ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: Ψάχνει αρχιστράτηγο τύπου Κατσουρίδη - Γ. Κουκουμάς ή Μ. Νικολάου - Χριστόφια

Κίνηση ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και διορατικότητας κλείνοντας πληγές και δίνοντας υπερόπλο στην ηγεσία

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Η ρήση «ουδείς αναντικατάστατος» αποτελεί ΥΒΡΗ για το ανθρώπινο γένος και ειδεχθή καθοδήγηση για όσους επιδιώκουν την ισοπέδωση για αλλότριους σκοπούς. Τα πλάσματα είναι μοναδικά και η απώλεια τους σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής δεν αναπληρώνεται με κανένα υποκατάστατο. Οπόταν όλα αυτά περί ίσων και όμοιων είναι προϊόν κυρίως επιχειρηματιών , εργοδοτών και άλλων ανθρώπων σε διαφόρων ειδών δραστηριότητες και διαπροσωπικές σχέσεις , για να δικαιολογήσουν τα σφάλματα τους που οδήγησαν στην απώλεια.

• Στην προκειμένη αναφερόμαστε στο ΑΚΕΛ που την περίοδο αυτή βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, αλλά και σε ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ, αφού η νέα ηγεσία επιχειρεί να διαχειριστεί καταστάσεις και να ομαλοποιήσει την εσωκομματική λειτουργία με το μαλακό και χωρίς συγκρούσεις και ρηξικέλευθες τομές που θα έδιναν νέα προοπτική στο κόμμα. Τα ποσοστά όμως ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΟΥΝ και η δυναμική του κόμματος της αριστεράς χάνεται στον κυκεώνα της σύγχυσης και της αποδιοργάνωσης, με κυριότερο χαρακτηριστικό την απαξίωση των ψηφοφόρων του κόμματος , αλλά και την έξοδο τους από το κομματικό μαντρί και προπαντός την δύσκολη επιστροφή τους.

• Μέσα σ’ όλα αυτά είναι και οι επερχόμενες Προεδρικές εκλογές. Το ΑΚΕΛ θέλει πάση θυσία να συμμετάσχει στην εξουσία ή καλύτερα αν προτιμάτε να απομακρύνει τον ΔΗΣΥ απ’ αυτή, αφού για τρίτη συνεχή πενταετία ως κυβερνών κόμμα θα εδραιώσει την πεποίθηση στην κοινωνία ότι δεν μπορούν να τους κατεβάσουν από τον Θρόνο. Ως αποτέλεσμα αυτού οι ψηφοφόροι τους να τους καταλογίσουν αδυναμία και ανικανότητα για να πετύχουν τον στόχο αποδόμησης του ΔΗΣΥ και να ψάξουν άλλους πολιτικούς σχηματισμούς για να βρουν λύσεις στο πρόβλημα τους. Στην εξίσωση πάντα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και ο παράγοντας ΡΟΥΣΦΕΤΙ που συνυπάρχει με την εξουσία και αποτελεί το πρώτο κριτήριο για την ψήφο και αφροδισιακό για τους Κύπριους πολίτες

• Έτσι στα πλαίσια αυτά και εντοπίζοντας την αδυναμία το ΑΚΕΛ αναζητεί ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ που θα τον οδηγήσει με μαεστρικές κινήσεις στην εξουσία και να του δώσει το πολυπόθητο έναυσμα για άνοδο των ποσοστών. Στους διαδρόμους της Εζεκία Παπαϊωάννου συζητείται επισταμένως και με περισσή επιμονή από ορισμένους ότι χρειάζονται κάποιον αρχιστράτηγο τύπου ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ, ο οποίος και θα τους πάρει από το χέρι και θα τους οδηγήσει στην γη της επαγγελίας που είναι για τα κόμματα η εξουσία.

• Η νυν ηγεσία που εν πολλοίς- πλην της αλλαγής στην θέση του Γενικού Γραμματέα- είναι η ίδια που οδήγησε το κόμμα σε ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΗΤΤΕΣ και καθίζηση των ποσοστών, δεν διαθέτει το τεκμήριο της ικανότητας για να πετύχει την ανατροπή και να προβεί στις κατάλληλες χειρουργικές κινήσεις που θα προσφέρουν στο ΑΚΕΛ την εξουσία. Όσο κι αν φορτώνονται όλα στον ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, έχει κι αυτός τεράστιο μερίδιο ευθύνης, να μην ξεχνούμε ότι τόσο ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ όσο και οι άλλοι ηγέτες του κόμματος, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ, ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ και άλλοι του βαθέος κόμματος ήταν αυτοί που λάμβαναν τις αποφάσεις όλα αυτά τα χρόνια.

• Προφανώς και επανερχόμαστε στο ουδείς αναντικατάστατος και φαίνεται ότι το ΑΚΕΛ χρειάζεται Νίκο Κατσουρίδη για να επανέλθει στην εξουσία , αφού είναι γνωστό στους παροικούντες στα πολιτικά παρασκήνια, ότι είναι ο εγκέφαλος της πολιτικής δράσης που οδήγησε το κόμμα και τον αείμνηστο ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Οπόταν ιδού η εξουσία- ιδού και ο Κατσουρίδης, αναφωνούν αρκετοί ΑΚΕΛικοί που θέτουν στο κόμμα με διάφορους τρόπους την αναγκαιότητα επαναφοράς του Δομάζου της πολιτικής, στο κόμμα .

• Ο Διοικητής της ΞΥΠ αλλά και αρκετοί πράκτορες σε πρόσφατη σύσκεψη της υπηρεσίας κατέθεσαν στο τραπέζι ότι έγιναν ΔΕΚΤΕΣ έντονων προτροπών και επιθυμιών από αρκετούς συντρόφους, για να επισημανθεί το κενό στο κόμμα και ο ΣτεφΣτεφ να προβεί σε κίνηση ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και διορατικότητας και να επαναφέρει τον Κατσουρίδη κλείνοντας πληγές και δίνοντας υπερόπλο στην ηγεσία Εμείς και μετά από συνεχείς παραινέσεις και του κόκκινου συντρόφου της ΞΥΠ που κυριολεκτικά μας τρέλανε με τις αναλύσεις του περί Κατσουρίδη, μεταφέρουμε δημοσίως την επιθυμία αρκετών στελεχών και κυρίως της βάσης του κόμματος και η μπάλα βρίσκεται στους νέους ηγέτες του κόμματος. Υποκαθιστούμε και την ΧΑΡΑΥΓΗ, αλλά αντιλαμβανόμαστε ότι οι ισορροπίες δεν επιτρέπουν στην εφημερίδα του κόμματος να θέσει τέτοιου είδους εισηγήσεις στην ηγεσία. Καλημέρα στην φίλη μου και σπουδαία πολιτικό ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΥ που η απουσία της από το Κοινοβούλιο είναι περισσότερο από αισθητή.

• Για να κλείσουμε με το κεφάλαιο Προεδρικές να επισημάνουμε ότι οι διαβουλεύσεις βρίσκονται στα φόρτε και μετά την επιστροφή του ΣΤΕΦ Στεφ από το ταξιδάκι αναψυχής στις Βρυξέλλες, θα μπουν σε εντονότερο βαθμό. Θα σας ενημερώνουμε πλήρως, αν και οι πράκτορες της ΞΥΠ επιμένουν ότι το κόμμα βρίσκεται σε πανζουρλισμό και βαδίζει ζαλισμένο και παραμιλά.

• Πάμε και στα περί εκπροσώπου τύπου και επικοινωνιακής ομάδας του κόμματος. Φαίνεται ότι τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΚΟΥΜΑ θα πλαισιώνει έως και υποκαθιστά και αντικαθιστά ( διαλέγετε και παίρνετε) η ΜΑΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ. Η οποία Μαρίνα απαλλάγηκε από τα καθήκοντα της σαν η εξ απορρήτων του τέως Γ. Γ και ξεδίπλωσε τις αρετές της σε τηλεοπτικά πάνελ και πολιτικές προσεγγίσεις . Η Μαρίνα , σύζυγος του βουλευτή ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ή αλλιώς ΧριΧρι, ανακάλυψε και άλλο κόσμο, σαγηνευτικό, τώρα που ξέφυγε από τον κυκεώνα του κονκλαβίου που ώθησε τον εαυτό της παρασυρμένη και από το νέκταρ της εξουσίας να προβαίνει και σε κάποιες κινήσεις ενίοτε σπασμωδικές και αψυχολόγητες.

• Αντιλήφθηκε ότι τα ωραία της πολιτικής ζωής δεν βρίσκονται στα βάθη των διαπλοκών και των πολύπλοκων καθηκόντων της διεύθυνσης του γραφείου του Γ.Γ, αλλά στην βιοπάλη της πολιτικής. Έχασε την ευκαιρία να προωθηθεί σε βουλευτική έδρα, αλλά υπάρχει και επόμενη φορά καθότι νεαρή και με όρεξη για να βγει στο πολιτικό κουρμπέτι. . Πάντως από την γλώσσα του σώματος δεικνύει ότι είναι ενθουσιασμένη με την νέα πολιτική της καριέρα και μάλλον οσονούπω θα πάρει το χρίσμα του Αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου του κόμματος , βάζοντας στον ΚΟΥΚΟΥΜΑ της αρκετές επιτυχίες. Εξάλλου ο Κουκουμάς, ο Γιώργος στην εν λόγω περίπτωση, είναι βουλευτής και ελέω λειψανδρίας της Κοινοβουλευτικής ομάδας με αυξημένα καθήκοντα .

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Απεργούν οι ταξιτζήδες και μπλοκάρουν την Λευκωσία γιατί θέλουν να βάζουν- όπως και οι άλλοι λένε συμπατριώτες τους- βενζίνη από τα κατεχόμενα. Αν αυτό δεν σημαίνει το έσχατο όριο κατάπτωσης ενός λαού τότε προσδιορίστε το εσείς…παρακαλούμε. Και το κράτος αντί να τους συλλάβει όλους για παρακώλυση τροχαίας τους δέχεται να πουν τα αιτήματα τους. Έλεος δηλαδή.

• ΚΟΥΙΖ: Ποιος πολιτικός αρχηγός συμμετείχε στην πορεία για καταδίκη του ψευδοκράτους όταν οι άλλοι ομόλογοι του επιχειρούσαν το μοίρασμα της κρατικής χορηγίας στα κόμματα; Ο ευρών αμειφθήσεται με ένδυμα μαύρου χρώματος , κατάλληλο για την περίσταση…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X