ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: Εκλεκτοί της ηγεσίας Γεωργίου - Σταύρη - Οδοστρωτήρας «καταπλάκωσε» Νιαζί

Μέσω επαγρύπνησης έστειλε το κόκκινο κονκλάβιο τις επιθυμίες για Ευρωεκλογές – Οι ελλιπείς πολιτικοί που υπακούουν στην κυβερνώσα ΠΑΣΥΔΥ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Χλιαρές οι αντιδράσεις της ΚΟΚΚΙΝΗΣ βάσης για το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών εκεί όπου είναι και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ, αφού τα ποσοστά που θα συγκεντρώσει το κόμμα της αριστεράς θα αποτυπώσουν επακριβώς την δύναμη του ΑΚΕΛ, και δεν θα μπορεί να ΚΡΥΦΤΕΙ πίσω από επιτυχίες Δημάρχων - περιφερειαρχών, που ως επί το πλείστον θα πραγματοποιηθούν εκεί και όπου επιτευχθούν, ένεκα αλλοπρόσαλλων συμμαχιών αλλά και βεληνεκούς των τοπικών αξιωματούχων. Οπόταν η όποια διολίσθηση ποσοστών θα έχει και αντανάκλαση στην ηγεσία, η οποία παρουσιάζεται ελέω δημοσκοπήσεων – κρυφών και φανερών - να ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ και το αφήγημα περί πρωτιάς να το καταχωνιάζει στο πίσω μέρος του κόκκινους εγκεφάλου.

Οπόταν η δράση περιορίζεται για τους ένοικους της κόκκινης πολυκατοικίας της Εζεκίας Παπαϊωάννου, στις συνήθεις εσωκομματικές ίντριγκες και δολοπλοκίες από τις οποίες προκύπτουν αρκετά εσωκομματικά προβλήματα και άλλα τόσα μουρμουρητά και αντιδράσεις. Όπως αναφέραμε προ καιρού, δόθηκε διαταγή στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ και ξεκίνησε προς ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ του υποψηφίου Ευρωβουλευτή, Τ/Κ ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ. Η ηγεσία είναι εκνευρισμένη έως και απογοητευμένη από τον Νιαζί Κ. και δεν θα ήθελε να είναι ο εκπρόσωπος του κόμματος στις Βρυξέλλες για άλλη μια πενταετία. Εξάλλου στον παράδεισο των Βρυξελλών ας προσδοκεί ότι θα πάει ο Τ/Κ με την βοήθεια του Αλλάχ και όχι του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ Ο ΝΙΑΖΙ - ΤΟΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ Τ/Κ ΨΗΦΟΥΣ

Καταγράψαμε πλειστάκις ότι οι λόγοι που η ηγεσία του ΑΚΕΛ σύμφωνα και με τον κόκκινο πράκτορα της ΞΥΠ που δεν επιθυμεί την παραμονή του είναι η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ του ιερού ευαγγελίου που θίγει τα ιερά και όσια του κόμματος και περιγράφεται ως ΚΑΤΑΘΕΣΗ του μισθού και ωφελημάτων των πολιτειακών αξιωματούχων που κατέρχονται με την σημαία των κόκκινων στα ταμεία του κόμματος, με την ηγεσία εν τη σοφία της, να ανταποδίδει τα ανάλογα ΣΤΟΝ ΚΑΘΈΝΑ… Είπαμε ξέφυγε το ΑΚΕΛ από το κομμουνιστικά πρότυπα, αλλά μην τα διαλύσει και ο κάθε Νιαζί τα πάντα. Αφετέρου, τονίστηκε ότι κατά την διάρκεια της πενταετούς θητείας του Τ/Κ πολιτικού στο Ευρωκοινοβούλιο, συμπεριφερόταν ωσάν να εκπροσωπεί ΜΟΝΟ τους Τουρκοκύπριους και αγνοούσε τους Ε/Κ, ιδιαίτερα σε σχέση με την πρόσκληση και τις πληρωμένες διακοπές που παραχωρεί η Ευρωπαϊκή Ένωση (αυτό και αν είναι κατασπατάληση του κόπου - μόχθου - φορολογιών των Ευρωττόπουζων) σε όλους τους Ευρωβουλευτές για να τις χρησιμοποιούν προς ημετέρους..

Εξάλλου σε καίρια θέματα που αναφύηκαν κατά την θητεία του ως Ευρωβουλευτής δεν έλαβε υπόψη το ΑΚΕΛ και ούτε ενημέρωσε εκ των προτέρων, αλλά διατύπωνε θέση κατά το δοκούν. Ε, που μας Νιαζάκο, ξεφεύγεις και όλα γράφονται στον φάκελο σου. Πάντως ο ΝΙαζί Κ., καθότι ευφυής πολιτικός και διαθέτοντας πληθώρα Ε/Κ φίλων δημοσιογράφων, οσμίστηκε το εσωκομματικό παίγνιο και αντέδρασε ζητώντας εξηγήσεις από τον Γενικό Γραμματέα ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις ο ΣτεφΣτεφ τα έριξε στην φαντασία των δημοσιογράφων, ενώ τον παρακίνησε να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και να φέρει και άλλους Τ/Κ ψηφοφόρους- πέραν των 4 χιλιάδων που ψήφισαν στις προηγούμενες Ευρωεκλογές το ΑΚΕΛ-αφού είναι ο μόνος εκ των υποψηφίων που έχει μια ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ψήφων, από όπου μπορεί αν ξεδιψάσει… Αν και ο Νιαζί ουδόλως πείστηκε, εντούτοις δεν έδωσε συνέχεια, αλλά φεύγοντας από την κόκκινη πολυκατοικία άκουσε θορύβους και αντίκρισε σε σχετικό δωμάτιο ανθρώπους του ΑΚΕΛ (μάλλον είναι δουλειά της υπό αναδόμηση επαγρύπνησης που εσχάτως πιάνεται ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ) που επισκεύαζαν την μηχανή που στύβει ανθρώπους και παράγει το διαχρονικό προϊόν του κόμματος, ήτοι τις ΣΤΥΜΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΟΓΩ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΗ ΕΛΕΩ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ

Από εκεί και έπειτα είναι ξεκάθαρο και μεταφέρθηκε από το επιτελείο των κόκκινων πρακτόρων της Ξιούρειου Υπηρεσίας Πληροφοριών, αλλά και προκύπτει από υψηλού επιπέδου συνάντηση που είχε πρόσφατα ο Διοικητής της ΞΥΠ, με υψηλόβαθμο στέλεχος της αντίστοιχης υπηρεσίας μυστικών υπηρεσιών του ΑΚΕΛ (ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ), σύμφωνα με την οποία η ηγεσία προκρίνει για εκλογή στις επικείμενες Ευρωεκλογές τον ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και την ΣΤΑΥΡΗ ΚΑΛΟΨΙΔΙΩΤΗ - ΔΑΜΙΑΝΟΥ. Η απόφαση είναι ειλημμένη και δια των μεθόδων που χρησιμοποιεί η Επαγρύπνηση - αν και παμπάλαιες που η ΞΥΠ τις έχει καταχωρημένες στο ντουλάπι των αναμνήσεων - διασπείρεται ο ψίθυρος σε λαϊκές οργανώσεις - σωματεία- κομματικές ομάδες βάσης και άλλους τοπικούς παράγοντες, ότι η ηγεσία προτιμά να στείλει στο Ευρωκοινοβούλιο τον καθηγητή - πρώην βουλευτή Λάρνακας ΓΕΩΡΓΙΟΥ που έλκει την καταγωγή του από την κατεχόμενη Αφάνεια και έδωσε το στίγμα του στην διαρρεύσασα θητεία, με τις παρεμβάσεις του και την δράση του στο κλειστό κλαμπ των Βρυξελλών.

Ακόμη το ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ προωθεί ανυπερθέτως την ΣΤΑΥΡΗ ΚΑΛΟΨΙΔΙΩΤΗ - ΔΑΜΙΑΝΟΥ, προς στήριξη από τους κόκκινους ψηφοφόρους, αφού διαβλέπει ότι μπορεί να επενδύσει στην νεαρή πολιτικό και θέλει η ηγεσία πάση θυσία, το κόμμα να εκπροσωπείται και από γυναίκα στο Ευρωκοινοβούλιο. Οι μεμψιμοιρίες (ε, εσείς οι ΧΡΙΣΤΟΦΙΑκοί χαμηλώστε τα ντεσιμπέλ και ακούγεστε… στις διαμαρτυρίες) λόγω της παραπομπής σε ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ λόγω του ότι η Σταύρη είναι σύζυγος του βουλευτή ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, δεν εισακούστηκαν , αφού θεωρούν την Σταυρούλα ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. Ε, καλά οι συνειρμοί περί αποχώρησης του ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ στις βουλευτικές εκλογές του 2026, όχι λόγω συμπλήρωσης θητειών όπως προνοεί το καινούριο καταστατικό, όσο γιατί θα ήταν ολίγο παρατραβηγμένο να είναι και τα δυο μέλη της οικογενείας σε καίρια πόστα, είναι σαφώς ΠΡΩΘΥΣΤΕΡΟ και μέχρι τότε, άξιος που θα έχει έδρα.

ΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

Όσον αφορά τους υπόλοιπους: ΑΝΤΡΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, άου - άου Αντρικκούι σε έσπρωξα να μπεις στο ψηφοδέλτιο οπόταν για να εκλεγείς χρειάζεσαι τιτάνια προσπάθεια και κυρίως να σταματήσεις τα πολλά – πολλά επαναπροσεγγιστικά αφού από Τ/Κ, θα πάρεις… ουδεμία. ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ που ομόρφυνε λόγω εγκυμοσύνης, θα παλέψει αλλά δύσκολα τα πράγματα για το κορίτσι, καθότι δεν θα θέλουν να εκλέξουν αντίστοιχη ΕυρωΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ. Η δε ΜΕΛΑΝΗ ΣΤΕΛΙΟΥ ας δει την προεκλογική εκστρατεία σαν μια θεατρική παραγωγή και η ίδια μπορεί να επιλέξει τον ρόλο που θα υποδυθεί. Μπορεί από αρχαία τραγωδός έως και κωμική ηθοποιός, αλλά και παράσταση με στοιχεία παραλογισμού…Και οι 3 θα παίξουν τον ρόλο ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ και προφανώς στην μάχη των λύκων θα είναι θήραμα ή αν προτιμάτε κάτι άλλο, στην κούρσα των Ευρωεκλογών θα παίξουν τον ρόλο του δρομέα- λαγού που θα τρέξουν, ΜΟΝΟ για να υποβοηθήσουν τους άλλους να κερδίσουν. Πως το λένε και στα χωριά; Για γεμωσχιά… Α, το ενδεχόμενο να χάσει το ΑΚΕΛ μια έδρα λόγω ποσοστών που δεν θα ξεπερνούν το 22-23% ούτε καν θέλει να σκέφτεται ο ΣτεφΣτεφ και το κόκκινο κονκλάβιο., παρακαλούν δε οι μικροί να εξαλειφθούν. Όσο δε για τον ΠΟΛΕΜΟ κατά του VOLT που αποδεικνύεται κακό αγκάθι ή αν προτιμάτε συρίγγιο στα κόκκινα οπίσθια συνεχίζεται αδιαλείπτως και παντοιοτρόπως.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ – ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΧΑΤΙΡΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ ΠΑΣΥΔΥ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πως το είπε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ΑΝΤΡΟΣ ΚΑΥΚΑΛΙΑΣ που δεν μας έχει συνηθίσει να περιπίπτει σε τέτοιου είδους ατοπήματα, αλλά του φορτώθηκε το βάρος να δικαιολογήσει την ΕΙΔΕΧΘΗ πρόταση της ΠΑΣΥΔΥ για να μπλοκαριστεί η μεταρρύθμιση στην δημόσια υπηρεσία που την υιοθετούν λόγω εκλογών και ψήφων ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ τους εαυτούς τους τα κόμματα αν την ψήφισαν ΟΜΟΦΩΝΑ (την γελοία κατάσταση να θεωρούνται όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι ΑΡΙΣΤΟΙ) ; Ε, μα πήραν αυξημένες αξιολογήσεις δημόσιοι υπάλληλοι που είναι στο Προεδρικό. Ε, όχι ρε Αντρίκκο μου, όχι κι από σένα. Δηλαδή για 5 -10 θα ακυρώσουμε μεταρύθμιση που αφορά 30- 40 χιλιάδες άτομα; Όσο για τους βουλευτές που άκουσαν την αρλουμπολογία του Γενικού Γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ΣΤΡΑΤΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ που για να μείνει στην θέση και να απολαμβάνει όντας συνταξιούχος συντάξεις, παχυλούς μισθούς και αξιώματα και να το παίζει ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ δεν τον ρώτησε ΚΑΝΕΝΑΣ. Καλά δεν ντρέπεσαι να προσβάλεις τα μέλη σου που είναι αξιολογητές και διανθίζεις την τοποθέτηση σου με κατινίστικες προσεγγίσεις, όπως δεν μιλάει ο ένας στον άλλο κάποιος απείλησε, κάποιος φώναζε …

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ εσείς ΟΛΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ- ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ - ΖΥΓΙΣΤΕΙΤΕ για το ειδικό σας ΒΑΡΟΣ. Και αν βρεθείτε ελλιπείς και πάλι θα πληρώσετε το τίμημα… Όσο για τους δημόσιους υπαλλήλους ας μην αφήσουν μια μειοψηφία που έμαθε να τρέχει στα κόμματα προς εξυπηρέτηση και κλαψούρισμα να ΕΠΙΒΑΛΕΙ την αναβολή της εφαρμογής μεταρρύθμισης γιατί κρίθηκαν ως μέτριοι. Η ΣΙΩΠΗ σας θα τους βοηθήσει να επιβάλουν τα σχέδια τους περί μπλοκαρίσματος της μεταρρύθμισης. Μην κλαίτε στα γραφεία και στα καφενεία. Περάστε και εσείς το μήνυμα στον Γ. Γ. της ΠΑΣΥΔΥ και τους υπόλοιπους συντεχνιακούς ότι αν πάει με τους λίγους θα τον τιμωρήστε στις εκλογές της ΠΑΥΣΔΥ. Διαφορετικά κάντε προσφυγές και περιμένετε…Τα χάπια μου ρε τα δημοσιοϋπαλληλικά… Α και οι αχάπαροι δημοσιογράφοι υποκύψτε και πάλι στους εκφοβισμούς της ΠΑΣΥΔΥ και άλλων για να σας δίνουν μια πληροφορία να γράφετε κάτι. ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση