ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι πολεμιστές της διαφθοράς (Κουλίας-Ειρήνη) λούφαξαν για τα 13 εκ. στον πρώην Υπ. Υγείας

Η νέα έρευνα Οδυσσέα που θα συζητηθεί με Κουλία - Ειρήνη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Τυχαία δεν προσδιόρισε ο τεράστιος ΟΜΗΡΟΣ την αχίλλειο πτέρνα. Ακόμη και οι τεράστιοι πολεμιστές που καθαρίζουν την διαφθορά και τους αντιπάλους, ενίοτε υποκύπτουν. Κι επειδή οι ημέτεροι βουλευτές έχουν δυο πτέρνες, στην προκειμένη παρουσίασαν στην ίδια συνεδρία δυο διαφορετικές αδυναμίες που απογύμνωσαν το αγωνιστικό τους ταμπεραμέντο. Το ωραιότερο δε που ο προπονητής τους, Γενικός Ελεγκτής ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, έμεινε αποσβολωμένος, αφού οι παίκτες του δεν μπορούσαν να επιτεθούν λόγω άλλων προβλημάτων. Ε, τι να σου κάνει και ο Οδυσσέας. Σώπασε κι αυτός…. Και ο Σόλσκιερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει παικταράδες στο ρόστερ του, αλλά δεν μπορεί να στήσει εντεκάδα, αφού κάνει λάθη στον καταρτισμό της σύνθεσης και στο σύστημα της ομάδας.

• Όσοι κατοικοεδρεύουν στο Κοινοβούλιο παρακολούθησαν μια φαρσοκωμωδία με έντονα στοιχεία δράματος, που συνήθως είναι το ρεπερτόριο των ηθοποιών της εν λόγω σκηνής, που αντίστοιχη λίγες φορές είχαν την τύχη να απολαύσουν στο παρελθόν. Οι πολεμιστές της διαφθοράς, οι ανυπέρβλητοι της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής, που ακόμη και το παρακείμενο μελίσσι θέλησαν να εξετάσουν γιατί επιτρέπει παράνομα σε κηφήνα να περιφέρεται και να απολαμβάνει τις περιποίησης των συγκάτοικων του, στην προκειμένη ΛΟΥΦΑΞΑΝ. Η νέα έρευνα Οδυσσέα που θα συζητηθεί με Κουλία - Ειρήνη, θα αφορά τις αργόσχολες μύγες που περιφέρονται στο Κοινοβούλιο και υποχρεώνουν τις καθαρίστριες σε θανάτωση τους με αποτέλεσμα να χάνεται δημόσιο χρήμα και χρόνος από τις εργαζόμενες!!!

• Τα αγωνιστικά ξίφη μπήκαν στην θήκη, η Ειρήνη κρύφτηκε, η παράσταση δεν είχε συνέχεια. Πως και υποχρεώθηκε η αγωνίστρια κατά της διαφθοράς να ΣΩΠΑΣΕΙ είναι μια φοβερή ιστορία παρασκηνίου, που προφανώς αποτελεί πρόκληση για τις υπηρεσίες της ΞΥΠ. Εκ πρώτης όψεως ο Διοικητής της ΞΥΠ αντιλήφθηκε από την προηγούμενη της συνεδρίας της Επ. Ελέγχου, την ανησυχία της Ειρήνης, η οποία εν μέσω της παρουσίας της Προέδρου της Βουλής στην Επ. Νομικών, αυτή συνομιλούσε εντόνως με τον βουλευτή του ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟΥ με έντονη την ταραχή. Βρέθηκε ο τρόπος να σταματήσει κάποιος την Αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΟΣΑ), ειδική για θέματα κατά της διαφθοράς; Μπράβο ρε. Το έμαθαν οι συνάδελφοι της στον ΟΟΣΑ ότι η Ειρήνη τους ενίοτε και κατά συνθήκη και κατά περίπτωση διακηρύττει περί διαφόρων παρατυπιών και άλλοτε ΣΩΠΑΙΝΕΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ;

• Προφανώς δεν σώπασε μόνο η Ειρήνη, αλλά και οι υπόλοιποι αγωνιστές όλων των κομμάτων, ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ, καλά οι του ΔΗΣΥ ευκαιρία βρήκαν να κρυφτούν και να περάσουν την μπόρα, που μετείχαν σε μια παράσταση η οποία και κατέδειξε ότι έχουν και οι πολίτες τα δίκαια τους που απαξιώνουν τους πολιτικούς. Αλλά ας αναλάβουν επιτέλους την κοινωνική τους ευθύνη και να κράζουν αναλόγως όσους επιχειρούν να τους παραπλανούν….

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τέλος πάντων. Η συνεδρία της Επ. Ελέγχου γράφτηκε στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα φιάσκο και αηδιαστική παράσταση που έβγαλε το προσωπείο των βουλευτών. Χαίρομαι που το υπόμνησαν και οι συνάδελφοι και σειράδες (η ευτυχέστερη αντρική προσφώνηση) του ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ – ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ γιατί διαφάνηκε ότι δεν τρέλανα μόνος μου και έχω παρέα… Όταν δε πιάνω τον εαυτό μου να διερωτάται αν ζούμε σε πραγματική ζωή ή σε εικονική πραγματικότητα και με τόση υποκρισία και ψέμα να μας περιτριγυρίζει, αλλά και να ακούω σαν παρηγοριά το άσμα που άδει περίφημα ο αξεπέραστος ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ «γιατί συνείδηση στον κόσμο/ έχουν μόνο τ’ ανθρωπάκια», τότε ο πολυδαίδαλος εγκέφαλος… ησυχάζει .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X