ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αβέρωφ: Βλέπετε μόνο την παράσταση νίκης - Πόλεμος εξοστρακισμού Καδή από Υπουργικό

Ψυχρό κλίμα στη συνεδρία του Π.Γ ΔΗΣΥ - Ο γαλάζιος οδοστρωτήρας ξεκίνησε για να καταπλακώσει Καδή

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΧΑΜΕΝΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΥΤΟΠΟΕΠΟΙΘΗΣΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ- ΠΕΡΙΡΡΟΕΥΣΑΣ

• Το αδιόρατο κλίμα της ΧΑΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ κυριάρχησε στην χθεσινή συνεδρία του διευρυμένου Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, όπου και διαφάνηκε για μια ακόμη φορά ο προβληματισμός στα κορυφαία στελέχη του κόμματος για την πορεία υποψηφιότητας του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Αν και επιφανειακά φαινόταν ότι υπήρχε κλίμα ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ, εντούτοις στα πρόσωπα, αλλά και με την γλώσσα του σώματος, διαγραφόταν η έντονη ανησυχία, για ενδεχόμενη ήττα στις Προεδρικές εκλογές του 2023. Γλυκιά η εξουσία και τα αξιώματα και η απώλεια τους προκαλεί καταθλίψεις…

• Όπως μας πληροφόρησε γαλάζιος πράκτορας της ΞΥΠ, που παρακολουθεί ανελλιπώς τις κομματικές συνάξεις του ΔΗΣΥ, εδώ και αρκετές δεκαετίες, ενδεχομένως να ήταν και μια εκ των πλέον ΠΑΓΩΜΕΜΩΝ που συμμετείχε και προς στιγμή είχε την εντύπωση ότι λειτουργούσε σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες το κλιματιστικό. Φευ, η κατάσταση όμως στο επιτελείο Φούλη δεν είναι και η καλύτερη ένεκα και των δημοσκοπήσεων – φανερών και κρυφών που κρύβονται στα συρτάρια των γραφείων της Πινδάρου- που δίνουν χαμηλά ποσοστά, γύρω στο 14 % στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, αλλά και της περιρρέουσας ατμόσφαιρας και της επαφής με την βάση του κόμματος..

• Και προς τούτο για να αναπτερώσει το ηθικό των στελεχών ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ επισήμανε στους συνέδρους ότι δεν θα πρέπει να βλέπουν τα ποσοστά που δίνουν προβάδισμα στον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, αλλά να προσηλώνονται και να διαδίδουν εκείνα που αναφέρουν ότι η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (δηλαδή εκείνος που πιστεύουν ότι θα κερδίσει) καταγράφονται υπέρ του …Ακολούθησε χλιαρό χειροκρότημα αν και οι δημοσκοπήσεις που περιγράφονται σαν φωτογραφία της στιγμής δίνουν την ευκαιρία σε όσους την θαυμάζουν να βλέπουν το δέντρο στην άκρη του δάσους…

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΦΟΥΛΗ ΓΙΑ 50 % ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ

• Ακόμη ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ μοίρασε υποσχέσεις προς το γυναικείο φύλο επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση εκλογής του, το 50 % του Υπουργικού Συμβουλίου θα είναι γυναίκες . Καλώντας παράλληλα τις γυναίκες Υπουργών , τις βουλεύτριες και όσες κυρίες φορούν γαλάζια ενδύματα, να εμπλακούν ενεργότερα στην προεκλογικό με την σύζυγο του ΜΑΡΙΑ ΣΕΛΙΠΑ να αναλαμβάνει πλέον ΗΓΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ σ’ αυτό το μέρος της εκστρατείας.

• Σε σχέση με τα θέματα προεκλογικού ο Φούλης ανέφερε ότι στις προεκλογικές συγκεντρώσεις τα στελέχη πρέπει να έχουν ενεργό ρόλο και να μην αφήνεται ο υποψήφιος Πρόεδρος να απασχολείται με την μοναδική έγνοια των παρευρισκομένων, δηλαδή την αναζήτηση ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ. Σε μια αξιοσημείωτη ΑΠΟΣΤΡΟΦΟ της ομιλίας του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ πέρασε και σχετικό μήνυμα προς τους επίδοξους δελφίνους – σας ενημερώσαμε σε προηγούμενα σημειώματα περί του παράλληλου προεκλογικού- που προαλείφονται για την διαδοχή του, ότι το θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ είτε Κυβέρνηση είτε σοβαρή – αξιόπιστη αντιπολίτευση. Προφανώς πέρασε το μήνυμα ότι δεν θα δώσει εύκολα τον ΓΑΛΑΖΙΟ ΘΡΟΝΟ της Πινδάρου και να μην αγχώνονται προεκλογικά.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΞΟΦΛΗΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ

• Κι επειδή όπως σε όλες τις παραστάσεις δεν μπορούν να λείψουν και όσοι επιθυμούν να χειροκροτήσουν τους πρωταγωνιστές και να τους εκφράσουν την ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ τους έτσι και σ’ αυτήν δεν έλειψαν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Όπως ο Δήμαρχος Αραδίππου ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ που σήκωσε την ρομφαία της επανάστασης και με πατριωτικό λόγο κάλεσε όλους να επεξηγούν γιατί ο Αβέρωφ είναι ο καλύτερος από τους άλλους υποψηφίους και ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους και να μην αφήνουν περιθώρια για αμφισβητήσεις.

• Μεγάλος ο Αρα(δ)ιπππιώτης. Ε, μα ολόκληρη αλχημεία έκανε ο ΔΗΣΥ για χατίρι του στην μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης και προώθησε ξεχωριστό Δήμο Αραδίππου και δεν τον συνένωσε με την Λάρνακα, όπως ήταν και η εισήγηση εμπειρογνωμόνων . Τα γραμμάτια πρέπει να εξοφλούνται. Και ο Βαγγελάκης είναι καλοπληρωτής. Μίλησε και ο Δήμαρχος Παραλιμνίου ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΥΡΙΛΛΗΣ που μετά την υπουργοποίηση του ομολόγου του Αγίας Νάπας, του γίγαντα Κοκκινοχωρίων ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΟΥΣΟΥ, ΖΗΛΕΨΕ και θέλει και αυτός θώκο. Η παροιμιώδης Κοτζινοχωρκάτη ζήλεια.

• Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΔΗ

• Θυμάστε παλαιότερα που κάποιοι επικαλέστηκαν τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ για να εκφοβίσουν στελέχη τους που εξέφραζαν διαφορετική άποψη; Υπάρχει και βρίσκεται σε λειτουργία και ο γαλάζιος και μάλιστα είναι υπερσύγχρονος. Προς τούτο δοκιμάστηκε και πρόσφατα με την ισοπέδωση του Υφυπουργού Πολιτισμού ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΛΜΑ. Ε, φαίνεται ότι οι χειριστές επιθυμούν να ισοπεδώσουν άλλο ένα μέλος της Κυβέρνησης ΝΙΚΑΡΟΥ, που κατάντησε θεατής των οδυνηρών πράξεων του Προεδρικού κονκλαβίου.

• Με αφορμή λοιπόν την παρουσία της συζύγου του Υπουργού Γεωργίας ΚΩΣΤΑ ΚΑΔΗ, σε μια συγκέντρωση κυριών που θα γιορτάσουν την μέρα της ΜΑΝΑΣ , και που διοργανώνει η γυναίκα του Χριστοδουλίδη, ξεκίνησαν τις μεμψιμοιρίες, τα μουρμουρητά , διοχέτευσαν πληροφορίες στα χοντρά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και τελικά επιβιβάστηκαν στον οδοστρωτήρα. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ της κυρίας Καδή ήταν γιατί να συνυπάρξει με την ΦΙΛΙΠΠΑ του Χριστοδουλίδη. Πω, πω μα γίνεται να πίνεται καφέ και να μιλάνε και με πρώην συναδέλφους και έστω να κάνουν φίλες που δεν υπακούουν στις προσταγές των κονκλαβιούχων ; Πάντως μέχρι και ο ανεπανάληπτος ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΓΚ επιτρέπει στην σύζυγο του να πίνει καφέ και με κάποιες κυρίες πρώην Υπουργών. Στο Κυπριστάν ακόμη επιμένουμε σε προχωρημένες …δικτατορίες.

• Ψάξετε ρε μπας και φορούν και τα ίδια φορέματα οι κυρίες ή έχουν την ίδια κόμμωση γιατί ενδεχομένως να κρύβουν μυστικές συναντήσεις σε κομμωτήρια που καταστρώνουν πλάνα για τον προεκλογικό. Έλεος δηλαδή. Μα αυτά αποτυπώνουν τον νεοφιλελεύθερο, Ευρωπαϊκό ΔΗΣΥ και όσους μετέρχονται τέτοιες μεθόδους. Μάλλον το προσωνύμιο ΕΥΡΩΤΤΟΠΟΥΖΟΚΥΠΡΑΙΟΙ ταιριάζει στην προκειμένη .

• Φυσικά μην παραξενευτείτε στον πόλεμο κατά Καδή να ενεργοποιηθούν και άλλες προεδρικές διαρροές στα παπαγαλάκια και να φορτώσουν στον Υπ. Γεωργίας, την αργοπορημένη έλευση πυροσβεστικών αεροπλάνων, την σκόνη στην ατμόσφαιρα, τον περονόσπορο, τον καυτό ήλιο, την κλιματική αλλαγή και μπορεί και το ότι τα πρώτα καρπούζια στην αγορά είναι πολύ κόκκινα. Μέχρι να τον υποχρεώσουν σε παραίτηση. Εξάλλου οδεύει τάχιστα ο Υπ. Γεωργίας στο κλαμπ μας, των διαφανοκέφαλων , οπόταν αυτό δεν αρέσει στο σικάτο κονκλάβιο του Προεδρικού. Ο δε Νίκαρος …εσιώπα.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΤΟ ΑΚΕΛ γράφει θέμα στην Βουλή για προστασία δεξιού που δέχτηκε παρεμβάσεις από αριστερό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X