ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ - Προεδρικές: «Κάμνουν τα πικρά…γλυτζιά» και προσανατολίζονται προς Πρίγκιπα

Γιώργο Παμπορίδη προκρίνουν αρκετοί γιατί θεωρείται ότι μπορεί να αντιπαραταχθεί επιτυχώς στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Η λαϊκή θυμοσοφία περιγράφει επαρκώς και αρκούντως ενδεικτικά αρκετές πράξεις των ανθρώπων, συνοπτικά και χωρίς φανφάρες. Στην προκειμένη, η κατάσταση που περιήλθε το ΑΚΕΛ και η ΠΙΚΡΑ λόγω και του ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ του ΔΗΚΟ για υπόδειξη του Πρίγκιπα ως του κοινού τους υποψηφίου στις Προεδρικές εκλογές, διαφορετικά θα στραφούν προς τους πολιτικούς τους αντιπάλους, τους υποχρεώνει να δουν ΓΛΥΚΑ στην όλη υπόθεση, παραγνωρίζοντας την πρόσφατη ιστορία και να συμπορευτούν, για να ανέβουν μαζί στην εξουσία.

• Προτού πάρουν πρέφα οι ΠΟΛΙΤες και λοιποί τύποι, είχαμε ευκρινώς περιγράψει την πρόθεση του ΔΗΚΟ να επιμένει στην υποψηφιότητα ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, εκμεταλλευόμενο την συγκυρία που παραπέμπει στο μεν ΑΚΕΛ να βρίσκεται σε αδιέξοδο , αλλά δε και την κοινή τους επιθυμία να είναι οπωσδήποτε εξουσία, διαφορετικά πιστεύουν ότι τα ποσοστά τους θα διολισθαίνουν…συνεχώς.

• Έτσι, έστω και αν το ΑΚΕΛ υποχωρεί από τις αρχές του και δέχεται εκβιασμούς από ένα κόμμα με το οποίο στο πρόσφατο παρελθόν, όπως η εκλογή Προέδρου της Βουλής, του προκάλεσε τεράστιες πληγές, εντούτοις θα επιμείνει στον Πρίγκιπα έστω και αν ενδεχόμενη νίκη στις Προεδρικές μπορεί και να καταστεί ΠΥΡΡΕΙΟΣ .Πάντως, στο ΑΚΕΛ όσοι αντιδρούν έντονα περί συνεργασίας με το ΔΗΚΟ υπό εκβιασμό και ψήφιση του Πρίγκιπα, θεωρούν ότι θα χάσουν και το έσχατο πιστό μέρος των ψηφοφόρων του που παραμένει ΠΕΡΗΦΑΝΟ στις αρχές του και δεν συμβιβάζεται για χάρη της εξουσίας.

• Δεν θα είναι εύκολο για τον Γενικό Γραμματέα ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ να επιβάλει τον Πρίγκιπα στο ΑΚΕΛ, αφού όπως πληροφορείται ο κόκκινος σύντροφος της ΞΥΠ υπάρχει σημαντική μερίδα στελεχών, ηγετικών και της βάσης, που δεν θα συμπορευτούν με το ΔΗΚΟ σε καμία των περιπτώσεων, οπόταν τα μειωμένα ποσοστά του κόμματος θα εξαϋλωθούν περαιτέρω. Εξάλλου, ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ και Οικολόγοι που θα τρέξουν ΑΣΘΜΑΙΝΩΣ να προσφέρουν το ποσοστό τους δεν αρκούν για να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

• Ακόμη οι αντι - Πριγκιπικοί του ΑΚΕΛ επιμένουν ότι αποτελεί ΧΙΜΑΙΡΑ και ψευδαίσθηση ότι μερίδα του ΔΗΣΥ που θα δυσαρεστηθεί από την επιλογή του κόμματος του, θα προσχωρήσει στις τάξεις των Πριγκιπικικών . Ως εκ τούτου, για διαφορετικούς λόγους , δύσκολα θα ψηφίσουν Πρίγκιπα τόσο η ΕΔΕΚ όσο και η ΔΗΠΑ, εκτός κι αν υπάρξουν ιστορικές ανατροπές όπως ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ , ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ το βασίλειο του ΜΑΡΙΟΥ ΚΑΡΟΓΙΑΝ.

• Όσον αφορά το ΕΛΑΜ, εφόσον δεν το πλησιάζουν για να διαβουλευτούν και να ζητήσουν την ψήφο του, σίγουρα το 8 συν τοις εκατό που κουβαλάει δεν μπορεί να πάει στον Πρίγκιπα. Εξάλλου, χρειάζονται ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ για να γίνεις Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως είναι διαμορφωμένο το πολιτικό σκηνικό και μια εξ αυτών είναι ο Πρίγκιπας να ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ (πόσα προσκυνήματα ο Νικόλας, τελικά θα πάει μοναχός στο Άγιο Όρος), τους μαυροφορεμένους και τον αρχηγό τους, ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥ. Αντιδρά το ΑΚΕΛ αναφωνούν κάποιοι και δεν θέλει καθαρίστριες; Ε, θα μείνει λερωμένο από τα απόνερα της αντιπολίτευσης και μακριά για άλλα πέντε χρόνια από την εξουσία.

• Δύσκολα τα πράγματα. Στο Πολιτικό Γραφείο του ΑΚΕΛ που έκαναν ανασκόπηση των Προεδρικών εκλογών, διατυπώθηκε έντονα όπως η νέα εποχή στο κόμμα να μην αρχίσει με συμβιβασμούς, υποχωρήσεις και σκύψιμο του αυχένα για χάρη της εξουσίας. Το ρίσκο με την υπαναχώρηση από τις εκπεφρασμένες θέσεις περί κοινού υποψηφίου που δεν θα είναι Πρόεδρος κόμματος είναι τεράστιο, αφού σε περίπτωση ήττας , η αξιοπιστία του κόμματος θα διολισθήσει στα τάρταρα και θα συνεχίσουν τα αρνιά να φεύγουν από το κομματικό μαντρί.

• Η ουτοπία του παρελθόντος, ότι τάχα οι αριστεροί θα ψηφίζουν πάντα ΑΚΕΛ ανεξαρτήτως των πολιτικών του κόμματος , διαφαίνεται ΑΝΑΓΛΥΦΑ στην συνεχή διολίσθηση των ποσοστών, αφού ο ΣτεφΣτεφ και οι σύντροφοι του έχουν να ανέβουν βουνό για να επαναφέρουν στο κόμμα τους αποστασιοποιηθέντες. Και με τέτοιου είδους πράξεις, μάλλον δύσκολα θα τα καταφέρουν.

• Όσον αφορά τους δελφίνους που εποφθαλμιούν να πάρουν το χρίσμα από το ΑΚΕΛ είναι αρκετοί αν και ορισμένοι εξ αυτών δεν έχουν καμία πιθανότητα. Μάλλον ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ προκρίνεται περισσότερο αφού θεωρείται ότι μπορεί να αντιπαραταχθεί επιτυχώς στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ σε εκλογική αναμέτρηση Θα έχει δε να αντιπαραβάλλει και την σύγκρουση τους για το ΓΕΣΥ και την διαφορετικότητα των θέσεων τους. Υποψηφιότητα Παμπορίδη προωθεί ανυπερθέτως ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ που θεωρεί τον πρώην Υπουργό Υγείας ως τον μόνο που μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη επιλογή και να διεμβολίσει όλους τους χώρους και να καταστεί αντίβαρο στην υποψηφιότητα ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ.

• Παρεμπιπτόντως να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με πράκτορα της ΞΥΠ , ο δραστήριος ΟΠΕΚ, θα προωθήσει στους όμορους – όσον αφορά τις θέσεις τους στο Κυπριακό, πολιτικούς χώρους- τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ως τον υποψήφιο που θα μπορέσει μαζί με το ΑΚΕΛ και άλλους να λύσουν το Εθνικό μας θέμα. Αν και ο ΟΠΕΚ θα ήθελε να στηρίξει ένα εκ των παιδιών και συνοδοιπόρων του, όπως ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, εντούτοις η ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργού Κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη δύσκολα μπορεί να γίνει αποδεκτός από το ΑΚΕΛ

 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Φοβού τους υπό σου ευεργετηθέντας φωνάζουν στο ΕΛΑΜ, όντας λάτρεις της αρχαίας Ελλάδας. Και μάλιστα φόρεσαν και μαύρα προς τούτο. Γιατί η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Πρόεδρος της Βουλής προτίμησε τους ΑΚΕΛικούς και δεν άκουσε τα περί καθαριστριών του ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΟΥΚΑΪΔΗ προς τον ΓΕΑΔΗ. Ε, καλά τώρα. Πρόεδρο της Βουλής την εκλέξατε δεν της δώσατε και ψήφο για να γίνει Πλανητάρχισσα…

• ΥΓ: Μάστρε Κωστρίκκη από πού διέγνωσες ότι η παραλλαγή του ιού, ονόματι ΟΜΕΓΑ είναι υπερμεταδοτική;Τον μυρίστηκες μεγάλε, γιατί ακόμη τέτοιο στέλεχος στο Κυπριστάν δεν είχαμε. Εκτός κι αν όπως λένε και στην Άσσια έπιασες μαλαή (ου πολλά χωρκατιλίκια σήμερα και δεν αντέχουν οι ψευτοκυριλέ αναγνώστες μας).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση