ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

6η Φεβρουαρίου: Ο Χριστοδουλίδης στον Φούλλη και ο Αβέρωφ στο ΑΚΕΛ

Πλαστογράφησαν μέχρι το έμβλημα της ΕΟΚΑ και Νουρής - ΚΥΠΕ - Επ. Δεοντολογίας κρύβονται…

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ – ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Τρέχουν – τρέχουν να προλάβουν την τελευταία βδομάδα, μπας και μαζέψουν τους εναπομείναντες ψήφους που τους ξέφυγαν. Οι τελικές προεκλογικές συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται, η προσπάθεια να περισυλλέξουν ψήφους βρίσκεται στο απόγειο και πλέον η σκληρή σύγκρουση ή ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, όπως αποκαλείται η τελευταία βδομάδα των εκλογών είναι σε εξέλιξη. Παρά ταύτα οι ασκήσεις επί χάρτου και οι προεργασίες ιδιαίτερα για τους τρεις επικρατέστερους υποψηφίους βρίσκονται σε ΟΡΓΑΣΜΟ, αφού θα έχει ιδιαίτερη σημασία και η ερχόμενη Δευτέρα 6 η Φεβρουαρίου, η οποία είναι κυριολεκτικά αυτή που προσδιορίζουμε ως την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

Εκεί, όπου οι δυο μονομάχοι θα επιδιώξουν να μαζέψουν όσους εκ των ψηφοφόρων δεν τους έδωσαν την ψήφο τους ή και υποψήφιους που απέτυχαν να εισέλθουν στον Β’ γύρο των προεδρικών εκλογών και αποτελούν ΔΕΛΕΑΡ για τους δυο διεκδικητές της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Προφανώς και έγινε ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ και ενδεχομένως να συμπτύχθηκαν συμμαχίες εκ των προτέρων, αλλά και πάλι όλα είναι ΡΕΥΣΤΑ και χρειάζεται μια σκληρή διαπραγμάτευση για να επιτύχουν την προσέλκυση των μέχρι πρότινος αντιπάλων τους, με τους οποίους και αντάλλαξαν σκληρές εκφράσεις στον προεκλογικό αγώνα.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΣΤΟΝ ΦΟΥΛΛΗ

Στα πλαίσια αυτά ήταν και η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, ότι την Δευτέρα το πρωί στο ενδεχόμενο που δεν βρίσκεται στον Β’ γύρο των Προεδρικών εκλογών ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, θα είναι το πρώτο τηλεφώνημα που θα κάνει και το πρώτο ραντεβού που θα διευθετήσει με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και αργότερα θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Στόχος προφανώς του ΝικΧρι είναι να αφεθούν στο παρελθόν οι έχθρες και τα πάθη και να συμπορευτούν στον αγώνα προς ανάδειξη του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας. Βέβαιο είναι ότι δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολο εγχείρημα. Ωστόσο, ενδεχομένως να μπορούν ευκολότερα να συμμαχήσουν παρά με οποιουσδήποτε άλλους, αφού τους ενώνουν πάρα πολλά και τους χώρισε ΜΟΝΟ η Προεδρική καρέκλα.

ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΝΙΚΧΡΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΣΥ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ…

Λόγω δε και της επόμενης μέρας στον ΔΗΣΥ, την οποία θα έχει να ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ο ΦΟΥΛΛΗΣ, η λύση για συνεργασία με τον Χριστοδουλίδη να
κλείνει προσωρινά τις πληγές και να αποτρέπει τους δελφίνους που προαλείφονται για την θέση του Προέδρου του γαλάζιου θρόνου της Πινδάρου να τον ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ. Εξάλλου, παρά την διαγραφή, ο ΝικΧρι δεν αποποιήθηκε την συναγερμική του ταυτότητα, ενώ δήλωσε επανειλημμένως ότι στο Υπουργικό Συμβούλιο, θα χρησιμοποιήσει και Συναερμικούς. Οπόταν με μια τέτοιου είδους ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ο Φούλλης διασφαλίζει – σε μεγάλο βαθμό- και την Προεδρία του ΔΗΣΥ, αλλά και ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ο επί θύραις ΔΙΑΧΑΣΜΟΣ του κόμματος του.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ- ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑΡΟΥ

Επίσης δεν πρέπει να παραβλέπεται το γεγονός ότι από τις 16 Φεβρουαρίου αρχίζει κι άλλος ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ. Ναι, μην αιφνιδιάζεστε γιατί θα είναι και πολυπρόσωπος και ιδιαιτέρως οδυνηρός, αφού θα σας προσεγγίζουν περισσότεροι και θα σας παρενοχλούν (κι αυτές οι παρενοχλήσεις θα έπρεπε να καταγγέλλονται) χιλιάδες. Βλέπετε τον Μάιο του 2024, έπονται Ευρωεκλογές και Δημοτικές εκλογές. Εκεί ο ΔΗΣΥ θα δώσει εξετάσεις και αν μέχρι τότε ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ οι πληγές, τότε θα υπάρχει πρόβλημα στα ποσοστά του κόμματος. Ας προσθέτουμε πάντα στην εξίσωση και την γνώμη του ΝΙΚΑΡΟΥ που μπορεί να φωνάζει υπέρ του Φούλλη , αλλά δεν θα ήθελε να ανέβει στην εξουσία ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ και το ΑΚΕΛ, τότε έχετε ολοκληρωμένο το πάζλ.

ΔΥΟ- ΔΥΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΖΕΚΙΑ Ο ΦΟΥΛΛΗΣ

Στο δεύτερο ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ σενάριο με τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ στον Β’ γύρο και χαμένο τον ΜπλακΤζον, τότε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ όπως
προανήγγειλε και επίσημα από τον φίλο και συμπαίκτη του ΤΖΟΝ ΤΣΕΑΡ, κατά κόσμο ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ, θα ανέβει τα σκαλιά της Εζεκία Παπαϊωάννου, για να συναντήσει τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Εκεί θα παίξει το ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ του χαρτί και θα επιδιώξει το ούτω καλούμενο ΔΗΣΑΚΕΛ να μπει σε εφαρμογή.

Δύσκολη υπόθεση και σενάριο, αλλά μιλάμε για ΥΠΕΡΒΑΣΗ. Μπορεί και να μην επιτευχθεί δια της δημόσιας στήριξης , αλλά με τους κατάλληλους μηχανισμούς που διαθέτει το ΑΚΕΛ, να ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΙ αριστερούς ψήφους στον Φούλλη δια της πλαγίας . ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΙΣΚΟ για την ηγεσία του κόμματος της αριστεράς και τον ΣτεφΣτεφ, αλλά στην πολιτική όλα παίζονται…Προσπάθησε να προλειάνει το έδαφος ο Φούλλης, επισημαίνοντας ότι « είναι ο μοναδικός πολιτικός που ανέβηκε τις περισσότερες φορές τα σκαλιά της Εζεκία Παπαϊωάννου», για να συμπληρώσει ο συναγωνιστής του Τσέαρ – Καρεκλέ ότι τα δυο μεγάλα κόμματα πρέπει να συνεργαστούν για να λύσουν το Κυπριακό, αφού συμπίπτουν οι θέσεις τους. Όλα του γάμου δύσκολα, καθώς όπως είπε στην εκπομπή του Καρεκλά ο εκλογολόγος ΝΑΣΙΟΣ ΟΡΕΙΝΟΣ είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να επιτευχθεί τέτοιου είδους πολιτικό σενάριο…

ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΣΑΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ωστόσο, δεν μπορεί να παραβλέπονται οι ΥΠΟΓΕΙΕΣ δυνάμεις, οι μεγαλοεπιχειρηματίες και άλλοι κοινωνικοί παράγοντες που θα επιδιώξουν να σπρώξουν τέτοιου είδους υπέρβαση με συνεργασία ΦΟΥΛΛΗ- ΑΚΕΛ. Να σημειώσουμε ότι στο καλάθι του για τον Β’ Γύρο ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ βάζει τους σίγουρους, ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ που είναι όπως λέμε και στην ποδοσφαιρική αργκό, ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ για τον Β’ γύρο. Το πρόβλημα είναι το ΕΛΑΜ, που δεν φαίνεται ότι θα συγκατανεύσει να δώσουν τις ψήφους τους οι οπαδοί του στον Φούλλη, αλλά μάλλον θα οδηγηθεί σε ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ψήφο. Αν και με δέλεαρ την συμμετοχή στην εξουσία θα προσπαθήσει να πάρει την στήριξη του ΕΛΑΜ. Δύσκολο…

ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΑΝ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ…ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ

Σ’ αυτό τον προεκλογικό αγώνα που αναδείχθηκαν αρκετά ΡΥΠΑΡΑ ΔΙΚΤΥΑ, που είχαν στόχο έναντι οποιουδήποτε κόστους να αναδείξουν τον υποψήφιο τους, δεν ΞΕΦΥΓΕ ούτε και η ΕΟΚΑ. Μέχρι και το έμβλημα της ΕΟΚΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ και κατέφυγαν σε ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ για να προωθήσουν τα βρόμικα τους σχέδια. Αν και σε ευνομούμενα κράτη θα γινόταν έρευνα και κάποιοι πλαστογράφοι θα έπρεπε να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ στην δικαιοσύνη, εντούτοις στο Κυπριστάν, όλα αντικρίζονται – ως είθισται- επιδερμικά. Απίστευτα πράγματα δηλαδή, που οι πληροφορίες μας λένε ότι την Μαδαγασκάρη, το Μαλάουι και την νήσο Άου- Άου σε τέτοια φαινόμενα, επεμβαίνει πάραυτα η δικαιοσύνη.

ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕ

Μετά από σχετική έρευνα της ΞΥΠ, αποκαλύπτουμε την ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ των ρυπαρών δικτύων πολιτικών και δημοσιογραφικών που έφθασαν στον ΠΑΤΟ, πιστεύοντας ότι θα παραπλανήσουν κάποιους ψηφοφόρους. Έτσι ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ το έμβλημα της ΕΟΚΑ, ετοίμασαν σχετική ανακοίνωση και από ηλεκτρονική διεύθυνση Συναγερμικού την έστειλαν στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ( ΚΥΠΕ). Το οποίο ΚΥΠΕ, στην νέα δημοσιογραφική τάξη πραγμάτων απέκτησε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, αφού είναι ο ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ όλων των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων που αναπαράγουν χωρίς διερεύνηση όποια είδηση τους αποστείλουν. Το ΚΥΠΕ μετέτρεψε την δημοσιογραφία στο copy- paste, και ουσιαστικά συμβάλει στην απαξίωση της.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Προσέξτε την συνωμοσία. Μετά που το πήρε το ΚΥΠΕ από άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση και όχι αυτή του Συνδέσμου αγωνιστών, δημοσίευσε την ανακοίνωση και προκλήθηκε πανικός για την επίθεση των ΕΟΚΑτζήδων σε βάρος του ΝικΧρι. Κι όμως ο Σύνδεσμος αγωνιστών δεν έκανε τέτοια ανακοίνωση και την επομένη το διέψευσε. Για σκοπούς σύγκρισης να αναφέρουμε ότι π.χ η ΠΕΟ ή Η ΕΚΑ να έβγαζαν ανακοίνωση εναντίον του ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και το ΚΥΠΕ να την δημοσιεύσει. Έλεος. Λες και όλη αυτή η μπαγαποντιά δεν συνέβηκε. Το Δ.Σ του ΚΥΠΕ κρύφτηκε, ευελπιστώντας να μην ασχοληθεί κανείς, αν και ως ημικρατικός οργανισμός που ζει με τα λεφτά όλων των μακάκων φορολογούμενων έπρεπε να δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα δεοντολογίας. Ο πολιτικός τους προϊστάμενος, Υπουργός Εσωτερικών ΝΙΚΟΣ ΝΟΥΡΗΣ ασχολείται με τον προεκλογικό αγώνα. Η δε Επιτροπή Δημοσιογραφικής δεοντολογίας (Κοτζαμάνη- Παρούτης- Γεωργιάδης- Κατερίνα Νικολάου- Νικολαίδης) …ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΝ. Οι ευαισθητούληδες ενώθηκαν και σώπασαν, αλλά μην ξεχνάμε. Όλοι αυτοί ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ με πάθος την δημοσιογραφική δεοντολογία και το λένε δημόσια, παριστάνοντας τους ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ και δεν δέχονται πλαστογραφίες στα μίντια. Ασχολούνται μόνο όταν η δεοντολογία παραβιαστεί για …υποκοριστικά.

ΥΓ: Πάντως όλοι οι επιτελείς συμπεριλαμβανομένου και του ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ είναι καλοαναθρεμμένοι οπόταν θα θέλουν να συνεχίσουν να ανατρέφονται στα κανάλια. Τώρα που έπαθαν καναλικίτιδα δεν φεύγουν με τίποτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X