρι να βρεθεί το σωστό κομματικό τάιμινγκ.

ΕΚΛΟΓΗ ΓΓ ΑΠΟ ΒΑΣΗ – ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ

Κυριότερες ΔΟΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ που θα πρέπει να διενεργηθούν και που ετοίμασαν οι πράκτορες της ΞΥΠ που ανήκουν στο Γραφείο Κ (κύρια ενασχόληση το ΑΚΕΛ) και οι οποίες αν υιοθετηθούν από τον Γ. Γ του κόμματος ενδεχομένως να σωθεί είναι οι εξής:
• Α: Εκλογή του Γενικού Γραμματέα από την βάση του κόμματος με κάλπες παντού προς άμεση εμπλοκή όλων των παραμελημένων αριστερών.
Β: Οι έμμισθοι του κόμματος ή όπως τους ονομάζουμε ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ να μην καταλαμβάνουν πολιτειακά αξιώματα, αλλά να περιοριστούν στα υπαλληλικά τους καθήκοντα. Και κυρίως να μην μετέχουν στα ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ εκεί όπου ο εκάστοτε Γ.Γ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΕ μέσω των εμμίσθων( κατά την λαϊκή θυμοσοφία ο σκύλος εκεί που τρώει γαυγίζει, δεν βάζουμε το λάσσει, μπας και τα μοντέρνα ακελικά κορίτσια υποστούν σοκ και ρίξουν στην πυρά οτιδήποτε κόκκινο φοράνε) , τις αποφάσεις και προσανατολισμούς του κόμματος. Έκαστος εφ’ ώ ετάχθη . Όποιος θέλει να είναι αξιωματούχος να παραιτείται από την σιγουριά της έμμισθης θέσης και να μπει στην αρένα της πολιτικής.
Γ : Αλλαγές στις δομές του κόμματος που είναι πεπαλαιωμένες
Δ: Ανοίξουν πραγματικά οι πόρτες του κόμματος χωρίς face control και όλα τα συναφή που απέτρεπαν ανθρώπους που είχαν διάθεση να προσφέρουν. Ενισχύοντας έτσι τις ούτω καλούμενες νέες δυνάμεις, που απλώς έφερναν ψήφους στο κόμμα και ήταν ξένο σώμα, αφού δεν συμμετείχαν στα συλλογικά όργανα και στις αποφάσεις του κόμματος.
Ε: Ανακατανομή ρόλων και αλλαγές προσώπων. Ε, δεν θα επιφέρει αλλαγή, αν ο συμπαθής φίλος μου ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗΣ μετακινηθεί από αριστερά που καθόταν στο πάνελ με τον ΣτεφΣτεφ στα δεξιά. Ακόμη αντί χειρογράφων ο ΤΟΥΜΑΖΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ να κυκλοφορεί με ηλεκτρονικό υπολογιστή. Μπορεί να δημιουργήσει μια ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΟΦΩΝ υπό τον τέως Γ.Γ ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ που θα εντάξει όλα τα στελέχη του κόμματος που θα αποσυρθούν και να παράγουν προτάσεις- ιδέες και ότι άλλο κόκκινο τους κατεβεί… ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΣΤΕΦ.
Αυτά εν ολίγοις αν και επεξεργάζεται και πιο εξειδικευμένα το κονκλάβιο του ΣτεφΣτεφ που στο μεταξύ θα πρέπει να εντατικοποιήσει τα μαθήματα οδοστρωτήρα για να μπορέσει να ισοπεδώσει τα πάντα , ενώ παράλληλα να έχει έτοιμα τα οικοδομικά υλικά που θα ξαναχτίσει το ΑΚΕΛ. Μην ξεχνούμε δε και το αξιοσημείωτο ότι μετά τις βουλευτικές του 2026 δεν θα έχουν δικαίωμα εκλογής οι βουλευτές ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΝΑΟΥ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ- ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΥΚΑΛΙΑΣ- ΚΩΣΤΑ ΚΩΣΤΑ και η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ.

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΛΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ

• Άλλη μια επιτυχία της ηγεσίας του ΑΚΕΛ . Κατάφεραν να σκοτώσουν μέχρι και την ΑΘΑΝΑΤΗ , όπως είναι το προσωνύμιο της ΑΛΚΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ. Της μοναδικής ομάδας που οι αριστεροί της Λάρνακας υποστήριζαν. (δεν είναι της ώρας τα περί πολιτικοποίησης του ποδοσφαίρου). Αυτή την ομάδα κυριολεκτικά την βίασαν , την οδήγησαν σε δικαστικές περιπέτειες με την εμπλοκή της στο σκάνδαλο ΔΡΟΜΟΛΟΞΙΑΣ που είχαν συμμετοχή ηγετικά στελέχη του κόμματος, της άλλαξαν όνομα και τελικά την πέταξαν στα σκουπίδια, όπως και η συνήθης ΑΚΕΛική μέθοδος, της ΣΤΥΜΜΕΝΗΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑΣ. Την οδηγούν στην διάλυση.

• Κι όμως όλοι αυτοί οι Λαρνακείς ή και πρόσφυγες που κατοικοεδρεύουν στην πόλη του Ζήνωνα και απολαμβάνουν πολιτειακά αξιώματα και άλλες επιδαψιλεύσεις λόγω – κυρίως των Αλκαίων- παρακολουθούν απαθείς- αδιάφοροι λες και τους λένε για την ΜΠΟΛΟΝΙΑ Ιταλίας που φέρει τα ίδια χρώματα. Κομπάζουν ΜΟΝΟ ότι είναι αριστεροί βουλευτές και τους κυανέρυθρους τους κλωτσούν ανερυθρίαστα. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑΣ, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗΣ , η δραστήρια στα παρασκήνια Επαρχιακή Γραμματέας ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ και όλος ο κόκκινος στρατός της Σκάλας περί άλλων τυρβάζουν. Αλλά για να ξέρουν οι Αλκαίοι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ γιατί ο ένας είναι με την Νέα Σαλαμίνα και οι άλλοι ΟΜΟΝΟΙάτες. Καλά να σας κάνουν ροσομμπλού της Λάρνακας . Εμείς που δεν είμαστε ΑΛΚαίοι, σας σεβόμαστε περισσότερο και συμπονούμε μαζί σας, γιατί η ομάδα στους ανθρώπους είναι μια από τις μεγάλες αγάπες και ενίοτε καταφύγιο- προσωρινής έστω- λύσης των προβλημάτων της καθημερινότητας.

• Α, και σήμερα που ο ΣτεφΣτεφ θα είναι στην πόλη σας( Επαρχιακή συγκέντρωση ΑΚΕΛ στο οίκημα της ΠΕΟ Λάρνακας) και θα σας καλεί να ψηφίσετε ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, αντιτείνεται ότι θα κάνετε ότι κι αυτοί για την ΑΛΚΗ. Αναλγησία και αδιαφορία.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Από τους επιδημιολόγους στους μετεωρολόγους και τώρα στους θεολόγους. Πως γεμίζει η ζωή μας με διάφορους τηλεμαιντανούς και τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης προβάλουν μόνο μερικούς είναι δείγμα κι αυτό… έλλειψης παιδείας Δημοκρατίας και σωστής δημοσιογραφικής αντίληψης.

• ΥΓ: Αποχαιρετούμε με τον προσήκοντα σεβασμό τον πρώην βουλευτή – δικηγόρο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΤΑΡΑΜΟΥΝΤΑ. Πατριώτης, μειλίχιος, ωραίος άνθρωπος με αγαθή ψυχούλα που αγωνιούσε για το μέλλον της πατρίδας και προσδοκούσε την επιστροφή στο Δίκωμο . Καλό Παράδεισο αδελφέ …

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση