ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: «ΟΧΙ» της βάσης στον Πρίγκιπα - Οδεύει εκ νέου στον Παμπορίδη

Πονοκεφάλους προκαλεί η Ειρήνη Χαραλαμπίδου και θυμώνει τον Στέφανο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Η ταμπέλα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που παραπέμπει σε αδιέξοδο στήθηκε και στην Εζεκία Παπαϊωάννου, αφού η ηγεσία του κόμματος δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερα στην πολιτική διαδρομή που οδηγεί στην γη της επαγγελίας, όπως προσδιορίζεται η κατάληψη της εξουσίας από τα κόμματα. Και όλα αυτά τα φορτώθηκε ο Γενικός Γραμματέας ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ο οποίος στην πρώτη του μάχη μετά την ανάληψη της εξουσίας, θα δώσει σκληρό αγώνα που φθάνει στα όρια της επιβίωσης.

• Ε, βεβαίως - βεβαίως δεν θα μπορούσε να επωμιστεί το βάρος της ήττας μόνο ο ΣτεφΣτεφ, αλλά η ιστορία καταγράφει και είναι αμείλικτη. Δεν περιγράφει παρασκηνιακές ζυμώσεις και αντιθέσεις, αλλά σημειώνει γεγονότα και αποτελέσματα και μια ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ στις Προεδρικές εκλογές, θα καταγραφεί στο παλμαρέ του Γ.Γ και της ηγεσίας του ΑΚΕΛ.

• Μπροστά στον κυκεώνα και τον κίνδυνο συντριβής ο ΣτεφΣτεφ, επιδιώκει να οδηγήσει το ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΡΑΒΙ σε απάνεμα νερά ξεκινώντας από το σίγουρο λιμάνι που του παρέχει πάντα ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ. Την βάση του κόμματος η οποία και δίνει τις ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ για την επιθυμία του κόκκινου λαού. Έτσι ξεκίνησε μια σειρά επαφών με τις περιβόητες Κομματικές Ομάδες Βάσης (ΚΟΒ) και συγκάλεσε περιφερειακές συγκεντρώσεις, όπου επιχειρεί να αφουγκραστεί τις επιθυμίες των στελεχών και απλών ψηφοφόρων και να καταγράψει τις επιθυμίες και την κατεύθυνση που προκρίνουν για τον υποψήφιο του κόμματος στις Προεδρικές εκλογές

Τα τραύματα με την ήττα στην εκλογή Προέδρου της Βουλής είναι ακόμη ΝΩΠΑ και η πληγή ανοικτή

• Έτσι και όπως πληροφορούμαστε από κόκκινους πράκτορες της ΞΥΠ το κλίμα που αποκομίζει από την βάση είναι ότι αντιτίθενται σε στήριξη της υποψηφιότητας ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, αν και υιοθετούν συνεργασία με το ΔΗΚΟ αλλά με κοινό υποψήφιο που θα εξευρεθεί μέσω διαπραγματεύσεων. Το ΟΧΙ της βάσης στον Πρίγκιπα είναι έντονο μας έλεγαν σύντροφοι και σε κάποιες των περιπτώσεων είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ. Η σφοδρότητα έγκειται ιδιαιτέρως στο γεγονός ότι στήριξη Πρίγκιπα είναι απότοκο ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ από το ΔΗΚΟ που ενοχλεί και προσβάλει τον ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΚΕΛικό.

• Εξάλλου, τα τραύματα με την ήττα στην εκλογή Προέδρου της Βουλής είναι ακόμη ΝΩΠΑ και η πληγή ανοικτή . Σε μια άλλη προσέγγιση που επιχειρείται να ανιχνευθεί η επιθυμία της βάσης είναι και το εργαλείο που ονομάζεται ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. Ήδη διενεργήθηκαν 2-3 δημοσκοπήσεις οι οποίες και παραπέμπουν σε αποτελέσματα που δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για την υποψηφιότητα Πρίγκιπα, κάτι που προσθέτει στην γενικότερη απαρέσκεια προς τέτοιο ενδεχόμενο.

• Πάντως στο ΑΚΕΛ επιθυμούν να είναι κομψοί και με τακτ στην προσέγγιση τους προς το ΔΗΚΟ και τον ΑΧΑΡΟ ΡΟΛΟ να διαβιβάσει τις επιθυμίες της βάσης και το ΟΧΙ στον Πρίγκιπα θα έχει ο ΣτεφΣτεφ. Ευγενική φυσιογνωμία με χιούμορ ο αρχηγός του ΑΚΕΛ, αλλά και πάλι τέτοιου είδους κοινοποιήσεις μέσω των οποίων καταρρίπτονται φιλοδοξίες ανθρώπων χρειάζονται ιδιαίτερη ψυχική δύναμη. Κυρίως στο ΑΚΕΛ δεν θέλουν να ΘΥΜΩΣΕΙ ο Πρίγκιπας και το κονκλάβιο του και να απομακρυνθούν εντελώς, καθιστώντας την συνεργασία τους πολύ δύσκολη υπόθεση.

• Όπως μας λέει και ο Τμηματάρχης Υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ, στο ΑΚΕΛ έγινε μια στροφή προς την υποψηφιότητα ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ η οποία και εκδηλώθηκε πλέον και επίσημα. Στους συντρόφους έδωσε τα επονομαζόμενα ΠΑΤΗΜΑΤΑ στην αργκό ή εφαλτήριο, για να επαναφέρουν την υποψηφιότητα Παμπό στο προσκήνιο . Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε στην επόμενη συνάντηση του ΣτεφΣτεφ με τον Πρίγκιπα θα του κατατεθεί στο τραπέζι ως μια επιλογή που μπορεί να συνενώσει δυνάμεις.

• Ιδιαίτερα ενθουσιάστηκαν από τα λεγόμενα του Παμπορίδη στην συνέντευξη του, όπου και επισήμανε ότι διαφώνησε με τον ΔΗΣΥ και δεν έχει καμιά σχέση εδώ και καιρό με το κόμμα. Αλλά και οι προσεκτικές του τοποθετήσεις έμπλεες μηνυμάτων όπως ότι είναι έτοιμος να συγκρουστεί με τα ισχυρά συμφέροντα του τόπου, χωρίς εξαρτήσεις και πολιτικά βαρίδια. Ο Παμπό που συζητήθηκε ευμενώς στην Εζεκία Παπαϊωάννου επισήμανε ότι ο νέος Πρόεδρος δεν θα πρέπει να είναι παιδί του ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ , αλλά να διαθέτει τεχνοκρατικές γνώσεις και να γνωρίζει από την ιδιωτική πρωτοβουλία και τα προβλήματα που την ταλανίζουν. Πάντα όπως διακηρύττει για να ακούσουν οι πονεμένοι αριστεροί θα στηρίζει ελεύθερη οικονομία με κοινωνική ευαισθησία.

• Εν γένει ο Παμπό φαίνεται να κερδίζει έδαφος στο ΑΚΕΛ και αποτελεί λύση στο πρόβλημα του κόμματος . Σημειώνουμε ότι προ καιρού η στήλη κατέγραψε την προώθηση Παμπό ως υποψηφίου δελφίνου για τις Προεδρικές εκλογές που στηρίζεται από τους επονομαζόμενους από την στήλη νέο ΑΚΕΛικούς και διαπρύσιο κήρυκα του, εντός κόμματος τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΑΙΔΗ.

• Σε μια άλλη παράμετρο ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ φαίνεται να είναι στο ΑΚΕΛ με την επιθυμία της βουλεύτριας ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ να είναι υποψήφια του κόμματος στις Προεδρικές εκλογές. Προς τούτο όπως μας πληροφόρησε ο κόκκινος σύντροφος-πράκτορας της ΞΥΠ, ο ΣτεφΣτεφ εμφανίστηκε ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ σε κομματική συζήτηση, αναφέροντας ότι η Ειρήνη δεν μπορεί να επιδίδεται σε μαγκιές και να σεβαστεί το κόμμα που την ανέδειξε και της προσέφερε στέγη. Τα επεισόδια με το σίριαλ υποψηφιότητας Ειρήνης Χ. θα έχουν και συνέχειες ενώ δεν πρέπει να αποκλείεται η Ρένα μας να ζωστεί τα άρματα και να κάνει την δική της επανάσταση.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Οι ευαισθητούληδες Ατταλίδου- Ειρήνη Χ. και όλες οι γυναικείες οργανώσεις που χάθηκαν και δεν κατσάδιασαν την ΑΝΤΡΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που μας είπε να σωπάσουμε γιατί δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες που βρέθηκε 24χρονη σε σουίτα ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη και βιάστηκε από κάποια πλουσιόπαιδα που έχουν και σχέσεις με το Κυπριστάν (χμ η ΞΥΠ γνωρίζει αλλά άστα να πάνε). Αυτά είναι τα μηνύματα που δίνει στις φοιτήτριες, όντας Αντιπρόεδρος του Δ. Σ του Πανεπιστημίου; Οι ψευτοκουλτουριάρηδες- ακαδημαϊκοί(Τσούκες – Τομπάζοι- Πρυτάνης) που στήριξαν άλλους σε διαφορετικές περιπτώσεις, γιατί σώπασαν;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X