ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αιτητές ασύλου: Πλαστογράφησαν, δεν φυλακίστηκαν - Παίρνουν κρατικό επίδομα

Τι έκαναν Αριστοτέλους- Νουρή και το παράπονο του Νιαζί

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Σίγουρα στις χώρες καταγωγής τους όπως το Καμερούν, Μποτσουάνα, Κένυα δεν συμβαίνουν αυτά. Μιλάμε για την απόλυτη ισοπέδωση των θεσμών, για την διάλυση του κράτους, αλλά και την περίτρανη απόδειξη ότι οι Ευρωττοπουζοκυπραίοι παραμένουν δεύτερης τάξης πολίτες. Για όλους τους υπόλοιπους που καταφθάνουν στο νησί θα βρεθεί παραθυράκι για να μην εκτελούν τα δικαιώματα τους ή να υπακούουν πιστά στους νόμους του κράτους, χωρίς επιπτώσεις και παρενέργειες. Οι Ευρωττοπουζοκυπραίοι να πληρώνουν σαν γνήσιοι μακάκες τους φόρους τους και να σιωπούν…

• Θα παρατηρήσατε φαντάζομαι ότι χάρη στην μεθοδικότητα και το αίσθημα ευθύνης τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Μεταναστεύσεως και Αλλοδαπών του Αεροδρομίου Λάρνακας, εξιχνίασαν την απάτη αιτητών πολιτικού ασύλου, που με πλαστές ταυτότητες και διαβατήρια θέλησαν να ταξιδέψουν στην Γαλλία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Οι Αστυνομικοί δεν ήθελαν το κράτος μας να γίνει ΠΕΡΙΓΕΛΟ και να χαχανίζουν οι Γάλλοι για το επίπεδο ασφάλειας και νοημοσύνης μας, αφού μας ξεγελούν οι πάντες.

• Άσε που σε τέτοιες περιπτώσεις τα θέματα μεταφέρονται και σε πολιτικό επίπεδο, αφού με την ανικανότητα των αρχών των χωρών αναχώρησης να προβούν στους αναγκαίους ελέγχους, μπορεί να γεμίσει ο τόπος που επιθυμούν να μεταβούν παράνομους και να εκληφθεί ότι γίνεται και εσκεμμένα ώστε να μεταφερθεί το πρόβλημα στο κράτος άφιξης. Πάντως στην Ευρώπη τέτοια χωρκατιλίκια τα λαμβάνουν υπόψη.

• Μάλιστα. Τους συνέλαβαν λοιπόν και παραπέμφθηκαν σε δίκη εκεί όπου χάθηκε χρόνος, χρήμα και φαιά ουσία από Δικαστές για να εφαρμόσουν τον νόμο και να τους καταδικάσουν σε φυλάκιση. Βλέπετε το αδίκημα της πλαστογραφίας είναι σοβαρό και οι δικαστές δεν χαρίζονται, αφού - ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ - προέχει και ο παραδειγματισμός και η ισονομία.

• Έφθασε η ώρα να πάνε στην φυλακή για να εκτίσουν την ποινή τους όπως και οι υπόλοιποι πολίτες. Εκεί η Διεύθυνση των Φυλακών δια της ΑΝΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ αποφάνθηκε ότι λόγω συμφόρησης, με τον υπερπληθυσμό να πνίγει το ίδρυμα καλύτερα να βρεθούν άλλες λύσεις. Δηλαδή που να τους βάζουν να εκτίουν τις ποινές τους; Σε ξενοδοχεία; Αναφερόμαστε σε 27 περιπτώσεις και η κατάσταση επιδεινωνόταν καθημερινά καθότι η απάτη διαδόθηκε σε όλους τους συμπατριώτες τους που διαμένουν στο Κυπριστάν. Οπόταν δεν φυλακίστηκαν.

• Η μπάλα στον Υπουργό Εσωτερικών ΝΙΚΟ ΝΟΥΡΗ που ψάχνοντας το θέμα ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να τους απελάσει, λόγω και Ευρωπαϊκών νόμων και κανονισμών, που δεν προνοούν δράση περί των παρανομούντων αιτητών πολιτικού ασύλου. Οπόταν τι γίνεται; Να μείνουν ελεύθεροι και να συνεχίζουν κανονικά την ζωή τους μέχρι νεωτέρας.

• Ε, και προφανώς να συνεχίσουν να παίρνουν και το κρατικό επίδομα ως αιτητές πολιτικού ασύλου, μέχρις ότου εξετασθεί η αίτηση τους και αποφανθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Δηλαδή μετά από 1-2 χρόνια. Καλά οι παραβάτες φιλοξενούμενοι στο νησί δεν έχει το κράτος την δυνατότητα να τους ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ άμεσα; Τότε ζήτω που καήκαμε γιατί θα το πληροφορηθούν οι πάντες και θα επιδίδονται σε παντός είδους λαμογιές. Τροποποιήστε την νομοθεσία, κάντε κάτι να επιβάλετε την ισοπολιτεία και μην αφήνετε τα πράγματα να αιωρούνται στο άγνωστο γιατί τελικά θα ισοπεδωθούν τα πάντα…

• Αίφνης εμφανίστηκε και ο Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΛΓΙΟΥΡΕΚ να διαμαρτυρηθεί και να κατηγορήσει την πολιτεία γιατί η συμπεριφορά Αστυνομικών στο αεροδρόμιο δεν ήταν η ενδεδειγμένη, καθότι δεν επέτρεψαν σε Τουρκοκύπρια να ταξιδέψει, αφού δεν έφερε PCR που έγινε στις ελεύθερες περιοχές.

• Ως Ευρωβουλευτής, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι τον έλεγχο διεξάγουν οι αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες ζητούν όλα τα πιστοποιητικά κατά το check-in και αναλόγως με τις οδηγίες των χωρών άφιξης, πράττουν. Δηλαδή ο κ. Κιζίλγιουρεκ επιθυμεί (φανταζόμαστε) να αναγνωρίζονται τα πιστοποιητικά του ψευδοκράτους σε όλη την Ευρώπη. Ατύχησε, γιατί οι Ευρωπαϊκές χώρες δεν αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος. Άσε που εμείς στο Κυπριστάν με πιέσεις της κομπανίας Νιαζί κάνουμε τα πάντα να αναγνωρίσουμε εμμέσως το ψευδοκράτος. Βλέπετε υπάρχει μια τάξη ανθρώπων που σιτίζονται από την Δημοκρατία με την φορολογία που πληρώνουν οι Ελληνοκύπριοι, αλλά μοναδική τους έγνοια είναι η καλοπέραση των Τουρκοκυπρίων.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τα αντανακλαστικά του ΑΚΕΛ χρειάστηκε να ενεργοποιηθούν μετά από την παρότρυνση της στήλης για να επιτελέσουν την υποχρέωση τους ως κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να ασκήσουν κριτική.

Κάπως έτσι και στην περίπτωση των αυξήσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα που διαμαρτυρήθηκε ο ΧΑΡΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ εκ μέρους του ΑΚΕΛ μετά από 2-3 μέρες που εμείς τα ρίξαμε σε ΑΗΚ-Πηλείδου. Εντάξει οι σύντροφοι και ιδιαίτερα ο νέος Γενικός Γραμματέας ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ είναι φίλος και χρωστάει και καφέ που εκκρεμεί από την περίοδο της κοινοβουλευτικής του δράσης χρειάζονται χρόνο να βρουν τα πατήματα τους ως νέα ηγεσία. Πάντως ο κόκκινος σύντροφος - επιφανής πράκτορας της ΞΥΠ μας ειδοποιεί ότι ο ΣτεφΣτεφ δεν άλλαξε συνήθειες και δεν επιδίδεται σε αππωμάρες παρά την άνοδο του στον θώκο του ΑΚΕΛ. Περιμένουμε…

• ΥΓ: Σ’ αυτή την μιζέρια και την μαυρίλα ανέτειλε το άστρο της ΚΑΡΟΛΙΝΑΣ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ, που μας έκανε περήφανους παγκόσμια. Αυτή είναι η άλλη Κύπρος…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X