ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: Μαυρογιαννούθκια please καταδεχτείτε - Η μάχη της Πάφου στο ΔΗΚΟ

Κύκλωμα από Κόμματα – Δικηγόρους- δημόσιους υπάλληλους λυμαίνονται τους μετανάστες - Γίναμε Ισλαμαμπάντ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΙΚΕΣΙΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

Σαν άλλοι κτηματομεσίτες που θέλουν να προωθήσουν προς ενοικίαση τα διαμερίσματα τους και μετέρχονται όλων των μεθόδων, μεταξύ άλλων και των απαιτούμενων ΓΟΝΥΚΛΙΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΚΕΣΙΩΝ, προφανώς και φληναφημάτων μετά ψεύτικων υποσχέσεων, η ηγεσία του ΑΚΕΛ επιχειρεί να πείσει όσους στοιχίστηκαν γύρω από την υποψηφιότητα ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ στις Προεδρικές εκλογές να μπουν στην ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ. Με επίκληση ότι τα διαμερίσματα στην Εζεκία Παπαιωάννου είναι ευάερα και ευήλια και κυρίως έχουν προοπτική για να μεταπωληθούν σε κάποια φάση.

Κι όμως σ’ αυτό το σημείο έφθασε το περήφανο ΑΚΕΛ. Να παρακαλεί τους ΟΡΦΑΝΟΥΣ πολιτικά να τους εντάξει στο κόμμα και μάλιστα με δέλεαρ την παραχώρηση θέσεων, ελευθερία απόψεων και όλα τα συναφή. Παρά ταύτα τα Μαυρογιαννούθκια δεν ΕΝΔΙΔΟΥΝ, στις επίμονες έως ΦΟΡΤΙΚΕΣ προτροπές του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και της ηγεσίας του ΑΚΕΛ να σχηματίσουν ένα είδος ΝΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ που σε καμία περίπτωση δεν θα προσομοιάζει με τις υφιστάμενες. Προς τούτο πάλεψαν με συνεχή τηλεφωνήματα και εκκλήσεις για συμμετοχή στην αποψινή εκδήλωση του ΑΚΕΛ που θα παρουσιασθεί σαν ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ για υποτιθέμενη ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ του κόμματος.

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΑΚΕΛ ΜΕ… ΠΑΡΑΚΑΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ

Οι σύντροφοι της Κόκκινης πολυκατοικίας επιδόθηκαν σε καταιγισμό προσκλήσεων, με τον Κεντρικό Οργανωτικό ΝΕΟΦΥΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΟ να
παίρνει τόσα τηλεφωνήματα σε Μαυρογιαννούθκια όσα δεν έκανε σε εκλογές για το κόμμα. Τι είναι αυτό πάλι; Να θεωρούν δηλαδή σημαντικό γεγονός και ΠΑΝΑΚΕΙΑ προς επίλυση όλων των προβλημάτων του κόμματος, την παρουσία κάποιων δεξιών - δεξιόστροφων – σοσιαλιστών σε μια εκδήλωση που θα παρουσιασθεί ως το ΑΝΟΙΓΜΑ προς την κοινωνία. Δηλαδή το ΑΚΕΛ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ (περί τέτοιου πρόκειται), να ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ τον κάθε ΑΣΤΕΓΟ πολιτικά αντί να κάνουν γραμμή στα γραφεία του ΑΚΕΛ μέχρι και την Μακαρίου οι υποψήφιοι δελφίνοι, που θα ΙΚΕΤΕΥΑΝ για μια θέση στο κόμμα της αριστεράς;

ΒΑΖΟΥΝ ΟΡΟΥΣ ΤΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ

Άσε που βάζουν και όρους στον ΣΤΕΦΣΤΕΦ και στους άλλους συντρόφους για να καταδεχτούν να συναινέσουν και να ενταχθούν σε πλατφόρμα που θα συστήσουν τα Μαυρογιαννούθκια. Να ΑΝΟΙΞΕΤΕ το κόμμα, να γίνετε πιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΊ και να σταματήσετε να παίζετε πελλόν , όπως λένε στον Γερόλακκο, το χωριό του Γ. Γ του ΑΚΕΛ, για τις καταστατικές αλλαγές που προαναγγείλατε. Διαφορετικά θα γυρευτούμε αλλού. Στο προκείμενο οι πληροφορίες λένε ότι στην εκδήλωση του ΑΚΕΛ δεν θα δώσουν το παρών τους όλα τα Μαυρογιαννούθκια , αν και ο ίδιος ο ΜΠΛΑΚΤΖΟΝ, κυριολεκτικά ΛΥΠΗΘΗΚΕ τους ΑΚΕΛικούς και κάλεσε αρκετούς εξ αυτών να παρευρεθούν
και βλέπουν για τα περαιτέρω. Ας το δουν σαν μια παρουσία σε εκδήλωση όπου θα φάνε τα καναπεδάκια τους , θα κουτσομπολέψουν και θα ικανοποιήσουν και το ναρκισσισμό τους, αφού θα τους παρακαλούν, κοτζάμ ηγέτες του ΑΚΕΛ΄. Ο κόκκινος σύντροφος – πράκτορας της ΞΥΠ είναι ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ, καθότι δεν οριστικοποίησαν την συμμετοχή τους επιφανή στελέχη των Μαυρογιαννουθκιών, όπως ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ, ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΛΑΤΗΣ- ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ - ΛΕΥΚΙΟΣ ΔΟΡΑΤΗΣ. Φυσικά θα δώσουν το παρών τους κάποιοι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι, Γ.Δ υπουργείων και άλλοι που επωφελήθηκαν από το ΑΚΕΛ όλα αυτά τα χρόνια με θεσούλες.

ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΚΕΛ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ 3 ΔΗ

Προφανώς και το ΑΚΕΛ μετά την αποκάλυψη της στήλης ότι επίκειται συνεργασία 3 ΔΗ (ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ) α, και η ΕΔΕΚ στις δημοτικές
εκλογές, ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ και πασχίζουν να δείξουν ότι αλλάζουν και να γίνουν ελκυστικοί. Περί σημαντικών αλλαγών όμως που υποσχέθηκαν στο ΚΑΤΑΣΤΑΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ακόμη μελετώνται από τους σοφούς της κόκκινης πολυκατοικίας, ουδεμία νύξη. Εξάλλου, έχουν να συζητήσουν την φράξια του ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ, αλλά κυρίως όπως μας μετέφερε και ο πράκτορας Υψηλής Πολιτικής, την ατάκα του Πούτιν στο διάγγελμα του, ότι η προδοσία Πριγκοζίν παραπέμπει στην αντίστοιχη του ΛΕΝΙΝ στον ΤΣΑΡΟ. Αμάν τα κόκκινα Σοβιετικά χάπια μου. Αυτά για όσους στηρίζουν Πούτιν. Πάει και ο ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΣ… Πάντως υπάρχουν κατά τον κόκκινο σύντροφο και ορισμένοι εντός του ΑΚΕΛ, που κρυφίως αλλά με θέρμη επιθυμούν να ΑΠΟΤΥΧΕΙ η αποψινή εκδήλωση. Μάλιστα διαδίδουν (προφανώς όχι μέσω της επαγρύπνησης η οποία είναι μια οργάνωση που χρειάζεται πέραν του κτηρίου του κόμματος, ολική αναδόμηση- αναβάθμιση ) ότι η προσπάθεια ΦΥΛΛΟΡΡΟΕΙ και όλα γίνονται για τα κόκκινα μάτια Χμ. ΟΥΑΟΥ.

ΣΚΛΗΡΗ Η ΜΑΧΗ ΗΙΑ ΕΠ. ΓΡΑΜΑΜΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΚΟ ΠΑΦΟΥ

ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ και με όλων των ειδών συναγωνιστικά μαχαιρώματα εξελίσσεται η εσωκομματική μάχη για την Προεδρία της Επαρχιακής επιτροπής του ΔΗΚΟ Πάφου, Α, μην διερωτάστε, γιατί προφανώς δεν γνωρίζετε τους Πάφιους και κυρίως δεν ξέρετε από γεωγραφία, αφού οι κάτοικοι της πόλης θεωρούν ότι ανήκουν σε ανεξάρτητο κράτος και απλώς στέλνουν ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ για να διοικεί το Κυπριστάν . Λοιπόν, ο προσφιλής διαχωρισμός σε στρατόπεδα γίνεται και στην προκειμένη με τους διεκδικητές της θέσης του Επαρχιακού Γραμματέα ΕΥΡΟ ΛΟΙΖΙΔΗ – ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ να δίνουν την μάχη των μαχών.

Τον μεν Λοιζίδη, δημοτικό σύμβουλο Πάφου στηρίζουν αρκετοί προύχοντες του ΔΗΚΟ, όπως οι πρώην βουλευτές ΧΑΡΑΛΜΑΠΟΣ ΠΙΤΤΟΚΟΠΙΤΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ενώ τον Γεωργιάδη ο βουλευτής Πάφου ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ. Οι μάχες στα στενά της Πάφου είναι συνεχείς και περιορίζεται στα τοπικά στελέχη, καθότι τα ηγετικά στελέχη έχουν τις δικές τους έγνοιες και αφήνουν τους Πάφιους να τσακώνονται αδιαλείπτως…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ οι σκληροτράχηλοι – κομάντο της ad hoc επιτροπής για το δημογραφικό αφού θα καταλάβουν τα Υπουργεία αν συνεχίσουν να τους αγνοούν . ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ακούστηκαν στην συνεδρία της Επιτροπής με όλους τους βουλευτές (ΛΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΕΛΑΜ - ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ - ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ – ΔΗΚΟ - ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ - ΔΗΠΑ) να καταγγέλλουν ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ κομμάτων - ΜΚΟ- δικηγόρων- δημοσίων υπαλλήλων που ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ τον πόνο των βασανισμένων και εμπορεύονται τους ανθρώπους που φθάνουν στο νησί μας μέσω της παράνομης μετανάστευσης. Φυσικά και λείπουν πάλι οι ευαισθητούληδες και όσοι ακόμη, όπως διατείνεται ο ΚΡΙΣ ψάχνουν στο ΚΟΓΚΟ τις λύσεις για το μεταναστευτικό.

ΥΓ. Φοβού τους διαφανοκέφαλους και δώρα φέροντες. Κάπως έτσι και ο ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ που πίστεψε ο Πούτιν ότι θα του έφερνε δώρα. Φυσικά ακούγεται ότι πρόδωσε και την φυλή των κκέληδων, αφού για να μην τον εντοπίσει ο Πούτιν κατέφυγε στην Αργεντινή και έγινε σγουρομάλλης.

ΥΓ: ΚΟΥΙΖ: Ποιας οργάνωσης είναι ενεργό στέλεχος ο 25 χρονος καθηγητής που παρενοχλούσε μαθητές; Και κανείς δεν μιλά από τους ευαισθητούληδες. Άκρα του τάφου σιωπή.

ΥΓ: Ούτε κάποιος ευαισθητούλης νοιώθει ανασφάλεια από τα καθημερινά μαχαιρώματα αλλοδαπών. Ότι γίναμε ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ δεν ενοχλεί. Μέχρι να μαχαιρωθεί ο πρώτος Ελληνοκύπριος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση