ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: Θεολόγου - Σταύρη αμφισβητούν Νιαζί - ΧΡΙΣΤΟΦΙΑκοι εξοστρακίζονται

Τι καταδεικνύει δημοσκόπηση για την μάχη της 2ης θέσης στις Ευρωεκλογές

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ- ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΚΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ

Απολαμβάνουν την ησυχία τους στην κόκκινη πολυκατοικία της Εζεκίας Παπαϊωάννου, αφού οι καυγάδες στον ΔΗΣΥ τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας και τα όποια εσωτερικά προβλήματα στο ΑΚΕΛ, δεν αναδεικνύονται. Έτσι και οι όποιες αντιπαραθέσεις και εσωκομματικές έριδες συνοδευόμενες από τα συντροφικά μαχαιρώματα περιορίζονται στα κόκκινα γραφεία. Μουρμούρες υπάρχουν αρκετές κυρίως από την νέα γενιά ΕΔΟΝόπουλων, αφού θεωρούν ότι τα ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ προς τα Μαυρογιαννούθκια, ήτοι την ούτω καλούμενη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, δεν θα φέρουν την πολυπόθητη διεύρυνση και τους ανάλογους ψήφους που οραματίζεται η ηγεσία του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.

Ε, μα δεν μπορούν να επιλέγονται για να εκπροσωπήσουν το κόμμα - αναφωνούν ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ σε συνάξεις τα ΕΔΟΝόπουλα και άλλα ΑΚΕΛικά στελέχη - αλλά ιδιαιτέρως χαμηλόφωνα και συνωμοτικά όταν συναναστρέφονται με μέλη της ηγεσίας ή πράκτορες της ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ - σε σημαίνουσες θέσεις, όπως στο Ευρωψηφοδέλτιο ή στην Δημαρχία Λευκωσίας, άνθρωποι που αν τους έλεγες να προσδιορίσουν που είναι η κόκκινη πολυκατοικία και το στρατηγείο του ΑΚΕΛ, θα πήγαιναν στον ΧΙΛΤΟΝ και θα την έψαχναν… Οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ της ΑΡΠΑΧΤΗΣ, μονολογούσε κάποιο ΕΔΟΝόπουλο θεωρούνται ικανοί και εμείς που λιώναμε στα αναμορφωτήρια των κατασκηνώσεων της ΠΕΟ στα Περβόλια, όπου γίνεται η διάπλαση των κόκκινων νέων να παραμένουμε στα ΑΖΗΤΗΤΑ;

Ακόμη από αρκετούς ΑΚΕΛικούς σημειώνεται η ΕΠΙΘΥΜΙΑ, κατάντησε - μετατράπηκε σε ΕΜΜΟΝΗ της ηγεσίας του κόμματος, να εμβολιάζει συνεχώς το ΑΚΕΛ με άτομα που προέρχονται από την κεντροδεξιά - δεξιά. Αν και το εν λόγω εμβόλιο δοκιμάστηκε – όχι σαν ορισμένα άλλα που μας έβαλαν ομαδικώς με την μέθοδο του τακ- τακ να τελειώνουμε και οι παρενέργειες ταλαιπωρούν - χωρίς ιδιαίτερες επιτυχίες και κυρίως άνευ αποτελέσματος, αφού παρά την καλή εμφάνιση του ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και πάλι ήρθε η ΗΤΤΑ, εντούτοις ο ΣτεφΣτεφ και η παρέα του τσαμπουνούν - διαδίδουν το παραμύθι, ότι με τα ανοίγματα θα κερδίσουν. ΠΟΤΕ είναι το θέμα. Θυμίζουν κάποιο παντρεμένο κύριο που η γυναίκα του είναι θεά, πανέμορφη και γκομενάρα η οποία τον λατρεύει και του κάνει όλα τα χατίρια - καλή οικοκυρά - μαγείρισσα, του συμπαραστέκεται σε όλες τις δύσκολες στιγμές, και αυτός τρέχει ξοπίσω την κουμπάρα του μια κυρία που είναι γνωστή ότι της αρέσουν τα εφήμερα, για λίγες στιγμές εκτόνωσης, ρισκάροντας να ανατινάξει τα πάντα στον αέρα.

Εξάλλου να σας πληροφορήσουμε ότι ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ του ΑΚΕΛ με την ουσία… ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ δεν είναι και τόσο πετυχημένος, αφού εξακολουθεί ο κόκκινος οργανισμός να αρπάζει τους ιούς. Μάλιστα στα ράπιτ- τεστ που κάνει εβδομαδιαία (διάβαζε κυλιόμενες ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ) μάλλον δείχνουν ότι πάσχει από λόγκ - κόβιτ με συμπτώματα, όπως αγευσία - ανοσμία. Έτσι και στην προκειμένη οι δημοσκοπήσεις που φυλάγονται κρυμμένες καλά στα ντουλάπια του ΣΤΕΦΣΤΕΦ και του κονκλαβίου του δεν παρουσιάζουν το κόμμα με ιδιαίτερα αυξημένα ποσοστά, παρά την πτώση του ΔΗΣΥ. Και η ευκαιρία για να καταλάβει την ΠΡΩΤΙΑ το κόμμα της αριστεράς δεν φαίνεται να είναι αξιοποιήσιμη, αφού δεν προσελκύουν - παρά τους εμβολιασμούς - ψηφοφόρους από άλλα στρατόπεδα. Αντιθέτως υπάρχει μια δυστοκία και μια επιφυλακτικότητα από τα κόκκινα στελέχη ότι δεν θα αποδώσει εκ νέου το πείραμα…

ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

Όσον αφορά τις Ευρωεκλογές, η δημοσκόπηση αποτυπώνει μια φωτογραφία η οποία δείχνει τον ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ να προηγείται και να φαίνεται ότι ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ, καταλαμβάνοντας την μια εκ των δυο θέσεων που το ΑΚΕΛ θα καταλάβει στις Ευρωεκλογές. Για την 2η θέση γίνεται πραγματική μάχη μεταξύ τριών υποψηφίων ήτοι του Ευρωβουλευτή ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ, και της πρώην βουλευτού ΑΝΝΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ και της επικεφαλής του γραφείου Κυπριακού στο κόμμα ΣΤΑΥΡΗΣ ΚΑΛΟΨΙΔΙΩΤΗ - ΔΑΜΙΑΝΟΥ. Ακολουθούν ο Δήμαρχος Δερύνειας ΑΝΤΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ και η ηθοποιός ΜΕΛΑΝΗ ΣΤΕΛΙΟΥ.

Αναλύοντας τα δεδομένα να επισημάνουμε ότι ο Κόκος Κόκου εκ Κοντέας αναμένεται να συγκεντρώσει αξιοσημείωτο ποσοστό και η ΕΚΤΟΞΕΥΜΕΝΗ δημοφιλία του θα ανησυχήσει την ηγεσία (άου - άου Γιώρκο μου) και τους συντρόφους αφού κάποτε θα επιστρέψει στην Κύπρο με το ισχυρό ποσοστό στην βούρκα του… Για τον έτερο Ευρωβουλευτή ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΙΓΙΟΥΡΕΚ, όπως πολλές φορές επισημάναμε στο ΑΚΕΛ, τον θεωρούν «αναγκαίο κακό», σύμφωνα και με τον κόκκινο σύντροφο- πράκτορα της ΞΥΠ, με την ηγεσία διακριτικά αλλά με οργανωμένες κινήσεις να επιχειρεί την αποδόμηση του. Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ θέλει να καταπλακώσει τον Νιαζί Κ., καθότι αφενός δεν είναι πειθαρχημένος και λειτουργεί αυτόνομα φέροντας σε δύσκολη θέση το κόμμα και αφετέρου παραβαίνει τον ΙΕΡΟ ΚΑΝΟΝΑ του κόμματος που αναφέρει ότι άπαντες οι αξιωματούχοι καταβάλουν την αντιμισθία τους στα κόκκινα ταμεία και το κόμμα θα κρίνει πόσα θα αμείβονται.

Τι να γίνει όμως. Χρειάζονταν και τις ψήφους των Τ/Κ και για να διατηρηθεί το αφήγημα περί των αδελφών Τ/Κ, οπόταν έκαναν, όπως λένε και στο χωριό του ΣτεφΣτεφ «τα πικρά… γλυτζιά». Κι επειδή ξέρει την ρήση της καθομιλουμένης και ο χωριανός του ΣτεφΣτεφ, υποψήφιος Δήμαρχος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ, παρά το ότι είναι φανατικός φιλελεύθερος και μισεί τις κομμουνιστικές μεθόδους, θα δίνει και αυτός τα χρήματα στο κόμμα και θα του ανταποδίδουν αναλόγως κάθε μήνα (καλά είναι να το γνωρίζει και η σύζυγος του πρώην παρουσιάστρια ΓΩΓΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΥ, γιατί το κορίτσι απεχθάνεται τέτοιες μεθόδους εξάρτησης).

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ Ο ΝΙΑΖΙ - Η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ- Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΤΑΥΡΗ

Προφανώς ο ΝΙαζί Κ. δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και οργάνωσε όλο το ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΑΙΝΑΙΚΙΤΣΑΝ, που του παρέχει αφειδώλευτα στήριξη. Με επικεφαλής τον αμερόληπτο Πρόεδρο της ΕΣΚ ΓΙΩΡΓΟ ΦΡΑΓΚΟ και τους ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΥΛΙΔΗ - ΝΕΟΦΥΤΟ ΝΕΟΦΥΤΟΥ- ΡΑΛΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ συνθέτουν μια δυνατή ομάδα στήριξης στον Τ/Κ που αντισταθμίζει τις απώλειες από την εσωκομματική επίθεση.

Ακόμη στις ψηλές θέσεις της δημοσκόπησης βρίσκεται η ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, η οποία χαρακτηρίζεται ως ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ περίπτωση από τους ΑΚΕΛικούς και τους θυμίζει κάτι από ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ στο μελαχρινό. Η Άννα Θ. τους ετοιμάζει και μια προεκλογική έκπληξη που θα την ανεβάσει στον ΑΚΕΛικό κόσμο, αφού θα φέρει στο κόμμα κόσμο που δεν τον υπολόγιζαν… Όσον αφορά την ΣΤΑΥΡΗ ΚΑΛΟΨΙΔΙΩΤΗ - ΔΑΜΙΑΝΟΥ, δείχνει ότι στις δημοσκοπήσεις βρίσκεται σε περίοπτη θέση εξαργυρώνοντας ην πίστη της στο κόμμα και τις τεχνοκρατικές της απόψεις σε σχέση με το Κυπριακό. Ενδεχομένως να εισπράξει την δυσαρέσκεια όσων τάσσονται κατά του συζύγου της βουλευτή ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ και θεωρούν ότι πρόκειται για ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ, αφού την θέση διεκδικεί η Σταύρη που είναι έμμισθη και πλησίον του κομματικού μηχανισμού που κινεί τα πάντα στο ΑΚΕΛ, ενώ είναι σύζυγος του 2ου στην ιεραρχία στο κόμμα με όλα τα συνεπακόλουθα. Ωσάν λένε να έβαζε υποψήφια Ευρωβουλευτής η Αργυρώ, σύζυγος του ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΙΠΛΑΡΟΥ…

ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΚΟΙ – Η ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑ – ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΑΠΟΤΡΑΠΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΛΛΆ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΗ

Κι εδώ υπεισέρχεται η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ των ΧΡΙΣΤΟΦΙΑκών που νοιώθουν ότι ΠΑΡΕΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ και παραγκωνίζονται. Γιατί να δικαιούται να είναι υποψήφια η ΣΤΑΥΡΗ ΚΑΛΟΨΙΔΙΩΤΗ και να μην επιτρέπεται στην ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑ, διευθύντρια του γραφείου του Γ.Γ του ΑΚΕΛ και σύζυγο του ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ να διεκδικήσει θέση στον παράδεισο των Βρυξελλών; Ε, μα πως και παραμερίστηκαν έτσι οι ΧΡΙΣΤΟΦΙΑκοί. Η Μαρίνα Σάββα – Χριστόφια αποτράπηκε και να είναι υποψήφια και στις βουλευτικές εκλογές, με το επιχείρημα ότι θα συνιστά ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ. Ωωω γιατί όμως στην Σταύρη δεν ισχύει; Και είναι η δεύτερη ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ κατά της συνομοταξίας των ΧΡΙΣΤΟΦΙΑκών, μετά και την νέα καταστατική πρόνοια σύμφωνα με την οποία οι Επαρχιακοί Γραμματείς δεν δικαιούνται να είναι και βουλευτές. Και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ είναι και Επαρχιακός Γραμματέας Λευκωσίας- Κερύνειας

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Για δε τον φίλο μου Δήμαρχο Δερύνειας ΑΝΤΡΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ που με την βοήθεια και της στήλης (ναι ρε οι κόκκινοι σύντροφοι - πράκτορες της ΞΥΠ και ειδικότερα ο Τμηματάρχης Υψηλής πολιτικής καθορίζουν εμμέσως αλλά εντόνως αποφάσεις του ΑΚΕΛ) μπήκε την τελευταία στιγμή στο ψηφοδέλτιο, αντί άλλου ενός Μαυρογιαννουθκιού, του ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ, (μα θα ήταν 3 μαυρογιαννιούθκια - 3 ΑΚΕΛικοί, α, πα, πα…) να επισημάνουμε ότι επιχειρεί να το παίξει αντι - Νιαζί, ελπίζοντας ότι θα πάρει αυτός την θέση του. Έτσι πρόσφατα σε εκδήλωση στην Δερύνεια αποκάλεσε τον Τ/Κ Ουτσουλάι , Δήμαρχο Αμμοχώστου, τον τύπο που κατέχει παράνομα τον τίτλο στην κατεχόμενη πόλη θέλοντας να το παίξει προστάτης των Τ/Κ και του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ. Φρούδες ελπίδες και παράλληλα χάνεις την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων της αριστεράς που βρίσκονται απέναντι στο στρατόπεδο που στηρίζει την ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ.

ΥΓ: Προτρέπουν την ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ να σπάσει αυγά. Και τι θα τα κάνει; Αφού δεν ξέρει να κάνει ομελέτα ή έστω τηγανητά

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση