ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Aβέρωφ (Προύντζος) VS Νίκαρος (Αρμεύτης): 1-1 και το ΑΚΕΛ πανηγυρίζει

Όλο το παρασκήνιο για Δήμους Λευκωσίας - Λεμεσού - Ματς στο γήπεδο του Στεφάνου - Ποτέ δεν είμαστε φίλοι με τον Αναστασιάδη φωνάζει ο Φούλης

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΜΑΧΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΔΗΝ ΦΟΥΛΛΗ - ΝΙΚΑΡΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟ ΑΚΕΛ!!!

Η ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ που διεξήχθη στο κόκκινο γήπεδο δεν ανέδειξε νικητή, καθότι οι ομάδες που αγωνίστηκαν ήρθαν ισόπαλες. Και στην κερκίδα ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ μαζί με τους άλλους της ηγεσίας του ΑΚΕΛ ανέμιζαν κόκκινες σημαίες (ο Λουκαίδης κρατούσε μια με σφυροδρέπανο και ο Άριστος της Ομόνοιας αν και ήθελε κι ακόμη μια της Ο29 Μ, αλλά φώναζε η Σταύρη…) και πανηγύριζαν για τις νίκες τους. Ας μην ψάχνουν σε περισπούδαστες αναλύσεις  και βαθυστόχαστες προσεγγίσεις ακριβοπληρωμένων επικοινωνιολόγων, που αποδείχτηκε ότι δεν χαμπαρίζουν, γιατί διολισθαίνουν στην ανυποληψία και τα κόκκινα αρνιά εξαφανίστηκαν από το μαντρί. Πλέον κουμάντο στο Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζομένου Λαού (μάλλον υπάρχει εισήγηση το εργαζόμενου να αντικατασταθεί με το ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ) παίζουν τα συμφέροντα των καπιταλιστών δεξιών και οι υπόγειες συγκρούσειςν -ποιων αν αγαπάτε- των δηλωμένων ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ. 

Κι όμως η ηγεσία του ΑΚΕΛ βρήκε ΑΛΛΟΘΙ για να παραπλανήσει με την χορηγία και την συνδρομή των στρατευμένων - κολαούζων δημοσιογράφων και άλλων Μέσων Μαζικής εξημέρωσης, ότι η ΗΤΤΑ δεν είναι ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ, αλλά μικρή υποχώρηση, αφού το κόμμα εξέλεξε στους τρεις μεγαλύτερους δήμους, ημέτερους. Ποιοι είναι αυτοί ΣτεφΣτεφ και οι άλλοι της ηγεσίας; Εσείς ξέρετε γιατί κερδίσατε, αλλά δεν το ομολογείτε για να διατηρήσετε τα αξιώματα μέχρις πιο κάτω. Όμως τότε θα είναι αργά και θα κλαίνε επί ερειπίων - προφανώς όχι εσείς που είστε βολεμένοι, αλλά οι γνήσιοι άδολοι ιδεολόγοι αριστεροί -  αφού το περήφανο ΑΚΕΛ έγινε έρμαιο καπιταλιστών και επιχειρηματικών συμφερόντων.

25% ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΨΗΦΙΣΕ ΠΡΟΥΝΤΖΟ ΜΕ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΦΟΥΛΛΗ

Στην προκειμένη ο Διοικητής της ΞΥΠ, προέβη σε ενδελεχή έρευνα με την βοήθεια σημαινόντων εξειδικευμένων πρακτόρων - κόκκινων κατά κύριο λόγο - και ανακάλυψε ευρήματα βάσει των οποίων οι νίκες στην Λευκωσία του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΡΟΥΝΤΖΟΥ και στην Λεμεσό του ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΜΕΥΤΗ ήταν απότοκο της σύγκρουσης ΦΟΥΛΛΙκών και ΝΙΚΑΡΙΩΝ. Συγκεκριμένα, ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ παρά τις περί του αντιθέτου διακηρύξεις του και τυπικές παρουσίες, ενεργοποίησε τον μηχανισμό του και στην Λευκωσία στήριξε αναφανδόν τον τέως αοιδό και νυν νομικό και πρώτο πολίτη της πρωτεύουσας Πάμπο Πρου. Σύμφωνα και με έρευνες το 25% του ΔΗΣΥ ψήφισε Προύντζο, ενώ και όσοι δεν ήθελαν να ψηφίσουν προτίμησαν να πάνε θάλασσα, έτσι η Λευκωσία, η μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια με το 30% των ψήφων, ήρθε πρώτη σε ΑΠΟΧΗ και επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα στις διπλές εκλογές. 

Ο Φουλλικός μηχανισμός έδρασε μετά προσοχής, αφού σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να πάρει την νίκη ο μέχρι πρότινος δηλωμένος εχθρός του ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ, ο οποίος είναι και στενός φίλος και σύμμαχος του ΝΙΚΑΡΟΥ, αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι οποίοι είναι και οι δυο ωσάν τους -μη κακό- εμπρηστές της έπαυλης Φούλλη στην Αργάκα… Οπόταν ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, πέτυχε περήφανη νίκη στην Λευκωσία, αν θεωρηθεί δε ότι ο Προύντζος είναι ΚΟΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ και ημέτερο παιδί αρκετών επιφανών Λευκωσιατών. Οι επιχειρηματίες της ελίτ της πρωτεύουσας προτίμησαν Προύντζο (όσοι μας παρακολουθούν το επισημάναμε ότι η προτίμηση τους θα γύρει την πλάστιγγα) και μέσω του Φούλλη ΣΤΗΘΗΚΕ το επιθετικό παιχνίδι στο οποίο Τορναρίτης και ΝΙΚΑΡΟΣ δεν είχαν απάντηση. 

Η ΤΣΙΡΛΙΝΤΕΡ ΑΝΝΙΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΕΞΑΛΛΑ 

Η πλάκα είναι ότι στις κερκίδες κατά την διάρκεια του ματς, ανέμιζαν τις σημαίες οι γαλάζιοι με την ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ να μπαίνει στο γήπεδο σαν τσιρλίντερ με το γαλάζιο σορτάκι της. Ο Στεφάνου δε πανηγύριζε για τους δεξιούς. Α, μην ξεχάσουμε να σας πούμε ότι τα επινίκια ο Προύντζος με την συμμετοχή Στεφάνου και όλων των ελιτιστών - τζακιών και λοιπών Λευκωσιατών, θα τα γιορτάσει με πάρτι στο κτήριο του ΣΟΠΑΖ. Τι; Ε, ναι όχι τώρα, αλλά όταν ανακαινισθεί με την συνδρομή όλων των επιχειρηματιών. Εμείς πάντως δεν θα είμαστε καλεσμένοι και δεν θα ακούσουμε τον Δήμαρχο Λευκωσίας να ερμηνεύει μοναδικά το άσμα «νύχτωσε κι ακόμη να φανείς/ στο παραμύθι μου να μπεις/ κι εκεί στο τέλος να με βρεις/ να ρωτάω τα κύματα/ σε ποια στεριά κοιμάσαι/ να ρωτάω τα κύματα σε ποιο ταξίδι νάσαι», ωθώντας τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ που το  είπε σε πρώτη εκτέλεση να προβληματίζεται με τις νότες…

ΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΑΡΜΕΥΤΗ – ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ

Κατ’ αντίστοιχο τρόπο κέρδισε και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΕΥΤΗΣ στην Λεμεσό, ο οποίος έχει τόση σχέση με την αριστερή ιδεολογία, όση έχουμε εμείς οι διαφανοκέφαλοι με τις τρίχες… Εκεί όπου ο ΝΙΚΑΡΟΣ έδρασε και παίζοντας εντός έδρας, ΚΑΘΑΡΙΣΕ το παιχνίδι. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ - σημαίνοντες Συναγερμικοί στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του αρχιτέκτονα και ώθησαν αρκετούς γαλάζιους να ψηφίσουν Αρμεύτη, παρά την επιθυμία του ΔΗΣΥ να στηρίξει ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ. Ω της σύμπτωση δηλαδή, στο ίδιο μετερίζι βρέθηκε και ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών- βουλευτής ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, του οποίου η γυναίκα διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο και μάλλον συνεργάζεται με τον Αρμεύτη. 

Κι άλλη σύμπτωση ότι ο γαμπρός του ΝΙΚΑΡΟΥ, ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΜΙΣΙΡΛΗΣ, όπως γνωρίζουν και οι λεμεσιανοί γάτοι, συνεργάστηκε με Αρμεύτη στην ανέγερση πύργων και λοιπών κτηρίων. Οπόταν δεν μπορούσε ο ΝΙΚΑΡΟΣ να χαλάσει το χατίρι της θυγατέρας και του γαμπρού και ενεργοποιήθηκε υπέρ Αρμεύτη. Με τον γνωστό ταχυδακτυλουργικό του τρόπο ως πολιτική πετρώνα όπως διατεινόταν πέτυχε τον στόχο του. Περιττό να αναφέρουμε ότι οι ΦΟΥΛΛΙΚΟΙ της Λεμεσού, με προεξάρχοντα τον Βουλευτή ΝΙΚΟ ΣΥΚΑ, στήριζαν ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ και επέμεναν στην υποψηφιότητα παρά τις υποδείξεις από τους ΝΙΚΑΡΙΟΥΣ (όπως τον Αναπληρωτή Πρόεδρο ΕΥΘΥΜΙΟ ΔΙΠΛΑΡΟ) ότι δεν είναι εκλέξιμος. 

Οπόταν οι ΝΙΚΑΡΙοι κέρδισαν και ισοφάρισαν το ματς και ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και η λοιπή ηγεσία του ΑΚΕΛ πανηγυρίζουν γκολ που πέτυχαν άλλοι… Α, τα επινίκια ο Αρμεύτης θα τα γιορτάσει με όλους τους υποστηρικτές του , θα είναι και ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ με φανελάκι Αρμεύτη, σε μια έκταση πλησίον της Μαρίνας Λεμεσού, όπου μαζί με φίλο των παιδιών, πολυεκατομμυριούχο Ρώσο, θα οραματιστούν το μέλλον την περιοχής. Ε, που θα πας Ρώσε μου. Υπάρχει όλο το πακέτο δίπλα σου. Δήμαρχο- αρχιτέκτονα, σύζυγο ΑΚΕΛικού αρχιτέκτονα και εργολήπτη γαμπρό του ΝΙΚΑΡΟΥ. Ε, μιλάμε για τον ανθό. 

ΑΚΕΛ Λτδ με CEO ΝΕΟΚΛΗ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πως το λέει στο άσμα του ο παμμέγιστος ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, που αρέσει και στους ενοίκους της κόκκινης πολυκατοικίας; «Μα το ντέρμπι ήταν στημένο/ κι από πριν ξεπουλημένο/ και εσύ ντύνεσαι με δίχρωμα κασκόλ». Παρεμπιπτόντως, μην περιμένετε αυτοκριτική και διάγνωση λαθών από τα κοκκινογούλια στην κόκκινη πολυκατοικία. Ποιος θ’ ανοίξει το στόμα του, αφού με μια του λέξη θα προκληθεί ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ. Σιωπάτε να περάσουμε και ότι ήθελε προκύψει στις βουλευτικές εκλογές του 2026. Εξάλλου το είπαν στην ανακοίνωση τους. Συνεχίζουμε με ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. 

Ε, ναι ο δρόμος από την αριστερά στους νεοφιλελεύθερους καπιταλιστές είναι μακρύς. Ας είναι καλά οι εισφορές των επιχειρηματιών και η εταιρεία ΑΚΕΛ Λτδ με τον CEO ΝΕΟΚΛΗ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗ, που βγάζει κέρδη. Οι κόκκινοι στις λαϊκές οργανώσεις να σιωπήσουν και να φωνάζουν και τώρα και πάντα ΑΚΕΛ- ΑΚΕΛ. Ναι του ροζ με στρασάκια

ΥΓ: Το χάος στις σχέσεις ΦΟΥΛΗ – ΝΙΚΑΡΟΥ αποτυπώθηκε και στην συνέντευξη στο podcast του  ΑΝΤ1 με τον ΘΗΣΕΑ ΙΩΑΝΝΟΥ, όπου ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ καταγράφει την ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ (θυμάστε που τα λέγαμε) με τον ΝΙΚΑΡΟ στην δεκαετή προεδρία του, ενώ επιμένει ότι ο τέως και ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησαν για λύση 2 κρατών με τον Τσαβούσογλου.

ΥΓ: Γατάκια ΟΜΕΓΑ - ΣΙΓΜΑΛΑΙΒ - ΦΙΛΕΝΙΟΥΣ – ΡΕΠΟΡΤΕΡ και άλλοι που ΥΠΟΚΛΕΨΑΤΕ την είδηση της στήλης, με  τις πληροφορίες  περί του νέου Υφυπουργού μετανάστευσης, χωρίς να αναφέρετε την πηγή να σας επισημάνουμε ότι δεν μας ενοχλεί ποσώς, η κλοπή από τον ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ, αλλά μην ΤΟΛΜΗΣΕΙ καμιά ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ και ΕΣΚ, να μας  βγάλει τσιμουδιά για ότι γράφουμε, αφού αυτοί κάνουν πλάτες και ανέχονται τις κλοπές… Παρεμπιπτόντως ο μέγας αείμνηστος  ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΧΑΣΙΚΟΣ, δεν θα επέτρεπε παίγνια από τύπους όπως τον ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΡΟΥΤΗ, πίσω από την πλάτη του και χρησιμοποιώντας το κανάλι του. Έστησε εκπομπή στις αμυχές για τις πυρκαγιές και δέχτηκε παρέμβαση από εκπρόσωπο εταιρείας ελικοπτέρων που θέλει να πουλήσει στο κράτος και έκανε διαφήμιση του προϊόντος του (α, δεν γνωρίζουμε τον τιμοκατάλογο να σας πούμε πόσα στοίχισε), αντί πυροσβεστικών αεροπλάνων που προκρίνουν οι αρμόδιοι. Κι επειδή είναι άριστος σε τέτοια παρασκήνια ο Παρούτης είχε στο πάνελ και τον πρώην Διοικητή της Πυροσβεστικής ΜΑΡΚΟ ΤΡΑΓΚΟΛΑ που συμφώνησε κουνώντας το κεφάλι, λες και ήταν ειδικός και  για τους αιθέρες…

ΥΓ: Ου ο πολιτικάντης αγχώνεται και βρίσκεται σε ψυχολογικό εγκλεισμό και απομονωμένος για να συμπαρασταθεί στην θεσπέσια καλλίπυγο υπό τους ήχους του άσματος του τεράστιου ΜΑΡΙΟΥ ΤΟΚΑ που ερμηνεύουν οι ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟι ΑΝΤΩΝΣΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ- ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ «Σε λίγο ξημερώνει μα κοιμήσου εσύ / μεθάει η αγάπη μου σαν το παλιό  κρασί / το πιο ζεστό τραγούδι η ανάσα σου / κι αυτή η τρικυμία μέσα στα μάτια σου / Σ ‘ αγαπώ σαν το γέλιο του Μάη» 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση