ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αφοπλίζουν την Ειρήνη Χ. και ο αππωμένος Συναγερμικός - Λεμεσιανός υποψήφιος

Φανταστήκατε στο συνέδριο του κόμματος να διεκδικήσει την θέση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

* Η περιγραφή ενός κλασικού υποψηφίου βουλευτή του ΔΗΣΥ και ο Γολγοθάς που θα ανέβει μέχρι τις βουλευτικές εκλογές. Είναι ο ωραίος της παρέας. Με το καλοχτενισμένο μαλλάκι του, με το στυλάκι του με το ύφος ηθοποιού του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Κυκλοφορεί με μηχανή μεγάλου κυβισμού και πολυτελέστατα αυτοκίνητα. Η λεμεσιανή του καταγωγή, η εξυπνάδα του αλλά και ο ευπροσήγορος τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων τον καθιστούν ακαταμάχητο.

• H σχέση του με την γεωργία ήταν ότι γνωρίζει αρκετές κοπέλες-πελάτισσες με το όνομα Γεωργία, αλλά και από τις ντομάτες-αγγουράκια- καρπούζια και τ’ άλλα γεωργικά προϊόντα που κατανάλωνε. Έμπλεξε όμως με τους διάφορους χώρκατους του κλάδου αλλά τα καταφέρνει καλούτσικα. Άμα τους ρίχνει και τα εκατομμύρια από την Ευρωπαϊκή Ένωση ακόμη καλύτερα… Εξ ου και από τα χαικλασάτα μπαράκια της Λεμεσού προσαρμόστηκε… στα αμπέλια και τα μποστάνια.

• Μάλιστα εκμυστηρεύτηκε σε συναδέλφους του τι τραβάει με τις εξής εκφράσεις: Απόλυτο χωρκαθκιό λες και ήμουν παρουσιαστής της αλήστου μνήμης εκπομπής του ΡΙΚ «για την ύπαιθρο». Ιδιαίτερα όταν με βλέπεις να περπατάω μαζί με τους ψηφοφόρους μέσα στ’ αμπέλια. Και να δυσκολεύονται να περάσουν, κάτι που τους υποχρεώνει να σπρώχνουν τις κληματαριές για να περάσουν. Αυτές να μην κουνιούνται και στο πρόσωπο τους να βλέπεις την δυσφορία. Μιλάμε για καταστάσεις που αποτυπώνουν ανάγλυφα την κυπριστανική προεκλογική πραγματικότητα…

• Για να καταλάβουμε δηλαδή τώρα που στο προσωνύμιο του ΑΚΕΛ δεν θα συμπεριλαμβάνεται η ουρίτσα νέες δυνάμεις, η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ απαλλάσσεται από κάθε κομματική υποχρέωση που γίνεται μέγγενη και ενεργεί κατά το δοκούν σε βάρος ΑΚΕΛικών στελεχών; Άρα θα κάνει ότι νομίζει αφού πλέον δεν καλύπτεται από τις νέες δυνάμεις που θα λέγονται από τούδε και στο εξής ανακατωμένες δυνάμεις.

• Πάντως αν καταφέρει η Ρένα και υπερισχύσει όλων των δελφίνων και ηγετικών στελεχών που πολεμούν στην μάχη της Λευκωσίας τότε δύσκολα μπορεί κάποιος να την σταματήσει. Ε, μην μου πείτε ότι δεν θα χαρακτηριστεί θρίαμβος, το κορίτσι της τηλεόρασης να κερδίσει το ΑΚΕΛικό κατεστημένο και να προσπεράσει υποψηφίους που συναγωνίζονται, όχι μόνο για βουλευτική έδρα , αλλά και για την άνοδο στην θέση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος ( διάβαζε Στεφάνου- Λουκαίδης- Δαμιανού).

• Πάντως ο πόλεμος που δέχθηκε είναι ανηλεής και ο κομματικός μηχανισμός κινήθηκε εναντίον της εδώ και αρκετό καιρό , αλλά φαίνεται ότι δύσκολα θα την αφήσουν έξω από το Κοινοβούλιο. Βλέπετε η Ρένα πάτησε σε περιοχές που οι ΑΚΕΛικοί δεν μπορούν να διαβούν και ελκύει ψήφους που το κόμμα της αριστεράς δεν μπορεί να υφαρπάξει. Πόσο καιρό έχετε να την δείτε σε συζήτηση στην τι- βι που είναι και το δυνατό της όπλο; Από την εποχή που ενέγραφε θέματα στην Επιτροπή Ελέγχου. Αφόπλισαν την Ειρήνη Χ. για να μην πολεμήσει αλλά φαίνεται είναι πλέον αργά , αφού η πρώτη διδάξασα τον ανορθόδοξο πόλεμο δεν θα μπορεί να μπλοκαριστεί από κανένα …Η χωριάτικη ρήση που ψιθυρίζει η επαγρύπνηση στις λαϊκές οργανώσεις , κατά τον κόκκινο πράκτορα της ΞΥΠ , «εγιώ σ’έχτισα φούρνε μου εγιώ εν νάσαι χαλάσω» δεν ισχύει στην προκειμένη γιατί ο φούρνος πλέον έγινε αρτοποιείο τύπου Ζορπάς και Πανδώρας.

• Το θέμα για τους ΑΚΕΛικούς είναι να μην θριαμβεύσει στις επικείμενες εκλογές η Ρένα και να εδραιωθεί στην συνείδηση των ταλαιπωρημένων αριστερών ψηφοφόρων ως το άτομο που θα ανατρέψει την διολίσθηση του κόμματος. Μην θέλει και να διεκδικήσει ψηλότερα αξιώματα στο ΑΚΕΛ και να επιθυμεί να αποτελέσει μέρος της ηγεσίας…Φανταστήκατε να την τσαντίσουν, λόγω της πολεμικής που δέχεται και αμέσως μετά τις βουλευτικές, στο συνέδριο του κόμματος, να διεκδικήσει την θέση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ. Ε, ρε γλέντια.

• Πάντως το ΑΚΕΛ τσέπωσε μισό εκατομμύριο Ευρώ αυτές τις μέρες. Ε, το εφάπαξ που θα πάρουν οι βουλευτές του κόμματος θα κατατεθεί στα ταμεία του ΑΚΕΛ προς συντήρηση του κομματικού στρατού. Για να σας το πούμε πιο απλά. Εμείς όλοι οι φορολογούμενοι θα δώσουμε χρήματα σε αποχωρήσαντες βουλευτές ως ένδειξη εκτίμησης για όσα προσέφεραν στην Πολιτεία και κυρίως για να ζουν με αξιοπρέπεια ως πρώην εκπρόσωποι του λαού. Κι αυτοί θα τα δώσουν στο κόμμα γιατί διαφορετικά θα τους διώξουν από το ΑΚΕΛ.

• Έδρασε με ταχύτητα η ΕΔΟΝ και δεν έμπλεξε… Γιατί εκεί που θα διοργάνωνε εκδήλωση στήριξης των Παλαιστινίων θα ακούγονταν ισλαμιστικά συνθήματα και τα ΕΔΟΝόπουλα θα γίνονταν άθελα τους- μάνα μου ρε τα κοκκινογούλια μου- πλατφόρμα έκφρασης ισλαμιστών…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Από πόρτα σε πόρτα μας περιγράφουν ότι συνεχίζεται ο προεκλογικός αγώνας. Αν δεν μπουν από το παράθυρο δύσκολα θα ανοίξουν οι πόρτες…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση