ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΗΚ: Παραδέχονται πως μας κλέβουν στους λογαριασμούς- Καβγάδες εκπαιδευτικών για τετράμηνα

Παράρτημα του ΑΚΕΛ η ΟΕΛΜΕΚ- ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΗΚ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ – CYPRUS AIRWAYS - Ανάλυση των χρεώσεων της κλοπής στο ρεύμα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΣΙΩΠΟΥΝ ΕΝΟΧΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- ΚΟΜΜΑΤΑ - ΣΥΝΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Φοβερό! Η παραδοχή της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) πως με ταχυδακτυλουργικά τρικ και χρεώσεις που αγγίζουν τα όρια της ΚΛΟΠΗΣ ανεβάζει τους λογαριασμούς του ρεύματος, πραγματικά σοκάρουν. Καταδεικνύουν ότι σ’ αυτό τον τόπο μπορεί οποιοσδήποτε να υφαρπάζει από τους πολίτες τα χρήματα – που με κόπο, μόχθο και αίμα - από τις τσέπες, χωρίς αιδώ και κυρίως να μην τον καταδικάζει κάποιος που υποτίθεται ανέλαβε προστάτης και εκπρόσωπος του λαού επί πληρωμή…

Προφανώς και το Δ.Σ της ΑΗΚ έχοντας κι αυτό τύψεις γιατί κλέβει τους πολίτες, δημοσιοποίησε το τεκμήριο του εγκλήματος μέσω του οποίου αποδεικνύεται ότι τα παίρνουν κανονικά αυξάνοντας το κόστος ζωής και μετατρέποντας τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος σε ΒΡΑΧΝΑ για τους πολίτες. Κυβέρνηση, κόμματα, συντεχνίες και οργανωμένα σύνολα απλώς ΣΙΩΠΟΥΝ και δεν τους ενδιαφέρει αν κλέβουν τους πολίτες. Βλέπετε αυτοί με τους παχυλούς μισθούς δεν έχουν πρόβλημα και οι πολίτες ας ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.

Λοιπόν, στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος που στάληκε στους καταναλωτές περιέχεται – καλά είναι να διαβάσετε και να φυλάξετε το τεκμήριο της κλοπής - σημείωμα όπου επεξηγούνται οι χρεώσεις. Το κυριότερο που προκύπτει είναι ότι η κατανάλωση είναι π.χ 30 Ευρώ, ο πολίτης πληρώνει με διάφορες χρεώσεις που δεν έχουν σχέση με το προϊόν που αγόρασε, στην προκειμένη το ηλεκτρικό ρεύμα, 120 Ευρώ. Ναι ο λογαριασμός τετραπλασιάζεται. Αν και η κατανάλωση που ενδεικτικά αναφέραμε είναι κάτι σαν όνειρο απατηλό για τους περισσότερους πολίτες, αντιλαμβάνεστε την ΜΑΣΤΙΓΑ , όπως μετεξελίσσεται ο λογαριασμός του ρεύματος.

ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΗΚ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ – CYPRUS AIRWAYS

Ξέρετε θυμίζει κάποιο που πήγε να αγοράσει μια μηχανή του καφέ π.χ και τον χρεώνουν στον λογαριασμό που του εκδίδουν δέκα διαφορετικές ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ για να ανεβεί ο λογαριασμός. Ε, δεν θα ξαναπάει να αγοράσει και θα κάνει δυσφήμιση στην εταιρεία. Στην συγκεκριμένη πέστε ότι θέλετε σε βάρος της ΑΗΚ. Κανείς δεν σας λαμβάνει υπόψη. ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ φίλε μου. Κάνουν ότι θέλουν. Να προσέχουν όμως γιατί με το άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρισμού, μην γίνουν και αυτοί ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ – CYPRUS AIRWAYS και ψάχνουν το λάθος. Ας ανανήψουν πάραυτα.

Ανάλυση των χρεώσεων της κλοπής στο ρεύμα.

Παίρνουμε τον λογαριασμό που αρχίζει: Α: Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας: Αντιπροσωπεύει το κόστος παραγωγής. Αυτά δηλαδή που καταναλώνουμε.

Β: Χρήση δικτύου: Το κόστος χρήσης δικτύων μεταφοράς. Καλά πόσες φορές πρέπει να πληρώσουμε το δίκτυο. Κάνουν κάθε μήνα και νέο; Εξευγενισμένος τρόπος κλοπής.

Γ: Επικουρικές υπηρεσίες: Το κόστος για ασφαλή λειτουργία του συστήματος και την απρόσκοπτη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Δηλαδή πληρώνουμε συνέχεια για να λειτουργεί το σύστημα. Μα δεν είναι αυτή η δουλειά σας ως εταιρεία να μας παρέχεται το προϊόν; Δηλαδή στα σούπερ μάρκετ θα μας χρεώσουν ξεχωριστά ένα κιλό αγγούρια και τον σεκούριτι;

Δ:Μέτρηση κατανάλωσης: Φοβερό δεν είναι; Χρεώνουν γιατί στέλνουν κάθε 4 μήνες κάποιο να γράφει, που λέμε, το ρεύμα.

Ε: Προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας: Ακούστε – ακούστε. Αντιπροσωπεύει το κόστος έκδοσης λογαριασμού, είσπραξης και εξυπηρέτησης των πολιτών. Και εμείς που τα πληρώνουμε από το διαδίκτυο γιατί μας χρεώνετε;

ΣΤ: Αναπροσαρμογή τιμής καυσίμων: Α, μάλιστα. Εδώ είναι το μεγάλο τρικ. Αναπροσαρμόζεται κάθε μήνα η τιμή αγοράς των καυσίμων, οπόταν εκεί ρίχνουν όσα θέλουν πάνω στους λογαριασμούς και τρέχα γύρευε. Αν το αγόρασαν και ακριβότερο τι έγινε. Οι μακάκες θα το πληρώσουν.

Ζ: Υποχρεώσεις δημοσίας ωφελείας: Χρέωση για στήριξη των ευάλωτων καταναλωτών. Κάνουν τους φιλάνθρωπους στην πλάτη άλλων. Άστε που ελάχιστοι απολαμβάνουν τις μειωμένες τιμές, αλλά το χρήμα η ΑΗΚ το εισπράττει και μένει στα ταμεία της.

Η: Και πάμε σε άλλο κόλπο που η ΑΗΚ γίνεται εισπράκτορας καθότι σίγουρο χρήμα. Ταμείο ΑΠΕ- ΕΞΕ: Τέλος που εισπράττεται για ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ συμφωνίες που έγιναν με ιδιώτες παραγωγούς ΑΠΕ από την Κυβέρνηση και τα παίρνει η ΑΗΚ για να τα αποδώσει.

Θ: Φυσικά και 19% ΦΠΑ. Άλλο κόλπο. Ψηλοί λογαριασμοί περισσότερο χρήμα μέσω ΦΠΑ στο κράτος. Να τα παίρνουν για να μας απομυζούν.

Αυτή είναι συνοπτικά μια από τις ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΟΠΕΣ που γίνονται σε βάρος αυτού του βασανισμένου - δύσμοιρου λαού που τους δέχεται αγόγγυστα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας κάνει την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του. Αυτό το σύστημα, μπορεί να το αποκαλέσεις και ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που καταδυναστεύει τις ζωές όλων και απομυζά χωρίς ΟΙΚΤΟ και ΝΤΡΟΠΗ τους κόπους όλων.

Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΛΜΕΚ- ΦΤΥΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΛΕΙΦΕ

Όταν οι ίδιοι οι καθηγητές αποδίδουν στην ηγεσία της οργάνωσης τους ότι κατάντησε ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του ΑΚΕΛ και συνεχίζει τον ΚΑΤΗΦΟΡΟ της δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε. Η κατάσταση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ αν ληφθεί υπόψη ότι αναφερόμαστε σε ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, αυτούς που διαπαιδαγωγούν τα παιδιά και αποδίδουν στην κοινωνία τους αυριανούς πολίτες. Αν τα παιδιά διαμορφώνονται από τέτοιου είδους καθηγητές που είναι ΠΙΟΝΙΑ κομμάτων, παρατρεχάμενοι και κομματόσκυλα τότε δεν υπάρχει σωτηρία.

Όταν η ΑΛΛΑΓΗ, που είναι η μεγαλύτερη σε ποσοστά καθηγητική οργάνωση, επισημαίνει ότι η ηγεσία τους δεν αισθάνεται ΝΤΡΟΠΗ και οι ενέργειες της είναι ΑΝΗΘΙΚΕΣ, αφού είναι αυτή που συμμετείχε στην διαμόρφωση της νομοθεσίας περί τετραμήνων, αλλά λόγω των εντολών του ΑΚΕΛ μεταλλάσσεται, εμείς δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε. Ιδιαίτερα όταν ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, που μαζί με τον κουμπάρο-βουλευτή του ΔΗΚΟ ΠΑΝΙΚΟ ΛΕΩΝΙΔΟΥ (κομματικά ομόσταβλοι) συνδιαμόρφωσαν την νομοθεσία περί τετραμήνων (πανηγύριζαν και το προβάλουν σαν τεράστια κομματική επιτυχία) και ελέω της συνεργασίας με το ΑΚΕΛ και της ανάγκης του να ικανοποιήσει τον ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟ του βλέποντας την φάτσα του ΣΤΑ ΜΜΕ, ΥΠΑΝΑΧΩΡΕΊ και προκαλεί αναταραχή στα σχολεία τότε δεν έχουμε σωτηρία.

Η ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ

Γιατί όμως τους ανέχονται οι υπόλοιποι καθηγητές αυτούς τους τύπους να τους ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ; Όταν δε καταφέρεται ο Χατζησάββας και τα άλλα κολαούζα του σε πληθώρα διαγωνισμάτων δεν είναι οι καθηγητές – συνάδελφοι του που τα διενεργούν; Για δε τις απαιτήσεις του να πούμε και πάλι. Το 95% των λειτουργών του Υπουργείου Παιδείας είναι δάσκαλοι – καθηγητές και αυτοί εφαρμόζουν τις μεταρρυθμίσεις. Δηλαδή καταφέρετε σε βάρος συναδέλφων του και αμφισβητεί την αξιοπιστία τους; Και ακόμη να τον πάρουν με τις πέτρες;

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ο βολεμένος εθνοσωτήρας ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ που ήταν πρωτοσύμβουλος του Νίκαρου για 10 χρόνια στο Κυπριακό θυμήθηκε αφού πήρε τα παχυλά εφάπαξ και τις συντάξεις να ενδιαφερθεί για την Προεδρία του κράτους και μάλιστα με προμετωπίδα τις ελλείψεις στο Εθνικό της Κυβέρνησης που υπηρετούσε. Κουραστήκαμε να μας σώζουν οι βολεμένοι..

ΥΓ Μην σοκάρεστε με όσα βλέπετε στην Σαγκάη. Ξεχάσατε που στέλνατε μήνυμα στον Κόκκινο να σας επιτρέψει να κυκλοφορήσετε και όταν πηγαίνατε στο πάρκο για περπάτημα, σας έτρεχαν οι αστυνομικοί να σας λαπορτάρουν γιατί κατεβάσατε την μάσκα και θα κολλούσατε από τον καθαρό αέρα; Επειδή δεν χρησιμοποιούσαν δαγκάνες; Ε, τα 350 Ευρώ πρόστιμο δεν δαγκώνουν ;

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X