ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Α. ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: Πέταξε έξω τους ΑΚΕΛικούς από προεκλογικό για να διεισδύσει στους κεντρώους

Οι παρατρεχάμενοι του δηλώνουν μέχρι και σεβασμό στον Γρίβα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 • Είπαμε να κάνετε συμβιβασμούς. Να υποκύπτετε μέχρι νεωτέρας γιατί μπλέξατε και δεν μπορείτε να τον εξαφανίσετε μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, αλλά να τον ανέχεστε να σας ξεφτιλίζει, πάει πολύ για το περήφανο ΑΚΕΛ. Ε, μα δεν είναι δυνατό να τον στηρίζετε αναφανδόν, να ρισκάρετε την πολιτική σας καριέρα και την συνοχή του κόμματος και αυτός να σας συμπεριφέρεται σκαιώς, λες και είστε ΜΙΑΣΜΑΤΑ. Κάτι τέτοιο κάνει και ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ στο ΑΚΕΛ, το οποίο σωπαίνει γιατί πιστεύει στην ρήση της λαϊκής θυμοσοφίας ότι για να επιβιώσει ο γάμος, με σαφή παραπομπή στην καταπίεση των ανθρώπων, πρέπει να συμβιβάζονται και οι δυο. Παραμύθια και αρλουμπολογίες. Αν είναι να σου φάει τα σωθικά για τα μάτια του κόσμου (των ψηφοφόρων) που λένε στην αργκό, να λείπει τέτοια συνεύρεση και συνένωση.

ΟΙ ΑΚΕΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ

• Και ο υποψήφιος για την Προεδρία ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ έδωσε σαφέστατο μήνυμα στο ΑΚΕΛ, μάλιστα με ψήγματα προσβολής για το περήφανο κόμμα της αριστεράς. Και όλοι τους συναινούν και συμφωνούν αδιαλείπτως, ωσάν και μετά τις προεδρικές εκλογές δεν θα υπάρχει κόμμα ή ότι θα χάσουν τον κορυφαίο γαμπρουλά που τους έτυχε και χωρίς αυτόν δεν θα επιβιώσουν. Ε, πόσες προσβολές να ανεχτεί το ΑΚΕΛ για να επαναστατήσουν τα στελέχη και η ηγεσία του; Από την ατάκα του «δεν ψήφισα ποτέ ΑΚΕΛ» έως και την επωδό των παρατρεχάμενων του, που ενέταξε το τελευταίο διάστημα στο επιτελείο και λένε με περισσό πάθος «ότι δεν έχει καμία σχέση με το ΑΚΕΛ ο Μαυρογιάννης» και να δηλώνουν με έντονο τρόπο «ότι εμείς δεν ανήκουμε στο κόμμα της αιστεράς». Τις ψήφους τους αριστερούς όμως τις θέλετε λες και είναι ΥΠΗΡΕΤΕΣ και ΤΣΙΡΑΚΙΑ σας.

• ΕΔΙΩΞΕ ΑΚΕΛικούς ΦΙΛΟΘΕΟΥ – ΠΑΡΡΑ

• Σύμφωνα με το νέο φιρμάνι που εξέδωσε ο βασιλιάς ΜΠΛΑΚΤΖΟΝ με έμπνευση του Αμερικάνου επικεφαλής του προεκλογικού (ΠΑΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ), θα πρέπει να απομακρυνθούν πάραυτα από τις οθόνες, τις συζητήσεις τα πάνελ όλοι οι ΑΚΕΛικοί. Κυριολεκτικά ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ από το παράθυρο τους αποσπασμένους από το ΑΚΕΛ, για να αποτελούν τον κρίκο με το κόμμα, ΛΕΟΝΤΙΟ ΦΙΛΟΘΕΟΥ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΡΡΑ (αν θέλετε ώμους να κλάψετε υπάρχουν πολλοί). Αντί αυτών προωθήθηκαν οι ημέτεροι του, που είναι κάπου μεταξύ ΕΔΕΚ - ΔΗΚΟ και διαφόρων άλλων χρωματισμών και σημαιών, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ και ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ

• Η έμπνευση Μαυρογιάννη, έγκειται στο γεγονός ότι διέγνωσε πως τους ΑΚΕΛικούς με 70-80% συσπείρωση, βάσει και σχετικών δημοσκοπήσεων, τους ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ, είναι το σιγουράκι του, οπόταν να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους με το ΑΦΗΓΗΜΑ ότι είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ μπας και αρπάξει και κανένα ψήφο από τον κεντρώο χώρο. Έτσι, ότι είναι κόκκινο στο επιτελείο να εξαφανιστεί και ότι κι αν ακούνε για ΑΚΕΛ να το απορρίπτουν, να το διώχνουν μακριά, να το αποφεύγουν λες και είναι ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. Έτσι και έφθασαν στο σημείο μέχρι και την δράση του Αρχηγού της ΕΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ - ΔΙΓΕΝΗ να αποδέχονται για λίγους ψήφους. Προφανώς και ο ΜπλακΤζον δεν είναι αντι - Γριβικός, ούτε καν Μακαριακός, αφού ο πατέρας του ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, υπήρξε ένδοξος αγωνιστής της ΕΟΚΑ και συνεργάτης του Αρχηγού Διγενή.

• ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΓΡΙΒΑ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΜΠΛΑΚΤΖΟΝΟΥΙ - ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙΛΑΣ

• Ε, μα θα έπρεπε να επιχειρήσουν και άνοιγμα προς όσους δεν συμμερίζονται την καταδίκη του Γρίβα, όπως έκαναν ΑΚΕΛ και με πάθος ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ. Έτσι και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ, αρχιεπιτελάρχης, πρώην ΕΔΕΚίτης και ΠΑΣΟΚος επί Σημίτη, κατά την συζήτηση της δημοσκόπησης του ΑΝΤ1, την περασμένη Παρασκευή αναφώνησε: «Σεβασμός και τιμή στον αγώνα της ΕΟΚΑ 55- 59. Σεβασμός απόλυτος στους ήρωες. Σεβασμός σε όσους έδωσαν τη ζωή τους ή συνεισέφεραν. Και σε αυτά περιλαμβάνεται και ο αρχηγός του αγώνα, ο Διγενής, ο Γρίβας Διγενής». Τα χάπια μου τα σοβιετικά - μακαριακά γρήγορα.

• Αυτή λοιπόν είναι η κατεύθυνση του επιτελείου του δασκαλουθκιού που τον Αγρό, που δίνει και μια άλλη διάσταση στον τρόπο σκέψης και πολιτικής τους προσέγγισης. Θα είστε ψηφοκουβαλητές, θα χρησιμοποιηθείτε, αλλά να γνωρίζετε ότι είστε ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ και μάλιστα θα χρησιμοποιήσει και την δική τους ΑΚΕΛική μέθοδο Της ΣΤΥΜΜΕΝΗΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑΣ. Θα διοικούν ο Μπίλις Πρ. ή ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙΛΑΣ, (προϊστάμενος υπηρεσίας σπουδών στο ΤΕΠΑΚ) και ο βολεμένος εθνοσωτήρας ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ (ολίγο ΔΗΚΟ, και πινελιές ΔΗΣΥ), που διετέλεσε για χρόνια Γενικός Λογιστής, μετέπειτα διορίστηκε για 2 εξαετίες στο Ελεγκτικό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου ο μισθός (κρατηθείτε και μην πάθετε εγκεφαλικά) 25-30 χιλιάδες Ευρώ τον μήνα, δηλαδή 12 χρόνια Χ 13 μισθούς συν εφάπαξ και συντάξεις, κι επειδή ο ΝΙΚΑΡΟΣ δεν τον επαναδιόρισε για Τρίτη θητεία και προτίμησαν τον βουλευτή του ΔΗΣΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, θύμωσε και τους εκδικείται. Μ’ αυτούς θα μας διοικήσει ο Μαυρογιάννης…

• ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΦΙΛΟΘΕΟΥ - ΠΑΡΡΑ

• Ο εξοστρακισμός ελπιδοφόρων ΑΚΕΛικών, Φιλοθέου-Πάρρας που πήραν και τα εύσημα σε προεκλογικές συζητήσεις, προκάλεσε αντιδράσεις στο κόμμα, οι οποίες και μεταφέρθηκαν στον Γενικό Γραμματέα ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Με δεμένα τα χέρια ο ΣτεφΣτεφ δεν μπορεί να κάνει και πολλά.. Απλώς να σιωπήσει, κάτι που θα κάνουν όλα τα κόκκινα αγόρια και κορίτσια και θα διαπιστώσουν ότι απλώς υποφέρουν για ένα πουκάμισο αδειανό, για κάποιο δεξιό που πιστεύουν ότι θα τους βοηθήσει να βγουν στην εξουσία. ΨΕΥΔΙΑΣΘΗΣΕΙΣ που ενίοτε γίνονται και ΠΑΡΑΣΘΗΣΕΙΣ.

• Η ΩΡΑΙΑ ΚΑΙΛΗ – ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ

• Πάμε και στα ωραία. Ε, μην μου πείτε. Τουλάχιστο η ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ είναι ωραία γυναίκα, επιβεβαιώνει και γιατί ο Αδάμ παρασύρθηκε (ποιο μήλο και αρλούμπες) και οι ΠΑΣΟΚοι, οι σοσιαλιστές γνωρίζουν να μοιράζονται τα πάντα και να επιλέγουν τα λαμπερά, Εξάλλου, την μεγάλη του ΑΚΗ (Τσοχατζόπουλου) σχολή διαθέτουν που έχει και αρκετούς Κύπριους απόφοιτους που τώρα δεν καταπιέζονται τα αριστερά τους προοδευτικά συναισθήματα. Προσέξατε όμως ότι και πάλι χάθηκαν οι ευαιθητούληδες αριστεροί, σοσιαλ( η) στές και λοιποί χρωματισμένοι, να μας μιλήσουν για τα κοντραμπάντα των προοδευτικών; Αν ήταν άλλης απόχρωσης και κατεύθυνσης, θα είχαμε σήμερα σκισμένα κόκκινα εσώρουχα δημοσίως από αγανάκτηση. Τώρα σώπασαν... Δεν λένε για τους κινδύνους της Δημοκρατίας. Αλλά και οι Ευρωλάγνοι, πάλι σώπασαν για τους αθκιασερούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κατοικοεδρεύουν στο κράτος των Βρυξελλών, τα παίρνουν χοντρά και μας το παίζουν και αφ’ υψηλού… παντογνώστες.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ικετεύω τους συνδικαλιστές της ΑΗΚ να παροτρύνουν τα μέλη τους να προβούν σε διακοπές ρεύματος. Ναι, να υποστούν ζημιές έμποροι, καταστηματάρχες και να ταλαιπωρηθούν οι μακάκες καταναλωτές. Εξάλλου, λίγα τους δίνουμε μέσω των λογαριασμών του ρεύματος. Αφού κανείς δεν αντιδρά και όλοι σας ΣΩΙΠΑΤΕ μπροστά στην αυθαιρεσία, ναι, να υποστείτε ζημιές μπας και ξυπνήσετε. Για να μην σας κοροϊδεύουν, σας το επαναλαμβάνω. Η απεργία γίνεται γιατί δεν δέχονται οι συντεχνίες να είναι στην ίδια μοίρα με τους υπόλοιπους του δημόσιου, ημικρατικών οργανισμών στο νέο Ταμείο προνοίας. Θέλουν να εισφέρουμε όλοι εμείς οι μακάκες περισσότερα για να δίνει η ΑΗΚ στο ταμείο πιο πολλά. Έτσι γουστάρουν και ας τους παρακολουθεί το άλαλο Δ.Σ της ΑΗΚ (εγκληματική αδιαφορία τους λες και μιλάμε για την Ηλεκτρική της Ζιμπάμουε, αλλά μια επιτυχία ΝΙΚΑΡΟΥ ο διορισμός τους). Αλλά και οι ηγέτες των συντεχνιών (Μάτσας- Σωτηρούλλα- Ιωσήφ-ΑΝΤΡΕΑΣ ΗΛΙΑ) να ξέρουν ότι η ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ τους οδηγεί τάχιστα στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ του συνδικαλισμού,που εκτρέφει το τέρας της ασυδοσίας και της αυθαιρεσίας.

• ΥΓ Δεν ξέρουμε αλλά δεν θα πρέπει να εξηγήσει η Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσιογραφικής δεοντολογίας ΕΛΛΗ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ πως στην συζήτηση για δημοσκόπηση στον ΑΝΤ1, προσκάλεσε τον 6ο (εκπρόσωπος Κολοκασίδη) και τον ανύπαρκτο στην δημοσκόπηση (ΜΑΡΙΟ ΗΛΙΑΔΗ) και παραγκώνισε ΧΡΙΣΤΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ; Α, αυτό προβλέπεται στο νέο κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας που θα παρουσιάσει η κ. Κοτζαμάνη και οι άλλοι σοφοί. Όταν κάποιος διαμαρτύρεται ( Χ.Χ- Α.Δ) γιατί δεν κλήθηκε στις τηλεμαχίες να τιμωρείται. Ε, μα αυτή είναι η δεοντολογία... μαριναρισμένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X