ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: O οδοστρωτήρας Στέφανος Στεφάνου ισοπεδώνει τα πάντα και ξανακτίζει Εζεκία Π.

Αλλάζει τα πάντα με καταστατικές τροποποιήσεις - Γ. Ελεγκτής: Εκτός νόμιμης διαδικασίας ενοικίαση κτηρίου του ιδιοκτήτη του ΠΟΛΙΤΗ από Α. Λιμένων

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Αμάν ο Στεφανάκος μας. Θυελλώδης και σκληροτράχηλος μας πρόεκυψε και όσοι θεωρούσαν ότι θα ανεχόταν να του ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ που επέρχεται, βγήκαν γελασμένοι. Με πλάνο αντάξιο του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΝΙΝ ΛΕΝΟΝ που αντιμετώπισε την ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ, επιδιώκει να αλλάξει τα πάντα στο ΑΚΕΛ και κυρίως να καταδείξει ότι ο μειλίχιος και καταδεκτικός ΣτεφΣτεφ, ανήκει στο παρελθόν ή για να ακριβολογούμε θα τον απολαμβάνουν μόνο η σύζυγος και η κόρη του. Όλα θα αλλάξουν στο κόμμα μας είπε κόκκινος πράκτορας της ΞΥΠ και ήδη η προαγγελία έγινε από την συνδιάσκεψη ΑΚΕΛ Λευκωσίας - Κερύνειας, όπου παρίσταντο και όλοι οι ΔΕΛΦΙΝΟΙ.

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΧΕΛΩΝΑ

Λοιπόν, τον ξεχασμένο και παραμελημένο ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ, αφού φυσικά προηγουμένως έκανε ταχύρυθμα μαθήματα, θα χρησιμοποιήσει αμέσως μετά τις Προεδρικές εκλογές και θα ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ την ΕΖΕΚΊΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ για να την χτίσει με δικά του υλικά. Θα χτιστεί οικοδόμημα που θα είναι στέρεο και θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και όπως επισήμανε ο Γενικός Γραμματέας, προς γνώση και συμμόρφωση «θα βγούμε από το καβούκι μας». Γνωρίζει ο ΣτεφΣτεφ ότι το ΑΚΕΛ και ο κόκκινος στρατός λειτουργούσε σαν χελώνα που παρέτεινε μάλιστα τις περιόδους χειμερίας νάρκης, με αποτέλεσμα να μην επιδέχεται έξωθεν ερεθίσματα.

Οι κόκκινοι πράκτορες υπό την εποπτεία του Τομεάρχη Υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ, περισυνέλεξαν πληροφορίες, θέσεις και σχεδιασμούς επί χάρτου που διενεργεί ο Στεφανάκος (αν και παραπέμπει σε παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας που ο Στεφ υποστηρίζει στην Ελλάδα, του Ολυμπιακό Πειραιώς δεν θα το προωθήσουμε) και το ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ του, που κατά βάση αποτελείται και από συντρόφους που δεν βρίσκονται στην ηγεσία και δεν συμπλέουν με όσους επονομάζονται δελφίνοι και προαλείφονται για τον κόκκινο θρόνο.

ΕΚΛΟΓΗ ΓΓ ΑΠΟ ΒΑΣΗ – ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ

Κυριότερες ΔΟΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ που θα διενεργηθούν σε έκτακτο παγκύπριο συνέδριο που τοποθετείται τον Μάρτιο αμέσως μετά τις Προεδρικές εκλογές περιλαμβάνουν:

Α: Εκλογή του Γενικού Γραμματέα από την βάση του κόμματος με κάλπες παντού προς άμεση εμπλοκή όλων των παραμελημένων αριστερών.

Β: Οι έμμισθοι του κόμματος ή όπως τους ονομάζουμε ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ να μην καταλαμβάνουν πολιτειακά αξιώματα, αλλά να περιοριστούν στα υπαλληλικά τους καθήκοντα. Και κυρίως να μην μετέχουν στα ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ εκεί όπου ο εκάστοτε Γ.Γ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΕ μέσω τους, τις αποφάσεις και προσανατολισμούς του κόμματος. Καθείς εφ’ ώ ετάχθει. Όποιος θέλει να είναι αξιωματούχος να παραιτείται από την σιγουριά της έμμισθης θέσης και να μπει στην αρένα της πολιτικής.

Γ : Αλλαγές στις δομές του κόμματος που είναι πεπαλαιωμένες

Δ: Ανοίξουν πραγματικά οι πόρτες του κόμματος χωρίς face control και όλα τα συναφή που απέτρεπαν ανθρώπους που είχαν διάθεση να προσφέρουν.

Ε: Ανακατανομή ρόλων και αλλαγές προσώπων. Ε, δεν θα επιφέρει αλλαγή, αν ο συμπαθής φίλος μου ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗΣ μετακινηθεί από αριστερά που καθόταν στο πάνελ με τον ΣτεφΣτεφ στα δεξιά. Ακόμη αντί χειρογράφων ο ΤΟΥΜΑΖΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ να κυκλοφορεί με ηλεκτρονικό υπολογιστή. Μπορεί να δημιουργήσει μια ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΟΦΩΝ υπό τον τέως Γ.Γ ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ που θα εντάξει όλα τα στελέχη του κόμματος που θα αποσυρθούν και να παράγουν προτάσεις - ιδέες και ότι άλλο κόκκινο τους κατεβεί… ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΣΤΕΦ.

Αυτά εν ολίγοις αν και επεξεργάζεται και πιο εξειδικευμένα το κονκλάβιο του ΣτεφΣτεφ που στο μεταξύ θα πρέπει να εντατικοποιήσει τα μαθήματα οδοστρωτήρα για να μπορέσει να ισοπεδώσει τα πάντα , ενώ παράλληλα να έχει έτοιμα τα οικοδομικά υλικά που θα ξαναχτίσει το ΑΚΕΛ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑΣ

Πολλοί θα θεωρήσετε πρωθύστερο το κείμενο, αφού προηγούνται οι Προεδρικές εκλογές και το αποτέλεσμα τους θα καθορίσει πολλά και για το ΑΚΕΛ. Ωστόσο, στα κόμματα υπάρχει και η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ και ο ΣτεφΣτεφ συνειδητοποίησε ότι η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ της ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗΣ ΗΤΤΑΣ, ενδεχομένως να σημαίνει περισσότερα και για το πολιτικό του μέλλον. Αρκετοί θα ζητήσουν εξηγήσεις και πολλοί θα λακίσουν για να μην αναλάβουν ευθύνες, φορτώνοντας τα βάρη της επιλογής ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ στους ώμους του ΣτεφΣτεφ. Όσον αφορά τον ΜΠλακΤζον η φράση που κυριαρχεί είναι η παράφραση όσων είπε ο αείμνηστος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ με άλλη ευκαιρία . «Δεν κάνει ο άνθρωπος σιόρ. Και κυρίως δεν μπορεί ν’ αλλάξει…»

ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΝΔΑΛΩΔΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

Καλά σε ευνομούμενες χώρες αν όλα αυτά τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ κυριαρχούσαν και συγκεκριμένα όσα έγιναν με την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού Λεμεσού που δόθηκε έναντι πινακίου φακής με διαδικασίες ιδιαιτέρως σοκαριστικές, αρκετοί θα έμπαιναν φυλακή. Ακόμη και στο Μαλάουι και την Μαδαγασκάρη οι βουλευτές και άλλοι πολιτειακοί αξιωματούχοι δεν θα κοιμόντουσαν όπως σημείωσε χθες στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑ του ΑΚΕΛ. Α, φίλε μου Κώστα και το περιέγραψε επαρκώς ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ στο άσμα του όπου άδει τον στίχο « συνείδηση στον κόσμο / έχουν μόνο τ’ ανθρωπάκια/ που να πάνε να την βρούνε την συνείδηση τα κράτη».

ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕ Η Α. ΛΙΜΕΝΩΝ

Κατά τ’ άλλα βρίθει σκανδάλων η δράση της ΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ που λειτουργούσε σαν ΝΟΝΟΣ ΜΑΦΙΑΣ, αφού ακούστηκαν ιστορίες για μαύρες σακούλες, παράνομες δοσοληψίες και ασυδοσία και νεποτισμό ΑΤΙΜΩΡΗΤΩΝ υπαλλήλων. Κι επειδή εμείς είμαστε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ και δεν ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ μεταφέρουμε και το σχετικό εύρημα του ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ στην έκθεση του (σελ.105) για την Α. Λιμένων. Αφορά την ενοικίαση κτηρίου επί της Λεωφόρου Λεμεσού που ανήκει στον ιδιοκτήτη του ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ έναντι 180 χιλιάδων Ευρώ ετησίως και θα βρίσκονται μέχρι το 2024, τα κεντρικά γραφεία της Αρχής επί της Λεωφόρου Λεμεσού: «Εκτός νόμιμης διαδικασίας, παράβαση αρχών χρηστής διοίκησης - διαφάνειας, ίσης μεταχείρισης και λογικότητας της δαπάνης». Αυτά και αμαρτίαν ουκ έχομεν.

 

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μάλιστα αυτός είναι τίτλος που θα έπρεπε να φέρουν αρκετοί και τον οικειοποιείται η συγκεκριμένη κυρία. Πρόεδρος Συνδέσμου εκδιδόμενων γυναικών. Εκδιδόμενους πολιτικούς δεν είναι μέλη του συνδέσμου κυρία μου; Φοβάστε ενδεχομένως ότι θα σας πάρουν και τα χρήματα της έκδοσης…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X