ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αβέρωφ VS Ελεγκτής - Πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ καλύπτει Τ/Κ άρπαγα Ε/Κ περιουσιών

Ηγετικό στέλεχος κόμματος συνελήφθη για κλοπή - Ο Πρίγκιπας ταυτίζεται με ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ για μπίζνες με Τουρκία

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΑΦΤΗΚΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ Τ/Κ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ωωω κάποιες στιγμές δόθηκε η εντύπωση ότι το πανηγυράκι ή ΟΠΕΡΕΤΑ που έστησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ αποτελούσε τέλειο ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ, για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ εξελίξεις που ΘΑΒΟΝΤΑΙ από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης οι οποίες αναφέρονται κυρίως με τις αστοχίες Κυβέρνησης και άλλων πολιτικών και πολιτικάντηδων. Μέχρι να συνειδητοποιήσει η κοινωνία τι συνέβαινε πάει εξαφανίστηκαν τα πάντα. Κυρίως, γιατί η προσοχή περιορίζεται σε όσα μεταδίδονται και κανείς δεν έχει τον χρόνο να ασχοληθεί επισταμένως με σοβαρότερα θέματα που κυριολεκτικά θάβονται...

Κι επειδή κρίνουμε ως χώρα εξ ιδίων τα αλλότρια, πιστεύουμε ότι κατά αντίστοιχο τρόπο λειτουργούν και αλλού. Δεν υπολογίσαμε ούτε εμείς, αλλά κυρίως ούτε ο θρασύς Τουρκοκύπριος ΑΡΠΑΓΑΣ - ΚΛΕΦΤΗΣ Ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα, ότι η Ιταλία είναι κράτος που τηρούνται οι νόμοι και διαδικασίες. Έτσι και εκτέλεσε το διεθνές ένταλμα σύλληψης του Τ/Κ δικηγόρου ΑΚΑΝ ΚΙΟΥΡΤΑΣ, η Κυβέρνηση ΤΖΟΡΤΖΙΑΣ ΜΕΛΟΝΙ και τον φυλάκισε με προοπτική να τον εκδώσει στο Κυπριστάν για να δικαστεί ως ΚΛΕΦΤΗΣ Ε/Κ περιουσιών στα κατεχόμενα.

ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΝΤΩΝ ΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ - ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ε/Κ

Όλες αυτές τις μέρες ακούσατε συζητήσεις περί του ΜΕΙΖΟΝΟΣ αυτού θέματος - που αν είμαστε κράτος σοβαρό - θα έπρεπε να του δοθούν οι πραγματικές του διαστάσεις; Α, μπα. Άκρα του τάφου σιωπή που λέει και ο ποιητής. Λες και δυσαρεστήθηκαν Κυβέρνηση και πλείστα εκ των κομμάτων που θα μας στείλουν τον κλέφτη να τον δικάσουμε προς παραδειγματισμό και συμμόρφωση και των υπολοίπων Τ/Κ και ξένων συνεταίρων τους , καθώς και Ε/Κ που τους υποβοηθούν να αρπάξουν τις περιουσίες των συμπατριωτών τους. Ξέρουμε ότι υπάρχει ΚΥΚΛΩΜΑ με Ε/Κ που για να αποκομίσουν χρήμα ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ την πατρίδα τους. Κάποιος να τους πει ότι τα κλεμμένα δεν μπορείς να τα απολαύσεις και όταν η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ τους ΕΠΙΒΑΛΕΙ την ποινή, μην κλαψουρίζουν και να φωνάζουν «γιατί Θεέ μου».

ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΝΩ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΟ;

Άστα αφήσουμε αυτά για τον Ύψιστο – αν δεν μας βαρέθηκε - και να πάμε στα γήινα. Λοιπόν, για την περίπτωση του Τ/Κ δικηγόρου σφετεριστή εγείρονται δεκάδες ερωτήματα που είναι καλά να μας τα απαντήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΤΣΙΩΤΗΣ. Ο Τ/Κ κλέφτης καταζητείτο από το 2007 από τις υπηρεσίες του κράτους. Καλά, από τότε δεν πέρασε στις ελεύθερες περιοχές ούτε μια φορά; Δεν διακινήθηκε από το αεροδρόμιο Λάρνακας, αφού κατείχε Ε/Κ ταυτότητα - διαβατήριο; Προσέξτε και το σοβαρότερο, που αγγίζει τα όρια του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ. Ποιος ανανέωσε την ταυτότητα - διαβατήριο του εν λόγω τύπου, αφού για να γίνει τέτοιου είδους πράξη νόμιμα (ανανέωση) χρειάζεται η φυσική παρουσία του αιτούντος. Όπερ μεθερμηνευόμενο, κάποιος έδρασε με ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΡΟΠΟ με τη συνενοχή – εμπλοκή πολιτικών - κυβερνητικών προϊσταμένων για να του δοθούν καινούρια έγγραφα. Μιλάμε για ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ δηλαδή, που ενώ θα έπρεπε να ήταν το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ συζήτησης, ασχολούμαστε με τα καμώματα Χριστοδουλίδη και Πρίγκιπα.

ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ – ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΗ ΑΡΠΑΓΑ

Και σύμφωνα με πράκτορες της ΞΥΠ, τα επονομαζόμενα τσακάλια, δικηγόρος - υπερασπιστής και υποστηρικτής του Τ/Κ κλέφτη είναι πρώην βουλευτής, ο οποίος ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ να γνωρίζει για τις πράξεις του στις κατεχόμενες και ελεύθερες περιοχές - συμπεριλαμβανομένης και της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ έκδοσης εγγράφων. Να σημειώσουμε ακόμη κάτι για να ενημερωθείτε. Ο Τ/Κ ανήκει στον ούτω καλούμενο προοδευτικό χώρο και είναι κορυφαίος επαναπροσεγγιστής. Μάνα μου ρε δεν είναι συγκινητικό; Μιλούσε για ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ και έκλεβε Ε/Κ περιουσίες. Και τώρα τι θα κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κυβέρνηση του; Δεν θα δικάσουν τον Τ/Κ, όταν τον εκδώσουν οι Ιταλοί; Ε, τότε να πάμε και εμείς στην Γεροσκήπου να εγκαταστήσουμε στο χωράφι του Χριστοδουλίδη σπιτάκι και να κατοικήσουμε. Μπορεί να το κάνουμε και στο σπίτι του Κόμπου ή έστω του Λετυμπιώτη. Η ΞΥΠ ψάχνει τα πάντα και για τον πρώην βουλευτή και τις διαδικασίες και οσονούπω θα τα ξαναπούμε. Τα χάπια μου τα Γεροσχηπιώτικα.

ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΚΟ ΜΕ ΔΗΣΑΚΕΛ ΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ

Είδατε όμως αντίδραση αμέσως το εκφραστικό όργανο του Υπουργού Εξωτερικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΜΠΟΥ, η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ, που με πρωτοσέλιδο ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ ότι θέλουν κι αυτοί να κάνουν ΜΠΙΖΝΕΣ με την Τουρκία και να τους παραδώσουμε το φυσικό αέριο; Α, τα κρυμμένα πουλάκια μου. Πέστε το καθαρά, ότι αυτά θέλετε και μην κρύβεστε σαν μωρές παρθένες στην πρώτη τους επαφή. ΞΕΚΑΘΑΡΑ (όλοι το ίδιο είσαστε ) πέστε μας ότι επιθυμείτε να βάλουμε στην εξίσωση του φυσικού αερίου την ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ με την Τουρκία. Το επισημάναμε και χθες και ο ποιητής Κόμπος, το ντελίβερι μπόι της εξωτερικής πολιτικής (ΚΟΜΠΟΛΤ κατά το ΒΟΛΤ μην παρεξηγηθούν οι ευαισθητούληδες του νεοσσού της πολιτικής) του Χριστοδουλίδη ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ. Η πρόσκληση στην Τουρκία για εξαγωγή φυσικού αερίου χωρίς εκ των προτέρων να κηρυχθεί η ΑΟΖ μεταξύ των δυο χωρών, συνιστά ΕΚΧΩΡΗΣΗ κυριαρχικών δικαιωμάτων. Τα υπόλοιπα είναι προς κάλυψη - απόκρυψη.

Και καλά ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ξέραμε ότι πάνω - κάτω έχουν τις ίδιες απόψεις στο Κυπριακό και την διαχείριση του φυσικού αερίου. Οι γκράντε πατριώτες του ΔΗΚΟ συνειδητοποίησαν ότι ο Πρίγκιπας άρχισε να ΑΛΛΑΖΕΙ; Σας πληροφόρησε ότι συναινεί να γίνουν μπίζνες με την Τουρκία; Το ξέρατε εσείς του Πολιτικού Γραφείου, οι βουλευτές (το σκληρό ΔΗΚΟ των Κουλία - Ορφανίδη - Μυλωνά τι λέει;) ότι ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ επιθυμεί να επιτρέψουμε στην Τουρκία χωρίς αναγνώριση της ΑΟΖ να συμπράξει στην εμπορία του φυσικού αερίου δήθεν γιατί έτσι μας αναγνωρίζει ως κράτος. ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. Η απάντηση του σκληρού ΔΗΚΟ που δείχνει την απόσταση ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – στελεχών πρώτης γραμμής ήρθε δια στόματος του βουλευτή ΧΡΗΣΤΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ, ο οποίος με τον αλληγορικό του σημείωμα υπό τον τίτλο «συζητήσεις με Τουρκία κάτι που θυμίζει Πύλα», επισημαίνει ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ότι «οι δηλώσεις που αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα δημιουργούν γκρίζες ζώνες που μόνο η Τουρκία εκμεταλλεύεται με ασαφείς ερμηνείες.»

Τελικά η σκληρή πολιτική του ΔΗΚΟ επί του φυσικού αερίου έγινε όπως και σε άλλα τέτοιου είδους αέρια που ξεφεύγουν από μέρος του σώματος και που ενίοτε αναλόγως προσώπου (ε, διαφορετική αντιμετώπιση και οσμή όταν εκπέμπεται από καλλίπυγο και διαφορετικά από χώρκατο που μόλις κατανάλωσε φασολάδα) προσμοιάζουν ενίοτε με τις μελωδίες της Συμφωνικής ορχήστρας της Βιέννης ή από λαϊκά άσματα τύπου «βαδίζω και παραμιλώ». Αλλά είδατε το ΑΘΑΝΑΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ ότι για λίγο καιρό ξαποσταίνει και προς νέες συνεργασίες τραβάει; Τα χάπια μου τα Τρουλλιώτικα τζιαι τα Γερολατσχίτικα.

ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ Γ. ΕΛΕΓΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ… ΦΟΥΛΛΗ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αφού αναφώνησε και το κλασικό «και συ τέκνον Βρούτε» ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ μέσα σε λίγες εκφράσεις διατύπωσε την συμπεριφορά, την δράση και το εύρος του Γενικού Ελεγκτή ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ. Μην ξεχνάμε ότι ο αστικός μύθος και το παρασκήνιο επιμένουν ότι ο διορισμός του Οδυσσέα ήταν έμπνευση και εκτέλεση ΦΟΥΛΛΗ. Σχολιάζοντας την έκθεση του Γ. Ελεγκτή, περί των εξόδων της προεκλογικής εκστρατείας και κατηγορώντας τον για ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ επισήμανε το φοβερό και τρομερό. Με ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ καλύπτει τους υποψηφίους ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και ζητάει ρέστα από ΔΗΣΥ- ΕΛΑΜ.
Ακόμη του επισημαίνει ότι η μη αναφορά του σε ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ - ΕΔΕΚ που στήριξαν συγκεκριμένους υποψήφιους, χωρίς να προχωρούν σε κατάθεση ισολογισμών εσόδων- εξόδων για τον προεκλογικό των Προεδρικών εκλογών, συνιστά ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ. Και καλά που βρήκαν το 1 εκατομμύριο ΝικΧρι και Μπλακτζον και έκαναν προεκλογικό; Από επιδόματα εξωτερικού όταν ήταν πρέσβεις; Φυσικά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ και το γνωρίζει ο Γ. Ελεγκής ο οποίος ποιεί την νήσσαν (ο εκπρόσωπος τύπου ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ στην προκειμένη κάνει το φαλακρό περιστέρι αντί την πάπια), όταν μας λένε ότι ο προεκλογικός ΝικΧρι - Μπλακτζον, στοίχισε μόνο 1 εκατομμύριο. 7-10 εκατομμυριάκια και βάλε . Θα τα πούμε αγόρια και ζητήστε χάπια…

ΥΓ: Ακολουθεί κορυφαίο κουίζ που οι πράκτορες της ΞΥΠ περισυνέλεξαν. ΗΓΕΤΙΚΟ στέλεχος κοινοβουλευτικού κόμματος ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ από την Αστυνομία για ΚΛΟΠΗ, όντας δημόσιος υπάλληλος. Προσπαθούν να το ΚΡΥΨΟΥΝ, αλλά δυστυχώς για όλους υπάρχει η ΞΥΠ. Πάντως ο Πρόεδρος του κόμματος του, που ανέδειξε στην εξουσία τον εν λόγω κύριο, ευελπιστεί ότι θα καλυφθεί το θέμα και δεν θα βγει στην δημοσιότητα, τέτοιες εποχές και προ των διπλών εκλογών. Η υπηρεσία του τον έθεσε σε ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, οπόταν θα έχει χρόνο να ασχοληθεί με τον προεκλογικό αγώνα του κόμματος του, αφού έχει σημαίνοντα πόστο στο κόμμα του που μάχεται να επιβιώσει... Τα χάπια μου ρε ή μάλλον διασωλήνωση… Τελικά τα κόμματα πέραν των άλλων είναι διαχρονικό ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ παρανόμων Η αλαζονεία και ασυδοσία της εξουσίας…

ΥΓ: Οι ευχαριστίες της νέας Υπουργού Γεωργίας προς την πρώτη κυρία ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ το ρηθέν υπό της στήλης (όλοι οι υπόλοιποι τρέμουν να το καταγράψουν) ότι σημαντικό ρόλο στον ανασχηματισμό έπαιξε και η γνώμη της ΦΙΛΙΠΠΑΣ. Ακόμη να κρατήσουμε τον ορισμό του φιλιού του Ιούδα που αντάλλαξαν ΠΟΠΗ ΚΑΝΑΡΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, η οποία Γ.Δ του Υπ. Υγείας εξ όσων μαθαίνουμε έκανε πάρτι και τάισε όλο το προσωπικό που εξεφάνισε την μέχρι πρότινος υφιστάμενη της. Και φυσικά ο τονισμός από τον τέως Υφ. Καινοτομίας ΦΙΛΙΠΠΟ ΧΑΤΖΗΖΑΧΑΡΙΑ που ανέδειξε μια ξεχασμένη λέξη στο Κυπριστάν και ιδιαίτερα στην πολιτική ζωή. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση