ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αισχροκέρδεια, απληστία, πλαφόν στα κέρδη - το μουσάκι του Χριστοδουλίδη

Απομυζούν οι λίγοι τον πλούτο και οι αρμόδιοι κάνουν γαργάρα με Ευρώ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ

• Πώς να μην συγχυστεί το πλάσμα με την ακρίβεια που ταλανίζει την κοινωνία και απορύθμισε τις ζωές των ανθρώπων ωσάν και θέλουν να αρπάξουν όλα τα λεφτά οι ΛΙΓΟΙ και οι υπόλοιποι να πεινάσουν, και να ασχοληθεί κατά προτεραιότητα με τις τρίχες που εμφανίστηκαν «αραιοκατοικημένες» στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

• Κι επειδή χρειαζόμαστε τα διαλείμματα, αλλά και λόγω της ευρείας συζήτησης στην κοινωνία περί των τριχών του ανώτατου άρχοντα του τόπου και των σχολίων που παρήχθηκαν σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες, από τα καφενεία έως και τα πολιτικά γραφεία, να επισημάνουμε ότι η ΞΥΠ δια του αρμοδίου τμήματος διεξήγαγε σχετικό γκάλοπ, στο οποίο συμμετείχαν αρκετοί άνθρωποι όλων των ειδών και ποιοτήτων. Η συντριπτική πλειοψηφία 95% τοποθετήθηκε κατά της άτακτης διαδήλωσης τριχών που εμφανίστηκε στο πρόσωπο του ΝικΧρι και μάλιστα σφοδρώς με επεκτάσεις περί πλήγματος στην σοβαρότητα του Πρόεδρου και άλλα τινά.

• Μόλις 3-4 % των ερωτηθέντων, στην πλειοψηφία τους γυναίκες που προτιμούν λόγω ψυχοσύνθεσης και γούστου, τις επονομαζόμενες αγριάδες, θεωρούν ότι το μουσάκι δίνει άλλη ώθηση στο προφίλ του ΝικΧρι. Ποσοστό 1-2 % θεωρεί ότι θα είναι καλλιτεχνική προτίμηση της συζύγου του ΦΙΛΙΠΠΑΣ, η οποία ως είθισται από όλο τον γυναικείο πληθυσμό έχει τον πρώτο, κάποιες φορές και τον σημαντικότερο λόγο στην εμφάνιση του συζύγου. Κι επειδή ως εκ του επιθέτου έχουμε και τέτοιες ιδιότητες, να επισημάνουμε στον Πρόεδρο μας ότι «ο λαός απαιτεί να ΞΙΟΥΡιστείς».

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΟ

• Πάμε και στα σοβαρά μετά το διάλειμμα των καλλιτεχνικών προτιμήσεων του Προέδρου. Περιμένουμε ακόμη από τους εκατομμυριούχους που απαρτίζουν την υπηρεσία προστασίας των καταναλωτών του Υπουργείου Εμπορίου, αλλά και τον ομόσταβλο τους (στις τραπεζικές καταθέσεις) ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, να μας πληροφορήσουν τι πρόκειται να κάνουν για την ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ που έπνιξε τους πάντες. ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ η ΑΚΡΙΒΕΙΑ σαρώνει το εισόδημα και οι αρμόδιοι απλώς... παρακολουθούν.

• Ο πληθωρισμός της ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ σε συνάρτηση με την αύξηση των επιτοκίων διαλύουν την κοινωνία και παραλύουν τα πάντα. ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ κάνουν εταιρείες τροφίμων και υπεραγορές, αλλά ο Τζιορτζ Παπα και οι άλλοι καθησιάρηδες του Υπ. Εμπορίου ΜΟΝΟ δίνουν υποσχέσεις χωρίς να βλέπουμε αποτέλεσμα. Βάλτε ΠΛΑΦΟΝ τουλάχιστον στα κέρδη για τα σχολικά είδη, που κάποτε η αγορά τους ήταν ιεροτελεστία και η χαρά-ευχαρίστηση γονιών και παιδιών, αλλά οσονούπω θα μετατραπεί σε άγχος και εφιάλτη, με τις ψηλές τιμές στην αγορά.

• Επιτέλους Πρόεδρε της Δημοκρατίας και Κυβέρνηση κάντε κάτι. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ τους πολίτες. Οι αγαθές προθέσεις δεν φτάνουν και οι εξαγγελίες περί έργων και άλλων προσπαθειών στο Κυπριακό. Το 1/3 του πληθυσμού πεινάει, αρκετοί άλλοι τα βγάζουν δύσκολα και επιβιώνουν οι λίγοι που τα αρπάζουν. Έχετε δημιουργήσει και στρατό δημοσίων υπαλλήλων, που λόγω ασφάλειας εργασίας και απολαβών - ωφελημάτων σιωπά και ανέχεται, οπόταν δημιουργείται μια εικόνα καλοπέρασης. Αμ δε. Η πλειοψηφία ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ.

• Πατάξτε επιτέλους όλους εκείνους που είναι εντεταλμένοι να επιφέρουν τομές και έπαθαν ΑΦΩΝΙΑ από τις ΓΑΡΓΑΡΕΣ με ΕΥΡΩ.

Η ΜΕΛΟΝΙ ΚΟΥΡΕΥΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ

• Κι επειδή οι ευαισθητούληδες των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης του Κυπριστάν φοράνε χρωματιστά γυαλιά και κατατάσσουν τους πολίτες, αναλόγως των ψευδεπίγραφων δικών τους δημοκρατικών αισθημάτων, που δήθεν τους κατακλύζουν, να σας πληροφορήσουμε ότι η Πρόεδρος της Ιταλίας ΤΖΙΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΤΟΛΜΗΣΕ και πάλι. Μετά την επιβολή 40% έκτακτου φόρου στα υπερκέρδη των τραπεζών, λόγω της αύξησης των επιτοκίων από τα ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ της ΛΑΓΚΑΡΝΤ, αποφάσισε το ΚΟΥΡΕΜΑ δανείων και την αγορά τους από τους δανειολήπτες, σε τιμές που αγοράζουν οι εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων – δανείων από τις τράπεζες.

• Όπερ μεθερμηνευόμενο, αν οι εν λόγω εταιρείες, όπως π.χ ΑΛΤΑΜΙΡΑ, αγόρασε το δάνειο στο 15% του συνολικού ποσού, τότε στην ίδια τιμή να το πάρει και ο δανειολήπτης. Αμάν τα χάπια μου τα Ιταλικά, τι τους κάνει η Γιωρκουλλού μου του Μελή. Θα την χαρακτηρίσει οσονούπω φασίστα το σύστημα που συνθλίβει τις κοινωνίες και δεν έχει χρώμα αλλά μόνο εκφραστές την Ε.Ε και ΕΚΤ, απόγονη του Μουσολίνι κλπ. Δεν αντέχουν κάποιους που ασχολούνται με τον φτωχόκοσμο οι δεξιοί-σοσιαλιστές-κεντρώοι-αριστεροί παραμυθάδες των κομμάτων. Φυσικά η Γιωρκουλλού η Ιταλίδα τα σέρνει (κάτι που υπάρχει έλλειψη σε στιβαρούς γενετικούς αδένες πλεόν…) και δεν φοβάται την κλαψιάρικη κινδυνολογία περί του επηρεασμού των τραπεζών και άλλων τινών αρλουμπών…

ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ Ο ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ;

• Ο άνθρωπος που έχει ως επάγγελμα τον πόλεμο, τις δολοφονίες και τον θάνατο. Πιστεύετε στ’ αλήθεια ότι ο ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ επέβαινε στο τζετ που έχει συντριβεί στην Ρωσία; Δηλαδή δεν ήξερε ο στρατηγός των μισθοφόρων ότι ο Πούτιν δεν θα δεχόταν τον διάβολο στα πόδια του και θα τον σκότωνε κάποια στιγμή μετά το πραξικόπημα που διενήργησε και επέλεξε να πετάξει αμέριμνος σε Ρωσικο έδαφος. Για τόσο ανόητο τον περάσαμε; Ο Πριγκόζιν θα βρίσκεται κάπου στην Βραζιλία-Αργεντινή να διασκεδάζει και το χειρότερο είναι ότι πούλησε τους διαφανοκέφαλους και έβαλε μαλλιά για να μην τον αναγνωρίζουν…

Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΚΟΛΙΝ ΣΤΙΟΥΑΡΤ - ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΥΠΕτζήδες – ΡΙΚάδες ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ

• Όταν λέει ο Ειδικός εκπρόσωπος του ΟΗΕ στην Κύπρο ΚΟΛΙΝ ΣΤΙΟΥΑΡΤ, ότι θα κάνει διαβουλεύσεις με τις δυο πλευρές όπως επιμένουν οι ΚΥΠΕτζήδες πληροφορούμενοι από ανώνυμες πηγές (μέθοδο κατά την οποία κρατικό μέσο ενημέρωσης μεταφέρει ανώνυμες δηλώσεις, μόνο το ΚΥΠΕ της Ζιμπάμπουε μετέρχεται), τι ακριβώς εννοεί ότι περιμένει να του δώσουμε; Να συναινέσουμε να κάνουν τον δρόμο Άρσους-Πύλας, έστω κι αν έδωσαν ξύλο στους ΟΗΕδες, όπως πρότεινε κλίκα του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ και των ΜΜΕ που τους εκφράζουν και να συναινέσουν οι Τούρκοι- Τ/Κ, σε διάνοιξη οδοφραγμάτων, που προφανώς διευκολύνουν τα σχέδια τους για όποια λύση, μετατροπή της Κύπρου σε Ταιβάν και φυσικά 2 κράτη;

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μετέφερε και το ΡΙΚ αυτούσια την εκπομπή της ΕΡΤ που διαθέτει κανάλι με ειδήσεις επί 365 μέρες τον χρόνο σε 24 ωρη βάση, για να διαπιστώσουμε την χαώδη διαφορά των δυο δημόσιων ραδιοτηλεοράσεων. Ενώ το κρατικό ίδρυμα του Κυπριστάν με 32 εκατομμύρια προϋπολογισμό (όσα σπαταλούν μαζί όλα τα υπόλοιπα κανάλια της Κύπρου) ΚΛΕΙΝΕΙ την ενημέρωση για όλο τον Αύγουστο, επειδή έτσι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα και ιδιαίτερα στους μακάκες φορολογούμενους , αφού ο πολιτικός προϊστάμενος του ιδρύματος στενομάκρουλος ΥΠΕΣ διακοπεύει στο κότερο του.  Οι αχάπαροι του Δ.Σ, ανέχονται και τους επικεφαλής του κουβαραστράδικου, ΤΣΩΚΟ (Γ.Δ) ΚΕΝΤΑ (Πρόεδρο) να τους λένε διάφορες δικαιολογίες και φληναφήματα… Όμως η αναμετάδοση της ΕΡΤ από το ΡΙΚ, μοιάζει με σουβλατζίδικο που πηγαίνεις να αγοράσεις μια πίττα μιξ και αυτός διαφημίζει το παρακείμενο μαγαζί ως το καλύτερο στα παιδάκια και τα ζουμερά του σουβλάκια.

• Α, μην ξεχάσουμε. Οι Ελληναράδες Τσώκος-Κέντας ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να προκαλέσουν κρίση με την ΕΡΤ και για πρώτη φορά να καταγγείλει Ελληνικό δημόσιο ίδρυμα αντίστοιχο Κυπριακό σε Ευρωπαϊκό σώμα ( EBU). Κι όλα αυτά γιατί ΠΩΛΗΣΑΝ σε ιδιωτική εταιρεία την εκπροσώπηση της χώρας στην Γιουροβίζιον. Φοβερό μοντέλο. Ε, να δώσουμε και το ΡΙΚ σε εταιρεία να το δουλέψει και να πάτε όλοι σπίτια σας. Φανταστήκατε να ήταν π.χ Πρόεδρος του ΡΙΚ ο ΜΑΚΗΣ ΣΥΜΕΟΥ του ΑΚΕΛ; Πρώτοι οι Τσώκος – Κέντας θα έκαναν διαδηλώσεις έξω από το ίδρυμα και θα τους χαρακτήριζαν ανθέλληνες αυτούς που προκαλούν προβλήματα στις σχέσεις Ελλάδας- Κύπρου και θα έσκιζαν και τα γαλάζια σωβρακάκια τους…

• ΥΓ: Υπάρχει και η άλλη Κύπρος, όπως αυτή που εκπροσωπεί το γλυκό κορίτσι η ΟΛΙΒΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ που συμμετείχε με επιτυχία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου (οφθαλμόλουτρο που απολαμβάνουμε από το EURONEWS), η οποία μετά την κούρσα της στα 200 μέτρα, μετέφερε την συμπαράσταση και την συμπάθεια όλων μας για τους αδελφούς Έλληνες που υποφέρουν από τις πυρκαγιές. Οι οποίες πυρκαγιές, ειρήσθω εν παρόδω, είναι έργο πρακτόρων και ντόπιων προδοτών (διάσπαρτη η Ελληνική ιστορία με Εφιάλτες) που θέλουν να κάψουν την χώρα, για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια των μαστόρων τους. Τι κάνει ο ΜΗΗΤΣΟΤΑΚΗΣ; Απλώς παρακολουθεί. Τι να πει; Ότι διείσδυσαν στην χώρα πράκτορες;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση