ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αβέρωφ: Εμβόλιο επιβίωσης - Μαυρογιάννης: Συναλλαγές με Τουρκία

Συνέδριο ΔΗΣΥ με παρουσία Ευρωπαίων ηγετών για ανάκαμψη υποψηφιότητας Φούλη- Εμβρόντητος Συλικιώτης άκουσε σοκαρισμένος τις ουτοπίες ΜπλακΤζον

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΖΑΡΙΑ- ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΣΜΕΝΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΗΘΙΚΟ
• Μια από τις τελευταίες του ζαριές ρίχνει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ με την διεξαγωγή του Πολιτικο-ιδεολογικού συνεδρίου του κόμματος του «για την επόμενη μέρα», που αρχίζει από αύριο Παρασκευή με την συμμετοχή Ευρωπαίων ηγετών, όπως του Προέδρου του ΕΛΚ ΜΑΝΦΡΕΝΤ ΒΕΜΠΕΡ, του Πρωθυπουργού της Ελλάδας ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, του Αντιπροέδρου της ΕΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ και φυσικά του ΝΙΚΑΡΟΥ.

• Η ιδιαίτερη αφοσίωση- άγχος προς την επιτυχία του συνεδρίου, καταδεικνύει και η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ που ο ΦΟΥΛΗΣ απέστειλε προς τα μέλη του ΔΗΣΥ, με την οποία τους καλεί να συμμετάσχουν στο Συνέδριο , επισημαίνοντας ότι οι επερχόμενες καταιγίδες πρέπει να αντιμετωπιστούν με στιβαρή ηγεσία και να αξιοποιηθούν οι συνεπαγόμενες ευκαιρίες. Προφανώς ο υποψήφιος για την Προεδρία επιθυμεί να αναπτερώσει το ΠΕΣΜΕΝΟ ΗΘΙΚΟ των στελεχών και οπαδών του κόμματος και να μεταφέρει το μήνυμα ότι με συσπείρωση μπορούν να πετύχουν την νίκη στις Προεδρικές του 2023.

• Ο Φούλης και το κονκλάβιο του προσδοκούν ότι με την παρουσία σημαινόντων Ευρωπαίων ηγετών, αλλά και του Νίκαρου θα δοθεί το ξεκάθαρο στίγμα της στήριξης του, και θα διαλύσουν τις αμφιβολίες στους δύσπιστους για την επιτυχή έκβαση της μάχης Συναγερμικούς, αλλά και θα προσελκύσει ψήφους και από άλλα πολιτικούς χώρους που θα δουν στο πρόσωπο του Προέδρου του ΔΗΣΥ, τον άνθρωπο που θα αντιμετωπίσει τις επερχόμενες – κυρίως – οικονομικές καταιγίδες.

• ΟΙ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΛΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΤΟΣ ΔΗΣΥ

• Οι διθύραμβοι στο πρόσωπο του ομόσταβλου τους Αβέρωφ Νεοφύτου από τους Ευρωπαίους ηγέτες ευελπιστούν στον ΔΗΣΥ ότι θα αποτελέσει το ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ και θα προσθέσει αντισώματα στον οργανισμό για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του στις Προεδρικές εκλογές. Εξάλλου, σαν έμπειρος πολιτικός ο Φούλης γνωρίζει ότι διακυβεύονται πολλά σ’ αυτές τις εκλογές και ενδεχομένως και το πολιτικό του μέλλον.

• Όπως προ καιρού καταγράψαμε μετά από πληροφορίες της ΞΥΠ, διεξάγεται ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ εντός του ΔΗΣΥ από δελφίνους που ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ την θέση του Προέδρου του κόμματος, ωσάν και να είναι αυτή η προτεραιότητα τους. Φυσικά οι πολιτικοποιημένοι Συναγερμικοί το αντιλαμβάνονται και προκαλείται περαιτέρω αναταραχή και δυσαρέσκεια, αφού οι πλείστοι εκ των ηγετικών τους στελεχών περί άλλων τυρβάζουν και αντί να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης , σχεδιάζουν τους τρόπους κατάληψης του θρόνου της Πινδάρου.

• ΑΥΣΤΗΡΗ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΝΔΑΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

• Όσον αφορά καθ’ αυτό το Συνέδριο, όπως προαναφέραμε αποτελεί μια από τις τελευταίες ζαριές που πρόκειται να ρίξει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ προς αναστροφή του κλίματος και των δημοσκοπήσεων αν και με τις παρούσες συνθήκες , όπως επισημαίνουν και Τμηματάρχες Υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι μπορούν να επηρεάσουν Ελληνοκύπριους οι νουθεσίες και προτροπές Ευρωπαίων ηγετών , που η επαφή τους με το νησί γίνεται μόνο όταν κατέρχονται για ειδικό σκοπό και αποφεύγουν να στηρίξουν τις προσπάθειες του Κυπριστάν σε μείζονα θέματα, όπως π.χ το μεταναστευτικό, το Κυπριακό κ.ά.

• Σημειώνεται ότι εκδόθηκε ΑΥΣΤΗΡΗ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ ότι στο συνέδριο θα κρατούνται ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ και φυσικά οι αδικαιολόγητοι απόντες θα αντιμετωπίσουν ανάλογες συνέπειες. Το μήνυμα πέρασε με όλους τους τρόπους και οπωσδήποτε ΚΑΝΕΙΣ εκ των πολιτειακών αξιωματούχων δεν θα μπορεί να μην ΠΑΡΑΣΤΕΙ στο Συνέδριο, αφού η κομματική του επιβίωση και το πολιτικό του μέλλον στο γαλάζιο στρατόπεδο θα τεθούν εν αμφιβόλω και θα είναι αρκούντως ζοφερά. Οπόταν Παρασκευή- Σάββατο ετοιμαστείτε για παρατεταμένα γαλάζια χειροκροτήματα. Τώρα, πια χέρια απ’ αυτά είναι μαχαίρια, όπως άδει περιπαθώς στο σχετικό άσμα ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ, θα διαφανεί οσονούπω, αφού όπως λέει σε στίχους του άσματος ο αοιδός « αυτά τα χέρια είναι δικά σου/ και τα έχεις στείλει για να με δικάσουν/ είναι μαχαίρια που’ χουν το όνομα σου/ αυτά τα χέρια, τα χέρια τα δικά σου».

• Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΠΩΛΗΣΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ

• Τα χάπια μου ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Φίλε μου μαζέψτε τον άνθρωπο και κλείστε τον στα γραφεία της Εζεκία Παπαϊωάννου και αφού τον περάσετε από εντατικά μαθήματα πολιτικής εκμάθησης, τότε να τον ρίξετε στην αρένα. Γιατί μου φαίνεται ότι ο κύριος ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ μας είναι ζαλισμένος από την παραζάλη της υπόδειξης του ως υποψηφίου Προέδρου, που στηρίζει το ΑΚΕΛ και άρχισε να ανεβαίνει τα σύννεφα. Και ξέρετε ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ και ΟΥΤΟΠΙΣΤΕΣ έχουμε αρκετούς, δεν είναι ανάγκη να προσθέσουμε κι άλλους.

• Εκτός των άλλων σας παγιδεύει και έρχεστε σε δύσκολη θέση αφού δεν γνωρίζετε εκ των προτέρων τις απόψεις του και λέει ότι θέλει προκαλώντας προβλήματα και δυσκολίες. Όπως χθες στην μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ που πέταξε την φαεινή ιδέα να πουλήσουμε φυσικό αέριο στον Ερντογάν για να λύσει το Κυπριακό. Έφερε και σε δύσκολη θέση τον ΝΕΟΚΛΗ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗ , ο οποίος κατακόκκινος ( του ανέβασε την πίεση στο 25) προσπαθούσε να ελιχθεί και να ξεφύγει από όσα πρότεινε ο Αντρίκκος, ο οποίος τα αράδιασε χωρίς να συνεννοηθεί με τους υποστηρικτές του. Ρε σεις Στέφανε, Άριστε, Λουκαίδη, μπας και πήρε ο νους του αέρα και θα παραμερίσει το ΑΚΕΛ πιστεύοντας ότι εκλέγεται ΜΟΝΟΣ του ως ανεξάρτητος; Ήμαρτον Λένιν μου. Πέστε του δυο κόκκινα λογάκια.

• ΑΓΩΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

• Καλά ρε αγόρι μου ΜπλακΤζον , δασκαλούι που τον Αγρό- Άγγλε συνταξιούχε (περιμένουμε τις δικές σας αλληγορικές περιγραφές ) με ποιους θα εμπορευθείς το φυσικό αέριο ; Θα πας στον κατακτητή Ερντογάν με την πραμάτεια σου και θα του πεις, κουμπάρε μου θέλω να σου πουλήσω φυσικό αέριο και να λύσεις το Κυπριακό; Αν χαχανίσει μόνο ο Ερντογάν και δεν σε συλλάβει ότι τον παίρνεις για παλαβό τότε τα πράγματα αλλάζουν . Εκτός από την εν λόγω ουτοπική και εκτός πραγματικότητας εισήγηση, ενδεχομένως ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ άλλα μαύρα μαντάτα ήθελε να μας μεταφέρει. Ότι υιοθετεί την άποψη ( και του ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ) ότι θα πρέπει να περάσει ο αγωγός φυσικού αερίου από την Τουρκία και να διοχετευτεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

• Αυτή είναι η μακρόπνοη πολιτική του Μαυρογιάννη και άλλων, που να μην ξεχνούμε προωθούν και την λύση κοινής επιτροπής διαχείρισης φυσικού αερίου ( Ε/Κ- Τ/Κ και ξένος να Προεδρεύει) που θέλουν να καταστήσουν την Τουρκία τον ΜΕΓΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΙΚΤΗ του πλανήτη και να τον έχουν ανάγκη όλοι οι Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι; Να κλείνει την στρόφιγγα κατά το δοκούν και μετά θα λύσει και το Κυπριακό. Επικίνδυνα πράγματα από ΡΗΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

• Πάντως να επισημάνουμε ότι στην ερώτηση του φίλου, καλού συναδέλφου ΝΤΙΝΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑΡΙΔΗ στον βουλευτή του ΔΗΣΥ ΟΝΟΥΦΡΙΟ ΚΟΥΛΛΑ, αυτός βρήκε ενδιαφέρουσα την πρόταση Μαυρογιάννη. Καλά είναι να συζητηθεί και στο συνέδριο του ΔΗΣΥ… Πρόκειται για Μείζον πολιτικό θέμα και καλά είναι να ξέρουμε την γαλάζια θέση. Ο ΗΛΙΑΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ της ΕΔΕΚ απέρριψε αναφανδόν την πρόταση και την θεώρησε άκαιρη και επικίνδυνη.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αν κάποιος έχει αμφιβολία ότι οι γιατροί του δημοσίου σπρώχνουν προς την ιδιωτικοποίηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων μαζί με τον ΟΚΥΠΥ προφανώς διαλύθηκαν με την στάση τους για το θέμα της λειτουργίας εφημερευόντων ιατρείων.

• ΥΓ: Επικαλούμαστε την λαϊκή θυμοσοφία όπως την μετέφερε υπό δοκιμασία πράκτορας της ΞΥΠ, όπως την περισυνέλεξε από ηλικιωμένο σοφό κύριο. «Ο κόσμος ψηφίζει για καρέκλα και κάθονται στον θρόνο.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X