ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: Γεωργίου - Νιαζί VS Λουκαίδης - Οργισμένος Στέφανος με Άντρο

Η Μαρίνα Σάββα – Χριστόφια στο ψηφοδέλτιο -Ψηφίζατε Μαυρογιάννη θα σας διοικούσε Νίκαρος

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ο ΝΙΑΖΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΑΚΕΛ - ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

• Συντροφικά μαχαιρώματα στην ημερησία διάταξη το τελευταίο διάστημα στο ΑΚΕΛ, αφού οι διαμάχες εντάθηκαν μεταξύ των δελφίνων που προαλείφονται μια θέση για τον παράδεισο των Βρυξελλών εκεί όπου αρπάζεις 14 χιλιαδούλες Ευρώ, βρίσκεσαι σε πολιτισμένο περιβάλλον και γενικώς την κάνεις αθόρυβα και χωρίς να έχεις τους ηγέτες και τους κομματικούς στρατούς να ζητούν συνεχώς να παρίστασαι σε δραστηριότητες που σε εκνευρίζουν. Πόσο μάλλον όταν είσαι βουλευτής του ΑΚΕΛ και χρειάζεται πέραν των υπολοίπων δραστηριοτήτων να παραδίνεις στο κόμμα και το μεγαλύτερο μέρος της αντιμισθίας σου και να σου αποδίδουν ορισμένα και όσα κρίνουν βάσει των παραμέτρων του κόμματος της αριστεράς.

• Ε, σ’ αυτό τους είπε ΠΡΙΤΣ ο Ευρωβουλευτής ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ και δεν τους παραδίδει τον μισθό του, συνεισφέροντας ελάχιστα στο κόμμα και προφανώς όχι εκείνα που καταθέτουν οι υπόλοιποι αξιωματούχοι του κόμματος, παραβιάζοντας έτσι τον ΙΕΡΟΤΕΡΟ κανόνα του ΑΚΕΛ για τον οποίο ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΚΑΝ ΚΟΛΟΣΟΙ του κόμματος στο παρελθόν. Αυτή ήταν και η κυριότερη αιτία που δεν θα έβαζαν τον Νιαζί Κ. στο Ευρω-ψηφοδέλτιο του κόμματος, αλλά τα ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ποσοστά του ΑΚΕΛ , βάσει των δημοσκοπήσεων που κρατούνται ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ στα συρτάρια των γραφείων της ηγεσίας, αλλά και της προσπάθειας για τροποποίηση της νομοθεσίας ώστε οι Τ/Κ να ψηφίζουν ΜΟΝΟ με την ταυτότητα τους και όχι με δήλωση για τον τόπο διαμονής τους, κάτι που θεωρούν ότι θα τους δώσει επιπρόσθετες από τους 4 χιλιάδες ψήφους που πήραν από Τ/Κ το 2019, ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ να «κάνει τα πικρά… γλυτζιά» όπως λένε και στο χωριό του το Γερόλακκο και να συναινέσει στην εκ νέου υοψηφιότητα του Νιαζί Κ.

Ο ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ ΖΩΣΤΗΚΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΝΙΑΖΙ

• Ωστόσο, κάτι τέτοιο προκαλεί αναταραχές και εσωκομματικές αντιπαλότητες, αφού η παρουσία του Νιαζί Κ. ανατρέπει τους σχεδιασμούς του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΟΥΚΑΙΔΗ , ο οποίος θεωρούσε ότι η εκλογή του με αντίπαλο άλλον Τ/Κ, θα ήταν πανεύκολη. Οι συνθήκες όμως άλλαξαν Τζιόρτζ Λουκ at me (λόγω και παραστήματος συγκεντρώνει ψήφους γυναικείου πληθυσμού) και η μάχη θα είναι ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ. Αν θεωρήσουμε φυσικά ότι το ΑΚΕΛ, εύκολα ή δύσκολα θα διατηρήσει δυο ευρωβουλευτές, αν και αρκετοί ακόμη και στο κόμμα ΤΡΕΜΟΥΝ για την απώλεια έδρας, όπως καταδεικνύουν οι δημοσκοπήσεις, τότε η μάχη θα δοθεί ανάμεσα στους νυν Ευρωβουλευτές ΓΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΝΙΑΖΙ Κ. και τον Τζιόρτζ Λουκ at me.

• Ο Σκαλιώτης Γιώρκος Γιώρκου μαζί με τον Τουρκαλά της Κύπρου συνέστησαν λοιπόν σύμφωνα και με τον κόκκινο σύντροφο πράκτορα της ΞΥΠ ιδιότυπη ΣΥΜΜΑΧΙΑ αλληλοϋποστήριξης στις ευρωεκλογές. Ε, μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν την έδρα από τον Τζιόρτζ Λουκ at me, ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ και ήδη προετοίμασαν το πλάνο δράσης τους. Εξάλλου, η πρόσφατη ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ τους για τα επεισόδια στην Πύλα αλλά και η φιλία που ανέπτυξαν το χρονικό διάστημα κοινής πορείας και συνύπαρξης στις Βρυξέλλες τους ενώνει μπροστά στον ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ. Φυσικά ο Λουκαίδης δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια , αν και η επαγρύπνηση δεν τον ενημέρωσε επαρκώς λόγω της άλωσης της υπηρεσίας παρακολούθησης του ΑΚΕΛ από δούρειους ίππους (εσωτερικούς, αλλά ομολογούμε της ΞΥΠ συμπεριλαμβανομένης) οπόταν στο παρόν στάδιο δεν παίρνει τα κατάλληλα μέτρα. Σημειώνεται ότι η ΜΕΤΑΘΕΣΗ Λουκαίδη στις Βρυξέλλες ευνοεί και άλλους της ηγεσίας του κόμματος, όπως π.χ ο βουλευτής ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ που θα αναβαθμιστεί σε Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, ενώ γίνεται και ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΑ ο Νο 2 στο κόμμα με προοπτική για περαιτέρω (ουπς τι ξεστόμισε ο πράκτορας της ΞΥΠ άδηλα μυστικά της κόκκινης πολυκατοικίας).

Η ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑ – ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ

• Ολοκληρώνοντας περί των συντροφικών μαχαιρωμάτων να αναφέρουμε ότι η ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑ σύζυγος του ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, δεν θα ΘΥΣΙΑΣΕΙ εκ νέου τις πολιτικές της φιλοδοξίες λόγω της τσαρικής οικογενείας ( ε, δεν μπορούν να είναι δυο υποψήφιοι βουλευτές από την ίδια συνομοταξία Χριστοφιακών) κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στο ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών. Και οι γνωρίζοντες τα εσωκομματικά του ΑΚΕΛ, όπως και οι κόκκινοι της ΞΥΠ, δεν την θεωρούν ΑΜΕΛΗΤΕΑ ποσότητα, αν ληφθεί υπόψη ότι στις Ευρωεκλογές του 2019 με την δική της ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ συνδρομή, η φίλη της ΜΑΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ έκανε την έκπληξη σε σταυρούς προτίμησης ( πήρε 18144 υπερκεράζοντας σημαίνοντα στελέχη όπως ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΚΟΥΜΑ- ΑΘΩ ΓΕΩΡΓΙΟΥ) και δυο χρόνια αργότερα εξέλεξε την συγχωριανή της εκ Πελενδρίου ορμώμενες και φανατικές ΑΕΛίστριες, στην Βουλή. Οπόταν η ΜαρΣαβ λόγω και της μακρόχρονης της παρουσίας στο καίριο πόστο του Διευθυντή γραφείου του Γενικού Γραμματέα, πρώτα του ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και τώρα του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, απέκτησε ισχυρό έρεισμα στην βάση. Από εκεί και έπειτα οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα είναι αυτό που λένε στο Πελένδρι… για γεμωσχιά.

• ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΝΤΡΟ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ

• Αν και η Μαρίνα Σ. βρίσκεται αυτό το διάστημα στο μέσο της διαμάχης λόγω και της ΑΚΑΙΡΗΣ έμπνευσης του πρώην συνεργάτη της -υπήρξε πρωτοσύμβουλος του ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ- ο οποίος σε μια προδημοσίευση για το βιβλίο που θα εκδώσει (έτσι δεν ήταν;;;) για να οξύνει το ενδιαφέρον, προκάλεσε εσωκομματικά προβλήματα και κυρίως την ΟΡΓΗ της ηγεσίας του κόμματος. Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, αν και με βαριά καρδιά, καθότι ευγενικός και συνεσταλμένος που δεν αρέσκεται στις συγκρούσεις, όπως δε μας λέει πράκτορας της ΞΥΠ και εμφανώς στενοχωρημένος, ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ να ΑΔΕΙΑΣΕΙ τον Άντρο Κ. στα περί σχεδίου Ανάν και της αλλαγής στάσης του ΑΚΕΛ από το ΝΑΙ στο τσιμέντωμα του ΟΧΙ, αναφέροντας ότι την θέση του κόμματος για την εν λόγω απόφαση διατύπωσε δημόσια ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ και αποφάσισαν τα συλλογικά όργανα και εν ολίγοις τα υπόλοιπα που εκστόμισε ο Άντρος είναι φληναφήματα και άρες μάρες κουκουνάρες για να πωλήσει βιβλία… Ενδεικτικό είναι ότι τον Άντρο Κ. δεν στήριξε ΟΥΔΕΙΣ ΑΚΕΛικός της ηγεσίας (ακόμη και ο ημέτερος του βουλευτής ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ) παρά μόνο κάποιο πεταμένο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΔΙ, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ…

• Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΗΣ

• Στο ΑΚΕΛ πληγώθηκαν από την στάση του τέως Γ. Γρ. ο οποίος σε μια δύσκολη στιγμή για το κόμμα επιλέγει να προκαλέσει εσωκομματικά προβλήματα και να ΣΠΡΩΞΕΙ αρκετούς- ιδιαίτερα από το ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ- να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για την στάση του κόμματος στο Κυπριακό, αφού το παρελθόν παραπέμπει σε άλλου είδους κίνητρα… Ακόμη ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ που οι πληροφορίες λένε ότι εκφράστηκε και από μέλος της οικογενείας ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ στον Άντρο Κ. , ο οποίος με τα λεγόμενα του για τον αείμνηστο ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, παραπέμπει σε άνθρωπο που δεν θα αναλάμβανε ως ΗΓΕΤΗΣ την ευθύνη του για να υπογράψει το σχέδιο λύσης Ανάν, αν παραιτείτο ο ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

• Πάντως προύχοντες της Επαγρύπνησης που βρίσκονται σε συνεργασία και με την ΞΥΠ, επιμένουν ότι τέτοια πληροφορία δεν δόθηκε στον τέως Γ.Γρ. από την εν λόγω μυστική υπηρεσία συλλογής πληροφοριών του ΑΚΕΛ. Ξαναείπαμε, στην ηγεσία του ΑΚΕΛ υπάρχει δυσαρέσκεια γιατί ο Άντρος Κ. δεν ΠΑΤΑΕΙ το πόδι του στην Βουλή και δεν συμμετέχει σε Κοινοβουλευτικές επιτροπές με αποτέλεσμα η ομάδα να υπολειτουργεί… Το θέμα είναι μετά την νέα εξέλιξη θα ΤΟΛΜΗΣΕΙ κάποιος να του ΖΗΤΗΣΕΙ την έδρα για να προστεθεί ακόμη ένας ενεργός βουλευτής στην Κοινοβουλευτική ομάδα; Εκτός κι αν δεν παραιτείται γιατί πληροφορήθηκε ότι η επιλαχούσα μέγιστη ηθοποιός ΠΟΠΗ ΑΒΡΑΑΜ, θα προσλάβει ως κοινοβουλευτικό συνεργάτη της, τον Διοικητή της ΞΥΠ. Τα χάπια μου ρε τα κόκκινα απ’ αυτά που παίρνουν οι ηθοποιοί…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε ότι ο ΝΙΚΑΡΟΣ συνεχίζει να διοικεί με τηλεκοντρόλ εξασφαλίζοντας κυρίως την υστεροφημία του. Αν είδατε την σύνθεση του δείπνου που παραχώρησε στο σπίτι του, θα βγάλετε συμπεράσματα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Πρόεδρος της Βουλής (ελέγχει το κράτος μέσω τους και θα τους συγκολλήσει κάποια στιγμή και άσε τα γεράκια της Αργάκας να κράζουν) ο Γενικός εισαγγελέας, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου , ο Γερουσιαστής ΡΟΜΠΕΡΤ ΜΕΝΕΝΤΕΖ και δίπλα του – προσέξτε παρακαλώ- ο αρχιεπιτελάρχης του ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, υποψηφίου του ΑΚΕΛ στις Προεδρικές, ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. Ο θείος από το Αμέρικα όπως τον αποκαλούσαμε στην προεκλογική των Προεδρικών, που μας έλεγε ότι δεν χάνει εκλογές (κι εμείς Παν Παπ ενίοτε φωνάζουμε ότι θα γίνουμε μοντέλα σε επίδειξη κομμωτικής αν και διαφανοκέφαλοι) που είναι κολλητός φίλος του Μενέντεζ, και που οι τρεις τους (ΝΙΚΑΡΟΣ - ΜΕΝΕΝΤΕΖ - ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) πίνουν μαζί τα ποτάκια τους… Όπερ μεθερμηνευόμενο ψηφίζατε την ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ και με ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ θα σας διοικούσε κι εσάς ο ΝΙΚΑΡΟΣ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΟΒΙΕΣ συνδυασμένες με τις προσωπικές ατζέντες σας κατέστρεψαν ΣτεφΣτεφ.

• ΥΓ Αλήθεια πως νοιώθουν στην Κυβέρνηση, η Υπουργός Δικαιοσύνης ο Αρχηγός Αστυνομίας για τα επεισόδια στην Χλώρακα; Προειδοποιούσαμε εδώ και μήνες αλλά επί ματαίω. Τώρα δεν διορθώνεται η κατάσταση. Λαμβάνατε υπόψη τους ευαισθητούληδες και τι σας έγραφαν στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε ευνομούμενες χώρες γίνονται άλλες πολιτικές πράξεις. Ε, δεν είμαστε και στην Μποτσουάνα που υπάρχει η λεγόμενη ΕΥΘΙΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση