ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αβέρωφ: Αναθάρρησε από νίκη φοιτητών - κομπλιμέντα Ευρωπαίων

Ο Ν. Κέττηρος τον αποκάλεσε «το αόρατο χέρι του παρασκηνίου».

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΑΣΗ ΓΙΑ ΦΟΥΛΗ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΤΟ ΝΕΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ

  • Προσέξατε τα χαμόγελα και το προσωπάκι του Προέδρου του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ κατά την περιοδεία του στα Ευρωπαϊκά σαλόνια; Έλαμπε από ενθουσιασμό γιατί βρήκε στην όαση του προεκλογικού, νερό να ξεδιψάσει και μια πέτρα για να ξαποστάσει/ τι να θυμηθεί τι να ξεχάσει/ απ’ όσα πέρασε, όπως άδει και στο άσμα ο περίφημος ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ, που είναι και ο αγαπημένος του ΦΟΥΛΗ μας. Από την μια η νίκη των φοιτητών της παράταξης του στην Αθήνα και από την άλλη τα κομπλιμέντα που δέχτηκε από τους Ευρωπαίους ΑΝΑΘΑΡΡΗΣΑΝ τον υποψήφιο για τις Προεδρικές μέχρι πιο κάτω.
  • Την ίδια ώρα όμως ο Διοικητής της ΞΥΠ ΟΣΜΙΣΤΗΚΕ ότι στο ΑΚΕΛ ετοιμάζουν το νέο σλόγκαν – ατάκα που θα πλασάρουν για τον Φούλη μας. Το προσδιόρισε ευκρινώς ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ΝΙΚΟΣ ΚΕΤΤΗΡΟΣ και παραπέμπει στο μεγαλύτερο, εκ των πραγμάτων- συνθηκών, μειονέκτημα του Προέδρου του ΔΗΣΥ. Σε απόστροφο των δηλώσεων του ο Κέττηρος τον αποκάλεσε «το αόρατο χέρι του παρασκηνίου». Αυτό θα τον συντροφεύει σε όλο τον προεκλογικό και ενδεχομένως να αποτελέσει και την ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟ του προεκλογικού των αντιπάλων του, που θα το καλλιεργήσουν εντέχνως και ενίοτε με άγαρμπο τρόπο και εντελώς άτεχνα.

ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΑΡΟΥ

  • Επανερχόμαστε στα περί νίκης της φοιτητικής παράταξης που πρόσκειται στον ΔΗΣΥ, της Πρωτοπορίας Αθήνας η οποία είχε και αύξηση σε απόλυτους αριθμούς ψήφων. Αν και η νίκη είναι καθαρά σημειολογική και ενδεχομένως συγκυριακή, δεν παύει να είναι μια πρωτοπορία, ιδιαίτερα στον οδυνηρό προεκλογικό αγώνα που τα πάντα αναδεικνύονται και τα μικρά μπορεί να φαντάζουν και καθοριστικά. Πάντως, ο γαλάζιος πράκτορας της ΞΥΠ μας πληροφόρησε ότι πανηγυράκι έστησαν στις Βρυξέλλες και στην Πινδάρου και ένοιωσαν και αυτοί, όπως τον ναυαγό που βλέπει ξαφνικά… γη.
  • Όπως μας πληροφόρησε η χαριτωμένη - εξελίξιμη πράκτορας της ΞΥΠ με το προσωνύμιο ΚΑΛΥ - ΚΑΛΥ, ο ΔΗΣΥ επένδυσε χρήμα για να έρθει η νίκη στις εκλογές των φοιτητών στην Αθήνα, αφού είχαν προεκλογικό μπάτζετ που έφθανε μέχρι και τα 40 χιλιάδες Ευρώ. Δεν έχει δα και τόση σημασία, αλλά το αποτέλεσμα είναι που αποτυπώνεται στην ιστορία. Αύξηση είχε και η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ του ΑΚΕΛ, αλλά και μικρότερη η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του ΔΗΚΟ. Οι φίλοι του ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ είχαν αισθητή πτώση και καλά είναι οι προύχοντες πρώην Πρόεδροι, στελέχη της παράταξης που εκπαιδεύτηκαν στην οργάνωση που ίδρυσε ο Αρχηγός της ΕΟΚΑ και αναδείχθηκαν σε πολιτειακά και άλλα αξιώματα, παρά να καβγαδίζουν μεταξύ τους, να δίνουν και λίγη σημασία, στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ τους ΚΟΙΤΙΔΑ.
  • Λοιπόν παραθέτουμε τα αποτελέσματα ΕΦΕΚ Αθηνών όπως μας τα μετέφερε η χαριεστάτη πράκτορας της ΞΥΠ. Πρωτοπορία : 304ψήφοι 33.08% (+3.84%) - Προοδευτική: 297 297% (+0.57%), ΔΡΑΣΙΣ- ΚΕΣ: 252 27.42%( -4.98%), ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: 66 7.18%( 0.57%). Αν μπορεί κάποιος να το εκλάβει και σαν ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ δικό του θέμα και επιθυμία. Εξάλλου στον προεκλογικό όλα μπορούν να ειπωθούν ανεξέλεγκτα.

Ο ΒΕΜΠΕΡ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΒΕΡΩΦ… ΦΟΥΛΗ. ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

  • Ρε παιδιά το ακούσατε κι εσείς; Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) ΜΑΝΦΡΕΝΤ ΒΕΜΠΕΡ, αποκάλεσε τον σύμμαχο του, ΦΟΥΛΗ. Μα έφθασε η χάρη του εξ Αργάκας και στας Βρυξέλλας; Α, πα, πα. Και ούτε καν είπε τον Αναστασιάδη… ΝΙΚΑΡΟ. Εν πάσει περιπτώσει όλα είναι στο παιχνίδι. Εξάλλου οι Ευρωπαίοι του ΕΛΚ θα χρησιμοποιηθούν ανυπερθέτως και εν εκτάσει στον προεκλογικό αγώνα και θα προβληθούν από τον Φούλη, ως το άλλοθι για την εξωτερική του πολιτική και τις διασυνδέσεις που διαθέτει.
  • Ε, δεν προσέξατε ότι τόσο με τον Γερμαναρά Βέμπερ όσο και με την Μαλτέζα Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου το πρόσωπο του Φούλη μας είχε άλλη όψη; Πιο κυριλέ ρε παιδί μου, πιο σοβαρό να το πούμε, πιο φαντασμαγορικό (αδόκιμο αλλά ας μας συγχωρέσουν οι Μπαμπινιώτηδες). Ήθελε να υποδείξει στους Ευρωττοπουζοκυπραίους ότι μπορεί και να τους εκπροσωπήσει και στην Ευρώπη με επιτυχία. Τέλος πάντων θα δείξει οσονούπω.

ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΣΥ

  • Πάντως διαφάνηκε για μια ακόμη φορά ότι διατρέχει μαζί με τον προεκλογικό αγώνα για τις Προεδρικές εκλογές και παράλληλος εντός του ΔΗΣΥ για τον θρόνο του κόμματος. Όλες οι κινήσεις των ΔΕΛΦΙΝΩΝ και των εν δυνάμει υποψηφίων για την Προεδρία του ΔΗΣΥ κατατείνουν προς αυτή την κατεύθυνση και σε καμία των περιπτώσεων δεν αφήνουν μέρα χωρίς να κάνουν και την δική τους προεκλογική εκστρατεία. Έτσι και χθες βρέθηκαν εκ δεξιών και ευωνύμων (παρακαλώ κανένας συσχετισμός με την Σταύρωση) του Φούλη, δυο εκ των υποψηφίων για την Προεδρία του ΔΗΣΥ. ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ και ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ. Στο Κυπριστάν παρέμειναν και δαγκώνουν τα νύχια τους για την παρουσία των ανθυποψηφίων τους και οι εν δυνάμει υποψήφιοι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΝΟΥΡΗΣ και ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Έχουν χρόνο να κάνουν προεκλογικό αγώνα.
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μην μου πείτε ότι δεν σοκαριστήκατε βλέποντας τον αρχηγό του στρατού του Ισραήλ και τον Υπουργό Άμυνας τους να συμμετέχουν σε άσκηση με την Εθνική Φρουρά. Δεν είναι καλύτερα να εκμισθώσουμε στους Εβραίους την άμυνα μας; Και να έχουμε και ήσυχο το κεφάλι μας. Κάτι σαν σεκιουρητάδες ρε παιδί μου. Να τους δίνουμε το κάτι τις μας.
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X